2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cok erken oldum canim dogumdan 70 gun falan sonra oldum ben bebegimi cok emziremedim sutum cok yoktu eger emziriyosan normal emzirmek yumurtlamayi engelliyrmus ama siz yinede korunun. Buarada bende sezeryan oldum

merhaba arkadaşlar
demir damlası konuşulmuş benim kızım santafor içiyor bide o iğrenç damladan bi daha vermiyorum diye ağlıyor benim kızım gerçekten değişik bayadır gelemiyorum sinir bozucu günler geçiriyorum kayınvalidem yüzünden bi kadın herşeyemi karışır yaaa
benim kızım şarkı söylüyooo bi şarkı duysun eşlik ediyo eeee eeeeeeeee eeeeeeee diye kollarını sallaya sallaya okadar tatlı oluyoki haa eğer şarkılar slowsa oda yavaş yavaş söylüyooo çok komikler yaa bu bebekler allah uzun sağlıklı ömürler versin bide drumuz suprovit die bi multivitamin verdi bide dişlerinin çürümemesi için ib ilaç verdi ama daha kullanmadım sizler neler kullanıyosunuz

kimyon gaza da iyi gelir aslında ama çocuğun sıkıntısı çok demek ki ya da her bünyede aynı etkiyi göstermiyo da olabilir.
karın masajı, ayak masajı filan deneseniz
çocukların huzursuzluğu çok zor valla, allah kolaylık versin.

bizimki de kayınvalideyle durmuyo hiç
ocağa yemeği zor koyuyorum, feryat figan ağlıyo resmen

çoluk çocuktan anca fırsat bulup gelebiliyorum
dün sabah uyumuş kalmışım eşmin gittiğinden bile haberim olmadı
yorgunluktan sızıp kalıyorum artık

canım ben de sezeryan oldum adet olmadım hala
ilk bebeğimde 13 ay sonra olmuştum; o yüzden içim rahat

epeydir göremiyoruz seni efsun
demek kayınvalidenle sorunların var; tez zamanda atlatırsınız inşallah
ben şu anda d vit dışında bişey kullanmmıyoum, onu da unutuyorum bazen
supravit bize de verdi ama elimdeki d vit bitsin öyle başlarım diye kullanmadım henüz

günaydın hanımlar

dün bütün gün kar yağdı burda, her yer bembeyaz oldu yine
ömrüm boyunca geçirdiğim, hatırladığım en karlı yıl oldu galiba
bu bembeyaz manzarayı çok seviyoum ama yazı, güneşi özledim artık
çocuklarla parka gitmek istiyorum artık

dün 14 şubattı; eşimle yemeğe çıktık
haftasonu aramız limoniydi; ikimize de iyi geldi, buzlar eridi biraz.

günaydııııııııın

yoğurt denemezmiyim
banyo yaptırmak
çorap sıkmıştır tek pijama giydirmek
ışık sönük açık uyur denemeleri
müzik açmak

titaniş masaj demişsin onu deniyorum acı elma yağı var onu sürüyorum
ama huysuzluğu tuttuysa ne yapsan işe yaramıyo canım

bende halen adet olmadım :26:

efsun
bunların hepsi böyle demek ki
maşşallah kızına bizimkide uuu uuuu ıııııııı söyluyo susunca oda susuyo müzük kanalı anlıyo onun şarkı olduğunu oynuyo çok tatlılar yaa hastanlamadan huysuzlanmadan büyüseler yaaa:44:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarr...

