meraba kızlar bende 21+6 oldum ve 2,5-3 kılo aldım:))))
21+2 ve toplamda 3 kilo aldım ancak kiloların hepsini 5. ayımda aldım:) doktor böyle devam etmeyi düşünmüyorsun demi dedi
bende 22 + 6 yım daha 2,5 -3 kilo aldım ama maşallah kiloluydum hamile kalırken bu yüzden doktorum Selin'cim en fazla doğuma kadar 9 kiloda bitirmemiz gerekiyor dedi:kedi:
valla ben tatilde kilo almıştım gelince 1 kilo vermişim toplam 2 kilo almışım işte asıl kilo alımı şimdi başlıyo:)
21+4 olduk 7-7.5 kg aldım dr.tamam burda duruyoruz dedi
ya kızlar nasıl başardınız anlamadım ben. hiçbirşey yemiyormusunuz siz ne güzel kilolarınız az
yiyiptemi almıyorsunuz yoksa hepinizde zayıfmı hamile kalmıştınızfisfisfisCADIARZU
valla canım bende aynı 21+3 üm ve 6-7 kilo almışım bugün doktora gideceğim ve doktor kesin çok kilo almışsın diyecek
ama bakarsan kilo yapacak hamur işi felan nadir yiyorum ekmeği sadece sabahları yiyorum
aaay doğuma kadar bayağı kilo alacağım anlaşıldı doktorun hedefi doğumda toplam 9 kilo almamdı ben şimdiden 7 kilo aldımmafoldumbenkafamçokkarıştı
ya kızlar nasıl başardınız anlamadım ben. hiçbirşey yemiyormusunuz siz ne güzel kilolarınız az
yiyiptemi almıyorsunuz yoksa hepinizde zayıfmı hamile kalmıştınızfisfisfisCADIARZU
valla canım bende aynı 21+3 üm ve 6-7 kilo almışım bugün doktora gideceğim ve doktor kesin çok kilo almışsın diyecek
ama bakarsan kilo yapacak hamur işi felan nadir yiyorum ekmeği sadece sabahları yiyorum
aaay doğuma kadar bayağı kilo alacağım anlaşıldı doktorun hedefi doğumda toplam 9 kilo almamdı ben şimdiden 7 kilo aldımmafoldumbenkafamçokkarıştı
walla moonsun82 95 kiloyla hamile kalınca fazla alamıyorum:kedi: eğer zayıfcacık olsaydım şimdiye 5-6 kilo almıştım 2 gün önce tartıldım tam 3 kilo almışım kilolu olunca doktorumda en fazla 9 kiloda bitirmemiz gerekiyor dediboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?