- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.041
Allah kolaylık versin canım gece yoğurt yedirmeyi denesen bide uyku yapar
benimkide içmiyo canım ya bende baktım tadına berbat bişi gercekten d vitamininide unutup duruyom zaten vermeyi bende demir için elma yedirmeye çalışıyorum banada doktor vermiyorum dediğimde çoook kızmıstı hatta nerdeyse dövcekti
kızlar bişi sorcam sezeryan olan varsa aranızda adet oldunuzmu ben hala olmadım ve kuşkulanıyorum çok ya
çok yorgunum çoooooooooooooooooooook
bu çocuk neden uyumuyo ya uykusu var gözünü kaşıyıp duruyo ama bir türlü dalamıyuo
dün bi tarif vardı toz kimyon+papatya+kekik demleyip içirdim herkesin çocuğu uyumuş benımkı uyumuyo arkadaşım
anneme göre diş iştahıda azaldı gibi çunku
ama uyurken davranışları gaz gibi
allahım nası bi gazsa ne şuruplar nede doğal şeyler fayda etmedi yaa
birde ağlama çıkardı dün yırttı kendini birtek bnm kucağımda susuyo napcaz böyle bilmıyorum
teşekkür ederim canım
nezman normale döncez acaba ya çıksa çıksın şu dişlerde artık rahatlayalım
bu arada nıye kimse gelmiyo buraya
efsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
titaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ve diğer arkadaşlar nerdesiniz
benimkide içmiyo canım ya bende baktım tadına berbat bişi gercekten d vitamininide unutup duruyom zaten vermeyi bende demir için elma yedirmeye çalışıyorum banada doktor vermiyorum dediğimde çoook kızmıstı hatta nerdeyse dövcekti
kızlar bişi sorcam sezeryan olan varsa aranızda adet oldunuzmu ben hala olmadım ve kuşkulanıyorum çok ya
merhaba arkadaşlar
demir damlası konuşulmuş benim kızım santafor içiyor bide o iğrenç damladan bi daha vermiyorum diye ağlıyor benim kızım gerçekten değişik bayadır gelemiyorum sinir bozucu günler geçiriyorum kayınvalidem yüzünden bi kadın herşeyemi karışır yaaa
benim kızım şarkı söylüyooo bi şarkı duysun eşlik ediyo eeee eeeeeeeee eeeeeeee diye kollarını sallaya sallaya okadar tatlı oluyoki haa eğer şarkılar slowsa oda yavaş yavaş söylüyooo çok komikler yaa bu bebekler allah uzun sağlıklı ömürler versin bide drumuz suprovit die bi multivitamin verdi bide dişlerinin çürümemesi için ib ilaç verdi ama daha kullanmadım sizler neler kullanıyosunuz
merhaba arkadaşlar
demir damlası konuşulmuş benim kızım santafor içiyor bide o iğrenç damladan bi daha vermiyorum diye ağlıyor benim kızım gerçekten değişik bayadır gelemiyorum sinir bozucu günler geçiriyorum kayınvalidem yüzünden bi kadın herşeyemi karışır yaaa
benim kızım şarkı söylüyooo bi şarkı duysun eşlik ediyo eeee eeeeeeeee eeeeeeee diye kollarını sallaya sallaya okadar tatlı oluyoki haa eğer şarkılar slowsa oda yavaş yavaş söylüyooo çok komikler yaa bu bebekler allah uzun sağlıklı ömürler versin bide drumuz suprovit die bi multivitamin verdi bide dişlerinin çürümemesi için ib ilaç verdi ama daha kullanmadım sizler neler kullanıyosunuz
zeytin aynı sorunu biz de yaşıyoruz
ben de bu konuyla ilgili senin görüşünü almayı düşünüyordum; neler yaşıyorsunuz, nasıl çözüm üretiyorsun diye
biz hastaneden bebekle eve geldiğimiz ilk günden beri ara ara krizler yaşıyoruz
2-3 gün önce hastalığının da etkisiyle baya bi üzdü beni
kesinlikle enesi kucağıma almama izin vermedi
çocuğun karnı aç, uykusu var ilgilenmem lazım ama yok ben senin kucağında oturcam dedi başka bişey demedi
güzelce anlattım bak oğlum dedim o daha çok küçük benim ilgime ihtiyacı var
onu uyutayım sadece seninle ilgilenecem dedim, anlatamadım derdimi
ama biri bi yandan ağlıyo diğeri bi yandan; ikisi de çığlık çığlığa hem de
nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilemedim
allahtan eşim geldi o kutardı beni; enesi aldı ilgilendi
emiri sakinleştirdikten sonra da enesi aldım karnını doyurdum uyuttum
