- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.221
slm kızlar bende nasıpse 2011 hamıle kalmak ıstıyorum ıkı kızım var
bıde oglum olur ıns
İyiyim tatlim sizin guzel haberlerinizi duyuyorum dahada iyi oluyorum. Adet baslangici icin cok erken daha tatlim benim icime yerlesme kanamasi gibi doguyor insallahta oledir guzelim
Tünaydınnnnn kızlar.......
breshkacımmm hosgeldinnnnn
Hoşbulduk canım nasılsın ?
canım ben sana cevap yazana kadar siz zaten kavuşmuşsunuz tatlicadim ileevet canım şu vınnnlar var ya onlardan aldım bi tane..onlarla giriyorum nete canımm..hasretinize dayanamadımmm
canım bende ilk yaptığımda testi, ilk bi baktım birinci çizgi koyuuu amann dedim yine olmadı, yere oturdum banyoda iki dakika kafamdan neler geçti, ayağa kalktığımda teste bi baktım, yanında bi tane daha çizgi belirmiş, onun kadar koyu değil ama net olarak belliydi hatta resmini de eklemiştim buraya..arkasından iki tane daha test yaptım onlarda aynı çıkınca hamile olduğumdan emin olmuştum..sende testini tekrarladın mı..kesin seninde hamilelik var canımmm..şimdiden tebrik ederimmm..zaten ben şaşırıyordum normalde bereketliyimdir, hamilelik haberimden sonra kimseyi duymayınca üzülüyordum senle açılışı yapalım da, bi sürü hamilelerr gelsinn..inanıyorum önümüzdeki ay bi patlama yaşayacağız bu konuda..inşallah Allahım bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsünn..sana da tekrar hayırlı olsun kuzuuu
ayy menbeta senin bu ay, benim gibi olmuştu, yumurta akı kıvamında akıntın gelmişti dimiii..inşallah güzel haberlerrr bekliyorumm senden de
kizlar sabah hizlica girip ciktim ama aklimda hep...
regencimm,kusum pek gorusemez olduk... ama gunesli olmana sevindim... kaynanator iste dun de benimki canimi sIktiiiiiisalliyorum ama herif benden yana.....
renewal ......... canim yaaaaaaaaa ben zaten sen ve kardaizden yana ayri bir umutlar icindeydim...insallah yanilmam ve silik cizgin koyulasir.. aksami sabirsizlikla bekliyorum.... canim insalah haberin gelecekbizlerede dua et emi!!!
menbata, kuzucuuummmm insallah gerisi gelmemistir pembe akintinin ve yerlesmeye isarettir...ne cok sevinirim yaaa oyledir insalahcanim haberdar et bizi........
breshkacim anim hemsom hosgelmissin............ sevindim seni gordugumue... canim benim insallah en fazla 2aydan gelir bebegin...
kardaiz hayatim haftasonunun iyi gecmesine sevindim gercekten.... calismalarinda bitti sayilirmis...insallah gelsin artik yeni uyeniz...
hlyaa..bacim bune guzellik esinle olan resimlerine de baktim... masallah hersey ii gecmis insalah bayram suprizi yasin bebegin artik.....
kızlarrrr aksam gelen sey damla kadar sayılamayacak birseydi.. peceteye geldi sadece...
bugunse bu saate kadar birsey gelmedi az once baktım gunluk pedimde var. cok değil gene az.. adet baslangıcı desem daha 6 gun var.. ayy bilemiyorum artık bu nedir...
bugun hersey ters gidiyor... cok sınırım bozuldu... moralim felaket yerlerde...
onumuzde ki 4 gun için cok guzel plan yapmıstıkk.. regl olmak ıstemıyorumm yaaaa...
gelince hersey ustuste geliyor.. tamam anlıyorum belki hamile değilim gene regl olucam ama bu kadar erken değil... niye benim hiçbirseyim yolunda gitmiyor...
hepinize tesekkür ederim kızlar... beni düşünüp yazmıssınız.. saolun...
hosgeldin canimmm......ooohh masallah Allah bagislasin kizlarini... insallah oglusuna da kavusursun... rabbim hayirlizamanda nasip etsin.
hemen hamile kalirsin insallah canim..yeni basladiniz denemeye?? kolay hamile kaliyor musun??
regencimm,kusum pek gorusemez olduk... ama gunesli olmana sevindim... kaynanator iste dun de benimki canimi sIktiiiiiisalliyorum ama herif benden yana.....
renewal ......... canim yaaaaaaaaa ben zaten sen ve kardaizden yana ayri bir umutlar icindeydim...insallah yanilmam ve silik cizgin koyulasir.. aksami sabirsizlikla bekliyorum.... canim insalah haberin gelecekbizlerede dua et emi!!!
