- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.741
inşallah fatmacım güzel bir ev bulursun hangi şehirdesin?
Bahçe Oyuncakları, Bahçe Oyuncakları, Kaydırak Ve Salıncaklar , Deniz Malzemeleri, Pilsan, Dolu , Starplast, VIB, Pilsan , Maxi toys, Feber, Taizhou, Marianplast bu sayfaya bak istersen bi gör hemde. yorumlarda vardır okursun fikrin olur. 43 tl yazıyor. birde jumbo boyları var daha genişdir 73 tl onlarda.
Bahçe Oyuncakları, Bahçe Oyuncakları, Kaydırak Ve Salıncaklar , Deniz Malzemeleri, Pilsan, Dolu , Starplast, VIB, Pilsan , Maxi toys, Feber, Taizhou, Marianplast bu sayfaya bak istersen bi gör hemde. yorumlarda vardır okursun fikrin olur. 43 tl yazıyor. birde jumbo boyları var daha genişdir 73 tl onlarda.
kızlar salıncak kullanan varmı istsediğim gibi birtane bulamadım
aynen öyle beğendim beğeni. işim çok evde kahve yaptım oturdum küçük bey uyudu yine. sizinkiler nasıl uyurlar. kaç kere falan bizim 2 saatte uykusu geliyor ama 3 kere iyi oluyor güzel uyursa aslında günde.
ben prima kullanıyordum bu ay haggies te kampanya vardı aldım. hiçç beğenmedim. kütük gibi. bunlar bitsin tekrar primaya geçeceğim
kızlar dua edin güzel bi ev bulayım taşınmayı düşünüyoruz geçen sene bulamadık taşınamadık bu sene buluruz inşallah
atvde yeniden başlayalım programına baktınız mı hiç? bana gerçekçi gelmiyor
saol tatlım ama türkiyede değilim. moskovada varsa alacağım
bnde primadan çok memnunum 1 kez taşırdı sabah baktım ıslaktı
oda akşam eşim gevşek bırakmış ondan sızmış
bazen annemde gevşek bağlarmış o zaman bir miktar sızdırırmış arada ela hareketli maşallah altını bağlatmak istemiyo hiç tam bi savaş oluyo altını değiştirmek
bazen annemde gevşek bağlarmış o zaman bir miktar sızdırırmış arada ela hareketli maşallah altını bağlatmak istemiyo hiç tam bi savaş oluyo altını değiştirmek
bakmadım canım benim içim sıkılıyor öyle şeylerden.
rusyada mısın sen ay çok merak ediyorum ben oraları. gitmek istiyorum bir yaz eren de büyüsün var yurt dışı planlarımız.
teyzesi yer onu maşallah çok tatlı ya.sıralıyormu? benimki hiç oralı değil
günaydın hanımlarrrr
teyzeleri sanırım biz kilo kaybettik bu dişler mahvetti kuzumu.
zayıfladığını anlayabiliyorum eridi sanki çocuk.
bir iki gündür güzel yiyor bakalım toparlarız inşallah.
teyzesi emeklemeye başlayalı nerdeyse bir ay oldu çk zor valla çekmece delisi oldu bağladık çekmeceleri. bir şey değil elini kıstırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?