bi kaç gündür gelemedim evde yoktum....herkes iyidir inş...biz iyiyiz çok şkr bi sorun yok..zülal tam ısırmalık oldu anlamaya başladı herşeyi nasıl nazlı nasıl şımarık anlatamam...
ama dün oğlum içimi acıttı bugüne kadar hiç bişey belli etmiyordu dün akşam biraz kızdırdı beni bende kızdım ona çok duygusal zaten ağlamaya başladı hemen zaten artık beni kimse sevmiyor herkes zülali sevsin dedi nasıl ağlıyor ama ben ilk ne diyeceğimi bilemedim sonra aldım kucağıma yanlış düşündüğünü falan anlattım..istersen kardeşini geri verelim sen bizim gene tek çocuğumuz ol dedim bu sefer daha çok ağlamaya başladı hayır ben kardeşimi çok seviyorum kardeşsiz ben ne yaparım falan hüngür hüngür ağlıyo ee neden böyle dedin dedim ses yok neyse biraz sakinleşti...bi oyuncak var almamı istediği anne onu alalım mı dedi bende yok ben seni sevmiyormuşum ya almayalım dedim.tamam anne yanlış şeyler söylediğimi biliyorum çok üzgünüm kapatalım bu konuyu dedi.bende ama sen böyle düşündüğün için çok üzüldüm dedim aslında öyle düşünmüyorum birden aklımka geldi falan filan dedi..ama çok üzüldüm ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum aslında çok açık ve aktif bir çocuk ama bazı şeyleri içine atıyor..acaba bi pedegoğa gitsem mi acaba diye düşünüyorum ne yapıyım kızlarr

zeytin aynı sorunu biz de yaşıyoruz
ben de bu konuyla ilgili senin görüşünü almayı düşünüyordum; neler yaşıyorsunuz, nasıl çözüm üretiyorsun diye
biz hastaneden bebekle eve geldiğimiz ilk günden beri ara ara krizler yaşıyoruz
2-3 gün önce hastalığının da etkisiyle baya bi üzdü beni
kesinlikle enesi kucağıma almama izin vermedi
çocuğun karnı aç, uykusu var ilgilenmem lazım ama yok ben senin kucağında oturcam dedi başka bişey demedi
güzelce anlattım bak oğlum dedim o daha çok küçük benim ilgime ihtiyacı var
onu uyutayım sadece seninle ilgilenecem dedim, anlatamadım derdimi
ama biri bi yandan ağlıyo diğeri bi yandan; ikisi de çığlık çığlığa hem de
nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilemedim
allahtan eşim geldi o kutardı beni; enesi aldı ilgilendi
emiri sakinleştirdikten sonra da enesi aldım karnını doyurdum uyuttum
kısacası ben de zor durumda kalıyorum nasıl üstesinden geleceğimi de bilmiyorum
şimdi anneannesinde yine, dün gitti gelmek istemiyor eve
zorla ağlata ağlata eve mi getirmeli yoksa kendi haline bırakıp istediği zaman gelmesini mi beklemeli napmalı bilmiyorum hiç

allah yardımcınız olsun kızlar
1 tane olduğu için ahkam kesmek istemem size
ama bn olsam ananede kalmasını istemezdim hepten evden soğumasın sonra

ben de sezeryan oldum doğumdan üç ay sonra adet görmeye başladım. valla süt korur diyorlar ama hikaye gibi geliyor bana. ben altı ay boyunca doktorun ısrarıyla sadece anne sütü verdim ek hiçbir şey kullanmadım sürekli emzirdim yani. dikkat etmek lazım kızlar süt korur deyip hamile kalanlar oluyor.

