2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

ayy son gittiğimde dr dosyamı bi inceledi de şok oldum ya kilo artışım azalarak gidiyo,5 ,4, 3, 2 en son:) bu ne kız dio
ilk aylar nasıl yedimsse öyle..
ama şimdi hatırlıyorum o zmanları da midem de hiç bulanmıodu dünyayı yedim dünyayıııı
sonuç şu an 15 kilo,ama ilk aylar yediğimin üçte biri kadar yiyemem şimdi gün içinde

33. haftama giriyorum hala 10 kilodayım 68de takıldım 1.5 aydır. ama çok dikkat ediyorum ekmek filan hiç yemiyorum desem doğru olur.amacım 69la doğuma gitmekti ama ilk aylarda hiç bulantım olmadığından ohhh ne bulduysam yemişim maşallah şimdi onun acısı çıkıyo :18: 70le doğurabilsem keşke yoksa tüm planlarım bozulucak

ben de aynen öyle oldu, ağladım. 15 kg aldım, ama zaten bi 5 kg geçen sene diyetle verdiğim için almam çok çabuk oldu. evvelki hafta mide ağrısı ile dr a gittik annemle, eşim duruşmadaydı gelememişti. dr neler söyledi anlatamam, demediğini bırakmadı. tamam dr bey diyorum hala sıralıyo. çok yiyomuşum, yediğim kabıma sığmıyomuş, hatta çok yemekten çıkarmışım yediklerimi. afedersiniz de ben hayvanmıyım ki tokluk hissetmicem habire yeyiceğim de kusacağım. bigün öncesinden bi yere gitmiştik ve ev baya soğuktu, üşüttümmü acaba dr bey diyorum. ben tıp mezunuyum daha bugün oldu üşütmek diye bi kavram duymadım dedi. ben de ülser var genelde bu mevsim değişikliklerinde bunu yaşıyorum ama beni dinlemiyor ki.bi de demez mi bu kiloyla gidersen yüksek tansiyondan bebeğin karnında ölür. tabi ben daha bi tuhaf oldum. ki 1 hafta önce normal kontrole gittiğimde, bazen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum gibi oluyor demiştim, bana senin tansiyon, şeker, kansızlık gibi bi problemin yokki bebeğim öldü diye düşünesin demişti. ee ne oldu, bi haftada mı 15 kg aldım ben.
en sonunda dr bey yeter artık azarladığınız dedim, annem ağrısı nelocak diyo, cevap yok. beni öyle ağlaya ağlaya eve yolladı, nasıl araba kullandım onu da bilmiyorum. tabi o sinir stresle benim ağrı daha da arttı. eve geldik bi baktım evi arıyo, o an ben mide büyümesinden demiştim ama başka bi problem de olabilir diyo.
tabi akşama ben sancıdan duramayınca hastanelik oldum, ağrı kesici ile serum verdiler, damarları patlatıp heryerimi delik deşik ettiler.karaciğer tahlilleri filan yapıldı, şükür iyi çıktı. ertesi güne de ağrım geçti çok şükür.
şimdi ne mi oldu dr arayışı içerisindeyim. karar verdim özelden vazgeçtim devlet hastanesinde doğum yapacağım bi aksilik çıkmazsa. zaten ilkinde aynı doktorla özel hastanede problem yaşamıştık.
neyse, çok uzattım sanırım ama içimi döktüm, rahatladım sayenizde

Son düzenleme:

nası dr muş o öyle ya... okumuz okumuş anca latince öğrenmiş anlaşılan gerisi boşşş... daha çok hasta kaybeder o bu kafayla

ne biçim adammış o öyle... ağzımı bozacağım (özür) ama öküzmüş tam... hiç üzülme canım.salak herif yüzünden bebişinide kendinide strese sokma...ben sağlık sektöründeyim ve bu adamın yaptığı suç. drunu değiştir tabi ama onunda yanına bırakma bu işi bak annende yanındaymış,sahidinde varmış...sana bişey olmamış ama oladabilirdi veya başkasına zarar verebilir o herif...sen ne yapıyorsun şimdi googleye bimer yazıyosun ve oraya olayı anlatan bi mail atıp şikayet ediyorsun..bide bağlı olduğu özel hastaneye mail atıyorsun..yazık değilmi sana...yanına bırakma

ne sinir olduummm ne biçim doktormuş oda yaaa.ben olsam o an kalkar giderdimm.hemende değişirdim doktorumu.ayy benim doktorum az konuşuyor diye kızıyordum ama aman böyle konuşacağına konuşmasın daha iyi

ben 32.haftadayım bebeğin gelişimine göre. ve hamile kaldığım kilodan 5 kilo aldım yaklaşık. ben çok kilolu hamile kaldım ama sağolsun doktorum hiç moralimi bozmadı o konuyu açmadı bile.ilk muayenede ben söyledim ona diyetisyene yönlendirir misiniz beni diye. çok şükür çok almadım... bundan sonra en çok 3 kg almam lazım...

arkadaşlar görünen o ki kilo almak hepimizn ortak korkuusu..ama hamileylken herşeyin tadını çıkarın ben hamileliğim süresince 25 kilo aldım..şimdi oğlum 7 aylıkk 17 kilosunu verdim.ii tabiki biraz fazlalığım var 6 7 kilo kadar ama bu da doğal bir süreç kendinizi kasmayın moralinizi bozmayın az az sık ve sebze meyve süt ürünleri yiyerek tamamlayın hamileliğinzi..hepinize Allah yardım etsin sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza..kilo bu alınırda biraz zorlayınca verilirde:)

arkadaşlar görünen o ki kilo almak hepimizn ortak korkuusu..ama hamileylken herşeyin tadını çıkarın ben hamileliğim süresince 25 kilo aldım..şimdi oğlum 7 aylıkk 17 kilosunu verdim.ii tabiki biraz fazlalığım var 6 7 kilo kadar ama bu da doğal bir süreç kendinizi kasmayın moralinizi bozmayın az az sık ve sebze meyve süt ürünleri yiyerek tamamlayın hamileliğinzi..hepinize Allah yardım etsin sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza..kilo bu alınırda biraz zorlayınca verilirde:)

bazen hiç acıkmıyorum miğdem şiş gibi sanki baskı var gibi oluyor bazende öğün saatini biraz gecıktırsem aniden acıkıyorum off bide şu tatlı işi olmasa hergün şekerli bişiler muhakkak yiyorum.
bu kilolar nasıl gidicek inanamıyorum eski halim hayal olmasında

bugün 13. kilomu aldığımı öğrenmiş bulunuyorum hatta 13.5 taa küsürleri saymıyoruz biz :) 57 olmuşum

32. hafta, baslangic kilosuna gore +2 kg, ama baslarda 5 kilo falan inmistim, toplamda 7 kg yani (bu arada zaten cok kilolu idim. halende oyleyimde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…