2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

valla tartılmıyorum kilomu bilmiyorum rahatımm huzurluyıummm en son 11 deydik bilemiciimm şuan kaçımm hiçte merak etmiyorum hıh

Bende anlatim :) 68 le hamile kaldim simdi 73 kiloyum. Benim kilo cetvelim hamilelikte inis cikisli oldu söyleki 68 den 60 a düstüm ilk aylarda mide bulantilarimdan dolayi. Hamilelikte en son düstügüm kiloyu hesaplarsam yani 60 kilo toplamda 13 kilo ediyor bu taraftan bakinca morelim bozuluyor :-/ acikcasi.hamilelikten önceki kilodan hesap edersem 6 kilo hangisini dikkate alsam :18:

buraların en kilolusu benim herhald:2: 68le kaldım diyodum....dra gittiğimde 71mişim...şinciiik 84:2::84: çok kötü hissediyom kendimi...dr gerçi benim karımda 30 kğ almıştı mühim olan sağlığınız boşver dedi ama...saolsun seviyorum drumu...bide kocamın yanında kötü bişi deseydi ağlardım heralde:84:

6 de sen ona)) moral olsun, hem zaten ilk günle bu gün arasında 6 kilo fark var dimi ama))

ben de 7 kilo almışım, 7 ayın sonunda

bende 11 kılo aldım 59 hamile kaldım sımdı 70 gordum bugun 32 haftamdayım ama napalım bebişlerimiz için deger imkanım olursa 75le hıc degılse doguma gıtmek ıstıyorum hayırlısı

tabii siz alın demiyorum, ohh rahat olun demem, dikkat edin ama veriliyor..zaten emzirme dönemi toparlanılıyor..oğlum 2 yaşındaydı hepsini vermiştim dengeli dietle..:))))

ne guzel verebilmişssin valla ben diyet yapilirmiyim bilmiyorum hayatımda hıc denemedim ama inş diyete gerek kalmadan veririm kızımın şişman bı annesı olcak

35 kilo muuuuuuuu canım buzdolabını mı yedin:) ama maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 yaşında çocuk doğurmuş gibi olmuşsundur:)

6 de sen ona)) moral olsun, hem zaten ilk günle bu gün arasında 6 kilo fark var dimi ama))

ben de 7 kilo almışım, 7 ayın sonunda
Sen iyi gidiyorsun canim böyle devam et benim durum karisik ama ne yapalim her anin ayri bir güzelligi vardir, dimi saglikli olsunlarda ben azimliyim veririm Allahin izniyle birde elbiselerime tekrar sigmak icin veririm ins

34. haftamdayım ve 11 kg aldım şimdiye kadar.bu son ay 3 kg daha alıp bitirebilirsem ne mutlu bna diycem :)))

ben çok fazla kilo alıyorum şeker yok bişey yok ama durmuyor 16 kilo aldım şu anda 33+4 20 kiloyu bulucam ama geçmese bari : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…