2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

slm kızlar bende nasıpse 2011 hamıle kalmak ıstıyorum ıkı kızım var

bıde oglum olur ıns

hosgeldin canimmm......ooohh masallah Allah bagislasin kizlarini... insallah oglusuna da kavusursun... rabbim hayirlizamanda nasip etsin.

hemen hamile kalirsin insallah canim..yeni basladiniz denemeye?? kolay hamile kaliyor musun??

İyiyim tatlim sizin guzel haberlerinizi duyuyorum dahada iyi oluyorum. Adet baslangici icin cok erken daha tatlim benim icime yerlesme kanamasi gibi doguyor insallahta oledir guzelim

hosgeldin canimmm......ooohh masallah Allah bagislasin kizlarini... insallah oglusuna da kavusursun... rabbim hayirlizamanda nasip etsin.

hemen hamile kalirsin insallah canim..yeni basladiniz denemeye?? kolay hamile kaliyor musun??

Amınn cnm ıns .. cnm ıkı hamılelıgmde rahat sorunsuz kaldım ıns bundada öle olur

daha baslamadım denemelere ramazandan sonra dusunuyom Allah nasıp ederse..

cnm sen hamısmısın?

tatlim bu yumurtlama oncesi atesin yumurtlaman olunca 36.4 ve ustu seyretmeye basliycak, adetin gelcegi bi kac gun oncesi yine 36.1 lere duscek dusmessede umitlenmeye basliycaz bebis icin :))

Son düzenleme:
hlyaa..bacim bune guzellik esinle olan resimlerine de baktim... masallah hersey ii gecmis insalah bayram suprizi yasin bebegin artik.....

sılacımm çooooooookkkkk mersii canımmm teşekkür ederimmmm....inşallahh gelirr canımm ben artık ümitlenmeyi bıraktımm...bana tüp bebek olcakmış gibime geliyorr...amannnnnn napiim gider bi tüp taktırırımm artıkkkk :: :))::):):):):)::

renewalcimmm su aralar kan testine gidicektin heraldee valla ben dua etmeye basladim :) Allahimmm sen renewalcigimin testinin pozitif olmasini nasip ettt bebisi onunla olsun insallahh.... haberlerini bekliyoruz tatlimmm

renewalcimmm su aralar kan testine gidicektin heraldee valla ben dua etmeye basladim :) Allahimmm sen renewalcigimin testinin pozitif olmasini nasip ettt bebisi onunla olsun insallahh.... haberlerini bekliyoruz tatlimmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizedeeeeeeeeeeeeeeee :)))

nbr şekerim ?

renawalcimmmmm mesajimi gormedin heralde dualarimiz seninle..hayirli haberlerle gel canim..

ay kizlar nasilsiniz???? kimselere cevap vermiyorum sanmayin olur mu????? pek firsatim olmuyor girmeye...

Kuppecim nasilsin??? hamilelik güzel gidiyordur insallahhhhhhhhh........

silaciiimmmmm ikizim nerelerdesin??? dogum yazini okudum da, ben de bi istiyorum gelsin, bi gelmesin... ama benim dedigim esimin kafasini karistirmalari.. sinirler iste..

hülyacciiikkkkkk neler yapiyorsun bakalim??? valla güzel güzel resimleri koyuyorsun ayyyyyyy Allahtan erkek yok aramizda, asik olan olurdu kesin

tugce sen nasilsin sekerim?? bebisin nasil bakalim?

menbetacimmmmm hayat nasil gidiyor tatlim???

azracim ates uzmanim naparsin?? senin durumun nedir cok kopuk kaldim... merak edip duruyorumm...

tatlicadi sekerim unuttuk birbirimizi yaa....

ay kizlar unutmayin beni yahuuu.......

regentoşumm iiyim valla nolsunn kocamıı bekliorumm çooook acıktım ama hala gelmedi ayy çok mersi iltifatların için canım benimmm :)) valla düğünde oynuyorum ama nasıl kocamm gitme boşver oynama herkes bakıyorr oranı ört buranı kapa ay çok komikti

ay ondan bir tane de benim basimda var.. benimki de birlikte dans etmeye bile kalkmiyor birak öyle Şikidim Şikidim oynamayi.. iyi vallahi canim dökmüssün kurtlarini, bi dügün de burda olsa da ben de gitsem, oh oh döktürürüm gecen burda kaynanamin arkadasi var hacce... onun kizinin dügünü oldu, kadin beni yolda gördü de karti bana verdi dediki, tek kart veriyim iki aileye fazla kart yok dedi, ben de bir sey demedim ne diyim.. neyse velhasilkelam, gitmedik... bu kadin kaynanami görmüs demiski, regen'a demistim o da geliriz diye söz cerdi neden gelmediniz felan demis, anam bu kadinin arkadaslari da ayni kendi gibi... fesat.. ben gelirim demedim ki.. kaygana gitmeyince ben napiiimmm.. zaten o kadin atti bana bi kazik.. bende ne varsa, milleti cekiyorum gelin bana takilin diye.... :44::44::44::44::44::44:

slm kızlar nasılsınız,

Benim Cuma günü çok ağrım oldu....

Kanamam geldi. Acile gittik dr ultrason ile baktı bişey yok dedi. Offf zaten hep bişey yok diyolar. Sonra lh ve progestan tahlili yaptırdı.

lh 12,43 çıktı. progestan 1,01 çıktı. Bu sonuçlara göre ovulasyon dönemindeymişim. Bazı kadınlarda olurmuş ovulasyon zamanı lekelenme. Ama benim biraz fazlaydı.

Sonuç bu. Bugün bişey yok. 3 gün devam etti kanama. Kanama olması da çatlama olduğu anlamına geliyrmuş. Yani bu ay için hiç bi beklentim yok....

Bilen anlatsın noluyoooooo böle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…