- Konu Sahibi efsun_zeren
-
3 gün bencede çok değil inş bugün yapar cnm endişelenme hemengünaydın hanımlar
herkesler iyidir umarım
ben yine sıfır moralle başladım güne
enesin kakası düzene girdi derken 2 gündür (bugün 3. gün) kaka yapmıyor yine
ilaçları düzeni kullanıyoruz, yediğine içtiğine dikkat ediyorum anlamadım niye böyle oluyor
abimiz hasta ateşli, dün annemde kalmıştı gece ateşlenmiş.
enesin uyanmasını bekiyorum oraya gideceğim şimdi
belki doktora da götürürüm
günaydın zeytin
sorunu çözmenize sevindim, inşallah hep böyle devam eder
burası da bembeyaz, dışarısı çok güzel
ben bu bebekler damak tadını çözemedim zatenn:125:ben geçen balkabağı çorbası yaptım oğluşa
içine mercimek, soğan, sarımsak koydum öyle pişirdim
pişince tadına baktım iğrenç bir tadı vardı
ama bebektir belki sever diye yedirdim; sildi süpürdü bizim oğlan
ertesi gün içime sinmedi irmikle pişirdim; sadece kabak ve irmiği haşladım çatalla ezdim. yemedi sıpa
sanırım irmik tadını sevmedi. bir kez de kayısı püresini yapmıştım irmikle onu da yememişti; normalde severek yer kayısı püresini.
annem geçenlerde buzluğa koymuş bir poşet. ondan aldım ben de kabağı
buralarda da göremedim pek çarşıda pazarda; var olanlar da güzel görünmüyor.
evet cnm çok seviyorum yemek yapmayı dolayısıyla yemeyide seviyorumyemek yapmayı seviyorsun galiba zeytin
pide yapmayı ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum tuturamazsam diye
senin şu bisküvi tarifini deneyeceğim ben de ilk fırsatta
günaydın hanımlar
herkesler iyidir umarım
ben yine sıfır moralle başladım güne
enesin kakası düzene girdi derken 2 gündür (bugün 3. gün) kaka yapmıyor yine
ilaçları düzeni kullanıyoruz, yediğine içtiğine dikkat ediyorum anlamadım niye böyle oluyor
abimiz hasta ateşli, dün annemde kalmıştı gece ateşlenmiş.
enesin uyanmasını bekiyorum oraya gideceğim şimdi
belki doktora da götürürüm
huysuzcum seninle aramızda telepatik bağ var sanırım uykusuz kalsakda uyusakda beraberizz:13:
biz henüz diş çıkarmaıdk o yüzden bilemicemarkadaşlar bebişleriniz diş çıkartırken ishal sorununuz oldu mu? üç hafta önce 4 gün süren ishalimiz oldu ama sadece sıvı kaka sorunu vardı halsizlik huysuzluk vs. yoktu. bi hafta sonrasında ilk dişini gördüm. dünden beri yine başladık sıvı kakaya yine diş mi bilemedim görünürde hiç birşey de yok. oglumun sıkıntısı da yok hiç mızmızlık yapmaz yavrum.
3 gün bencede çok değil inş bugün yapar cnm endişelenme hemen
abiyede çok geçmiş olsun bu çocuklar neden böyle çıt kırıldım anlamıyorum ben hemen herşeyden hasta oluyorlar..mehmet sabahtan beri anne kara çıkabilecek miyim diye sorup duruyo yok oğlum desem hemen üzülüp oturuyor kenara içleniyor çık desem anında hastalanıyo napıcağımı bilmiyorum...
sağol cnm inş böyle devam eder
ben bu bebekler damak tadını çözemedim zatenn:125:
evet cnm çok seviyorum yemek yapmayı dolayısıyla yemeyide seviyorum
ama bi müddet ara versem iyi olcak sanırım
arkadaşlar bebişleriniz diş çıkartırken ishal sorununuz oldu mu? üç hafta önce 4 gün süren ishalimiz oldu ama sadece sıvı kaka sorunu vardı halsizlik huysuzluk vs. yoktu. bi hafta sonrasında ilk dişini gördüm. dünden beri yine başladık sıvı kakaya yine diş mi bilemedim görünürde hiç birşey de yok. oglumun sıkıntısı da yok hiç mızmızlık yapmaz yavrum.
