2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz elitparkta sevda hanıma gidiyoruz, muzaffer sivri özel mi canım, bende birkaç doktora gittim ,hastanede pek ayrıntılı konuşma durumu olmuyor,
kısa süre de görüşüp çıkmak durumunda kalıyoruz genelde.

canım muzaffer bey pedipolde stüdyo özcanın yanındaki kız meslek lisesinin orda biz çok memnunuz herşeyi sorabiliyosun hemde bebekleri severek muayne ediyo

merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. dünyalar tatlısı bir oğlum var bütün günümü ona ayırıyorum.ücretli iznimden sonra 9 ay ücretli izin aldım en azından yaşını doldursun öyle vermek istedim bakıcıya. annelerim bulunduğum şehirde değil iyi mi kötü mü bilmiyorum uzak olmak.
bu arada gaz sorunu olan arkadaşlara sab-simplex adlı ilacı tavsiye edebilirim biz çok rahat ettik. 5 damla veriyorum 10-15 dakikada etkisini gösteriyor ama siz yine de doktorunuza danışın derim.

Merhaba arkadaslar benimde 20 temmuz dogumlu bir oglum var masallah cok tatli ama cok hareketli bir cocuk cok zorlaniyorum bakarken insallah buyuyunce duzelir daha beter olursa ben yanarim hamileligimde 18 kilo almistim sagolsun verdirdi 3 kilom kaldi buarada bizimde 2 disiniz cikti bayagi oluyo cikali erken cikardi cok guzel sohbet ediyosunuz benide alin araniza tabi bizim canavar musade ederse bende sohbet etmk isterim sizlerle

hoşgeldin canım aramıza işte bizde bebişler kayınvalideler dertleşiyoruz burda

ben kızımdan 2 tane düşünemiyorum beni yerdi heralde cinsiyetleri ney canım ayy çok tatlılardır amaa yaa

hoşbulduk arkadaşlar evet çok zor ama bir o kadarda eğlenceli Allahım bana 2 tane hediye verdi ikiside kız. kız annesi olmak harika bişey :)

yok şekerim mayalı değil kabartma tozu var ama yumuşak oldu
hoşgeldinn cnm
hoşbulduk canım vakit bulamıyorum valla çok zor amin Rabbim sağılık versin

gerçekten allah yardımcın olsun kendin mi bakıyosun bebişlere yardım eden birileri var mı? ALLAH yardımcın olsunnn

yok şekerim mayalı değil kabartma tozu var ama yumuşak oldu

hoşgeldinn cnm

gerçekten allah yardımcın olsun kendin mi bakıyosun bebişlere yardım eden birileri var mı? ALLAH yardımcın olsunnn

hoşbulduk canım evet ben bakıyorum annem eşim yardım ediyor sağolsunlar en önemliside Rabbim yardım ediyor

ii geceler kızlar kız uyandı uyancak hemenceceik okudum yazdıkarınızı bebişler doğmadan burası nasıl ilerlerdi okumaya yetişemzdim şimdi gunumuzu dolduruyolar belli oldu benim kzıımda cok hareketli kilo aldırmaıyorum o yzuden ekmek içi yediriyorum hatta bol bol ama yok inş yurumeye başladıklarında zayıflıyolar aslında cabam o gunler için ama nafile gece terlemesinden belkide formunu koruyo onun yerine ben terlesem o kadar kilolarımdanda kurtulurdum süper olurdu
kakasını yapamayanlar için balkabağını öneririm komşum az bi şekerle yapmıştı tatlı 2 gundur veriyorum muthiş yaptırıyoiçine zeytinin bebe bisküvisindende rendeliyorum tadıda süper ama balkabağı bulamıyorum soğuklR VURDU GALİBA

bebişleri nerde yatırıyosunuz kızlar ben beraber uyuma agfletinde bulundum vazgeciremiyorum ne yapcamı bilmiyom ben olmayınca uyumuyo bide sağlık ocağından verilen demir haricinde demir ilacı öneren doktor oldumu size yani tadı daha güzel bişi varmı bunun tadı berbat neyle verirsem vereyim aldıramıyorunm

hoşbulduk canım evet ben bakıyorum annem eşim yardım ediyor sağolsunlar en önemliside Rabbim yardım ediyor
tabii en önemlisi allahın yardım etmesi ....güle oynaya büyüsün hepsi inş

bende bal kabağı çorbası yapmak istiyorum ama bende bulamadım cnm...

