2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

akşam 5 ten sonra uyumazsa 12 gibi uyuyor ve gece 4 sefer falan kalkıyor eğer uyursa sabaha kadar ayaktayız

merhaba hanımlar

sevindim zeytin uyuduğuna kızının..şükür..
mirabelle sizdede kabızlık vardı dimi..neden böyle oluyor anlamıyorum..yediğinden içtiğinden değil başka bişey ama ne...
kaynanamda ekmek doğra çorbaya diyo bana..un çorbası yap diyo vs. vs. zaten gluten alerjisinden de şüpheleniyorum .hem ekmek yese 1 hafta yapamaz bizimki..irmikli yapıyorum ben çorbaları..eşimi şimdi kasaba yolladım kemik alsın diye kemik suyuna yapcam artık çorbalarını..

selam kızlar...inşallah herkesler iyidir....canım çok sıkkın kızlar...

ömerim yavrum hastalandı..rabbim acil şifalar versin herkeslere...

doktorumuz gripten dolayı sıkıyor dedi...yavrum 5 gün neler çekiyor...önce ventolin verdiler...sonra geçmeyince antibiyotik...dün tekrar götürdüm hava verdiler...3 tanede iğne...anlamadım yavrum nasıl üşüdü yaa..inanın kızlar...kaç gündür canım çok sıkkın...eşime diyorum ben hasta olayım yavrumuz olmasın...anlatamıyor ya...o masumluğu nasıl canımı acıtıyor....

rabbimin izni ile inşallah çabucacık bunu atlatırız...inanın kızlae annelik çok farklıymış...kaç gündür ne yemek yiyorum..ne uyuyorum...oğlumun hırıltısını duyunca moralim bozuluyor...nasıldı anlamadım yavrum atlatamadı....

kızlar dua edin ömerim çabucacık iyileşsin eski gülücüklerini özledim

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin beterinden saklasın

canım evet bizdede var ama lif önemli ben onun için ekmek dedim çorbasına irmik yetmiyo ince bulgur koy b,de onu dene biz rahatız o varken tabi balkabağının etksii tartışılmaz

canım cok gecmiş olsun bizde yaşadık öncede yazmıştım gögsune sık sık ılık bez koy ılık pekmez ve su içir emiyorsa bol emzir işe yarıyo ha bide nane limon ve elma kaynat içierbilirsen elma öksürüğü keser

benim kzıım dada vardır gecti şükür aynı seyleri hissediyoruz annelik zormuş bize gelsin onlardan uzak olsun inş.

bugun bizde olaylar vardı kzıım banyoyu hiç sevmiyo yıktı 2 haftadır usumesin diye yaptırmammıştım bide aNNEM gelcekti o yaptırsın istedim ama gelme işi ,iptal olunca bize kaldı ama komsular kızı kestiğimizi sanmıştır öyle bi bağırıyoki dişten heralde bide cok huysuzdu herseye ağlıyo istediğini yaptıryo gerci kızımın genel hali şirinem diyorum ama o cadı olma sevdasındaha bide cok komık normalde topu seven bebiş balondamn öyle bi korktuki gülermisin ağlarmısın yasattı resmen

maşallah ne kadar çok su içiyo senin bebiş
benim oğlan 20-30 cc anca içiyo

artık yaz gelsiin

evet ya... şu yaz gelse artık, güneşi görsek artık

valla bizi popolinden başkası paklamıyor. ondan başkası işe yaramadı bizde.

kızlar internetten tarhana çorbası tarifi aldım yaptım güzel olmadı sizde varmı tarif

bebek için pişirirken 1 bardak suya 1 yemek kaşığı tarhana koyup kaynatıyorum.
en son bol zeytinyağı koyuyorum içine
istersen 1 diş de sarımsak koyabilirsin.
ben genelde bütn çorbalarına koyarım.

çok geçmiş olsun canım
çocukların hasta olması çok zor
insan kendini unutuyo gerçekten
inşallah iyileşmiştir oğlun

bildiğimiz ekmek bağırsakları çalıştırmaz daha çok kabız yapar
tam buğday ekmeği ya da bebek ekmeği kullanmak daha faydalı bence.

ilk zamanlar bizimki de çok ağlıyodu banyoda ama alıştı artık seviyor suyu
biz hiç 1 haftayı geçirmiyoruz, ortamın ısısına dikkat ettikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum
aksine banyo rahatlatır; hatta annem nazar için bile çocuğu yıkayın der
yabancı, kalabalık bir ortama girdikten sonra yıkamaya çalışırım genelde.

günaydınlar herkese

buraya oğlum kaka yapmıyor yine diye yazdığım gün 3 kez kaka yaptı
benim sızlanmamı bekliyomuş galiba
3 günün acısını çıkarttı sıpa:)

abimiz de bugün biraz daha iyi
lenf bezleri şişmiş, antibiyotik kullanıyoruz
dün ateşi düştü, bugün de hırıltısı azaldı epeyce

