- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.761
günaydın tatlım, geçmiş olsun. toparlar onu çabucak üzülme annesi.çekmece delisi he birde canı acısada yinede yaparlar onlar benimkide geri geri gidiyor oturuyor. birde asker gibi sürünerek gidiyor ne olacak bende bilmiyorum valla
bizde kilo kaybettik galiba yemiyor doğru düzgün bişey. hele ilk zamanlar sadece biberon maması yedi. eskiden 210cc içerdi kuzum şimdi en fazla 90 yada 120 içiyor. onuda zorla. bu gün doktora gideceğiz. şu vucuttaki kızarıklar için. eşim hala seyehatte. benimle azeri bir adam gelecek. bakalım çat pat anlatıcam bende doktora derdimi. normal insanla konuşurken anlıyorsun anlatabiliyorsun ama doktorla öyle olmuyor. tıp terimleri falan kullanıyor kendi dilinde anlamıyorsun haliyle. sadece ağzın acık bakmakla yetiniyorsuntürkçe gibi dil türk gibi insan varmı ya...
dua edin kızlar iyi bişi çıksın. gerçi bu gün azaldı. kafasındakiler kahverengi oldu..
GÜNAYDIIINNN
dün yazıcam yazıcam bi türlü fırsat vermedi kuzum bugün ananedeyiz rahatım
haftasonu bi istanbul turu yapıp geldik eltimin kızı oldu onu görmeye gittik
kuzum artık durduğu yerde duramıyo çok sıkıldı arabada hiç koltugunda oturmadı sıpa
ebush geçmiş olsun inş önemli bişey değildir
papatyam maşallah kızına yerim onun tontiş bacaklarını
deniz senin delikanlıda çok tatlı maşallah ayrıca hiç de zayıf görünmüyo boşuna üzme kendini bence yemediği için değil hareketten öyledir o
benimkide öyle 3 aydır doğru düzgün kilo almıyo ama maşallahı var ben peşind ekoşmaktan eridim bittim
kilo almak istiyorum beeeennn
selam hatun gızlar
ancak gelebildim yine sabahları yoğunum iş yerinde
dün iş çıkışı oğlumla gezdik eve geldik okadar mutluydu ki
ama gece yarısı bi çığlık bi ağlama yarım saat kesintisiz ağladı korktuk ne oldu diye :44:
erendeniz maşalalh kuzuna
GÜNAYDIIINNN
dün yazıcam yazıcam bi türlü fırsat vermedi kuzum bugün ananedeyiz rahatım
haftasonu bi istanbul turu yapıp geldik eltimin kızı oldu onu görmeye gittik
kuzum artık durduğu yerde duramıyo çok sıkıldı arabada hiç koltugunda oturmadı sıpa
ebush geçmiş olsun inş önemli bişey değildir
papatyam maşallah kızına yerim onun tontiş bacaklarını
deniz senin delikanlıda çok tatlı maşallah ayrıca hiç de zayıf görünmüyo boşuna üzme kendini bence yemediği için değil hareketten öyledir o
benimkide öyle 3 aydır doğru düzgün kilo almıyo ama maşallahı var ben peşind ekoşmaktan eridim bittim
kilo almak istiyorum beeeennn
iyi olur tabi canım kayınvalidenin gelmesi yaparsın işlerini rahat rahat
49 kiloyum ben yaaaver bana sen kilolarını alırım seve seve 4 kilosunu ama sadece
selam kızlar bebişler iyidir umarım... allaha şükür ateş mateş kalmadı bizde ama çıkmadı bir türlü melet... çok huysuz herşeye ağlıyor. oyuncak ses çıkarmıyor diye ağlıyor. elinden düşüyor ağlıyor. canımı çıkarıyor valla... 2-3 gündür kafasında küçük nokta nokta kızarıklık vardı. ağlayınca kafası hep kızarırdı acaba alerjimi dedim sonra yok ya ağladığındandır dedim. hafif gövdesindede çıkmaya başladı. herhalde alerji diye düşünüyorum. hele bu sabah bir baktım ne göreyim kıbkırmızı yavrumun gövdesi. kafasının içinde boynunda sırtında var. kollarda bacaklarda yok... dişi için kullandığım jeli keseceğim bu gün bakalım ondanmı... annem kızamık olmasın dedi. ama ateşi yok belkide kızamıkçıktır. eşimde yok. bunların dilindende anlamıyorum. doktora gidemiyorum. inşallah kötü bişi olmaz. yavrum rahat edemedi bir türlü.
allaha emanet olun. allah dert vermesin bebişleriniz hep sağlıklı olsun
MİRABELLECİM
içimi okumuşsun..aynı dertler bendede var..ben anneme gel diyemem babam var kardeşim var devamlı kalamaz...ama en azından bu sene bana destek olmasını bekledim ama nerde...
