2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlaar,
sueylül hoşgeldin aramıza uzaklardan..

yarın kontrolümüz var,bugün biran evvel bitsin istiyorum..
çok özledim oğluşumu.. 1 ay oldu görmüyorum..

eğer yurtdışında olsak nanapcaktık acaba sadece 2 kere bakıyorlarmış..
kesin çatlardık,kesin..meraktan çatlamak eylemini gerçekleştirerek de tarihe geçerdik :90:

geçmiş olsun canım..ama seninki üşütme ağrısını benziyor sanki..
kalbin sıkışıyor gibi de oluyor mu batma filan..
banada ara ara olur böyle ama dediğin gibi bir süre sonra kendiliğinden geçer..
hamilelikle alakalı bilemiyorum ama devam ederse dr.la konuş tabiki..

bende ilk cok tepkili oldum.niye usg bakmiyosunuz diye.dr ben meslegimi riske atamam dedi.usg ozellikle gebeligin ilk aylarinda cok zararliymis.zaten gerkeli testler ne bilim ikili uclu dortlu test yapiliyo.18 haftadada ayrintili usg ile bebegin el kol eklem omurga kafa yapisi her tarafi en ince ayrintisina kadar incelenio.simdi yeni yeni alismaya basladim bu usg sistemine,dr bana cok merak ediyosan evine al bir usg istedigin zaman gor bebgini dedi.artik soylenmez oldum.sessiz sessiz kontrole gidiyorum.ama merak etmeyin amerikada bir bebegin kusurlu dogmasi demek o doktorun mesleginden atilmasi demektir.

off kızlar doktorumu aradım cevap vermiyor dün bahsetmiştim ama tekrar söleyim vajinamın girişinde kızarıklık ve acıma var aksam baktım cok az sanki ucuk gibi kabarmış acaba önemli bişeymi yada yediğim birşey mi dokundu 3 gün önce çok acı yemiştim ondan olabilir mi

Canım yanlış anlam da biraz özel bir soru olaca ama eşinle yakınlaşıyorsan bu da sebep olabilir bazı hamileliklerde tehlikeli olabiliyor acı yemenle alakalı olduğunu sanmıyorum:93:

benim doktorum 10 günden az olmasın dedi ve muhakkak prezervatif kullanın dedi.. Kalan spermler suyun erken boşalmasına neden olurmuş..bilginiz olsun :)) biz 9 ay ara verdik :))))

sağol cnm benim doktor hiç sormuyo bile ne sıklıkla diye valla sizden öğreniyorum zaten değiştirdim önümüzdeki ay başka hastaneye gidiyorum insallah

mesa canım tıpkısının aynısı bende oldu ben doktora gittim fitil verdi 1 hafta da cinsel ilişki yaşamadık geçti bunun sebebi bence hamilelikte tahriş oluyor fazla kayganlaştırma olmadığından sanırım

bilmiyorum sıkmı ama haftada bir yada 10 günde bir

Sık olup olmamasından değil doktorla bu konuda da görüşebilirsin bazı hamileliklerde son aya kadar normal devam edilebiliyor bazılarında ise ilk aylardan itibaren doktor yasaklıyor umarım geçer problemin

gecince ye kadar ara veririm ben de sonra da uzun aralıklarla olur sanırım bundan sonra daha dikkat ederim ama önemli bişey olmasın da mikrop falan kapmış olmayım enfeksiyon olmasın bi an korktum doktoru arayınca ve sizler le konusunca rahatladım

Mesa, sorunun genital siğil de olabilir. Çok önemli bir şey değil ama kontrol altında olması gerekiyor. Benimki de hamilelikte oldu ve kendiliğinden geçti. İhmale gelmez gene de.
Geçmiş olsun.

sağol cnm benim doktor hiç sormuyo bile ne sıklıkla diye valla sizden öğreniyorum zaten değiştirdim önümüzdeki ay başka hastaneye gidiyorum insallah

yok canım bizimkilerde sormuyor.. Ben yüzümü kızartıp sordum napalım diye :))) hayat mamat meselesi yaa... öğrenmek lazım deimi :)):82: :82:

yok mikrop falan değil basit mantar enfeksiyonu fitille geçti benimki çamaşırını sürekli değiştir birde günlük ped kullan

arkadaşlar meraba arada yazıorum size çalıştığım için pek yazamıorum ama okuyorum hep yazdıklarınızı ben 17h 3günlük hamileyim bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım ufak ufak ama net değil elle ne zaman hissedicek eşlerimiz bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…