- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.012
- 723
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
aa hatırladım canım hamileyken görüşmüştük özelden ben senin profiline baktım istanbul yazıyodu
canım benim elayı götürmediğim doktor kalmadı en son ilgili bi adam buldum muzaffer sivri pek kimse sevmez ama sen kime gidiyosun
Biz elitparkta sevda hanıma gidiyoruz, muzaffer sivri özel mi canım, bende birkaç doktora gittim ,hastanede pek ayrıntılı konuşma durumu olmuyor,
kısa süre de görüşüp çıkmak durumunda kalıyoruz genelde.
metsil nası bişe ayrıntılı yazda öğlende giderken eve alayım arkadaş da sapsımplex önerdi oda 30 lira falan yaramıcaksa boşuna para vermım diyorum nurse harveyıde çok metettiler rahatlatıp uyutuyomuş ama bizimki tınlamadı bile onu
ayrıca yemeklerine muskat cevizi rendeliyorum
rezene çayı içiyo bu nası bi gaz anlamadım gitti
ahh bu dişler sessiz sedasız gelseler olmaz mıııııııı
bizim sıpa dün ki çorbayı yememiş tavuğumu sevmedi acaba
bugun bal kabaklı çorba yapcaz
zeytin pide tarifine bakcam şimdi ama inş. mayalı değildir ben mayalı şeyleri tutturamıyorum nedense piştikten sonra puf puf olsun istiyorum olmuyo
canım bu gaz damlalarını malesef deneme yanılmayla buluyosun her bebek farklı çünkü ama bence metsili dene damla 3 damla veriyodum hemen bırt bırt bırt bitiyodu ağlamalar dene olmazsa kullanmazsın biogıa mutlaka dene bitkisel bu ama önce metsil damla dene
huysuz yaş farkı çok iyi olmuşbizdede 4 yaş 9 ay var 5 e yakın
bende öyle bezini inceliyorum dün ince ince bişeyler vardı bende onu merak ettimm
gazı falanda azaldı cnm öyle çok yok gibi benim ki gündüz alıyo uykuyu ondan uyumuyor gece
bugün başka bi yöntem deniyeceğim 10 buçukta kaldırdım şimdi öğlen 2 ye kadar uyutmayacağım sonrada 3 e kadar uyusun bi daha akşama kadar uyku falan yok ona takii akşama kadar bakalım başarabbilecek miyiz geceyide görücez
hoşgeldin canım
allah sabır versin zorlanıyosun dur eminim
hoşgeldin canım aramıza işte bizde bebişler kayınvalideler dertleşiyoruz burda
ben kızımdan 2 tane düşünemiyorum beni yerdi heralde cinsiyetleri ney canım ayy çok tatlılardır amaa yaa
güzel haberlerle gelin inşallah
ben mercimek koyuyorum çorbalarına
önce az denedim, baktım rahatsız etmedi devam ediyorum hala
kabızlıktan dolayı pirinç ve patates koyamıyorum
kıvam verecek bişey koymak lazım diye düşünüyorum çorbaya
bugün irmik deneyeceim bakalım sevecek mi?
