2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah cnmmm yaa, rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsn... senin regl bitti dimi ?
bnm masallah 3 gundur kusma yokk bgn hafif bulanti oldu oda kazasiz belasiz gecti... Ama 3 gundur sabah yataktan kalmadan kraker yiyorum ve 20 dk fln kalkmiyorumm sanirim onunda faydasini goruyorum :)

Buarada deprem oldu istanbulda kizlarrr 5.2 siddetinde

aaaa biz hiç hisstmedik...

kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa

düşük olur mu deliiiiiii benim 3 gün falan geçmişti üçyüz küsürdü..normal bu değerrr .. tebrik ederimmm canımmmm..aynı benimmm gibiii oldu senindeee..

kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa

oleyyyyyy bi hamisimiz daha ciktiii yuppiii :))) cnm bnm tbrk ediyorumm vallada billada hamilesin :) ayrica degerin hicde dusuk degill nerden cikti dusuk oldugu?? bnmde ilk 200 kusurlu bisey cikmisti ... hem onemli olan degerin kac cikmasi degill iki gunde bir ikiye katlamasi... ikigun sonra bu degerin en az 500 olacak Allahin izniyle :)

amanın amanın bi hamile haberi almayalı bayağı oldu heralde.. en son KUPPEmizden mi almıştık??

Canııııımmm tebrik ederim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. ayrıca değerin hiçde düşük değil.. sen kaç bekliyodun hayatım 1000-2000 filanmı.. benim reglden 2-3 gün önce 89.80 çıkmıştı ben sevinçten uçmuştum:)))

hadi gözün aydın tatlım

ayy kızlar yaa saolun valla çok şaşkınım ne bilim sanki hala yokmuş gibi gelio.. önümüzdeki hafta doktora gidicem anca o zaman inanırım belki... bide sigarayıda bıraktım şimdi ben mecbur Allahım canımı çektirmez inş bebişime zarar vermek istemiorum ama baya zor olcak bnm için

darısı diğer kızların başına en hayırlı zamanda inşallah hepinizi çok öpüorum ii geceler

tebrik ederimm canım... galibası falan yok baya baya hamilesin işte....

bütün hamişler toplandıkkkk..haydi dua zamanı o zaman diğer arkadaşlarımıza

evet edin bakim dualarınızı,boş boş oturmayın

Yok tatlim henuz doktora danismadim normal ped gerektircek kadar cogalirsa gitmem lazim ama
canım bence de azraaa haklı olabilir... İnş öyledir...Ben dr mail attım. Bu lekelenmenin olması yumurtanın kalitesini etkeler mi diye bakalım inş döner birazdan...
merakla bekliyorum canim drunun cvp ini İnsallah tatlim. Adacayinin ostrojen arttirici etkisi varmis aslinda icmemiz lazim

Canim tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm smilerim olsaydi cok senlikli bi msj yazmayi isterdim :) allahim saglikla kicagina qlmayi nasip etsin insalah tatlim darisi bizim basimiza insallah dualarini bekliyorum tatlim

RENEWALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL şekerim şoktayımmm inanamadım bidaha okudummm ne güzell bi haber bu beklenmedik anda gelince daha bi süperötesi mükemmel harika birşey oluyorrr ayy canım çok tebrik edeirim Allah ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağın alamayı nasip etsin canımmm :))))

ahhhh ahhhhhhhhhhhh darısı başımızaa....benimm hiççç inancım yokkk malesefff normal yoldann zor olmayacak hissediyorumm...!

canim degerden anlamam ama demediler mi sana hamilesin ya da degilsin diye??? yani olmasan da 0'a yakin bi deger cikardi... ayyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya baska bi test yapsan ya da kan testini tekrarlatsan ya bu haberi uzun zamandir almiyorduk ne güzel oldu canim gözünaydin

oo canim coktan bitti de, calismalara bile basladim, Allahtan benim öyle hafta boyu felan sürmüyor.. döngü zaten uzun o bari uzun olmasin... vallahi canim dr'dan sonuc daha cikmadi iste en az 1hafta daha beklicem... kötü bir sey oyk sükür.. simdilik tabiki... atesi öyle yapiyorum tatlim, hep ayni saatte, agizdan dil altindan hatta ayni bölgeden ölcüyorum... yumurtlama zamani az cok tahmin edilir ya, o zaman da test yapcam.. eger bu ay da tutmazsa daha cok korkmaya baslarim.. artik telaslaniyorum tatlim ya zor biliyorsun anlatmama gerek yok...

iyiyim ben, her zamanki gibi sekerim.. is güc calismalar hepsi bi arada gecinip gidiyoruz simdilik...

bitti canim bitti.. tabiki calismalar basladi.. kac gündür kocisi birakmiyorum ayiptir söylemesi :78::78::78::78::78::78: gerci daha yeni basladi döngü ama olsun, ona da dedim bu ay hergün sey olcak diye.. hergün olmaz da o da kendini hazirlasin canim aaa... üsenenin cocugu olmazmis... belki de seyrek yaptigimizdan olmyuor.. bu ay sIkI olacak calismalar anlamam ben...

aman canim aman iyi ol da sen, yöntemleri gelistiriyorsun iste herkese iyi gelen sey farkli, ama sanirim bu krakerler hayat kurtarici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…