- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.241
ay ondan bir tane de benim basimda var.. benimki de birlikte dans etmeye bile kalkmiyor birak öyle Şikidim Şikidim oynamayi..iyi vallahi canim dökmüssün kurtlarini, bi dügün de burda olsa da ben de gitsem, oh oh döktürürüm gecen burda kaynanamin arkadasi var hacce... onun kizinin dügünü oldu, kadin beni yolda gördü de karti bana verdi dediki, tek kart veriyim iki aileye fazla kart yok dedi, ben de bir sey demedim ne diyim.. neyse velhasilkelam, gitmedik... bu kadin kaynanami görmüs demiski, regen'a demistim o da geliriz diye söz cerdi neden gelmediniz felan demis, anam bu kadinin arkadaslari da ayni kendi gibi... fesat.. ben gelirim demedim ki.. kaygana gitmeyince ben napiiimmm.. zaten o kadin atti bana bi kazik.. bende ne varsa, milleti cekiyorum gelin bana takilin diye.... :44::44::44::44::44::44:
ay kizlar nasilsiniz???? kimselere cevap vermiyorum sanmayin olur mu????? pek firsatim olmuyor girmeye...
Kuppecim nasilsin??? hamilelik güzel gidiyordur insallahhhhhhhhh........
silaciiimmmmm ikizim nerelerdesin??? dogum yazini okudum da, ben de bi istiyorum gelsin, bi gelmesin... ama benim dedigim esimin kafasini karistirmalari.. sinirler iste..
hülyacciiikkkkkk neler yapiyorsun bakalim??? valla güzel güzel resimleri koyuyorsun ayyyyyyy Allahtan erkek yok aramizda, asik olan olurdu kesin
tugce sen nasilsin sekerim?? bebisin nasil bakalim?
menbetacimmmmm hayat nasil gidiyor tatlim???
azracim ates uzmanim naparsin?? senin durumun nedir cok kopuk kaldim... merak edip duruyorumm...
tatlicadi sekerim unuttuk birbirimizi yaa....
ay kizlar unutmayin beni yahuuu.......
ah canım ya ayni seyleri yasiyoruz ben hic boyle olmamistim nie boyle oluyor yaslm kızlar nasılsınız,
Benim Cuma günü çok ağrım oldu....
Kanamam geldi. Acile gittik dr ultrason ile baktı bişey yok dedi. Offf zaten hep bişey yok diyolar. Sonra lh ve progestan tahlili yaptırdı.
lh 12,43 çıktı. progestan 1,01 çıktı. Bu sonuçlara göre ovulasyon dönemindeymişim. Bazı kadınlarda olurmuş ovulasyon zamanı lekelenme. Ama benim biraz fazlaydı.
Sonuç bu. Bugün bişey yok. 3 gün devam etti kanama. Kanama olması da çatlama olduğu anlamına geliyrmuş. Yani bu ay için hiç bi beklentim yok....
Bilen anlatsın noluyoooooo böle....
sorma regencim ya moralim cok bozuk. Bugune kadar iyi gidiyordu 12. gunumdeyim ve adet olmaya yakin gelir ya az az acik renkli lekeler bugun bende ayni sekilde adet olcakmis gibi acik renkli lekelenmelerim var surekli cok uzgunum nie boyle oluyorum ben ya
azram canım girdim işte bugünkü ateşimi ama düşük geldi bana
lekenme yumurtlamadan olabilir biliyorsunki. hiç test yaptınmı? ateşin pek yumurtlamışsın gibi değil ama anlamda veremedim. :26:
ayrıca bide msn ye gel sana bişe vercem ordan
arzum canım geçmiş olsun. ben seni hamile biliyordum:26:
arzumcum iyiki gordum seni biraz icime su serpildicanım benimde 12.günde geldi ama benim senden fazla galiba.
dr normal dedi. hatta çatlam olduğu anlamına geliyomuş. Hatta bi yerde okudum. Birisi yazmış ki. Test yapmaya gerek kalmadan anlarsınınız ovulasyon döneminizi bu insanlar şanslı insanlar demiş...
Artık bilmiyorum şanslı mı şanssız mı. Ama benim kan tahlilime göre de yumurtlama zamanıymış....
Buyük bi ihtimal sende yumurtluyosun. ve kanama da ostrejen hormonu eksikliğinden olurmuş... Dr öle dedi...
tşk ler canım. teste hamile çıkmıştım ama sonra kese görünmedi. tekrar test yapıldı onad çıkmadım... Biraz karışık bi özet geçiyim dedim...Adet de olmadım. Adet söktücü ile 16 gün gecikmeden sonra adet oldum... Şimdi de böleee işte...
