2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bidaha birsey deyince

sen gec actım diye laf sokmayasın diye k....dan ayırmıyorum de.... allah allah yaaaaa...

oyyy canım kıyamammm yorma kendini ilk günden biraz alış ondan sonra iş yaparsın güzelim valla bende taze fasulye istiyorum ama bizimki sebzeyi pek sevmiyor muhakkak et türü bişey daha yapmam lazım :97: köftemi yapsam ama vakit kalmıyor yaa 7 de evde olsam en erken 1,5 saatim var gerçi yaparım yaa
Ben anneme gıdıcem yemege :)

ahhh annecim benim ne sahurda ne iftarda elimi sürdürmezdi bütün yemekleri kendisi hazırlardı canım benim yaa bende gitmek istiyorum ama h.içi zor olur istanbul trafiği hele ramazanda hiç çekilmez

kız senın yazdıgın saat 3:32 idi sanırımmmm.. bi bakam pc acıktıya online gozukuyor olabilirdim, oylede olabilir

bilemiyorum yaniiiii ama yazdığımda sen vardınn :)

ayy regentoşş bu mübarek günde boşver sinirlen me boşver Allah ından bulsun O görüyor..

kızlarrrrrrrrrr
sanırım ben hasta oluyorummmmmmmmm
lanet olsun yaaaa :95::95:

canikomm nerden biliosun ya durrrrrrrrr aaaaaa daha erken !!!

bende arap yemegi var bugun..... gece hazirladik koisle.... bide baklava yufkasindan borek yapcam.. salata var, iftariyeliklar ....

sılaaa arap yemeği ne kız merak ettim

guzelimm yaa bukadar yuklenme kendine..birazinida yarin yaparsin..aksam yaparsin...

ayy sılacımm ben hasta ruhluyumdur benim her pazartesi temizlik günüm..çoğunu hallettim ama ütüyü iftar sonraasına bıraktım şimdi mutfak toplıcam yemek yapcam bide süpercem :))

bidaha birsey deyince

sen gec actım diye laf sokmayasın diye k....dan ayırmıyorum de.... allah allah yaaaaa...

yok yok öyle demesinn boşverr mübarek günde...

valla breskacım benim p.tesi günleri temizlik günüm olduğundan yapmam lazım bayılsamda ayılsamda kıs söledim canın çekcek şimdi tühh Allah tan kocam yemek pek ayırmaz ama köfte sevmezz yaparsın canım saatin yeter :)

bidaha birsey deyince

ya sorma tatlim gicik etti beni kapatti güyaaa iyilik yapmak icin ariyor... ne yemek yaptigimi sordu ben de yaptim bir seyler dedim bi geriniyoo, ben makarna yapcam derken... tövbe ya Rabbim makarna cok zor yaa kadina yazik nasil yapcak tek basina??????? ya benle s.dik yaristiriyo gerizekali cahil

ayy regentoşş bu mübarek günde boşver sinirlen me boşver Allah ından bulsun O görüyor..
D

ya aman ne diyim ben artik sözün bittigi yer bu olsa gerek...

arap yemegi nekine??????

baklava yufkasından borek nasıl oluyor nasıl yapıyonnn ????

baklava yufkasindan börek güzel oluyor sekerim, citir citir... normal hazir yufkadan daha güzel oluyor ama oldukca yagli oluyor hamur malum baklava icin... bir de bana un tadi geliyor agzima o yufkayla yapinca.. yapilisi ayni sadece yufka farkli..

merhabaaaa kıızlaaarr

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum... bu mübarek ayda hepimizin yüzü gülsün inş. Rabbim hamile kalmayı ve sonrasında güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin..

bütün topik hamişş olsun) birbirimizle bebişlerimizi konuşalım..

var mı haberler..

kız hly yokmusummm kızzz.... ben 4e 20 kala yatagımda dua ediyormusumm bak esim dedi... o saatte ben olamam pc de ..

demekki benım yerime giren biri varrrrr amannnnnn neyse...

kız breshka bende fırında patates kofte yapayım yanınada pilav yanınada salata yanınada uzum yanınada karpuz yanınada pıde diyorummm nasıl olur.....

oruclu oruclu ettiğimiz muhabbete bakkkk.... su istiyommm suuuuu

Son düzenleme:
merhabaaaa kıızlaaarr

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum... bu mübarek ayda hepimizin yüzü gülsün inş. Rabbim hamile kalmayı ve sonrasında güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin..

bütün topik hamişş olsun) birbirimizle bebişlerimizi konuşalım..

var mı haberler..
bu msj ikinci kez gtmiş kızlar kusura bakmayın.. ayrıca çok hoş bi konunun ortasına dalmışım İftarlık YEMEK Konusu

Son düzenleme:

ayy ne guldummmmmmmmmmmmmm

kızlarrr ben cıkıyorummm

kocamla film seyretcekmişiz.... beni bekliyor.... oyalancakmısız biraz.... hoscakalınnn

kizlar kaynanama burdan Nazan Öncel - HAYVAN sarkisini yolluyorum.... baska da bir sey demiyorum yaaa

abooo canim benim..almancasi olan site baska bi sistem..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting canim buraya gir.. ben naptim biliyormusun bu siteyi google yaz almanca die mutlaka almanca anlatiolar.. benden daha iyi bilenler var olmazsa senin icin alayim bitane hesap!!!
bu konuda menbataya katiliyorum...ne giciklar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrr
sanırım ben hasta oluyorummmmmmmmm
lanet olsun yaaaa :95::95:

bidaha birsey deyince

tatlim soyledim zaten aynen:)))

canim icinde hersey var bunun.. corbamsi bisey nete harira diye de yazarsaniz cikiyo... et var,mercimek,nohut ,sehriye,kereviz sapi,taze kisnis ,maydonoz domates un salca bi ni yaben yokum yani icindeanlican:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…