- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.261
gördüm canim yaaa... minnacik bir sey... 2980 gr... ayyy icim bi hos oldu.. neyse isin duygusal boyutu haric her sey güzel.. zor bi dogum olsa da ikisi de iyiler cok sükür.. yarin yine gitcem.. bakalim insallah Allah bize de verir birer tane...seni sormali, bulantilarin devammi halen??
ben bu arada yemek yapayim yoksa kocis beni döfferrrrrrrrrgelirim birazdan geri... ilk defa mücver yapcam kizlarrr....... insallah güzel olur..
insallah cnmmm yaa, rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsn... senin regl bitti dimi ?
bnm masallah 3 gundur kusma yokk bgn hafif bulanti oldu oda kazasiz belasiz gecti... Ama 3 gundur sabah yataktan kalmadan kraker yiyorum ve 20 dk fln kalkmiyorumm sanirim onunda faydasini goruyorum :)
Buarada deprem oldu istanbulda kizlarrr 5.2 siddetinde
kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa
kızlar kan testi sonucunu aldım 245 çıktı galiba hamleyim ama bu değer nie çok düşük... şoktayım hala inanamıorum eer hamileysem şaka gibi gelio bana yaaa
bütün hamişler toplandıkkkk..haydi dua zamanı o zaman diğer arkadaşlarımıza
Yok tatlim henuz doktora danismadim normal ped gerektircek kadar cogalirsa gitmem lazim amaşimdilik varlığı ile yokluğu bir tatlım .. çok sağol..umarım sende iyisindirrrazracım kötü şeyler düşünme..belki de arzumun dediği gibi yumurtluyorsundur tatlımm yaa..çok ilginç gerçekten ama doktorunla görüştün mü?
merakla bekliyorum canim drunun cvp inicanım bence de azraaa haklı olabilir... İnş öyledir...Ben dr mail attım. Bu lekelenmenin olması yumurtanın kalitesini etkeler mi diye bakalım inş döner birazdan...
İnsallah tatlim. Adacayinin ostrojen arttirici etkisi varmis aslinda icmemiz laziminş canımmm... ostrojene bakmadı. Sadece lh ve progestana baktı. bi de kültür aldı... aaa hatta sonuçlar çıkıcaktı bu gün bakmadımDaha sonra mail attım sonuçları o da dediki ovulasyon dönemindesiniz.Bazı bayanlarda bu lekelenmeler olur. Bu da ostrejen eksikliğinden kaynaklanır. Eğer yarından sonra da devam ederse beni arayın ilaç yazalım.İyi yazlar...demiş....Bende mail attım fazlalaştı ne ilacı yazacaksnız dedim.O da adet geciktrici ismi yazmış bende kullanmadım. Bi söktürücü bi de gecijtirici mi kullanacağım... Ama şuan geçti. İnş sağlıklı yumurtlama olmuştur. Bi tek onu bilmiyoum böle olması sağlıklı yumurtlamayı engeler mi
Canim tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm smilerim olsaydi cok senlikli bi msj yazmayi isterdim :) allahim saglikla kicagina qlmayi nasip etsin insalah tatlim darisi bizim basimiza insallah dualarini bekliyorum tatlimayy kızlar yaa saolun valla çok şaşkınım ne bilim sanki hala yokmuş gibi gelio.. önümüzdeki hafta doktora gidicem anca o zaman inanırım belki... bide sigarayıda bıraktım şimdi ben mecbur Allahım canımı çektirmez inş bebişime zarar vermek istemiorum ama baya zor olcak bnm içindarısı diğer kızların başına en hayırlı zamanda inşallah hepinizi çok öpüorum ii geceler
ya beni hep azra kışkırtıyor. benim 16. gün lekelenme oldu ilk kez hayatımda şimdi oda bana yumurtladın tuttu gibi şeyler söyleyip heyecanlandırdı beni. ahh ahhh... ne güzel 2 haftadır falan iyice unutmuştum.
doktorda iyi bi gözlemde bulunmuş her konu için geçerli bişey bu bence. birşey olana kadar söylenip,uğraşıp duruyoruz. kadınların ortak özelliği demkki
canım farketmemişim şimdi geri dönüp gördüm. bende sana sabah yazmıştım ama sonra öğrendim ateş tablondan hastalanmışım epeyde uzun sürmüş hastalanman. ben her ay yaşıyorum o durumu ne kadar zor birşey biliyorum. neyse bu ay ateşini düzgün ölç hep aynı saatte en azından yumurtlamanı kaçırmazsın.
bide doktor bu duruma ne diyor? kötü bişey yok inşallah
şimdilik varlığı ile yokluğu bir tatlım .. çok sağol..umarım sende iyisindirrr
azracım kötü şeyler düşünme..belki de arzumun dediği gibi yumurtluyorsundur tatlımm yaa..çok ilginç gerçekten ama doktorunla görüştün mü?
insallah cnmmm yaa, rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsn... senin regl bitti dimi ?
bnm masallah 3 gundur kusma yokk bgn hafif bulanti oldu oda kazasiz belasiz gecti... Ama 3 gundur sabah yataktan kalmadan kraker yiyorum ve 20 dk fln kalkmiyorumm sanirim onunda faydasini goruyorum :)
Buarada deprem oldu istanbulda kizlarrr 5.2 siddetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?