bem beyaz bi istanbul sabahından günaydın herkese

çok güzel buralar cnm çocuklar gibi koşup oynamak istiyorr

zülalin sorunu çözdüm kızlar ne olursa olsun akşam 5 ten sonra uyumayacakk öyle olursa gece 4 defa falan kalkıyor karnı doyunca uyuyor en güzeli bu

günaydın hanımlar

herkesler iyidir umarım
ben yine sıfır moralle başladım güne
enesin kakası düzene girdi derken 2 gündür (bugün 3. gün) kaka yapmıyor yine
ilaçları düzeni kullanıyoruz, yediğine içtiğine dikkat ediyorum anlamadım niye böyle oluyor

abimiz hasta ateşli, dün annemde kalmıştı gece ateşlenmiş.
enesin uyanmasını bekiyorum oraya gideceğim şimdi
belki doktora da götürürüm

günaydın zeytin

sorunu çözmenize sevindim, inşallah hep böyle devam eder

burası da bembeyaz, dışarısı çok güzel

ben geçen balkabağı çorbası yaptım oğluşa
içine mercimek, soğan, sarımsak koydum öyle pişirdim
pişince tadına baktım iğrenç bir tadı vardı
ama bebektir belki sever diye yedirdim; sildi süpürdü bizim oğlan
ertesi gün içime sinmedi irmikle pişirdim; sadece kabak ve irmiği haşladım çatalla ezdim. yemedi sıpa
sanırım irmik tadını sevmedi. bir kez de kayısı püresini yapmıştım irmikle onu da yememişti; normalde severek yer kayısı püresini.

annem geçenlerde buzluğa koymuş bir poşet. ondan aldım ben de kabağı
buralarda da göremedim pek çarşıda pazarda; var olanlar da güzel görünmüyor.

kızlar pidenin tadına baktım dayanamadım dilimide yaktımm güzel olmuş ama....
sevdim bu tarifi bakalım başka yemeden nasıl dayanacağım

yemek yapmayı seviyorsun galiba zeytin
pide yapmayı ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum tuturamazsam diye
senin şu bisküvi tarifini deneyeceğim ben de ilk fırsatta

ben hep sırtüstü yatırıyoum
neden yan yatırmak istiyosun ki?

soğuklardan filan mı etkileniyo acaba?

aramıza hoşgeldiniz hanımlar

beni ufaklık bizim odada kendi beşiğinde yatıyor
1-2 ay içinde odasını ayırmayı düşünüyorum

benim doktorum demir ilacı kullanmana gerek yok demişti o yüzden biz hiç kullanmadık

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
çok şükür bugun uyudu ve bende uyudum hiç kucağa almadık memeyı veip pışpışladık 4 kez falan kalktı ama ağlamadı tekrar uyudu 6 da aldım emzirdim çok şükür 1 gece de olsa olsa çok çok çok mutluyum bu sabah çok enerjik hissettim kendimi :122:

hoşgeldinizzzzzzz fırsat buldukça gelin sohbet edelim
sabsimplex almadım vala rezene çayı içiyo şuan da dün gece iyidi ya hemen geçti

sizde hoşgeldinizzz
oo maşallah bayağı erken çıkmış dişler bizde artık çıkarsak rahatlasak diye yollarını gözlüyoruz vallahi

hoşbulduk arkadaşlar evet çok zor ama bir o kadarda eğlenceli Allahım bana 2 tane hediye verdi ikiside kız. kız annesi olmak harika bişey :)

hoşgeldinizz
maşşallah 2 kız negüzel ilerde arkadaş gibi olursunuz biz annemle arkadaş gibiydik çok güzel bi duygu allah bağışlasın

kaç kilo ki bizimkide 8 kilo uzun boyu bacakları dombiş değil ince mesela banada zayıf dıyolar ama bnce normal ve sağlıklı olması önemli
bence hiç verme ekmek içi sağlıklıda değil zaten
bal kabağı evet güzel yaptırıyo gerçekten
biz monovit d vermişti onu veriyoruz başka bişe vermıyorum

titaniş bozma moralini ya 3 gün normal bugun yapar inşallah
büyük kardeşede geçmiş olsun hemen iyileşsinde küçüğüde hasta olmasın inş.

ben hiç yanımda yatırmadım odamızda beşiğinde yatıyor. uyku konusunda sıkıntımız yok çok şükür aman nazar değmesin. sağlık ocağından verilen demiri kullanyorum ben her seferinde suratı şekilden şekile giriyor ama hep de ağzını açıyor oğluşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…