2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amın canım..cümlemıze.. :Saruboceq:

evet biliyorum 250 den başlıyorr ama pek çok tatlı.ilk çocuk ya heves işte

ya kızlar benim belim çok ağrıyor azıcık ayakta dursam hemen başlıyor.sizdede varmı böyle bişey boshayallersmile

tamam kuşum..
anladım..
bu kaçıncı haftada yapılıyor..ikiliden sonra uçluye gerek yok dedı doktor..
bırde bunu soram barı doktoruma..

16-18. haftalarda yapılıyormuş canım geçen perşembe yaptık ama sonucu daha gösteremedim yarın göstereceğim sadece perşembeleri hastanede doktorum çünkü riskli bölgede değil yazıyor içim rahat biraz bakalım doktor ne yorumlayacak

evet biliyorum 250 den başlıyorr ama pek çok tatlı.ilk çocuk ya heves işte
o zaman al canım..ilk heves...
ikincidede kullanırsın..sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ya kızlar benim belim çok ağrıyor azıcık ayakta dursam hemen başlıyor.sizdede varmı böyle bişey boshayallersmile
evet ya..
benımde dun kasıklarıma butun gun sancı gırdı çıktı..perıyodık bır agrıydı..belırlı aaralıklarda saplandı..ama daha oncede oldu dıye korkmadım bu kez..
rahım buyurken bu tur agrılar olurmus..bugun saglık ocagında sordum da.. boshayallersmile

anladım canım..

arkadaşlar benim gözüm şu tarz beşiklerde CADIARZU ama düşünüyorum hala

bakın bakalım ekleyebildim mi

canım bende bu tarz bişiiler istiyorum sallanan olsun yeter. daha kullanışlı olduğunu söylüyolar. mobilya çok kullanılır deniliyo ama olmuyo 4-5 yaşında bikilıyo kaldırılıyo başka şeylere özeniliyo filan ..

benim belimde ağrıyor bacağım ağrıyor kasıklarım ağrıyor alıştım artık kocişim çürüdün gittin diyor bunu doğurda bir ikincisini öle söle diyor :asigim:

canım..benım oglumunkude mobılya..buyuyenlerde..uzerınde komodını de var..
halen ıçınde yatıyor..daha 4 yasında olmasına 1 ay var..
1 sene daha yatar ıçınde..
ama yenı bebiş gelınce napcez bılıyorum..

canım park yatak pek kullanışlı değil diolar. benim kuzenim aldı sallanmıyo dio sadece uyuyunca yatırıyorum dedi. he bide oyun oynamak için iyimiş. aklınızda bulunsun. ben sallanan gezdirebileceğim hafif ve 1 yaşına kadar kullanabileceğim bişeyler istiyorum.

canım ben bi beşik buldum internetten hem çok şık hem kullanışlı bi bakın istersenis
Sunny Baby Cibinlikli Sepetli portatif Beşik, #29420918 Gittigidiyor.com

kızlar nasıl baktınıs mı nasıl beşik ??
hem sallanıo altında sepeti de var ve istediğin yere gezdirebiliosun...

kızlar 1 saat cıktım yemek yapayım diye ne cok yazmıssınız yetişemiyorum artık:))))))))

3lü testi sormuştu bir arkadaş.. ben yeni yaptırdım sonucum temiz çıktı.. benim doktor ne kadar test varsa yapıcak bu gidişle.. 2liyi yaptım 3lüyüde... Aslında sonuç ne cıkarsa cıksın kesin olmuyormuş ama işte maksat içim rahat olsun...

beşikler cok tatlıııııı... benimde içimde söyle tüllü mobilyalı bişey var ama birkaç ay için alsammi kararsızım.. park yatak kullandı arkadaşım cok memnun kaldı.. 6 aya kadar içinde yatırdı şimdide oyun oynarken cocugu koyuyor içine bide katlandığı için azıcık yer kaplıyor ikinci cocuga saklamak için ideal.. ama hala kararsızım..

bende park yataktan yanayım kızlar ileride belkı mobılya alaırız benım arkadasımda cokmemnun kaldı hala bebısı içiçnde işinide göruyor rahat rahat ve katlanıcada küçücük oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…