2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar salıncak kullanan varmı istsediğim gibi birtane bulamadım

ben de istiyorum salıncak eşim erken diyor bakalım karar vermedk daha

aynen öyle beğendim beğeni. işim çok evde kahve yaptım oturdum küçük bey uyudu yine. sizinkiler nasıl uyurlar. kaç kere falan bizim 2 saatte uykusu geliyor ama 3 kere iyi oluyor güzel uyursa aslında günde.

benim kuzu iki üç saatte bir uyur ortalama yarım saat kadar. gece en geç 11de uyuyor ama genelde 10 da uykumuz gelir az sallarım ayağımda uyur kalır. benimki kendi kendine uyuyamıyor.

ben prima kullanıyordum bu ay haggies te kampanya vardı aldım. hiçç beğenmedim. kütük gibi. bunlar bitsin tekrar primaya geçeceğim

ay o huggies mahvetti benim kuzuyu kabartı resmen çocuk. doğduğundan beri prima kullandık bir kere hata yaptık daha değiştirmem bezimizi.

yürüteç gereksiz geliyor bana emeklemeye başlıyor zaten kuzular. günde 20 dk kullanın diyorlar yürümelerine de ne kaldı.

atvde yeniden başlayalım programına baktınız mı hiç? bana gerçekçi gelmiyor

bakmadım canım benim içim sıkılıyor öyle şeylerden.

saol tatlım ama türkiyede değilim. moskovada varsa alacağım

rusyada mısın sen ay çok merak ediyorum ben oraları. gitmek istiyorum bir yaz eren de büyüsün var yurt dışı planlarımız.

valla benimkide kendi uyumaz. benim salonda ortada bir beşik beşikte kurdela nereye gitsem çekiyorum evi toplarken bile sallayarak topluyorum. bende zor oluyor diye şimdi ayağımda sallıyorum biyere gittiğimde ayak lazım oluyor :) onuda öğrendi artık. yoksa eve dönüyorduk uyutmaya. ben kızımı 6 aylıkken odasına kadar ayırdım. bundan ayrılamadım. geceleri bile yanımızda. artık geçeleride arada bırakıyorum tekrar alıyorum. yanımda oyun parkı yatakvar düşmesin diye. düşünün ona bırakamıyorum. şimdi bizdede değişiklik zamanı bişeylere alıştırıyorum bebeşi.

bnde primadan çok memnunum 1 kez taşırdı sabah baktım ıslaktı
oda akşam eşim gevşek bırakmış ondan sızmış

bnde primadan çok memnunum 1 kez taşırdı sabah baktım ıslaktı
oda akşam eşim gevşek bırakmış ondan sızmış

bazen annemde gevşek bağlarmış o zaman bir miktar sızdırırmış arada ela hareketli maşallah altını bağlatmak istemiyo hiç tam bi savaş oluyo altını değiştirmek

bazen annemde gevşek bağlarmış o zaman bir miktar sızdırırmış arada ela hareketli maşallah altını bağlatmak istemiyo hiç tam bi savaş oluyo altını değiştirmek

bizde öyle altını değişmek çok zor bağlatmıyo kaçıyo dönüyo sürekli
bide üstünü çıkarınca bir müddet giymiyo zorla yada ağlayarak giyiniyoruz
çok seviyo çıplak gezmeyi

benimki de öyle bağlanmasınmış altı çıplak durmak istiyor bir de.
kavga ediyoruz her seferinde kaçıp gidiyor elimden çıplak emeklerken çok komik oluyor ama

havalar iyice düzelseydi rahat ederdi bebişler incecik giydirirdik rahatlardık

bakmadım canım benim içim sıkılıyor öyle şeylerden.

rusyada mısın sen ay çok merak ediyorum ben oraları. gitmek istiyorum bir yaz eren de büyüsün var yurt dışı planlarımız.

valla burda güzel bişi yok ki. ben hiç beğenmiyorum. her yer aynı binalar aynı. bende yurtdışı gezisi istiyorum. özelliklede kanada ve brazilyayı çok merak ediyorum. brazilyaya vizede yokmuş. biraz uçtum ama merak işte

günaydın hanımlarrrr

teyzeleri sanırım biz kilo kaybettik bu dişler mahvetti kuzumu.
zayıfladığını anlayabiliyorum eridi sanki çocuk.
bir iki gündür güzel yiyor bakalım toparlarız inşallah.

teyzesi yer onu maşallah çok tatlı ya. sıralıyormu? benimki hiç oralı değil

teyzesi emeklemeye başlayalı nerdeyse bir ay oldu çk zor valla çekmece delisi oldu bağladık çekmeceleri. bir şey değil elini kıstırıyor.

Son düzenleme:

günaydın tatlım, geçmiş olsun. toparlar onu çabucak üzülme annesi. çekmece delisi he birde canı acısada yinede yaparlar onlar benimkide geri geri gidiyor oturuyor. birde asker gibi sürünerek gidiyor ne olacak bende bilmiyorum valla
bizde kilo kaybettik galiba yemiyor doğru düzgün bişey. hele ilk zamanlar sadece biberon maması yedi. eskiden 210cc içerdi kuzum şimdi en fazla 90 yada 120 içiyor. onuda zorla. bu gün doktora gideceğiz. şu vucuttaki kızarıklar için. eşim hala seyehatte. benimle azeri bir adam gelecek. bakalım çat pat anlatıcam bende doktora derdimi. normal insanla konuşurken anlıyorsun anlatabiliyorsun ama doktorla öyle olmuyor. tıp terimleri falan kullanıyor kendi dilinde anlamıyorsun haliyle. sadece ağzın acık bakmakla yetiniyorsun türkçe gibi dil türk gibi insan varmı ya...
dua edin kızlar iyi bişi çıksın. gerçi bu gün azaldı. kafasındakiler kahverengi oldu..

GÜNAYDIIINNN
dün yazıcam yazıcam bi türlü fırsat vermedi kuzum bugün ananedeyiz rahatım
haftasonu bi istanbul turu yapıp geldik eltimin kızı oldu onu görmeye gittik
kuzum artık durduğu yerde duramıyo çok sıkıldı arabada hiç koltugunda oturmadı sıpa
ebush geçmiş olsun inş önemli bişey değildir
papatyam maşallah kızına yerim onun tontiş bacaklarını
deniz senin delikanlıda çok tatlı maşallah ayrıca hiç de zayıf görünmüyo boşuna üzme kendini bence yemediği için değil hareketten öyledir o
benimkide öyle 3 aydır doğru düzgün kilo almıyo ama maşallahı var ben peşind ekoşmaktan eridim bittim
kilo almak istiyorum beeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…