2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

6 kilo:))))
64 tüm 70 oldum:))
şeker diyetim daha fazlasını aldırmıyo
8-9 en fazla 10 la bitecek inşallah

bende aynı dertten müzdaribim valla klomenden ziyade ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruluyodum onu vurulduğum zamanlar bi ineği yiyesim geliyodu bende 76 kiloyla hamile kaldım şimdi 83üm

ne yazıkki ilaçlar çok kilo aldırıyor..eski formuma geri dönermiyim bilemiyorum ama yinede umudum var gibi.. söylediklerine göre bebeği emzirmek filan ve bakımından dolayı enerji çok harcıyormuşsun dolayısıyla birazda dikkat edersem kiloları atabilirim.

Umarım Bu Sitenin Linkini Vermem Sakıncalı Değildir Ama Sizlerde Hesaplamak İstersiniz Belki Diye Paylaşmnak İstedim.. Sizin Boyunuza Ve Hamileliikten Önceki Kilonuza Göre Kaçıncı Haftada Kaç Kilo Almanız Normal Bi Bakalım.. Tıklayalım

bende 32. haftama girmek üzereyim ve 10 kiloya tamamladım şuan kızlar 3 haftadır resmen ekmek filan yemiyorum arada kaçıyo annemlere filan gidince ama başından beri dikkat etseymişim keşke,ilk aylar abarttığımın acısını çekiyorum şimdi.69-70le doğuma girmeyi planlamıştım ama başaramıcam sanırım şimdiden 68i gördüm. erken doğum riskim olduğu için kullandığım iğne ve ilaçlar ne kadar yemezsem yemeyim kilo yapıyo sanırım. ilaçlarım bitti haftasonu bakalım bundan sonra ne kadar kilo alıcaz :18: en çok son aylar alınıyo diyolar ya çok korkuyorum bu son haftaları nasıl atlatıcaz diye...

ya nasıl oluyor yaa 6 kilo falan.. ben de istiyorum :}

ben 62 ile hamile kaldım 74 oldum bile 30. haftada.. nolcak benim bu halim.. Allahtan boyun biraz uzun da kaldırıyorum..

ya nasıl oluyor yaa 6 kilo falan.. ben de istiyorum :}

ben 62 ile hamile kaldım 74 oldum bile 30. haftada.. nolcak benim bu halim.. Allahtan boyun biraz uzun da kaldırıyorum..

canım ikinci hamileliğim benim bu. ilk hamileliktn ağzım yandı bunda tutuyorum kendimi.

yok yok merak etme veriliyo kilolar bi şekilde ama bayaa çaba harcamak lazım:) sadece emzirmek kilo verdirmiyo bence ama böyle tatlılar kızartmalar falan yemiyosan kilo vermeyi hızlandırıyo. en azından bende öyle olmuştu toplam 13 kilo almıştım 10 ayda vermiştim.

tatlı kızartma falan hamileliğim boyunca baya yedim hele hele tatlı çikolata falan umarım doğumdan sonra bu kdr istemez canım :}

13 kiloyu 10 ayda mı vermiştin. Aman Allahım yandık desene. Çok da almamışsın ama zor verilşo demekki:18:

13 kiloyu 10 ayda mı vermiştin. Aman Allahım yandık desene. Çok da almamışsın ama zor verilşo demekki:18:
evet banada 10 ay çok uzun bir süre gibi geldi ama etrafımdakileri düşünyorumda çocuğu 4 yaşına giripte kilolarını yeni atanlar çoğunlukta.Neden bu kadar geç veriliyorki bu kilolar.Yani normalde verdiğin hızla verilemiyormu acaba?

ya bi kere doğumla 6-7 kilosu gidiiyo aslında ama bebek bakımı çok yorucu ve devamlı acıktırıyo diete başlayınca açlıktan ve yorgunluktan siniri bzuluyo insanın. ben akşamları çikolataya dadanmıştım yoksa kocamı öldüresim geliyodu yazık adama ehehe:)

offf ya almadım almadım son 15 günde 2 kilo aldım hep dışardan yedik hamurişi,tost,kahvaltı....olacağı buydu
yarın diete başlayacağım bende
toplamda 5 kilo oldu

(( 32. haftadayız 16 kilo aldım durum çok vahim 70 i bulacaz belki geçecez 66 yım şu anda oğlumda 2200 gr aynı annem gibi oldum oda ilk doğumda 20 kg almış

işte benim korkumda o zaten şimdi tatlı acayip yiyorum frenleyemiyorum kendimi bari doğumdan sonra canım tatlı istemese çok süper olacak ama isterse işte işimiz o zaman yaş
her zaman dedğim şey tamam bugün yiyeyim daha yemeyeceğim ama nerdeeee daha üstünden yarım saat geçiyor bir bakıyorum ben evde mutfakta dolanıyorum yiyecek bişeyler arıyorum heheheh

canım ikinci hamileliğim benim bu. ilk hamileliktn ağzım yandı bunda tutuyorum kendimi.

demekki bizimde ağzımızın yanması gerekiyor tabiki tecrübesizce ilk aylar yedik yedik şimdi daha fazla alınıyor bu seferde kendimzize engel olamadığımız için yiyoruz doğumdan sonra kiloları vermekte zorlandığımızda o zman 2. düşünürsek bizde daha temkinli hareket ederiz herhalde

31+6 dayız toplamda 13 kilo aldım.çrşmb kontrolümüz var.umarım dr.dan fırça yemem.17-18 ile bitirisem çok sevinicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…