bende aynı dertten müzdaribim valla klomenden ziyade ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruluyodum onu vurulduğum zamanlar bi ineği yiyesim geliyodu bende 76 kiloyla hamile kaldım şimdi 83üm
ya nasıl oluyor yaa 6 kilo falan.. ben de istiyorum :}
ben 62 ile hamile kaldım 74 oldum bile 30. haftada.. nolcak benim bu halim.. Allahtan boyun biraz uzun da kaldırıyorum..
canım ikinci hamileliğim benim bu. ilk hamileliktn ağzım yandı bunda tutuyorum kendimi.
yok yok merak etme veriliyo kilolar bi şekilde ama bayaa çaba harcamak lazım:) sadece emzirmek kilo verdirmiyo bence ama böyle tatlılar kızartmalar falan yemiyosan kilo vermeyi hızlandırıyo. en azından bende öyle olmuştu toplam 13 kilo almıştım 10 ayda vermiştim.
evet banada 10 ay çok uzun bir süre gibi geldi ama etrafımdakileri düşünyorumda çocuğu 4 yaşına giripte kilolarını yeni atanlar çoğunlukta.Neden bu kadar geç veriliyorki bu kilolar.Yani normalde verdiğin hızla verilemiyormu acaba?13 kiloyu 10 ayda mı vermiştin. Aman Allahım yandık desene. Çok da almamışsın ama zor verilşo demekki:18:
ya bi kere doğumla 6-7 kilosu gidiiyo aslında ama bebek bakımı çok yorucu ve devamlı acıktırıyo diete başlayınca açlıktan ve yorgunluktan siniri bzuluyo insanın. ben akşamları çikolataya dadanmıştım yoksa kocamı öldüresim geliyodu yazık adama ehehe:)
canım ikinci hamileliğim benim bu. ilk hamileliktn ağzım yandı bunda tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?