Sen ne yapıyosun ne var ne yok. özledik seniiii......
arzumcum iyiki gordum seni biraz icime su serpildi. Benim onceden olurdu ama bi damlayla biterdi pazar sabahtan basladi bugun hala devam ediyo gunluk pedimi değistirmek zorunda kaliyorum yogun yani o yuzden endiselendim. Ostrojen hormonunun eksikligide sıkıntı aslında. ilac veriliyor senin ostrojene baktimi doktorun tatlim. Ay insallah bi sorun yoktur arzumcum saglikli bi yumurtlama olurdu bu ay tuttururuz insallah
sorma regencim ya moralim cok bozuk. Bugune kadar iyi gidiyordu 12. gunumdeyim ve adet olmaya yakin gelir ya az az acik renkli lekeler bugun bende ayni sekilde adet olcakmis gibi acik renkli lekelenmelerim var surekli cok uzgunum nie boyle oluyorum ben ya
ay ben ne kadar kopuk kalmışım hiç haberim yok bunlardan. kızdım şimdi kendime
çok enteresan olmuş durumun. idrardamı önce pozitifi gördün yoksa kandamı? doktor birşey dedimi bu konu hakkında sana...
ben mola vermiştim bebek olayına ama 2 gündür yine kendime hakim olamayıp buraya giriyorum bebeği düşünüyorum falan.... nolcak bizim bu halimiz yaaa:97:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizedeeeeeeeeeeeeeeee :)))
nbr şekerim ?
ay kizlar nasilsiniz???? kimselere cevap vermiyorum sanmayin olur mu????? pek firsatim olmuyor girmeye...
silaciiimmmmm ikizim nerelerdesin??? dogum yazini okudum da, ben de bi istiyorum gelsin, bi gelmesin... ama benim dedigim esimin kafasini karistirmalari.. sinirler iste..
hülyacciiikkkkkk neler yapiyorsun bakalim??? valla güzel güzel resimleri koyuyorsun ayyyyyyy Allahtan erkek yok aramizda, asik olan olurdu kesin
tugce sen nasilsin sekerim?? bebisin nasil bakalim?
menbetacimmmmm hayat nasil gidiyor tatlim??
azracim ates uzmanim naparsin?? senin durumun nedir cok kopuk kaldim... merak edip duruyorumm...
tatlicadi sekerim unuttuk birbirimizi yaa..
ay kizlar unutmayin beni yahuuu.......
Kuzucumm aslında uzaklaşmak iyi ama elimizde değil. Ben dr çıktım. Eşimi gönderdim. İşe gitmek istemiyodum raor alsın diye... O da dr un yanından çıkmadı yarım saat. Erkek erkeğe sohbet etmişler...Eşim diyo ki dr konuşmaya ihtiyacı varmış...
Demiş ki öyle endişelecek bişey yok. Tabi benim dosyamı biliyo daha önce kürtaj olduğu filan dosyadan gördü... Eşie demiş ki kadınlar böle bişeye kenetlendi miilla olacak. O olmadan rahatlamazlar hepsi böle anca hamile kaldığında rahat eder demiş...
hlycmm , regencimm saolun sizlere duaciyim :) sizde ne var ne yokk??
regenn arkadasinin bebegini gormeye gittinmi cnmm nasillar dunden merak ettim ?
Kuzucumm aslında uzaklaşmak iyi ama elimizde değil. Ben dr çıktım. Eşimi gönderdim. İşe gitmek istemiyodum raor alsın diye... O da dr un yanından çıkmadı yarım saat. Erkek erkeğe sohbet etmişler...Eşim diyo ki dr konuşmaya ihtiyacı varmış...
Demiş ki öyle endişelecek bişey yok. Tabi benim dosyamı biliyo daha önce kürtaj olduğu filan dosyadan gördü... Eşie demiş ki kadınlar böle bişeye kenetlendi miilla olacak. O olmadan rahatlamazlar hepsi böle anca hamile kaldığında rahat eder demiş...
tatlicadi beni hakkaten unutmus yaamesajimi bile görmedi sanirm..
anladim tatlimmm...tatlim bu yumurtlama oncesi atesin yumurtlaman olunca 36.4 ve ustu seyretmeye basliycak, adetin gelcegi bi kac gun oncesi yine 36.1 lere duscek dusmessede umitlenmeye basliycaz bebis icin :))
evet tatlim yaa... ben giremiyorum ki... arkadasim dogurdu, yazik garibimin kimsesi yok benim gibi... onun yanina gelip gidiyorum. daha yeni geldim, simdi de yemek yapcam.. sen naptin??? teste gitceksin galiba... hadi bakalim innnnnnnsssssssaaaaaaaaaalllllllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
guzelim sana o msj hyazan bendim...renewal sandin hemi,?? bendim karsilasamiyoruz diye yazan .....(
şimdilik varlığı ile yokluğu bir tatlım .. çok sağol..umarım sende iyisindirrray kizlar nasilsiniz???? kimselere cevap vermiyorum sanmayin olur mu????? pek firsatim olmuyor girmeye...
ya beni hep azra kışkırtıyor. benim 16. gün lekelenme oldu ilk kez hayatımda şimdi oda bana yumurtladın tuttu gibi şeyler söyleyip heyecanlandırdı beni. ahh ahhh... ne güzel 2 haftadır falan iyice unutmuştum.
doktorda iyi bi gözlemde bulunmuş her konu için geçerli bişey bu bence. birşey olana kadar söylenip,uğraşıp duruyoruz. kadınların ortak özelliği demkki
canım farketmemişim şimdi geri dönüp gördüm. bende sana sabah yazmıştım ama sonra öğrendim ateş tablondan hastalanmışım epeyde uzun sürmüş hastalanman. ben her ay yaşıyorum o durumu ne kadar zor birşey biliyorum. neyse bu ay ateşini düzgün ölç hep aynı saatte en azından yumurtlamanı kaçırmazsın.
bide doktor bu duruma ne diyor? kötü bişey yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?