• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:49: :16: :emir_bebek: :nazar: :emir_bebek: :16: :49:

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz gayet iyiyiz...Yarın 14:30 dr. randevumuzuda aldık...Oğlumu 1 ay oldu görmüyorum...Ne durumda bakalım...

Ben akşam rüyamda bir hamsterin doğum yapacağını gördüm ve ona yardım ettim...Tam 8 tane bıcır bıcır yavru çıkardı...Rüyamda bir hamsteride doğurttumya bravo bana...

sağol canım bılgı verdıgın ıçın bende almamıştım dah ıyı oldu.51tlık stten aldın mı yoksa tek tekmı aldın

canım unnadodakı 51 tl lık set gene unnadodan tek tek alıyo olsan 49 tl yapıyo zaten.ama ben banyo köpüğü,sabun,şampuan,losyon,vücut yağı,yağlı mendıl,pişik önleyici krem aldım tek tek.aynı bunlardan oluşan çanta set başka yerlerde ve kayseride 130 tl daha da güya indirimli hali.ama ben unnadodan 94 tl ye aldım bunları

Selam kızlar bir türlü tam katılım sağlayamadım eşim apandist ameliyatı oldu hastaneyi çok beğendik bende orada doğum yapmaya karar verdim.Zor günler geçirdik ama çok şükür hepimiz iyiyiz.Dün cicilerini yıkadım kısmetse bugünde ütüleyeceğim güzel teyzeleri.henüz hastane çantası hazırlmadık , ama beşiğimiz hazır hahaha :) umarım sizlerde iyisinizdir.Öptüm güzel annler ve meleklerini
Geçmiş olsun canım Allah eşine şifalar versin.Cizilerinin resimlerini çekip koyarsın bizde bakarız canım.
Bizde de henüz çantalar hazır değil çok geç kalmadın merak etme:)

1. WELCQME
2. leegorkemm
3. esteem
4. ESRAesn
5. iklimya34
6. gizemarben
7. eska
8. tuykuziz
9. 300110
10. mavili34
11. ayca22
12. sultan32
13. erenhava
14. laurelindorenan
15. Canikim
16. dreamer35
17. jisé

:nazar: :nazar: :nazar: MAŞALLAH :nazar: :nazar: :nazar:

herkese merhaba..herkes iiiyiidir umarım..

SİZLERDEN BİRŞEY RİCA EDİCEM......

arkadaşım hamile durumu iii değil detay verip aklınızda soru işareti yaratıp ve sizi üzmek istemiyorum....hempimiz evlatlarımı bekliyoruz dualarımız belki daha çabuk kabul olur tek bir yürek olursak....arkadaşımın adı başak bebeğine sağsağlim hayırlısı ile kavuşması için dua ederseniz sevinirmmmm....

teşekürler....

dualrım başak ve bebeğiyle canım :nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar bir türlü tam katılım sağlayamadım eşim apandist ameliyatı oldu hastaneyi çok beğendik bende orada doğum yapmaya karar verdim.Zor günler geçirdik ama çok şükür hepimiz iyiyiz.Dün cicilerini yıkadım kısmetse bugünde ütüleyeceğim güzel teyzeleri.henüz hastane çantası hazırlmadık , ama beşiğimiz hazır hahaha :) umarım sizlerde iyisinizdir.Öptüm güzel annler ve meleklerini

geçmiş olsun canım kocan senden önce ameliyat masasına yatmış desene.allah şifa versin

canım unnadodakı 51 tl lık set gene unnadodan tek tek alıyo olsan 49 tl yapıyo zaten.ama ben banyo köpüğü,sabun,şampuan,losyon,vücut yağı,yağlı mendıl,pişik önleyici krem aldım tek tek.aynı bunlardan oluşan çanta set başka yerlerde ve kayseride 130 tl daha da güya indirimli hali.ama ben unnadodan 94 tl ye aldım bunları

bende baktım şimdı başka sıtelere unnado uygun bende tek tek alıcam sağol canım tekrar

doktora göre çok almışız ama benim görüntü öyle çok şişko durmuyo anlamadım yaaaaaaa senin sağlığın için dedi doktor valla ben 56 kg ila hamile kaldım 69 oldum tatlım 75 i gözden çıkardım sanırım 75 le biter ancak
boyuna güvenme dedi doktor yaaaa uyuz benim boy uzun 1,73 o yüzden fazla göstermiyo kilom

canım senınle gunlerımız aynı benım hesabıma gore 7 martta ızne ayrılıyorduk ama daha doktorla gorusmedım.senın dokto 2 mart dedyse oyledır o zaman ayy çok sevındım

ya kızlar aklıma bişi geldi
8 mart kadınlar günü için çekiliş yapsak mı ?
ama hediyeler ya bebişlere olcak yada bize
ekiliğimizi yazarız abartmadan tabeee :27::27::27:
mesela atıyorum logus tacım yok bebeğin çorabı yok gibi eğlenceli olur ne dersiniz

geçmiş olsun canım kocan senden önce ameliyat masasına yatmış desene.allah şifa versin

