2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

kızlar bende 20haftayı bıtırdım ...aslında sat a göre ıkı hafta öndeyım yoksa 18 i bıtırmıs olacaktım...bende 5 ayda 8 kılo aldım yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
21+2 ve toplamda 3 kilo aldım ancak kiloların hepsini 5. ayımda aldım:) doktor böyle devam etmeyi düşünmüyorsun demi dedi

oğlumu sezeryanla doğurdum 2009 nisanda 75 kg doğuma gittim eve döndüğümde 68 kiloydum yani doğumda 7 kilo falan gidiyo sonra ilk ay 1-2 kilo vücuttaki ödemler falan da gidiyo sonra kalan kilolar hediyesi oluyo bebişin ben doğum kilolarımı yeni vermiştim kiii tekrar hamile kaldım eheheheheheh ama bu sefer çok kilo almicam

meraba kızlar bende 21+6 oldum ve 2,5-3 kılo aldım:))))

21+2 ve toplamda 3 kilo aldım ancak kiloların hepsini 5. ayımda aldım:) doktor böyle devam etmeyi düşünmüyorsun demi dedi

bende 22 + 6 yım daha 2,5 -3 kilo aldım ama maşallah kiloluydum hamile kalırken bu yüzden doktorum Selin'cim en fazla doğuma kadar 9 kiloda bitirmemiz gerekiyor dedi:kedi:

valla ben tatilde kilo almıştım gelince 1 kilo vermişim toplam 2 kilo almışım işte asıl kilo alımı şimdi başlıyo:)

ya kızlar nasıl başardınız anlamadım ben. hiçbirşey yemiyormusunuz siz ne güzel kilolarınız az
yiyiptemi almıyorsunuz yoksa hepinizde zayıfmı hamile kalmıştınızfisfisfisCADIARZU

21+4 olduk 7-7.5 kg aldım dr.tamam burda duruyoruz dedi

valla canım bende aynı 21+3 üm ve 6-7 kilo almışım bugün doktora gideceğim ve doktor kesin çok kilo almışsın diyecek
ama bakarsan kilo yapacak hamur işi felan nadir yiyorum ekmeği sadece sabahları yiyorum
aaay doğuma kadar bayağı kilo alacağım anlaşıldı doktorun hedefi doğumda toplam 9 kilo almamdı ben şimdiden 7 kilo aldımmafoldumbenkafamçokkarıştı

canım hiç endişe etme 22. haftada 8 normal 1 kg falan fazla olabilir belki ama o da o kadar dert değil maşallah sana buyrunnnnnnnnnkilo bebek için yararlı birşey bunu es geçmemek lazım önemli bir konu ..

Ekmek hamur işi tatlı ve çok aşırı tuzluyu kestim canım,ilk zamanlardaki gibi canım kavun turşu ikilisi çekiyor düşün onu bile yemiyorum artık ama gene kg almışsın diyor dr.bu arada göbekler büyüyor onların büyümesiyle bizde kg çıkıyoruz haliyle ama gelde anlat

kızlar bende eylül ayını 50 ile kapattım yani toplamda 4 kilo almış oldum :)
bebişler sağlıklı olsun kilolarını alsınlarda bizde alırız veririz fazla ollursa yeterki sağlık olsun hanımlar dert etmeyin

canım ben hamilelik özcesi çok aşırı şeker ve çikolata tüketen bi insandım bi de ekmek makarna ve pilavın yanında bile yerdim yani bunları yemezsem de kilo vermeye başlardım. Hamileliğimden beri çikolata tarzı ve ekmeğe eğilimim geçti bulantı dönemlerimde şimdi yeni yeni bunları yemeğe başadım.Onun harici dikkat ettiğim bişey yok.Ama kilo konusunda böyle başladık böyle gider diye bişey yok kiloyu bilmeme ama ödem bi oluştumu kilodan beter yapıyor insanı umarım bizdede ödem oluşmaz.Sende eğer yiyorsan beyaz ekmeği kes onun yerine çavdar ye onuda az az.Bide tatlıdan uzak dur.Ama tabi bünye meseleside var işin içinde.Çok sıma canını çok kilo yapacak şeyler yemiyorsan zaten bu kilolarında kalıcı olmayacaktır.Doktorum bana demişti ki çikolatadan alınan 500 kalori ile yemeklerden alınan 500 kalori asla aynı değil.Çikolatanın ki gitmez ama yemeğinki gider demişti.

ya kızlar nasıl başardınız anlamadım ben. hiçbirşey yemiyormusunuz siz ne güzel kilolarınız az
yiyiptemi almıyorsunuz yoksa hepinizde zayıfmı hamile kalmıştınızfisfisfisCADIARZU

walla moonsun82 95 kiloyla hamile kalınca fazla alamıyorum:kedi: eğer zayıfcacık olsaydım şimdiye 5-6 kilo almıştım 2 gün önce tartıldım tam 3 kilo almışım kilolu olunca doktorumda en fazla 9 kiloda bitirmemiz gerekiyor dediboshayallersmile

bende 65.50 kiloyum aslında aynen devam ediyorum 500 gram aldım sadece oda bebişimin kilosudur heralde kaydirigubbakcemile2

bizim bi yakınımız hamileliğinde 30 kilo almıştı şuan oğlu 1 buçuk yaşında ve kadın hamile kaldığı kilonun altında:)

ben 19+6 3 kılo aldım...başlangıç kılom 66 benım bıraz hızlı gidiyo sanırım :)

ben seni nasıl görmedim selomez
ay hoşgeldin arkadaşım ben tek kalmıştım bu dal gibi kızların yanında
bende 94 kilo ile hamile kaldım henüz hiç kilo almadım ama bende 8 kilo ile falan bitirmeyi planlıyorum inşallah
şimdilik hiçbirşeyede dikkat etmiyorum paso yemece :)
son 3 ay çok ciddi besleneceğim inşallah tabi bebeğe faydalı yiyeceklerden yiyerek

kızlar bende 51 kilo ile hamile kaldım şuan 55 600 gr olmusum ama belli olmuyor benim boyumda uzun göbek miş gibi duruyor sinir oluyorum işe gelirken dönerken kimse bana otobusşarde yer vermiyor en cok buna kzıyorum belli olsun artık bizimde göbüşümüxz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…