2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle beğendim beğeni. işim çok evde kahve yaptım oturdum küçük bey uyudu yine. sizinkiler nasıl uyurlar. kaç kere falan bizim 2 saatte uykusu geliyor ama 3 kere iyi oluyor güzel uyursa aslında günde.

benimkide uyuyor 2 saatte bir uykusu geliyor. bazen çok uzun uyuyor bazen 30 dk şimdi uyanabilir

kızlar salıncak kullanan varmı istsediğim gibi birtane bulamadım

salıncak kapı için olan lar iyi herhalde bende denedim kızda başka şeyler almıştım. ama oğlanı bahçede sallıyorum bayılıyor. aşağıda var diyede almak istemiyorum. ama arkadaşlar kapı için almışlar bahçedekinin aynısından kasaya takıyorsun kapının. herkes memnunmuş. netten almışlardı.

kızlar hepsiburada da şu anda primada kampanya var kargo ücretsiz fiyatlar cazip baya

ben prima kullanıyordum bu ay haggies te kampanya vardı aldım. hiçç beğenmedim. kütük gibi. bunlar bitsin tekrar primaya geçeceğim

benimkide uyuyor 2 saatte bir uykusu geliyor. bazen çok uzun uyuyor bazen 30 dk şimdi uyanabilir

ela da öle uyuyo çok uykusu varmış gibi emiyo uyuyo 15 dk sonra geri kalkıyo koca gğn utuduğu 1 saat en fazla 2 saat akşamda 10 dan önce uyumuyoruz

aaa bende bakayım yazın geldiğimde alırım. kış uzun olunca lazım oluyor... siz yürüteç kullanıyormusunuz? bende almay düşünüyorum ama 1 yaşınada ne kaldı yürürse kullanmaz 2-3 aylığınada para vermek istemiyorum. sizce alayım mı?

ben prima kullanıyordum bu ay haggies te kampanya vardı aldım. hiçç beğenmedim. kütük gibi. bunlar bitsin tekrar primaya geçeceğim

biz ilk molfix kullandık kaba olduğu için kalça çıkığını önler dediler çişini yapsa da kakasını yapsada çığlık çığlığa ağlıyordu gece 3 defa altını değiştiriyorduk primaya geçtim bütün sıkıntılarımız geçti çok rahatız 5 aydır

ela da öle uyuyo çok uykusu varmış gibi emiyo uyuyo 15 dk sonra geri kalkıyo koca gğn utuduğu 1 saat en fazla 2 saat akşamda 10 dan önce uyumuyoruz

belinayda erken yatıyordu eskiden. bu ateş olayından sonra değişti çok bazen 12 i buluyor yatması. o yattıktan sonra azıcık oturayım diyorum bi bakıyorum saat 2 olmuş. bir düzene giremedik. salonun bir kısmını ona ayırdım. etrafını minderlerle çevirdim. bazen koyuyorum oraya bende minderin üzerine uzanıyorum uyuduğum oluyor öyle

bana ablam vermişti yeğenimin yürüteci ben kullanıyorum günlük maximum yarımsaat felan duruyo sıkılıyo sonra

ben geçen gün kızıma tavada yumurtanın sarısı pişirdim yedirdim çok sevdi bayıldı

un çorbasına bayılıyor soğumasını bekleyemiyor çıldırıyoor birini yutmadan ötekini istiyor

bence hiç gerek yok yürüteçe ne kaldıki şurda hemde yürümeyide geçiktiriyor ve halen tehlikeli olduğunu düşünüyorum. ama salıncak tavsiye ederim. salak gibi oldu :) az önce salladım geldim. uyuyordu yukarı çıkartırken. şimdide alabilirsiniz internetten oluyor aslında. ve uzun süre kullanır. en az 3 yaşına kadar.

anam piknik mangal bayılırım. naptın huysuz daha var piknik havasına canım çekti şimdi.

çok canı sıkılıyor artık salonun bir kısmını ayırdım ama yetmiyor ona arada kucağımda evi gezdiriyorum bayılıyor. bi sıralamaya başlarsa... belki azıcık can sıkıntısı gider. gerçi evim benim 1+1 fazla dolabımda yok. salonda tv masası ve bir sehpa var haliyle içleri dolu. sıralasa ne yapacağım bilmiyorum. gözü hep yukarlarda herhalde bir yürüsem şunları bir dağıtsam falan diye düşünüyor
bi bakayım netten burda satılıyormu o salıncaklardan:44:

kızlar dua edin güzel bi ev bulayım taşınmayı düşünüyoruz geçen sene bulamadık taşınamadık bu sene buluruz inşallah

Bahçe Oyuncakları, Bahçe Oyuncakları, Kaydırak Ve Salıncaklar , Deniz Malzemeleri, Pilsan, Dolu , Starplast, VIB, Pilsan , Maxi toys, Feber, Taizhou, Marianplast bu sayfaya bak istersen bi gör hemde. yorumlarda vardır okursun fikrin olur. 43 tl yazıyor. birde jumbo boyları var daha genişdir 73 tl onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…