hoşgeldin canım:9
ikiz büyütmek zor olmalı
yok şekerim mayalı değil kabartma tozu var ama yumuşak oldumetsil nası bişe ayrıntılı yazda öğlende giderken eve alayım arkadaş da sapsımplex önerdi oda 30 lira falan yaramıcaksa boşuna para vermım diyorum nurse harveyıde çok metettiler rahatlatıp uyutuyomuş ama bizimki tınlamadı bile onu
ayrıca yemeklerine muskat cevizi rendeliyorum
rezene çayı içiyo bu nası bi gaz anlamadım gitti
zeytin pide tarifine bakcam şimdi ama inş. mayalı değildir ben mayalı şeyleri tutturamıyorum nedense piştikten sonra puf puf olsun istiyorum olmuyo
[/COLOR]
hoşgeldinn cnmMerhaba arkadaslar benimde 20 temmuz dogumlu bir oglum var masallah cok tatli ama cok hareketli bir cocuk cok zorlaniyorum bakarken insallah buyuyunce duzelir daha beter olursa ben yanarim hamileligimde 18 kilo almistim sagolsun verdirdi 3 kilom kaldi buarada bizimde 2 disiniz cikti bayagi oluyo cikali erken cikardi cok guzel sohbet ediyosunuz benide alin araniza tabi bizim canavar musade ederse bende sohbet etmk isterim sizlerle
hoşbulduk canım vakit bulamıyorum valla çok zor amin Rabbim sağılık versin
yok şekerim mayalı değil kabartma tozu var ama yumuşak oldu
hoşgeldinn cnm
gerçekten allah yardımcın olsun kendin mi bakıyosun bebişlere yardım eden birileri var mı? ALLAH yardımcın olsunnn
tabii en önemlisi allahın yardım etmesi ....güle oynaya büyüsün hepsi inşhoşbulduk canım evet ben bakıyorum annem eşim yardım ediyor sağolsunlar en önemliside Rabbim yardım ediyor
ii geceler kızlar kız uyandı uyancak hemenceceik okudum yazdıkarınızı bebişler doğmadan burası nasıl ilerlerdi okumaya yetişemzdim şimdi gunumuzu dolduruyolar belli oldubenim kzıımda cok hareketli kilo aldırmaıyorum o yzuden ekmek içi yediriyorum hatta bol bol ama yok inş yurumeye başladıklarında zayıflıyolar aslında cabam o gunler için ama nafile gece terlemesinden belkide formunu koruyo onun yerine ben terlesem o kadar kilolarımdanda kurtulurdum süper olurdu
kakasını yapamayanlar için balkabağını öneririm komşum az bi şekerle yapmıştı tatlı 2 gundur veriyorum muthiş yaptırıyoiçine zeytinin bebe bisküvisindende rendeliyorum tadıda süper ama balkabağı bulamıyorum soğuklR VURDU GALİBA
bebişleri nerde yatırıyosunuz kızlar ben beraber uyuma agfletinde bulundum vazgeciremiyorum ne yapcamı bilmiyom ben olmayınca uyumuyo bide sağlık ocağından verilen demir haricinde demir ilacı öneren doktor oldumu size yani tadı daha güzel bişi varmı bunun tadı berbat neyle verirsem vereyim aldıramıyorunm
bem beyaz bi istanbul sabahından günaydın herkese
çok güzel buralar cnm çocuklar gibi koşup oynamak istiyorr
zülalin sorunu çözdüm kızlar ne olursa olsun akşam 5 ten sonra uyumayacakk öyle olursa gece 4 defa falan kalkıyor karnı doyunca uyuyor en güzeli bu
kızlar pidenin tadına baktım dayanamadım dilimide yaktımmgüzel olmuş ama....
sevdim bu tarifi bakalım başka yemeden nasıl dayanacağım
kızımda gece cok terliyo kızlar ya ne yapcamı sasırdım bi penye bide pazen ince battani,ye seriyorum üstüne onla bile terliyo sırt ustu yatıyo ve yan yatmayı istemiyo ondanmı acaba sizinkiler gece yan yatıp kendileri dönebiliomu sizmi değişitiryosunuz
günaydın
yine yine yine kötü bi gece geçirdik bu dişten değil gazı var bu sefer
allahım bebekken bukadar gaz sorunumuz yoktu bizim ya
dün yediği kahvaltı
tavuklu şehriye kii onuda da sevmemiş yememiş sıpa
muzlu az cevizli pekmezlı ara öğün birde bnı emdi
gaz yapcak ne var şimdi bunlarda
ayrıca su yerine rezene içiriyorum ki rahatlasın uyusun dıye
yok anacım fayda etmedi
bütün gece ağladı calpol verdim 2 saat sustu sonra uyanıyo beraber yattık sürekli kıpırdıyo yorganı tekmeliyo ağlıyo
ayyy allahım yaa doktor bişeyi yok diyo önemli
gaz var dedi nurse harveys verdi bi işe yarama dı ama
öfffffföfff:2:
merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. dünyalar tatlısı bir oğlum var bütün günümü ona ayırıyorum.ücretli iznimden sonra 9 ay ücretli izin aldım en azından yaşını doldursun öyle vermek istedim bakıcıya. annelerim bulunduğum şehirde değil iyi mi kötü mü bilmiyorum uzak olmak.
bu arada gaz sorunu olan arkadaşlara sab-simplex adlı ilacı tavsiye edebilirim biz çok rahat ettik. 5 damla veriyorum 10-15 dakikada etkisini gösteriyor ama siz yine de doktorunuza danışın derim.