kısacası ben de zor durumda kalıyorum nasıl üstesinden geleceğimi de bilmiyorum
şimdi anneannesinde yine, dün gitti gelmek istemiyor eve
zorla ağlata ağlata eve mi getirmeli yoksa kendi haline bırakıp istediği zaman gelmesini mi beklemeli napmalı bilmiyorum hiç
bu çocuk neden uyumuyo ya uykusu var gözünü kaşıyıp duruyo ama bir türlü dalamıyuo
dün bi tarif vardı toz kimyon+papatya+kekik demleyip içirdim herkesin çocuğu uyumuş benımkı uyumuyo arkadaşım
birde ağlama çıkardı dün yırttı kendini birtek bnm kucağımda susuyo napcaz böyle bilmıyorum
Merhaba
bu dis nasil bir seyse tum huylari aliskanliklari alt ust ediyor. her cocugun dis cikarma sureci farkli oldugu gibi her disinde cikma sureci farkli seyler yasatiyo. biz ilk disimizi cikardigimizda emmeme sorunu, idrar ve kakada olusan asit ve buna bagli olarak pisik ( bu pisige ne yaparsan ne surersen sur e vitamini, vazalin, zeytinyagi, cesitli cinko icerikli kremler vs vs hic bir sey etkili olmuyor 15 gun sonra kendiliginden azalmisti)
bugunlerde yine huyumuz gariplesti ve yine cok buyuk ihtimal dis. bu sefer memeye ve bana duskunlugu var ( resmen yapisik ikiz gibi dolasiyoruz bazen, gece uyandiginda hele kesinlikle babasina gitmiyo hatta o aldiginda susmuyo gozu kapali agliyo bagiriyo ben aldigimda aninda susuyo, benle uyumak istiyo hatta sarilip uyumak falan istiyo, simdilerde bunu asmaya calisiyoruz) . bi ara kaka ve cis asitlendi ama pisik olmadi. uyku desen en az 1 ay yedi bitirdi beni normalde gece uykusu guzel olan kizim hem 12 den sonra 1 2 de yatip hemde saat basi kalkmasi cok fenaydi. bende bi hevesle humananin gece cayini aldim. gece yatmaya yakin 100 ml e 1 tatli kasigi cayi koydum ilidiktan sonra verdim. saatler gecti bizimkinde tik yok'sonunda uyuttum derken bizimki yine ayni tas ayni hamam 2. gun yine ayni umudumu kaybetmistim esime sordum yine veriyim mi diye ( yani madem ise yaramiyo bos vere vermenin geregi yok dusuncesiyle) o da ver dedi. mass mass 3.gun ise yaradi galiba :) daha sonra 1 hafta devam ettim yavas yavas azaltmayi dusunuyorum hatta bugun vermedim 1 kere kalkti emdi yatti.
saat basi kalktigi zamanlarda surekli emmek istiyordu belkide biraz ben alistirdim bastan her kalktigimda meme vererek. aslinda buda cok yanlis direnmek gerekiyor en azindan cok israrci olurlarsa birinde verip digerinde vermemek lazim.ben acikiyo diye dusunuyordum ama doktorda gece yemege alismasin diyince bende aliskanlik olduguna kanaat getirdim. simdilerde son care emdiriyorum.
Ben cok erken oldum canim dogumdan 70 gun falan sonra oldum ben bebegimi cok emziremedim sutum cok yoktu eger emziriyosan normal emzirmek yumurtlamayi engelliyrmus ama siz yinede korunun. Buarada bende sezeryan oldum
evet ya bnimkide öyle kaşıkla 3 verebiliyorum sonuncusu boğazına kaçıyo aynen ki ben hamişeylen süreekli su içtim doğum sırasında içerden okaxdar cok su cıktıki ıslata ıslata bri olduk yatağı
günaydınnnnnnnnnnnn
dün biraz rahat uyuduk 10 buçukta yedirdim uykusu gelmişti çok zaten
bi yandan allahım yınemı uyumıcak yoksa korkusu yaşıyorum tabi
yatırdım yatağına verdim memeyi poposunu pışpışladım UYUDU
bizde çok şaşırdık
gece kalktı ama ama çok huysuzluğu yoktu 5 e kadar zaten hiç emzirmedim
su verdım
kucağada almadık bi o tarafa bi bu butarafa döndürdük
bizde uyuduk zaten kendı kendıne uyuyunca şaşırdık hemen yatalım dedik kalkar bu sıpa şimdi diye
rezene+papatya çayı içti o mu iyi geldi acaba kimyon koymadım çok acı yapıyo dıye
maşallah kızına canım allah nzarlardan korusun bende alıyım rezene papatya çayı deneyim benim kızımı babannesi alıştırdı ayakta sallamayaa malesef ayakta sallamaddan uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?