2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmş olsun inşallah önemli birşey değildir.
allah yardımcın olsun biz ailelerimizle aynı şehirde olmamanın sıkıntılarınından dert yanıyoruz sen başka ülkedesin

düşün daha erenin yemeğini yapamadım bulaşık makinesi boşaltılacak kaldı yaptırmıyor hiçbir şey sallıyorum şimdi ayağımda uyusun işler beni bekler.
bu arada kayınvalidem geliyor bugün çok mutluyum az rahat ederiz eşimle. camlarım mutfak dolaplarım silinecek yaparım artık rahat rahat.

sen kaç kilosun da kilo almak istiyorsun ben vereyim benimkileri ben de satacak yer arıyorum yapıştılar inatla

selam hatun gızlar
ancak gelebildim yine sabahları yoğunum iş yerinde

dün iş çıkışı oğlumla gezdik eve geldik okadar mutluydu ki
ama gece yarısı bi çığlık bi ağlama yarım saat kesintisiz ağladı korktuk ne oldu diye :44:

erendeniz maşalalh kuzuna

dün biz de gezdik çok iyi geldi ama benim kuzu her zamanki gibi uyudu kaldı. üşümeden gezmek ne güzelmiş unutmuşuz.
huysuzcum gaz sancısı olmuştur büyük ihtimal.

maşallah eren beye tam ERKEK....tek dışı çıkmış canavar :)

ayrıca benimki daha zayıf sen hiç üzülme..

tşkkür ederiz teyzesi..çok şanslısın annen yakın ve yardımcı olduğu için...

herkese merhaba
iş yerim çok yoğun bi merhaba deyim dedim
sizi çok özledim yine uğrayacağım ama yarın şimdi kuzumu alıp eve gitmem lazım

canım sen dr a sordunmu bimiyorum ama senin belirtiler 6. hastalık gibi lekeler ne alemde şimdi bilmiyorum ama çok uzun sürmez onu biliyorum

canım Allah kolaylık versin bence sen annene bunu anlat yani sevimli bir şekilde bu şeki,lde davranması yanlış seni sahipsiz bırakıyo neyse ben,im annem sahip çıkıyo şimdilik seneye bakarmı onu bilmiyorum ama tabi bakmasada bişi diyemem kaynanama kızıyorum en cok ikide bir arayıp burrda olsaydınız ikisinede bakardım diyip duruyo üstünden yuk atıyo sanki neyse az kaldı laf gecricem onada benimde içimde kalmasın artık

işte benim elamm bu sabah saat 7,30da çektim bütün yaramazlığı üstündeydi

Eklentiler

• $Fotoğraf0396.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
Eki Görüntüle 373256 Eki Görüntüle 373255

işte benim elamm bu sabah saat 7,30da çektim bütün yaramazlığı üstündeydi

maşallah kuzuya çok tatlı allah nazardan korusu

günaydın haımlar nasılsıız egemenin çok sık uyanması alışkanlık halie geldi heralde muhallebi verip yatırdığım zamanda ayı saatlerde uyanıyo bibero tutmuyodu hiç su içmeye başlayınca biberondan gece devam sütü verdim 3 ölçü üstüe suda içti biraz 2 saat sora uyandı 4 te sonra saat başı ağlayarak uyaıyo genelde sizi bebişlerin gece uykusu nasıl?

canım 1 hafta önce benim kızımda öyleydii hastalığına verdik meğer üst dişmiş beyazlamış baa ama sanırım sizin dişler pıtır pıtır çıktı 6 tanemiydi pişiği varmı benim kızımın altı pişik olduğunda sık sık uyanıyor birde her uyandığında meme verirsen saatini biliyo bu kuzular ben hep emziriyordum bi yerde okuduum her uyandığında beslemeyin alışkanlık haline getirir diye gerçektende saatinde uyanıyodu meme meme diee bende su verdiim ilk günler sonra sadece kucağıma aldım koydum yeriine şimdi en geç 10,30 da uyuyıor memesi düşmezse ağzından hoş düşsede kendi arıyo buluyo ağzına sokuyo bide tersse eliyle bi çeviriyoo görseniz göler kapalı yanlız bazen beşiğinden aşagı düşüyo ozaman ağlıyo memmee die kalkıp odasına gidip veriyorum memesini onun dışında 10,30 da yatıyo 3,30 4 gibi kalkıyo emziriyorum sabahta 6 7 gibi uyanıyor tabi bu düzeni oluşturana kada rneler çektiim bir ben biliriim

