- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.841
ayyyyyyyyy çok yoruldum....daha süpürcem mutfağı toplıcam yemek yapcam ütü yapcam
ya ben bu kadini döverim birgün...
telefonu gec acarim, neden gec actin diye sormadigi, demedigi kalmaz... erken acarim dir dir etmesin diye, bu sefer de telefonu k.cindan ayirmiyor musun daha calmadan aciyorsun der yaaaaaaaaaaa acim zaten esime yemek yaptim catliyorum, bir de bu kadin, hay Allahim yaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
oyyy canım kıyamammm yorma kendini ilk günden biraz alış ondan sonra iş yaparsın güzelimçok sıcakk başım dönüyorr bi yandan iş yapıyorumm çok halsiz düştüm
canikom ya acıkmadım ama susuzluk mahvettiben gün içinde 2-3 sürahi su bitiririmm (
taze fasulye yapcm pilav yapcam bide cacık :))
Ben anneme gıdıcem yemege :)
kız senın yazdıgın saat 3:32 idi sanırımmmm.. bi bakampc acıktıya online gozukuyor olabilirdim, oylede olabilir
ya ben bu kadini döverim birgün...
telefonu gec acarim, neden gec actin diye sormadigi, demedigi kalmaz... erken acarim dir dir etmesin diye, bu sefer de telefonu k.cindan ayirmiyor musun daha calmadan aciyorsun der yaaaaaaaaaaa acim zaten esime yemek yaptim catliyorum, bir de bu kadin, hay Allahim yaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlarrrrrrrrrr
sanırım ben hasta oluyorummmmmmmmm
lanet olsun yaaaa :95::95:
bende arap yemegi var bugun.....gece hazirladik koisle.... bide baklava yufkasindan borek yapcam.. salata var, iftariyeliklar ....
bende arap yemegi var bugun.....gece hazirladik koisle.... bide baklava yufkasindan borek yapcam.. salata var, iftariyeliklar ....
guzelimm yaa bukadar yuklenme kendine..birazinida yarin yaparsin..aksam yaparsin...
bidaha birsey deyince
sen gec actım diye laf sokmayasın diye k....dan ayırmıyorum de.... allah allah yaaaaa...
oyyy canım kıyamammm yorma kendini ilk günden biraz alış ondan sonra iş yaparsın güzelimvalla bende taze fasulye istiyorum ama bizimki sebzeyi pek sevmiyor muhakkak et türü bişey daha yapmam lazım :97: köftemi yapsam ama vakit kalmıyor yaa 7 de evde olsam en erken 1,5 saatim var gerçi yaparım yaa
ahhh annecim benim ne sahurda ne iftarda elimi sürdürmezdi bütün yemekleri kendisi hazırlardı canım benim yaabende gitmek istiyorum ama h.içi zor olur istanbul trafiği hele ramazanda hiç çekilmez
bidaha birsey deyince
sen gec actım diye laf sokmayasın diye k....dan ayırmıyorum de.... allah allah yaaaaa...
ayy regentoşş bu mübarek günde boşver sinirlen me boşver Allah ından bulsun O görüyor..
D
arap yemegi nekine??????
baklava yufkasından borek nasıl oluyor nasıl yapıyonnn ????
ya sorma tatlim gicik etti beni kapatti güyaaa iyilik yapmak icin ariyor... ne yemek yaptigimi sordu ben de yaptim bir seyler dedim bi geriniyoo, ben makarna yapcam derken... tövbe ya Rabbim makarna cok zor yaa kadina yazik nasil yapcak tek basina??????? ya benle s.dik yaristiriyo gerizekali cahil
ya aman ne diyim ben artik sözün bittigi yer bu olsa gerek...
hasta oluyorsun güzelimmm
belki değildir yaa hemen stres yapma..
abooo canim benim..almancasi olan site baska bi sistem..oh oh oh topice bak hele nasilda bereketlenmis
HAyirli Ramazanlar diliyorum hepinize. Bu Mübarek ayda tüm Hayirli Dualarimiz Kabul olsun Insaallah.
Silacim sana bi sorum olcak maglum ingilizcem biraz zayif oldugundan ben tablomu anlayamiyorum bunun türkcesi veya almancasi varmi nasil yapiliyor??
yardimci olurmusun canim
bu konuda menbataya katiliyorum...ne giciklar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaya ben bu kadini döverim birgün...
kızlarrrrrrrrrr
sanırım ben hasta oluyorummmmmmmmm
lanet olsun yaaaa :95::95:
tatlim soyledim zaten aynen:)))bidaha birsey deyince
bilemiyorum yaniiiii ama yazdığımda sen vardınn :)
ayy regentoşş bu mübarek günde boşver sinirlen me boşver Allah ından bulsun O görüyor..
canikomm nerden biliosun ya durrrrrrrrr aaaaaa daha erken !!!
sılaaa arap yemeği ne kızmerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?