[canım benim yaaa sağol Allah razı olsun hepinizdn.... ben zaten hamile olsamda olmasamda her duamda sizlerde varsınız inş bu ay hepimz hmiş çıkıcaz topicinde adını değiştirir artık öle konuşuruz
guzelim uzulme yaaaaaaaaa........... test yapmaya nedersin canimmm?? erken gebelik testlerinden yapabilirsin istersen... diyorumkızlarrrr aksam gelen sey damla kadar sayılamayacak birseydi.. peceteye geldi sadece...
bugunse bu saate kadar birsey gelmedi az once baktım gunluk pedimde var. cok değil gene az.. adet baslangıcı desem daha 6 gun var.. ayy bilemiyorum artık bu nedir...
bugun hersey ters gidiyor... cok sınırım bozuldu... moralim felaket yerlerde...
onumuzde ki 4 gun için cok guzel plan yapmıstıkk.. regl olmak ıstemıyorumm yaaaa...
gelince hersey ustuste geliyor.. tamam anlıyorum belki hamile değilim gene regl olucam ama bu kadar erken değil... niye benim hiçbirseyim yolunda gitmiyor...
hepinize tesekkür ederim kızlar... beni düşünüp yazmıssınız.. saolun...
Amınn cnm ıns .. cnm ıkı hamılelıgmde rahat sorunsuz kaldım ıns bundada öle olur ya hersey planladigimiz gibi gitmiyor maaleseff..ama sIkMa canini...alisik deilim seni bu performansta gormeye....
daha baslamadım denemelere ramazandan sonra dusunuyom Allah nasıp ederse..
cnm sen hamısmısın?
ayy canim Allah mi soyletti hamilemisin diye??insallah oyle olur bu ayy...
canim benim iki haftadan 3 yasina girecek bi oglum var bende 2.yi istiyorum ve marttan bu yana deniyorum....
Allah sendende razi olsun canimmm.....valla ne sevinirim simdide seviniyozsa aksami bekliyoz halay icin..bize hemen haber verbilirmisin var miydi net evde??
guzelim uzulme yaaaaaaaaa........... test yapmaya nedersin canimmm?? erken gebelik testlerinden yapabilirsin istersen... diyorum
ayy canim Allah mi soyletti hamilemisin diye??insallah oyle olur bu ayy...
canim benim iki haftadan 3 yasina girecek bi oglum var bende 2.yi istiyorum ve marttan bu yana deniyorum....
kafam cok karısık canım benımm. gebelik olmasa üzülmücem.cunku tek rahim filmim kaldı çekilecek. oda bayramdan sonraya tabi.. onuda cektirene kadar benım pek umudum yok.. 2 senedir olsa tutsa tutardı gibime geliyor..o yuzden kendimi kasmamaya calısıyorumm.. doktor tedavisizde hamile kalabileceğimi sanmıyorum..
son 4 aydır 28-29 gunde adet oluyordumm..
şimdi baksana 3 temmuzda adet oldumm.. bugun sanki gelecekmiş gibi işaret verdi.. inşş gelmez.. cok erken.. ona gore tarih ayaralayıp plan yaptık biz.. cok guzel düzenli giden regl tarihlerim karısmasın yaa... cok canım sıkıldı buna....
testlerde tek cızgıyı gore gore sası olucammm.... beklemediğim içinde test yapmak istemiyorum..
Allah sendende razi olsun canimmm.....valla ne sevinirim simdide seviniyozsa aksami bekliyoz halay icin..bize hemen haber verbilirmisin var miydi net evde??
kafam cok karısık canım benımm. gebelik olmasa üzülmücem.cunku tek rahim filmim kaldı çekilecek. oda bayramdan sonraya tabi.. onuda cektirene kadar benım pek umudum yok.. 2 senedir olsa tutsa tutardı gibime geliyor..o yuzden kendimi kasmamaya calısıyorumm.. doktor tedavisizde hamile kalabileceğimi sanmıyorum..
son 4 aydır 28-29 gunde adet oluyordumm..
şimdi baksana 3 temmuzda adet oldumm.. bugun sanki gelecekmiş gibi işaret verdi.. inşş gelmez.. cok erken.. ona gore tarih ayaralayıp plan yaptık biz.. cok guzel düzenli giden regl tarihlerim karısmasın yaa... cok canım sıkıldı buna....
testlerde tek cızgıyı gore gore sası olucammm.... beklemediğim içinde test yapmak istemiyorum..
canim yaa SIkIlma hersey olacagina varirrr......eblki gelmez adet bizimkiler gibi olur belki once kendini gosterir sonra zamaninda gelir belki haaa...
tatile mi gidicektinizki canim??
valla bu iosler hiic belli olmuyor guzelim sen kendini sartlama ben bu konuda renewali cok basarili bluyordum dr konusunda yani kendini hickasmiyordu ve dr gitme taraftarideildi yanilmiyorsam... insallah da gerek kalmadi...beklesen canim bakalim haftaya ne olacakkkk...