bende diş etleri acıyo ondan uyanıyo diye düşünüyorum 6 tane dişimiz vardı ama dişten olmuş olsa güdüzde huysuzluk yapıcak gündüz neşeli bikaç gündür veveveve diye türkü söylüyo paşa gündüz uykusuda çok az yarım saate fazla uyuduğu çok nadir sese karşı çok hassas değil ama çıt çıkmasa dahi uyanıyo bu sabah bıcı bıcı yaptık rahatlayıp uyuması gerekir 20 dk uyumamıştır bile 2 gündürde dışarı çıkmaya başladık yakınlarda bi park var oraya kadar götürdüm salıncağa bindirdim korktu biraz yüzü değişti

selam hanımlar

buraya uğramayalı epey zaman oldu
özledim sizleri
haftasonu ankaradaydık, üds vardı
sınav fena geçmedi sonucu merakla beklyorum
enes beyin iki dişi çıktı ama perişan olduk desem yeridir
burun akıntısı başladı, iştah zaten yoktu hepten gitti
abimiz, dayısının maraştan getirdiği dondurmadan yedi şu an boğazı iltihaplı
anlayacağınız felaket bir hafta geçiriyorum
bunun yanında başka sıkıntılarla da uğraşıyorum
moral olarak çökmüş durumdayım

bu arada ev bulduk, önümzdeki haftasonu taşınacağız
ufak ufak eşyaları kolilemeye başladık
ev darmandağınık, iş güç yapmak gelmiyor içimden artık

ben yokken epey kaynatmışsınız şenlenmiş buralar
geçmişe bir göz atayım ben

titiş hoşgeldin canım
baya bişeler atlatmışın geçmiş olsun diyelim
ayrıca kolay gelsin baya işin zor

esra biizm uykumuz çok kötüydü belki bilirsin yarım saatte bir eymen uyanıyodu
gaz vardı bize açlıkdeğil baya bi yediriyodum çünkü
metsil işe yaradı gibi şimdide kalkıyo ama çok fazla değil buna da şükür diyoruz
her kalktığında emzirmiyorum su veriorum memesini veriyorum
gece 1 gez emziriyom yada devam sütü
sonrada sabah bkadar

TİTANİA bende seni merak ediyordum taşındımı acaba diye taşınınca internet bağlat hemen ha özletme kendini...sınavın için dua ettim.çocuklarada geçmiş olsun
EFSUN ela çok tatlı koca kız maşallah yakında yürür o 1 aya kalmaz bence...
HUYSUZ eymenide merak ediyoruz,egemeni,zülali foto bekliyoruuuuzzz

biz 10 da gezmeye gitttik arabaya bindirebildim bu sefer ağlamadı 1 saat gezdirdim,keçi sütü alıp geldik....meyve suyunu içti hemen uyudu hava alınca küçük pinçik...

kızlar duru akşam 8 de uyur bidaha uyanmazdı..çorba vs. yedirip uyuturdum 8 de ama 2 de kalkardı sonrada uykusunumu alıyor nedir erken yattığı için 2 den sonra 1-2 saatte bir kalkıyordu sabaha kadar...dün akşam 10 da uyudu,tarhana çorbası içirdim 10.30 da ooohhhh beee sabaha kadar uyudu 4 temi 5 temi ne mızlandı biraz o kadar...galiba benimkide çok erken uyuyormuş..akşam 8 sabah 7 ye kadar...gerçi bazı yerlerde 19-20 gibi muhallebi yedirip uyutun 11-12 gibide süt verin diyor ama yok yok sabaha kadar uykusunu alıyor çocuk...
yazık bakıyorki gece karanlık heryer herkes yatıyor oda bende yatayım bari diyor galiba bi o tarafa dönüyo bi bu tarafa gözüde kapalı oofff yapıyoo...sabah 7 de açıyo gözünü mam mam mam mam.....

canım böyle durumlarda ne gibi değişiklikleri var son zamanlarda onları gözlemek gerekirmiş mesela emeklemeye başlar dahada hareketlenir. onlar etkenmiş geceleri huzursuz olup uyanmalarına. bir büyüseler dertlerini anlatacak kadar süper olacak.

bu arada 5.dişimiz çıkıyor çıkmaya çalışıyor şimdilik iyiyiz daha 10 gün önce üsttekiler çıkmıştı. şimdide onun yanıdaki sağındaki patlamış. eşimi dişlik için gönderdim e- bebek var burda internettekinin şubesi. evdeki ön dişler içindi avent. şimdide yan dişlere aldırdım. 2. aşama diye geçiyor onlar.

okumuştum cnm biliyorum biraz düzelmesie sevindim çalışa dahada zor ben evdeyim çalışmıyorum

değişiklik olarak gözlemek gerekirse diş çıkarmaya başladıktan sonra daha çok değişti uykusu yei yeni emeklemeye çalışıyo uykusu çokta beri bu şekilde yeni incinizde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…