cnm daha öncede söylemiştim ben olsam kesinlikle izin vermem çünkü çok yakınımda şahit oldum bu olaya görümcemin çocukları arasında 1 buçuk yaş var o zaman büyük kıskanmasın üzülmesin diye babanne alıp alıp gitti çocuk 11 yaşına geldi hala daha aşamadı durumu...hala kardeşini kabul etmiyo yürüdüğü yolda vuruyo ittiriyo zarar veriyo yani..bence kesinlikle izin verme ağlasın ağlasın dursun kabullenmek zorunda.. ben geçenler mehmetin ihtiyacı vardı 2 kazak 2 pantolon aldım,pazar günüde kardeşimle alışveriş yapmaya gittik baktım lwc indirimde baya da uygun fiyatlar bi mehmete bi zülale hırka aldım bide zülal için eşofman altı aldım.neyse geldik bu arada bu sene 2 tane eşofman takımı hediye geldi mehmete kaliteli güzel şeyler...bi çekmece dolusu eşofman var evde başladı bizimkisi bana neden almadın benimde yok anlatıyorum oğlum senin bir sürü var zülalin ihtiyacı vardı hep onu giyiyor küçük olduğu için çok kirletiyor ne dediysem durmuyo ha bire söylüyo bişeyler bende dedim ki mehmet bak oğlum hepinizin zaman zaman ihtiyaçları farklı olabiliyor ben her aldığımdan 2 tane alamam geçen senin ihtiyacın olan kıyafetleri alırken zülale almadım çünkü ihtiyacı yoktu şimdi onun ihtiyacı var senin yok dedim sonraikna oldu..konuşarak buluyorum ben çözümü...ama seninki biraz daha küçüktü dimi..bunlar olcak cnm kardeş kıskançlığı her ailenin sorunu ama bizde hiç yokken birden bire çıktı ben ona anlam veremedim...yoksa normal karşılıyorum aslında,olaylardan kaçmak yerine üstüne gitmeliyiz bence

Merhaba
bu dis nasil bir seyse tum huylari aliskanliklari alt ust ediyor. her cocugun dis cikarma sureci farkli oldugu gibi her disinde cikma sureci farkli seyler yasatiyo. biz ilk disimizi cikardigimizda emmeme sorunu, idrar ve kakada olusan asit ve buna bagli olarak pisik ( bu pisige ne yaparsan ne surersen sur e vitamini, vazalin, zeytinyagi, cesitli cinko icerikli kremler vs vs hic bir sey etkili olmuyor 15 gun sonra kendiliginden azalmisti)
bugunlerde yine huyumuz gariplesti ve yine cok buyuk ihtimal dis. bu sefer memeye ve bana duskunlugu var ( resmen yapisik ikiz gibi dolasiyoruz bazen, gece uyandiginda hele kesinlikle babasina gitmiyo hatta o aldiginda susmuyo gozu kapali agliyo bagiriyo ben aldigimda aninda susuyo, benle uyumak istiyo hatta sarilip uyumak falan istiyo, simdilerde bunu asmaya calisiyoruz) . bi ara kaka ve cis asitlendi ama pisik olmadi. uyku desen en az 1 ay yedi bitirdi beni normalde gece uykusu guzel olan kizim hem 12 den sonra 1 2 de yatip hemde saat basi kalkmasi cok fenaydi. bende bi hevesle humananin gece cayini aldim. gece yatmaya yakin 100 ml e 1 tatli kasigi cayi koydum ilidiktan sonra verdim. saatler gecti bizimkinde tik yok'sonunda uyuttum derken bizimki yine ayni tas ayni hamam 2. gun yine ayni umudumu kaybetmistim esime sordum yine veriyim mi diye ( yani madem ise yaramiyo bos vere vermenin geregi yok dusuncesiyle) o da ver dedi. mass mass 3.gun ise yaradi galiba :) daha sonra 1 hafta devam ettim yavas yavas azaltmayi dusunuyorum hatta bugun vermedim 1 kere kalkti emdi yatti.
saat basi kalktigi zamanlarda surekli emmek istiyordu belkide biraz ben alistirdim bastan her kalktigimda meme vererek. aslinda buda cok yanlis direnmek gerekiyor en azindan cok israrci olurlarsa birinde verip digerinde vermemek lazim.ben acikiyo diye dusunuyordum ama doktorda gece yemege alismasin diyince bende aliskanlik olduguna kanaat getirdim. simdilerde son care emdiriyorum.