Merhaba arkadaslar benimde 20 temmuz dogumlu bir oglum var masallah cok tatli ama cok hareketli bir cocuk cok zorlaniyorum bakarken insallah buyuyunce duzelir daha beter olursa ben yanarim hamileligimde 18 kilo almistim sagolsun verdirdi 3 kilom kaldi buarada bizimde 2 disiniz cikti bayagi oluyo cikali erken cikardi cok guzel sohbet ediyosunuz benide alin araniza tabi bizim canavar musade ederse bende sohbet etmk isterim sizlerle
ii geceler kızlar kız uyandı uyancak hemenceceik okudum yazdıkarınızı bebişler doğmadan burası nasıl ilerlerdi okumaya yetişemzdim şimdi gunumuzu dolduruyolar belli oldubenim kzıımda cok hareketli kilo aldırmaıyorum o yzuden ekmek içi yediriyorum hatta bol bol ama yok inş yurumeye başladıklarında zayıflıyolar aslında cabam o gunler için ama nafile gece terlemesinden belkide formunu koruyo onun yerine ben terlesem o kadar kilolarımdanda kurtulurdum süper olurdu
kakasını yapamayanlar için balkabağını öneririm komşum az bi şekerle yapmıştı tatlı 2 gundur veriyorum muthiş yaptırıyoiçine zeytinin bebe bisküvisindende rendeliyorum tadıda süper ama balkabağı bulamıyorum soğuklR VURDU GALİBA
bebişleri nerde yatırıyosunuz kızlar ben beraber uyuma agfletinde bulundum vazgeciremiyorum ne yapcamı bilmiyom ben olmayınca uyumuyo bide sağlık ocağından verilen demir haricinde demir ilacı öneren doktor oldumu size yani tadı daha güzel bişi varmı bunun tadı berbat neyle verirsem vereyim aldıramıyorunm
merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. dünyalar tatlısı bir oğlum var bütün günümü ona ayırıyorum.ücretli iznimden sonra 9 ay ücretli izin aldım en azından yaşını doldursun öyle vermek istedim bakıcıya. annelerim bulunduğum şehirde değil iyi mi kötü mü bilmiyorum uzak olmak.
bu arada gaz sorunu olan arkadaşlara sab-simplex adlı ilacı tavsiye edebilirim biz çok rahat ettik. 5 damla veriyorum 10-15 dakikada etkisini gösteriyor ama siz yine de doktorunuza danışın derim.
sizde hoşgeldinizzzMerhaba arkadaslar benimde 20 temmuz dogumlu bir oglum var masallah cok tatli ama cok hareketli bir cocuk cok zorlaniyorum bakarken insallah buyuyunce duzelir daha beter olursa ben yanarim hamileligimde 18 kilo almistim sagolsun verdirdi 3 kilom kaldi buarada bizimde 2 disiniz cikti bayagi oluyo cikali erken cikardi cok guzel sohbet ediyosunuz benide alin araniza tabi bizim canavar musade ederse bende sohbet etmk isterim sizlerle
hoşbulduk arkadaşlar evet çok zor ama bir o kadarda eğlenceli Allahım bana 2 tane hediye verdi ikiside kız. kız annesi olmak harika bişey :)
günaydın hanımlar
herkesler iyidir umarım
ben yine sıfır moralle başladım güne
enesin kakası düzene girdi derken 2 gündür (bugün 3. gün) kaka yapmıyor yine
ilaçları düzeni kullanıyoruz, yediğine içtiğine dikkat ediyorum anlamadım niye böyle oluyor
abimiz hasta ateşli, dün annemde kalmıştı gece ateşlenmiş.
enesin uyanmasını bekiyorum oraya gideceğim şimdi
belki doktora da götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?