Saol tatlım sorma spinal yapmışlar sağ kasığındada sezeryanın yarısı kadar kesik var beni kıskandın diyorum :) oda senden önce baktım zormuymuş diyor.Ama çok nazlandı bende aynılarını ona yapıcam :)

canım senınle gunlerımız aynı benım hesabıma gore 7 martta ızne ayrılıyorduk ama daha doktorla gorusmedım.senın dokto 2 mart dedyse oyledır o zaman ayy çok sevındım

tatlımmmmmmmm 2 martta 31+4 oluyoruz doktor 2 3 günden bişey olmaz zaten dedi gel 2 martta yazıym raporunu çık izne dedi
1 martta yokmuş yoksa 1 martta yazcaktı raporu ayı bölme hiç dedi bende çokkkk mutlu oldum gelirken vizite kağıdı al gel dedi

Geçmiş olsun canım Allah eşine şifalar versin.Cizilerinin resimlerini çekip koyarsın bizde bakarız canım.
Bizde de henüz çantalar hazır değil çok geç kalmadın merak etme:)

Saol tatlım akşam ütüler çekerim fotolarını allah izin verirse ayrı bir topik gördüm oraya eklerim kendimle ilgilide pijamadır falan almadım henüz 9 şubat doktor randevumuz var o zmana artık kısmetse

biz de seni ve bebişini öpüyoruz canım:21:eşine de geçmiş olsun....biz de beşiği hazırladık ama cicileri yıkamadım çok sabırsızlanıyorum aslında ama 32.haftayı beklicem...tatlı telaşlar başlıyor yaşasınnn:66:

kizlar masallah bebislerinize:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
Kızlar dün kızımla buluştuk dr teyzesinde... Kızım kocaman olmuş Teyzeleri...:nazar::nazar::nazar: Tam 43 cm boy ve 1900 gr olmuş...:emir_bebek::emir_bebek::nazar: :16::49:

kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış

tatlımmmmmmmm 2 martta 31+4 oluyoruz doktor 2 3 günden bişey olmaz zaten dedi gel 2 martta yazıym raporunu çık izne dedi
1 martta yokmuş yoksa 1 martta yazcaktı raporu ayı bölme hiç dedi bende çokkkk mutlu oldum gelirken vizite kağıdı al gel dedi

ayy canım yaa benımde haftaya pazartesı kontorlum var bızde doktorumla bu konuyu konussak ve artık bı netlıge kavussa.zaten ben dogun ıznınden sonra 1 kac aylık rapor,yıllık ıznımı kullandıktan sonra ücretsiz izin aalacagım 1 yıllık hesaplarıma gore 2013 yılının ocak ayında işe başlayacağım o zamanada yavrum ınşallah 22 aylık oluyo.neredeyse 2 yaş.benım ıcın gayet ıyı bı zaman dılımı kzıımı daha cok kucukken bakıcıya bırakmak ıstemıyorum ancak bu kadar buyutebılırsem aklı yeter olur kızımında ınsallah oyle ıcım rahat eder.belkı en bebeklık donemı gectıgı ıcın anneme de bırakabılırım kızımı.bakalım nasıl olacaksa.herşey kızımın ıyılıgı rahatlıgı için.

(17 üye ve 6 ziyaretçi)

eska,hnk+,Canikim,KEJA,funmak,ysmnakikol,mesa,300110,tuykuziz+,laurelindorenan,iklimya34,esteem,gizemarben,landsarc,erenhava,mavili34,
hepinize selamlar kizlar :16: anam ne popileriz nisan anneleri olarak 6 tane ziyaretci okuyo:52:

kizlar masallah bebislerinize:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
saol canım benimmmmm

ayy canım yaa benımde haftaya pazartesı kontorlum var bızde doktorumla bu konuyu konussak ve artık bı netlıge kavussa.zaten ben dogun ıznınden sonra 1 kac aylık rapor,yıllık ıznımı kullandıktan sonra ücretsiz izin aalacagım 1 yıllık hesaplarıma gore 2013 yılının ocak ayında işe başlayacağım o zamanada yavrum ınşallah 22 aylık oluyo.neredeyse 2 yaş.benım ıcın gayet ıyı bı zaman dılımı kzıımı daha cok kucukken bakıcıya bırakmak ıstemıyorum ancak bu kadar buyutebılırsem aklı yeter olur kızımında ınsallah oyle ıcım rahat eder.belkı en bebeklık donemı gectıgı ıcın anneme de bırakabılırım kızımı.bakalım nasıl olacaksa.herşey kızımın ıyılıgı rahatlıgı için.
valla en iyisini yaparsın tatlım bende evdeyim inşallah doğumdan sonra elimden geldiği kadar çocuğumu büyütmeye çalışıcam
haftaya gittiğinde doktorunla konuş sende rapor tarihin belli olsun gün saymaya başla çok keyifli oluyo

Back
X