doğumdan beri daha hiç gelmediler 9 ay oldu...geçen ay gelcekti ertelendi bu aralar gelcemde baban yollamıyo vs. diyo çocuk sanki..babamda daha hiç gelmedi..en son biz ramazan bayramında gittik 5 gün kaldık ben baya bi toparlanıp gitmiştim kalacaktım kalmamaı istemez gibi böyle bıkkın bıkkın kendin alış öğren falan dedi..kalbimi çok kırmıştı o zaman..doğumumdada 10 gün zor kaldı..ben devamlı 2 saatte bir süt sağdım 4 ay boyunca duru onla beslendi sadece..çok ihtiyacım oluyorsu süt sağarken çocuk ağlıyordu alamıyordum bakamıyorum vs.hiç yardımcı olmadı sağolsun..
içimde neler varda ana işte yinede napcan..geçti gitti..yaza gitcem istesede istemesede 1 ay kalcam çok bunaldım...
1 ay boyunca of pof gece uyutmadı der durur artık kulaklarımı tıkıcam..yüzsüzlük yapcam...
daha neler var bendede...eminim kimsede yoktur benimki gibisi..
Eki Görüntüle 373256 Eki Görüntüle 373255
işte benim elamm bu sabah saat 7,30da çektim bütün yaramazlığı üstündeydi
günaydın hanımlar
efsun maşallah prensese çok tatlı
maşallah kuzuya çok tatlı allah nazardan korusu
günaydın haımlar nasılsıız egemenin çok sık uyanması alışkanlık halie geldi heralde muhallebi verip yatırdığım zamanda ayı saatlerde uyanıyo bibero tutmuyodu hiç su içmeye başlayınca biberondan gece devam sütü verdim 3 ölçü üstüe suda içti biraz 2 saat sora uyandı 4 te sonra saat başı ağlayarak uyaıyo genelde sizi bebişlerin gece uykusu nasıl?
canım 1 hafta önce benim kızımda öyleydii hastalığına verdik meğer üst dişmiş beyazlamış baa ama sanırım sizin dişler pıtır pıtır çıktı 6 tanemiydi pişiği varmı benim kızımın altı pişik olduğunda sık sık uyanıyor birde her uyandığında meme verirsen saatini biliyo bu kuzular ben hep emziriyordum bi yerde okuduum her uyandığında beslemeyin alışkanlık haline getirir diye gerçektende saatinde uyanıyodu meme meme diee bende su verdiim ilk günler sonra sadece kucağıma aldım koydum yeriine şimdi en geç 10,30 da uyuyıor memesi düşmezse ağzından hoş düşsede kendi arıyo buluyo ağzına sokuyo bide tersse eliyle bi çeviriyoo görseniz göler kapalı yanlız bazen beşiğinden aşagı düşüyo ozaman ağlıyo memmee die kalkıp odasına gidip veriyorum memesini onun dışında 10,30 da yatıyo 3,30 4 gibi kalkıyo emziriyorum sabahta 6 7 gibi uyanıyor tabi bu düzeni oluşturana kada rneler çektiim bir ben biliriim
bende diş etleri acıyo ondan uyanıyo diye düşünüyorum 6 tane dişimiz vardı ama dişten olmuş olsa güdüzde huysuzluk yapıcak gündüz neşeli bikaç gündür veveveve diye türkü söylüyo paşa gündüz uykusuda çok az yarım saate fazla uyuduğu çok nadir sese karşı çok hassas değil ama çıt çıkmasa dahi uyanıyo bu sabah bıcı bıcı yaptık rahatlayıp uyuması gerekir 20 dk uyumamıştır bile 2 gündürde dışarı çıkmaya başladık yakınlarda bi park var oraya kadar götürdüm salıncağa bindirdim korktu biraz yüzü değişti
titiş hoşgeldin canım
baya bişeler atlatmışın geçmiş olsun diyelim
ayrıca kolay gelsin baya işin zor
esra biizm uykumuz çok kötüydü belki bilirsin yarım saatte bir eymen uyanıyodu
gaz vardı bize açlıkdeğil baya bi yediriyodum çünkü
metsil işe yaradı gibi şimdide kalkıyo ama çok fazla değil buna da şükür diyoruz
her kalktığında emzirmiyorum su veriorum memesini veriyorum
gece 1 gez emziriyom yada devam sütü
sonrada sabah bkadar
canım böyle durumlarda ne gibi değişiklikleri var son zamanlarda onları gözlemek gerekirmiş mesela emeklemeye başlar dahada hareketlenir. onlar etkenmiş geceleri huzursuz olup uyanmalarına. bir büyüseler dertlerini anlatacak kadar süper olacak.
bu arada 5.dişimiz çıkıyor çıkmaya çalışıyor şimdilik iyiyiz daha 10 gün önce üsttekiler çıkmıştı. şimdide onun yanıdaki sağındaki patlamış. eşimi dişlik için gönderdim e- bebek var burda internettekinin şubesi. evdeki ön dişler içindi avent. şimdide yan dişlere aldırdım. 2. aşama diye geçiyor onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?