çok geçmiş olsun canım. valla insan anlamıyor nasıl hasta oluyorlar herşeyine dikkat ediyorsun ama olacağı varsa oluyor işte. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzun annesine gülücükler atar.

canım ya benim oğluşum 50cc. ancak içiyordur senin bebişin yanında çok az kaldı. onu da zorla veriyorum boğazına kaçırıyor sonra da istemiyor.

canım ya benim oğluşum 50cc. ancak içiyordur senin bebişin yanında çok az kaldı. onu da zorla veriyorum boğazına kaçırıyor sonra da istemiyor.

evet ya bnimkide öyle kaşıkla 3 verebiliyorum sonuncusu boğazına kaçıyo aynen ki ben hamişeylen süreekli su içtim doğum sırasında içerden okaxdar cok su cıktıki ıslata ıslata bri olduk yatağı

çok yorgunum çoooooooooooooooooooook

bu çocuk neden uyumuyo ya uykusu var gözünü kaşıyıp duruyo ama bir türlü dalamıyuo
dün bi tarif vardı toz kimyon+papatya+kekik demleyip içirdim herkesin çocuğu uyumuş benımkı uyumuyo arkadaşım

anneme göre diş iştahıda azaldı gibi çunku
ama uyurken davranışları gaz gibi

allahım nası bi gazsa ne şuruplar nede doğal şeyler fayda etmedi yaa
birde ağlama çıkardı dün yırttı kendini birtek bnm kucağımda susuyo napcaz böyle bilmıyorum

canım çok üzüldüm halinize uykusuzluk zor ikiniz de harap olmuşsunuzdur. diş huysuzluk yapıyor benim oğlan da mızmızlandı diş çıkartırken iştahsızlık da oldu.

gaz sancıları hep babaanesine denk geldi yıktı ortalığı ağlamaktan gözleri dudakları şişti. kimyon kaynatmştık biz de ayrıca belden aşağı yıkadık rahatladı o zaman kucağımda uyuyup kalmıştı. rabbim yardımcın olsun canım şifa versin.

Slm kızlar ela 7.ayını 1 hafta sonra bitirecek kan danlasını birtürlü içeremedim ferro sanal verdi dr ilk defa kustu santafer isimli bi damla verdi öğlen verdim anında kustu kan değeri 11,50 dr normal dedi damlayı yaşına kadar kullanması lazım diyor cimcimemin midesi kaldırmıyo sizler nasıl yapıyosunuz kan damlalarını veriyo musunuz

teşekkür ederim canım
nezman normale döncez acaba ya çıksa çıksın şu dişlerde artık rahatlayalım

bu arada nıye kimse gelmiyo buraya
efsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
titaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ve diğer arkadaşlar nerdesiniz

bnde kan değerlerine baktırdım dr. vermene gerek yok dedi
sağlık ocağı verin yinede dedi
bazen verıyorum bazen unutuyorum feerosanol bnmde

meyvesine karıştır belki ozaman yer

bnde kan değerlerine baktırdım dr. Vermene gerek yok dedi
sağlık ocağı verin yinede dedi
bazen verıyorum bazen unutuyorum feerosanol bnmde

meyvesine karıştır belki ozaman yer

akşam yine bi deneyeyim olmazsa pekmeze felan karıştayım

akşam yine bi deneyeyim olmazsa pekmeze felan karıştayım

ben ferro sanol ve acd3 vitamini kullanıyorum ama sağlık ocağındaki hemşiremiz ferro sanolu yemekten yarım saat sonra ver ve verdikten sonra yarım saat içinde hiçbir şey yedirme dedi aksi halde etkisi kalmıyormuş. tabi ben arada unutuyorum vermeyi oğlum da sevmiyo zaten tadına baktım paslı demir gibi çok çirkin haklı çocuk.

Bende ferrum veriyorum diger dediginiz kan ilacini doktor soyledi fakat bizimkinin erken disi cikti kan ilaclari disleri karartiyor diye en az etkili ferrum mus bende onu kullaniyom meyvesine katiyom pek anlamiyor ama o 1 saat onc ve 1 saat sonra sut urunleri etkisini azalttigi icin ayarlamak zor oluyor cok sinir o yuzden

Allah kolaylık versin canım gece yoğurt yedirmeyi denesen bide uyku yapar

benimkide içmiyo canım ya bende baktım tadına berbat bişi gercekten d vitamininide unutup duruyom zaten vermeyi bende demir için elma yedirmeye çalışıyorum banada doktor vermiyorum dediğimde çoook kızmıstı hatta nerdeyse dövcekti

kızlar bişi sorcam sezeryan olan varsa aranızda adet oldunuzmu ben hala olmadım ve kuşkulanıyorum çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…