2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız... biz geldik içerde daha toplaşma var dedim enerjimi harcamim az uzandım..içeri geçerim sonra..karnımda açıktı napsam ki.. bu arada beni göbek aldı başını gidiyo uyuz olduğum şu 2 kilo aldım herkes baya almışsın kilo diyo of..karnım çok die diolar galiba neyse muhim değil hoşuma gidiyo koca göbişim..

Hoşgeldin gece kuşu,bizi ihmal ettin bu ara

canım çıkmış bayağı senin göbüş maşaallah.

yicika önceki sayfalarda gördüm mother careden bişiler almışsı. tepeen aldığını söylemişsin .pırlantalı ürünler günü ne kadar sürüyormuş biliyormusun ??sanırım yakın yerlerde oturuyoruz benim evim tepeye yürüme mesafesinde olmadı aşkama çıkıp bi bakayım diyorum. bitmişmidir acaba ??

kızlar geçmişi mi okuyorsunuz.. ben acıktım..
bende acıktım deli gibi başım ağrıdı hatta anam hazılıyo yicek bebişim haha...
Hoşgeldin gece kuşu,bizi ihmal ettin bu ara

hoşbulduk datlumm ay sorma geceleri annemle oturuyoruz falan muhappet derken öyle oluyo cnm.. kusura bakmayın ama maşallah sizi gidi sabahçılar sizde az kaynatmıyonuz haha

herkese hayirli cumalar.(dogru gündeyiz dimi:)) nasilsiniz bakalim bugün bizde soguk, rüzgarli,yagmurlu ve firtina tarzi bir hava var disarida..oglu$umla oturuyoruz evimizde

cinsiyeti belli olan arkadaslar gözleri aydin..

merhaba kızlarrrrr.... ay bugün ara ara girip okudum ama perdeleri yıkadığımdan ötürü ancak mesaj atabiliyorum. anam günlerdir indir yıka as indir yıka as bitmedi offf. bu arada bayramda bizde bodruma gitmeye karar verdik. ikinci günü akşamüstü uçakla gitcez cumartesi geceside ucakla dönücez. ama maalesef baramın birinci günü burda olduğumuzdan ötürü yemek tatlı ve ev temizliğinden kaçamadım. offf offfff...

hoşbulduk datlumm ay sorma geceleri annemle oturuyoruz falan muhappet derken öyle oluyo cnm.. kusura bakmayın ama maşallah sizi gidi sabahçılar sizde az kaynatmıyonuz haha[/QUOTE]

şekerim kaynatmaz mıyız,kulaklarınızı çınlatıyoruz akşamcıların

perde asmak sana mı kaldı canım,uzanmak tehlikeli bilmiyor musun,uyarmadı mı kimse seni

selam hanımlar nasılsınız...
bugun bebişimi görmeye gittim ama bana küsmüş galiba
okadarda tatlı felan da yedim ama nafile göstermedi sıpa yaa...
bugun de öğrenemedik cinsiyetini meleğimin. bende bugun 3 lü test için kan verdim
bakalım hayırlısı bayramdan sonra salı günü dr.randevu verdi kısmetse thlil sonucumuda ozaman alırım dedşm bende gitmem bidaha normalde bugun 4 gibi çıkarmış sonuç bende beklemedim ...
kızlar ya bişiy sorcam hani ikili testteki bi sonuçtan cinsiyet anlaşılıyodu ya 3 lü dede böyle bi ihtimal varmı? acep çok merak ediyom ondan göstermiyo.belki ordan anlarım diyom ama...

perde asmak sana mı kaldı canım,uzanmak tehlikeli bilmiyor musun,uyarmadı mı kimse seni

evet canım annemde cok kızdı duyunca:) ama napıyım mecburen evlendim evleneli hiç yıkanmadı 7 ay oldu daha hiç yıkayamadım ilk 3 ay yıkamak istemedim ama zor dönem geçti artık. ya yardımcı geliyor normalde ama eli agır evde büyük olunca ona yetişemiyor iş başa kaldı mcburen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…