2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

ben de 20+3 deyim ve 5-5,5 kilo alış görünüyorum. Aslında o kadar yemiyorum ya. kızımda daha iştahlıydım. Bunda dikkat de ediyorum ama bakalım en son kaçla bitecek.

Ben 18+0 dayım
hamile kaldığım kilodan hala 1 kilo eksiğimaklinialirimsmile

hadi iyisin fatmacım bizim okuldada bi öğrt var 2. yi doğurdu geçen sene.Bu seneye kadar hep hafif toplu bildiğimiz kadın inceceik oldu.Belki sende de öyle olur doğumdan sonrada hızla verirsin.Ay kadın bi güzelleşti ki sorma gitsin.

17 haftada 55 kilo olmuşum dikkat etmeye başlasam iyi olur 10 günde 1 kilo almak fazla...zaten son 3 ay yeterince kilo alıyozz dimi.ekmeği azaltırsam ve akşam yemeğini daha erken yemem lazım...acıkırsamda süt ve meyve il idare ederim

ayyyy heycan bastı simdi manikciiim
inşallah Allahım banada o günleri gösterir
ilk kızımın bana en güzel hediyesi kendinden sonra sigarayı bırakmam olmuştu
bu seferde kilolarımı veririm inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

5,5 kilo napcam bilmiyom doktor yaramamış sana elevit keselim bunu dedi değiştirdii((doktorda yasakları arttırdı kilo alma dedi kolaysa gel sen alma allaa allaaaa

ayy neler yapıtıki zayıflamak için o bayan şimdi çok merak ettim bak???

ben hala ilk hamile kaldığım kilodayım hiç kilo almadım almakta istemiyorum açıkçası ama bebişim küçükmü kalmıştır diye çok korkuyorum gerçi çevremdekiler son 3 ayda çok kilo alınıyomuş öyle söylüyorlar bakalımkaç kiloyla doğum yapıcam kaydirigubbakcemile2

ben son 3 haftada 3 kilo almışım doktorum yemen nasıl dedi eşim hemen şikayet edince hiçbişey yemiyor diye anında kesti eleviti böle giderse öbür aya bakalım olmazsa kan değerine bakayım kan hapınıda kesebilirim dedi ..demekki haplar kilo yapıyormuşşş...

benimde ilaçlarımı kessin o zaman bende 7 kilo aldım zaten kiloluydum şimdi abardı tamam bebeğim için ama sikolejim bozuldu kimse benim kadar kilo almamış

benimde ilaçlarımı kessin o zaman bende 7 kilo aldım zaten kiloluydum şimdi abardı tamam bebeğim için ama sikolejim bozuldu kimse benim kadar kilo almamış

üzülme napalım inşallah verebiliriz 8 kilo aldım bende toplamda bebeklerimiz sağlıklı olsunda sonra zayıflama topiğinde görüşürüz eyvahedigeldismile

banada bgn kontrolde dr.yediklerine dikkat et dedi.7 kilo almışım bende şimdiye kadar.halbuki eskisinden fazla yemiyorumki.sadece hergün 3 ceviz birkaş fındık ve badem yiyirum.bunlar bide vitamin ve kan hapı yaptı anlaşılan kiloları.elevitide hergün içme demişti zaten dr. hergün içmiyorum zaten.ahh şu ilaçlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…