canim yaa SIkIlma hersey olacagina varirrr......eblki gelmez adet bizimkiler gibi olur belki once kendini gosterir sonra zamaninda gelir belki haaa...
tatile mi gidicektinizki canim??
valla bu iosler hiic belli olmuyor guzelim sen kendini sartlama ben bu konuda renewali cok basarili bluyordum dr konusunda yani kendini hickasmiyordu ve dr gitme taraftarideildi yanilmiyorsam... insallah da gerek kalmadi...beklesen canim bakalim haftaya ne olacakkkk...
ewet canım ya... beklemek en iyisi herhalde.. bakalımmm.. doktora gitme konusuda sunun için diyorumm.. sonucta ben hıc hamıle kalamadım. bır gebelık yasamadım.. belki tupler tıkalıdır.. en kotu buna hazırlıyorum kendını.... belkide hicbir problem yok.. en azından emın olabilmek için doktoru kendime sart kosuyorumm...
ayyy offf o kadar daraldım ki bu işlerle ugrasmaktannn.... Allah ım sen sabır ver....
sagol canim ilgin icin.... evet ama atesim dusuk demi.. :)) ortalamasi varmi canim yumurtlama donemlerindeki atesin?? mesela bizimkizlarinki falan nasildi??benimki zaten 35.9 ile 36.1 seyrediyor asagi yukari.... devam edelim bakalim bu haftasonuna sonuc gelir insallahhh
hlyaa..bacim bune guzellik esinle olan resimlerine de baktim... masallah hersey ii gecmis insalah bayram suprizi yasin bebegin artik.....
renewalcimmm su aralar kan testine gidicektin heraldee valla ben dua etmeye basladim :) Allahimmm sen renewalcigimin testinin pozitif olmasini nasip ettt bebisi onunla olsun insallahh.... haberlerini bekliyoruz tatlimmm
renawalcimmmmm mesajimi gormedin heralde dualarimiz seninle..hayirli haberlerle gel canim..canım bende ilk yaptığımda testi, ilk bi baktım birinci çizgi koyuuu amann dedim yine olmadı, yere oturdum banyoda iki dakika kafamdan neler geçti, ayağa kalktığımda teste bi baktım, yanında bi tane daha çizgi belirmiş, onun kadar koyu değil ama net olarak belliydi hatta resmini de eklemiştim buraya..arkasından iki tane daha test yaptım onlarda aynı çıkınca hamile olduğumdan emin olmuştum..sende testini tekrarladın mı..kesin seninde hamilelik var canımmm..şimdiden tebrik ederimmm..zaten ben şaşırıyordum normalde bereketliyimdir, hamilelik haberimden sonra kimseyi duymayınca üzülüyordum senle açılışı yapalım da, bi sürü hamilelerr gelsinn..inanıyorum önümüzdeki ay bi patlama yaşayacağız bu konuda..inşallah Allahım bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsünn..sana da tekrar hayırlı olsun kuzuuu
[canım benim yaaa sağol Allah razı olsun hepinizdn.... ben zaten hamile olsamda olmasamda her duamda sizlerde varsınız inş bu ay hepimz hmiş çıkıcaz topicinde adını değiştirir artık öle konuşuruz
evet tatlim yaa... ben giremiyorum ki... arkadasim dogurdu, yazik garibimin kimsesi yok benim gibi... onun yanina gelip gidiyorum. daha yeni geldim, simdi de yemek yapcam.. sen naptin??? teste gitceksin galiba... hadi bakalim innnnnnnsssssssaaaaaaaaaalllllllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ay kizlar nasilsiniz???? kimselere cevap vermiyorum sanmayin olur mu????? pek firsatim olmuyor girmeye...
Kuppecim nasilsin??? hamilelik güzel gidiyordur insallahhhhhhhhh........
silaciiimmmmm ikizim nerelerdesin??? dogum yazini okudum da, ben de bi istiyorum gelsin, bi gelmesin... ama benim dedigim esimin kafasini karistirmalari.. sinirler iste..
hülyacciiikkkkkk neler yapiyorsun bakalim??? valla güzel güzel resimleri koyuyorsun ayyyyyyy Allahtan erkek yok aramizda, asik olan olurdu kesin
tugce sen nasilsin sekerim?? bebisin nasil bakalim?
menbetacimmmmm hayat nasil gidiyor tatlim???
azracim ates uzmanim naparsin?? senin durumun nedir cok kopuk kaldim... merak edip duruyorumm...
tatlicadi sekerim unuttuk birbirimizi yaa....
ay kizlar unutmayin beni yahuuu.......
regentoşumm iiyim valla nolsunn kocamıı bekliorumm çooook acıktım ama hala gelmediayy çok mersi iltifatların için canım benimmm :)) valla düğünde oynuyorum ama nasıl kocamm gitme boşver oynama herkes bakıyorr oranı ört buranı kapa ay çok komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?