2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

3 gün bencede çok değil inş bugün yapar cnm endişelenme hemen
abiyede çok geçmiş olsun bu çocuklar neden böyle çıt kırıldım anlamıyorum ben hemen herşeyden hasta oluyorlar..mehmet sabahtan beri anne kara çıkabilecek miyim diye sorup duruyo yok oğlum desem hemen üzülüp oturuyor kenara içleniyor çık desem anında hastalanıyo napıcağımı bilmiyorum...
günaydın zeytin

sorunu çözmenize sevindim, inşallah hep böyle devam eder

burası da bembeyaz, dışarısı çok güzel
sağol cnm inş böyle devam eder
ben bu bebekler damak tadını çözemedim zatenn:125:
yemek yapmayı seviyorsun galiba zeytin
pide yapmayı ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum tuturamazsam diye
senin şu bisküvi tarifini deneyeceğim ben de ilk fırsatta
evet cnm çok seviyorum yemek yapmayı dolayısıyla yemeyide seviyorum
ama bi müddet ara versem iyi olcak sanırım

arkadaşlar bebişleriniz diş çıkartırken ishal sorununuz oldu mu? üç hafta önce 4 gün süren ishalimiz oldu ama sadece sıvı kaka sorunu vardı halsizlik huysuzluk vs. yoktu. bi hafta sonrasında ilk dişini gördüm. dünden beri yine başladık sıvı kakaya yine diş mi bilemedim görünürde hiç birşey de yok. oglumun sıkıntısı da yok hiç mızmızlık yapmaz yavrum.

canım üç gün çok değil bence de bekle bakalım biraz daha inşallah bugün yapar. benim oğlum da 5 veya 6. gün yapıyordu hiç ilaç kullanmadım ben. sıkıntısı da olmuyordu kendi kendine düzene girdi. inşallah sizde de öyle olur. hiçbir bebek sorunsuz büyümüyor bu sorunlara gülüp geçtiğimiz zamanları da görürüz inşallah.
büyük oğluşuna da geçmiş olsun canım acil şifalar.

huysuzcum seninle aramızda telepatik bağ var sanırım uykusuz kalsakda uyusakda beraberizz:13:

:13: evet galiba öyle

biz henüz diş çıkarmaıdk o yüzden bilemicem
nazar değmesin huysuz olmasın bizimki gibi

biz hep yan yatıyoruz öyle yatmayı çok seviyo

geçen akşam kar yağarken dışarı çıktık
1 saat filan dışarda kaldık
o yüzden hastalandı sanırım
çok eğlenmiştik ama acısı çıkıyo şimdi

bizim daha dişimiz çıkmadı ama büyük oğlum diş çıkarmadan önce ishal olurdu.
ishal, pişik, burun akıntısı, en son diş patlardı. bu sıralama 20 dişte de aynı oldu, hiç değişmedi.

burdan bi tarifle yoğurt mayaladım
tencereye kavanozları oturtup 1 parmak kalcak kadar su koyup kısık ateşde ısıtıyosun kaynamaya başlıca zaman kapıcan altını yazıodu her seferde tutuyomuş
ama bnm tutmadı
acaba bidaha ısıtsam olurmu olmazmı

birde bebekleriniz nekadar su içiyo 150cc. içiyo biizmki çok mu azmı bilmiyorum

herkese günaydııınnnnnnnnn
dün akşam misafirim vardı 10 30 da gittiler kızımıda bunalttılar biraz elayı uyuttum ela bi uyandı bir saat durmadan ağladı anlayamadım diş jeli sürdüm salladım yok dua okudum gelenlerin nazarı çok değiyo ne zama gelseler ela hep böle oluyo bende yorgunluktan sinirliydiim kollarım koptu elayı sallayıp sakinleştireceğim diyee sonra babası aldı daha çok ağladı ondaa eşimlede tartıştıık oooff ne gündüüü neyseki geçtii hiç aklıma gelmezdi çocuk için tartışacağımız

slm aynı tarifi bende denedim tutmadı nerde hata yaptığımı bilmiyorum ama sadece konserve kavanozunda mayalayıp petek üstüne koyarsam tutuyo tencerede bile denedim tutmadı

canım walla ben her yolu denedim yoğurdu tutturamadım en sonunda yoğurt makinası aldım kurtuldum

elaya suyu ne zaman isterse veriyorum ama cc olarak bilmiyorum bebekten bebeğe değişir ama bu ihtiyacı kadar olanı içiyodur sudan zarar gelmezz

saltafor kullanıyorum benim kızım 2. kaşığı vermiyosun die ağlıyo bütün şuruplarda öyle yapıyoo ama içerikleri hepsinin aynı o yüzdennn tadında değişiklik olaağını sanmıyorum benim kızım diş jelini bile şapır şapır yalıyoo çok komik oluyoo

yaa arkadaşlar kızımın idrarı çok asitli sürekli bebanten sürmeme ve bezini değiştirmeme rağmen pişik oluyor hangi pişik kremlerini kullanıyosunuz desitin mi alsam mustelamı çok kafam karışık :44:

vallahi bizde tartıştık herkezde tartışmıştır bence
oluyo bazen napalım insanız ters zamanımıza geliyo bunalmış yorulmuş oluyorz

slm aynı tarifi bende denedim tutmadı nerde hata yaptığımı bilmiyorum ama sadece konserve kavanozunda mayalayıp petek üstüne koyarsam tutuyo tencerede bile denedim tutmadı

o zzaman ben dökeyim mi onu daha tutmaz dimi

hametan diye bi pişik kremi var çokda uygn fiyatı bn onu kulandım bişe olmadı hiç

geçrkten yaz gelsinnnnnnnnnnnnn dışarıya çıkalım gezelim

ben çözümü klasik arkoda buldum tüp olanından. doktor üç ayrı krem verdi karıştırıp sürdük bir hafta sonra birini çıkardık öyle devam ettik hiçbir işe yaramadı en son abimin eşi arkoyu tavsiye etti. ertesi gün iyileşmeye başladı bizim pişik yara haline gelmeye başlamıştı. hala arko kullanıyorum en ufak kızarıklık bile olmuyor.

felaket bi uyku bastı zülali uyutmayayım derken kendim uyuyacağım

Canim benimki dis cikartirken ishal degildide normal kivamda kaka yapti ama gunde 5 kere fln kaka yapti cokta huysuzdu zaten normaldede huysuz bir baktim 2 dis patlamis her cocuk farkli dis cikartiyor kimi ishal kimi atesleniyor bizde Sukur onlar olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…