merhaba arkadaşlar günaydııınn desem daha doğru olurr
dün babamızın toplantısı vardı geç geldii elayı durduramadımm baabbbaaaaaaaa baaabbaaaaa nasıl ağıyor anlatamam oynuyorum şarkılar söylüyorum illede babbaaa telefon ediyorum babası konuşuyoo allahım dudağını büzüyoo bi ağlıyooo saat 11.00 da zor uyuttum bi saat ayağımda salladım
gece 2,00 de babbaaaa die ağladıııı gittim emzirdiimmm 5,30 da baabbbaaa diyee nasıl içini çeke çeke ağlıyoo eşim gitti aldı kucağına ela normalde uyanmaz emer yatar abasına sarılıyo nazlanıyoo oyun oynayalım dedi 6,30 kadar oynadılar da uyuduu benim kızım babasına aşıkk resmeen benim arkamdan ağlamıyo babası montunu giysin ağlıyor napalım artıkkk ikimizde aşığız babamızaa

canım merhaba bizim doktorumuzda bebeğinizi yatarırken iyice doyurduysanız en az4 saat açıkmaz diyoo ama bende senin gibii her uyandığında emziriyorum ama artık şöyle bi karar aldıım ilk uyandığında su vericem ikinci uyandığında emziriceem benim kızım çok susuyooo sende deneyebilirsiin

Ben cok erken oldum canim dogumdan 70 gun falan sonra oldum ben bebegimi cok emziremedim sutum cok yoktu eger emziriyosan normal emzirmek yumurtlamayi engelliyrmus ama siz yinede korunun. Buarada bende sezeryan oldum

canım bende lokusa kanamam 65 gün sürdüüü bitti 3 gün sonra adet oldum ama korunmayı hiç ihmal etmediim çünkü doktorum sıkı sıkı tembihledi süt korumaz dediii emzirmek yumurtlamayı engelliyo die duymuştum ama kişiden kişiye değişiyo bende engellemedi hiiç biliyorum o günü çünküü çok korkuyorum walla hamile kalacağım diyee allahım olmayanlara hasretini çekenlere versiin ama her korunma yönteminde oldğu gibi kondomdada hamile kalma riski varmıl oda kader artıkk

canımelada arada öle oluyor banyo yaptırıyorum uyusun diyee dhada cin oluyo gözlerini kaşıyoo ayağımda sallıyorum bir saat tam yatağına koyucaam dönüyoo beeeeeee diyooo gülsemmi ağlasammı bilemiyorum bazen bizimde gaz sancımız oluyoo ama çok şiddetli değil benim kızımda babacı benim adım meme zaten artık kucağımdayken kendi eliyle açıyoo alıyo tutuyoo emiyooo arkasını dönüp oynuyoo benim kızım 2 aydır 10 kiloo canım almıyoda vermiyoda ama hiçde totosunun üstünde durmyoo şimdilerde emekleme çabası içindeee

günaydınnnnnnnnnnnn

dün biraz rahat uyuduk 10 buçukta yedirdim uykusu gelmişti çok zaten
bi yandan allahım yınemı uyumıcak yoksa korkusu yaşıyorum tabi
yatırdım yatağına verdim memeyi poposunu pışpışladım UYUDU
bizde çok şaşırdık
gece kalktı ama ama çok huysuzluğu yoktu 5 e kadar zaten hiç emzirmedim
su verdım
kucağada almadık bi o tarafa bi bu butarafa döndürdük

bizde uyuduk zaten kendı kendıne uyuyunca şaşırdık hemen yatalım dedik kalkar bu sıpa şimdi diye

rezene+papatya çayı içti o mu iyi geldi acaba kimyon koymadım çok acı yapıyo dıye

maşallah kızına canım allah nzarlardan korusun bende alıyım rezene papatya çayı deneyim benim kızımı babannesi alıştırdı ayakta sallamayaa malesef ayakta sallamaddan uyumuyo

maşallah kızına canım allah nzarlardan korusun bende alıyım rezene papatya çayı deneyim benim kızımı babannesi alıştırdı ayakta sallamayaa malesef ayakta sallamaddan uyumuyo

teyzesi kız değil
benım oğluşum var

benım ki biliyosun hiç uyumaz ilk defa böyle uyudu nazar değmesin de
normalde uykusu olsa bile uyumuyo huzursuzlanıyo
ağlanıyo kucakta gezıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…