sakın zorlamayın ben 18. kilo mu aldım rekor bende nasıl vericem : ((((((((((((((( 20 de biter mi acaba ???
şu anda 34+1 riz ve 49 la hamile kaldım şu anda ise 71 oldum yani 22 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum hiçbiriniz kilo aldım demesin ben artık tartıya bile çıkmak istemiyorum ama ne yapim yaa yesemde alıyorum yemesemde bende yol verdim gidiyor valla daha ne kadar giderse kızımla sağlıklı olsunda kiloyu vermek kolay :2:
normalde bir bayanın 1500-2000kkal iken günlük enerji ihtiyacı, emziren annenin 4000e çıkıyormuş. ama herhalde 4000 kalori de yemeyiz emzirirken. biraz fazladan yesek 2500 bile yesek her gün 1500 kalori sermayeden gidecekinşallah sütümüz olur da emziririz arkadaşlarrrrrrr.......
annem de bana doğumdan sonra zayıflamanın en iyi yolu bol su içip emzirmek dio,kendisi hep öyle vermiş,çok su içiomuş,hamilelikteki iştah kalmıo zaten dio ama görcez bakalım. ama 4000 kalori de hakkaten ucuk bişi yani,erir insan o zaman yaw
valla ben aç yaşayarak emzirdim oğlumu maşallah o dobiş olmuştu ama ben emzirirken 1-2 kilo haricinde kilo vermedim öyle 4000 kalori falan yuh yani yalan onlar. taş çatlasın 1500-2000 cal alıodum ben emzirirken sütüm çocuğa yetiodu
Emziren anneler nasıl beslenmeli? - UZMANTV
walla ben de burdan duydum :)
canım sakın uygulama valla yarım dünya olursun:)
şu anda 34+1 riz ve 49 la hamile kaldım şu anda ise 71 oldum yani 22 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum hiçbiriniz kilo aldım demesin ben artık tartıya bile çıkmak istemiyorum ama ne yapim yaa yesemde alıyorum yemesemde bende yol verdim gidiyor valla daha ne kadar giderse kızımla sağlıklı olsunda kiloyu vermek kolay :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?