burdan bi tarifle yoğurt mayaladım
tencereye kavanozları oturtup 1 parmak kalcak kadar su koyup kısık ateşde ısıtıyosun kaynamaya başlıca zaman kapıcan altını yazıodu her seferde tutuyomuş
ama bnm tutmadı
acaba bidaha ısıtsam olurmu olmazmı
birde bebekleriniz nekadar su içiyo 150cc. içiyo biizmki çok mu azmı bilmiyorum
burdan bi tarifle yoğurt mayaladım
tencereye kavanozları oturtup 1 parmak kalcak kadar su koyup kısık ateşde ısıtıyosun kaynamaya başlıca zaman kapıcan altını yazıodu her seferde tutuyomuş
ama bnm tutmadı
acaba bidaha ısıtsam olurmu olmazmı
birde bebekleriniz nekadar su içiyo 150cc. içiyo biizmki çok mu azmı bilmiyorum
ii geceler kızlar kız uyandı uyancak hemenceceik okudum yazdıkarınızı bebişler doğmadan burası nasıl ilerlerdi okumaya yetişemzdim şimdi gunumuzu dolduruyolar belli oldubenim kzıımda cok hareketli kilo aldırmaıyorum o yzuden ekmek içi yediriyorum hatta bol bol ama yok inş yurumeye başladıklarında zayıflıyolar aslında cabam o gunler için ama nafile gece terlemesinden belkide formunu koruyo onun yerine ben terlesem o kadar kilolarımdanda kurtulurdum süper olurdu
kakasını yapamayanlar için balkabağını öneririm komşum az bi şekerle yapmıştı tatlı 2 gundur veriyorum muthiş yaptırıyoiçine zeytinin bebe bisküvisindende rendeliyorum tadıda süper ama balkabağı bulamıyorum soğuklR VURDU GALİBA
bebişleri nerde yatırıyosunuz kızlar ben beraber uyuma agfletinde bulundum vazgeciremiyorum ne yapcamı bilmiyom ben olmayınca uyumuyo bide sağlık ocağından verilen demir haricinde demir ilacı öneren doktor oldumu size yani tadı daha güzel bişi varmı bunun tadı berbat neyle verirsem vereyim aldıramıyorunm
artık yaz gelsiin
herkese günaydııınnnnnnnnn
dün akşam misafirim vardı 10 30 da gittiler kızımıda bunalttılar biraz elayı uyuttum ela bi uyandı bir saat durmadan ağladı anlayamadım diş jeli sürdüm salladım yok dua okudum gelenlerin nazarı çok değiyo ne zama gelseler ela hep böle oluyo bende yorgunluktan sinirliydiim kollarım koptu elayı sallayıp sakinleştireceğim diyee sonra babası aldı daha çok ağladı ondaa eşimlede tartıştıık oooff ne gündüüü neyseki geçtii hiç aklıma gelmezdi çocuk için tartışacağımız
slm aynı tarifi bende denedim tutmadı nerde hata yaptığımı bilmiyorum ama sadece konserve kavanozunda mayalayıp petek üstüne koyarsam tutuyo tencerede bile denedim tutmadı
yaa arkadaşlar kızımın idrarı çok asitli sürekli bebanten sürmeme ve bezini değiştirmeme rağmen pişik oluyor hangi pişik kremlerini kullanıyosunuz desitin mi alsam mustelamı çok kafam karışık :44:
yaa arkadaşlar kızımın idrarı çok asitli sürekli bebanten sürmeme ve bezini değiştirmeme rağmen pişik oluyor hangi pişik kremlerini kullanıyosunuz desitin mi alsam mustelamı çok kafam karışık :44:
Merhaba arkadaslar benimde 20 temmuz dogumlu bir oglum var masallah cok tatli ama cok hareketli bir cocuk cok zorlaniyorum bakarken insallah buyuyunce duzelir daha beter olursa ben yanarim hamileligimde 18 kilo almistim sagolsun verdirdi 3 kilom kaldi buarada bizimde 2 disiniz cikti bayagi oluyo cikali erken cikardi cok guzel sohbet ediyosunuz benide alin araniza tabi bizim canavar musade ederse bende sohbet etmk isterim sizlerle
felaket bi uyku bastı zülali uyutmayayım derken kendim uyuyacağım
arkadaşlar bebişleriniz diş çıkartırken ishal sorununuz oldu mu? üç hafta önce 4 gün süren ishalimiz oldu ama sadece sıvı kaka sorunu vardı halsizlik huysuzluk vs. yoktu. bi hafta sonrasında ilk dişini gördüm. dünden beri yine başladık sıvı kakaya yine diş mi bilemedim görünürde hiç birşey de yok. oglumun sıkıntısı da yok hiç mızmızlık yapmaz yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?