2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

rekor benm
bu sabah tartıldım veee 72 olmuşum
taaaammm 17 kg
nası gitcek bunlar nasılllll

sakın zorlamayın ben 18. kilo mu aldım rekor bende nasıl vericem : ((((((((((((((( 20 de biter mi acaba ???

şu anda 34+1 riz ve 49 la hamile kaldım şu anda ise 71 oldum yani 22 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum hiçbiriniz kilo aldım demesin ben artık tartıya bile çıkmak istemiyorum ama ne yapim yaa yesemde alıyorum yemesemde bende yol verdim gidiyor valla daha ne kadar giderse kızımla sağlıklı olsunda kiloyu vermek kolay :2:

ya hormonlarla da ilgili bir durum bu sanırım,metabolizma çok yavaşlıyor. doğumdan sonra normale döner herhalde,süt üretimi zaten metabolizmayı hızlandırıyormuş,zayıflarız evvelallah
zaten bir kısmı şişlik herhalde bunların biz farkedemesek de ödemimiz var

vallahi kızlar bende kendim çok kilo aldım sanırdım kusura bakmayın ama şimdi sizin kilolara bakınca moralim yerine geldi(şaka tabide)ben şu an 83 kikoyum ben zaten hamileleğime kilolu başlamıştım yaklaşık olarak 68 kiloydum ama şimdiye kadar 70 in üstüne hiç çıkmamıştım baya bi moral bozucu oldu benim için şimdi kara kara bu kiloları nasıl vereceğimi düşünmekteyim allahım inş. gebeliğimi 17 kiloyla bitiririm diye dua etmekten başka bi çare yok:2:

yaaa canım insan 49 kiloysa 20 kilo alsa ne olacak.. ben zaten ideal kilomdayken kilo almaya başlamış ve 9 kilo da almıştım. yani 64 olmuşken tam o sırada hamile kaldım ve 33. haftamda 11 kilo almış bulunmaktayım. hiç olmazsa 15 ile tamamlasam diyorum ama sanmıyorum. 17-18 olacak bence (

normalde bir bayanın 1500-2000kkal iken günlük enerji ihtiyacı, emziren annenin 4000e çıkıyormuş. ama herhalde 4000 kalori de yemeyiz emzirirken. biraz fazladan yesek 2500 bile yesek her gün 1500 kalori sermayeden gidecek inşallah sütümüz olur da emziririz arkadaşlarrrrrrr.......

Amin Yaa İnşallah Hem Bebişler İçinm Hem Bizim İçin ;}

valla ben aç yaşayarak emzirdim oğlumu maşallah o dobiş olmuştu ama ben emzirirken 1-2 kilo haricinde kilo vermedim öyle 4000 kalori falan yuh yani yalan onlar. taş çatlasın 1500-2000 cal alıodum ben emzirirken sütüm çocuğa yetiodu

annem de bana doğumdan sonra zayıflamanın en iyi yolu bol su içip emzirmek dio,kendisi hep öyle vermiş,çok su içiomuş,hamilelikteki iştah kalmıo zaten dio ama görcez bakalım. ama 4000 kalori de hakkaten ucuk bişi yani,erir insan o zaman yaw

9 u bitirmek üzereyim bende bakalım kaçla bitcek.dün tv de doktor 11 in altında olmamalı demiş annem arayıp bi güzel kızdı ama anlamıyoki elimde diil yiyorum ben bi güzel :)
bu arada dün arkadaşa gittik daha 18 gün oldu doğum yapalı 2 kilosu kalmış 13 kilo almış

doğumdan sonra kolay kilo veriliyor herhalde onlarla ilgilenirken zaman nasıl geçecek anlamıycaz bile korkmuyorum kilomu verememekten kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşayımda gerisi önemli değil

eriyip biteyimde zayıf olayım az ahh ahhh

Bugün doktordan geldik kzıımla 35. haftamız bitti 36 ya girdik bugün ve toplamda 9 kilo almışız.Bu ay 2 kilo almışım 1 kilosu zaten bebişe gitmiş çok sevindim.

canım hiç üzülme bence senin kilonun çoğu ödemdir ve lohusalık sürecinde gider benim zayıf olupta hamilelikte 20 üstü kilo alan arkadaşlarımın hep öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…