- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.321
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için 2'li testim normal çıktı ense kalınlığıda siz bizden önde gittiğiniz için sizlere danışmak istedim.allahım hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.
ben geldım kızlar.herkese merhaba..
canım bu besıkler çok guzelde..4 aya kadar yatabılıyor...
vallahı 4 aydada ne kadar çok yatar kımbılır..
çok uykucu olursa ıcınde durur..ama gazlı bebek olunca habıre kucakta sırt sıvazlamak gerek...zamanda çabuk geçıyor..4 ay goz açmıs kapamıs gıbı..
bu besıklerde en za 250-350 den baslıyor bıldıgım kadarıyal kuşum.. akannehir akannehir
valla erkekler çoğunluk bizim kızlar biraz nazlı olacak artık:))))))
ya kızlar benim belim çok ağrıyor azıcık ayakta dursam hemen başlıyor.sizdede varmı böyle bişey boshayallersmile[/QUOT
sırtımı rahat ettirmediğimde ağrıyor benim belim canım onun haricinde ağrımıyor ama bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca bel ağrısı çok normal
tamam kuşum..
anladım..
bu kaçıncı haftada yapılıyor..ikiliden sonra uçluye gerek yok dedı doktor..
bırde bunu soram barı doktoruma..
o zaman al canım..ilk heves...evet biliyorum 250 den başlıyorr ama pek çok tatlı.ilk çocuk ya heves işte
evet ya..ya kızlar benim belim çok ağrıyor azıcık ayakta dursam hemen başlıyor.sizdede varmı böyle bişey boshayallersmile
anladım canım..16-18. haftalarda yapılıyormuş canım geçen perşembe yaptık ama sonucu daha gösteremedim yarın göstereceğim sadece perşembeleri hastanede doktorum çünkü riskli bölgede değil yazıyor içim rahat biraz bakalım doktor ne yorumlayacak
arkadaşlar benim gözüm şu tarz beşiklerde CADIARZU ama düşünüyorum hala
bakın bakalım ekleyebildim mi
canım bende bu tarz bişiiler istiyorum sallanan olsun yeter. daha kullanışlı olduğunu söylüyolar. mobilya çok kullanılır deniliyo ama olmuyo 4-5 yaşında bikilıyo kaldırılıyo başka şeylere özeniliyo filan ..
aslında herkes park yatak al diyor .tamam park yatak pek kulalanışlı.ama bu beşiklerde pek hevesim var ama ilk 4 ay felan yatabiliyorlar buna. sonra napcam sürekli taşınan biriyim hem.amaaaan olsun allah kısmet eder de hamileliğimi tammalarsam son ay alcam bu beşiklerden koycam yatakodama hem fazla yer de kaplamaz miniminnacık.4 aydan sonra da uucuz bir park yatak alırım allah izin verirse
siz ne dersiniz beğendiniz mi :)
benim belimde ağrıyor bacağım ağrıyor kasıklarım ağrıyor alıştım artık kocişim çürüdün gittin diyor bunu doğurda bir ikincisini öle söle diyor :asigim:
ben geldım kızlar.herkese merhaba..
canım bu besıkler çok guzelde..4 aya kadar yatabılıyor...
vallahı 4 aydada ne kadar çok yatar kımbılır..
çok uykucu olursa ıcınde durur..ama gazlı bebek olunca habıre kucakta sırt sıvazlamak gerek...zamanda çabuk geçıyor..4 ay goz açmıs kapamıs gıbı..
bu besıklerde en za 250-350 den baslıyor bıldıgım kadarıyal kuşum.. akannehir akannehir
kızlar nasıl baktınıs mı nasıl beşik ??
hem sallanıo altında sepeti de var ve istediğin yere gezdirebiliosun...
Baktım canım ben
evkurcularda var mıdır acaba sadece uygun fiyatlarda az bir süre kullanacağız çünkü gerekirse örtüsünü falan değiştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?