- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.541
insallah birgun doneriz.keisn donus yapamasakta sanirim obur ay tr.gelicez.tatil icin.kıyamam sana
inşallah sizde birgün memleketimize dönersiniz benim teyzemde orda evlendi gitti bazen geliyor
insallah birgun doneriz.keisn donus yapamasakta sanirim obur ay tr.gelicez.tatil icin.
benımde nedense dunden berı sağ göğsümün altına bı agrı gırıyo arada gıdıyo ve dun aksama dogru bu agrı sırtıma gectı.aksam evde yatınca gecmıstı sabah gene aynı sızıyla uyandım neden aceba hamılelıkle alakalı mı bılmıyorum doktoruda aramadım arasammı yaaa bugunde devam edınce tedırgın oldum
uzun yolculuklarda ucakta hava basinci ayarlamasi old.icin 8.aya kadar izin veriyolarmis.tabi dr.dan yazili belge alicaz.sorun olmamasi icin havayolu sirketleri belge istiyolar.
yolculuk sakıncalı olmazmı canım
bende ilk cok tepkili oldum.niye usg bakmiyosunuz diye.dr ben meslegimi riske atamam dedi.usg ozellikle gebeligin ilk aylarinda cok zararliymis.zaten gerkeli testler ne bilim ikili uclu dortlu test yapiliyo.18 haftadada ayrintili usg ile bebegin el kol eklem omurga kafa yapisi her tarafi en ince ayrintisina kadar incelenio.simdi yeni yeni alismaya basladim bu usg sistemine,dr bana cok merak ediyosan evine al bir usg istedigin zaman gor bebgini dedi.artik soylenmez oldum.sessiz sessiz kontrole gidiyorum.ama merak etmeyin amerikada bir bebegin kusurlu dogmasi demek o doktorun mesleginden atilmasi demektir.günaydın kızlaar,
sueylül hoşgeldin aramıza uzaklardan..
yarın kontrolümüz var,bugün biran evvel bitsin istiyorum..
çok özledim oğluşumu.. 1 ay oldu görmüyorum..
eğer yurtdışında olsak nanapcaktık acaba sadece 2 kere bakıyorlarmış..
kesin çatlardık,kesin..meraktan çatlamak eylemini gerçekleştirerek de tarihe geçerdik :90:
off kızlar doktorumu aradım cevap vermiyor dün bahsetmiştim ama tekrar söleyim vajinamın girişinde kızarıklık ve acıma var aksam baktım cok az sanki ucuk gibi kabarmış acaba önemli bişeymi yada yediğim birşey mi dokundu 3 gün önce çok acı yemiştim ondan olabilir mi
Canım yanlış anlam da biraz özel bir soru olaca ama eşinle yakınlaşıyorsan bu da sebep olabilir bazı hamileliklerde tehlikeli olabiliyor acı yemenle alakalı olduğunu sanmıyorum:93:
bilmiyorum sıkmı ama haftada bir yada 10 günde bir
benim doktorum 10 günden az olmasın dedi ve muhakkak prezervatif kullanın dedi.. Kalan spermler suyun erken boşalmasına neden olurmuş..bilginiz olsun :)) biz 9 ay ara verdik :))))
off kızlar doktorumu aradım cevap vermiyor dün bahsetmiştim ama tekrar söleyim vajinamın girişinde kızarıklık ve acıma var aksam baktım cok az sanki ucuk gibi kabarmış acaba önemli bişeymi yada yediğim birşey mi dokundu 3 gün önce çok acı yemiştim ondan olabilir mi
bilmiyorum sıkmı ama haftada bir yada 10 günde bir
mesa canım tıpkısının aynısı bende oldu ben doktora gittim fitil verdi 1 hafta da cinsel ilişki yaşamadık geçti bunun sebebi bence hamilelikte tahriş oluyor fazla kayganlaştırma olmadığından sanırım
sağol cnm benim doktor hiç sormuyo bile ne sıklıkla diye valla sizden öğreniyorum zaten değiştirdim önümüzdeki ay başka hastaneye gidiyorum insallah
gecince ye kadar ara veririm ben de sonra da uzun aralıklarla olur sanırım bundan sonra daha dikkat ederim ama önemli bişey olmasın da mikrop falan kapmış olmayım enfeksiyon olmasın bi an korktum doktoru arayınca ve sizler le konusunca rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?