2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

kızlar elevit ne? kan ilacı mı vitamin mi? Ben kan ilacımı değiştirdim, 1 hafta sonra iki günde iki kilo aldım, sonra birini verdim gerçi. ondan olabilirmi aceba

elevit hamile ve emzirenler için multivitamin canım ama feci iştah açıyo. bi de ferrum fort var demir ilacı onu kullanıyorum haftada 2 falan

Elevit yerine ne verdi cnm?

canım konuyla alakalı değil ama göremedim seni diğer topikte. ben bu hafta tiroid tahlilimi yaptırdım tekrar. hamileliğin başında yapılan testlere göre baya düşmüş değerlerim. dr. takip edelim olmazsa bir ay sonra doz ayarlaması yapmamız gerekecek dedi. sen de ihmal etmiyorsun dimi? durumun nasıl?

son iki haftada 2 kilo almışım
hızlıyım yaaa.bugün sabah şok yaşadım geçen hafta giydiğim pantolon olmadı.şok oldum.

bende 22 + 6 yım daha 2,5 -3 kilo aldım ama maşallah kiloluydum hamile kalırken bu yüzden doktorum Selin'cim en fazla doğuma kadar 9 kiloda bitirmemiz gerekiyor dedi:kedi:

Merhabalar;
Sanırım en şişko ben oldum ama ne yapayım canım kızıma değer diye sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben 55 kilo ile kaldım,şu an 63 kiloyum 8 kilo aldım.Ve sanki ne yesem yarıyor yediklerime dikkat etmeye çabalıyorum ama inanılmaz iştahım arttı.İnşallah son 3 ayımda iyice tombul olmam.Şu an 22.haftamdayım.

Mrb cnm
En son tahlili 2 hafta önce yaptırdım d,TSH değerim 2,5 a falan düşmüştü.
Şu anda ne durumda bilmiyorum,önümüzdeki hafta tkr tahlil yaptıracağım

benim de 4.5 --5 kilo oldu
21 haftam bitiyo
son 2 aydır dikkat ediyorum aslında ama sositososito

valla ben tatilde kilo almıştım gelince 1 kilo vermişim toplam 2 kilo almışım işte asıl kilo alımı şimdi başlıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…