- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.861
İnşallah canım valla bu gece hepinize tek tek dua ettim Allah kabul ederse İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz.canim benim yaa... insallah valla cok istiyorumama nasip kismet iste... oruclu agzinla dualarin, dualarimiz kabul olsun insallah....
ne oldu canım yaaa .... aman takma kafana yaa hiç duyma hele oruçluyken ...ya ben bu kadini döverim birgün...
telefonu gec acarim, neden gec actin diye sormadigi, demedigi kalmaz... erken acarim dir dir etmesin diye, bu sefer de telefonu k.cindan ayirmiyor musun daha calmadan aciyorsun der yaaaaaaaaaaa acim zaten esime yemek yaptim catliyorum, bir de bu kadin, hay Allahim yaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Dur bakalım canım ne oldu ağrın mı var? mübarek günde lanet okumakızlarrrrrrrrrr
sanırım ben hasta oluyorummmmmmmmm
lanet olsun yaaaa :95::95:
arap yemeği ne bacım :44: baklava yufkasından böreği bende severim ... ya ne hikmetse ne acıktım ne susadım nede canım sigara istiyor bu sene de güzel geçecek inşallah... sadece çok uykum var o da 3 gündür uykusuzum ondan sanırsambende arap yemegi var bugun.....gece hazirladik koisle.... bide baklava yufkasindan borek yapcam.. salata var, iftariyeliklar ....
gerçi bende bi başladımmı bitirmeden bırakmam ama çok zorlanıyorsan bugün yüklenme kendine yazık canına davalla breskacım benim p.tesi günleri temizlik günüm olduğundan yapmam lazım bayılsamda ayılsamdakıs söledim canın çekcek şimdi tühh Allah tan kocam yemek pek ayırmaz ama köfte sevmezz yaparsın canım saatin yeter :)
kız breshka bende fırında patates kofte yapayım yanınada pilav yanınada salata yanınada uzum yanınada karpuz yanınada pıde diyorummm nasıl olur.....
oruclu oruclu ettiğimiz muhabbete bakkkk.... su istiyommm suuuuu
İnşallah canım valla bu gece hepinize tek tek dua ettim Allah kabul ederse İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz.
ne oldu canım yaaa .... aman takma kafana yaa hiç duyma hele oruçluyken ...
Dur bakalım canım ne oldu ağrın mı var? mübarek günde lanet okuma
arap yemeği ne bacım :44: baklava yufkasından böreği bende severim ... ya ne hikmetse ne acıktım ne susadım nede canım sigara istiyor bu sene de güzel geçecek inşallah... sadece çok uykum var o da 3 gündür uykusuzum ondan sanırsam
gerçi bende bi başladımmı bitirmeden bırakmam ama çok zorlanıyorsan bugün yüklenme kendine yazık canına da
Allah kabul etsin canım sizin orda iftar bizden çok çok erken ona şükret.... Menü de süper olmuş canım kocacığımı aradım markete gitmiş alışveriş yapmış alması benden yapması senden artık diyo bende belki fırında yaparım iyi fikir
abooo canim benim..almancasi olan site baska bi sistem..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting canim buraya gir.. ben naptim biliyormusun bu siteyi google yaz almanca die mutlaka almanca anlatiolar.. benden daha iyi bilenler var olmazsa senin icin alayim bitane hesap!!!
bu konuda menbataya katiliyorum...ne giciklar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlim soyledim zaten aynen:)))
canim icinde hersey var bunun.. corbamsi bisey nete harira diye de yazarsaniz cikiyo... et var,mercimek,nohut ,sehriye,kereviz sapi,taze kisnis ,maydonoz domates un salca bi ni yaben yokum yani icindeanlican:)))
bana kalırsa kesin o. sabahtan beri hiç bişey yoktu. belim ve karnım ağrıyo.
kesin gelicek. moralim çok bozuk.
kız hly yokmusummm kızzz.... ben 4e 20 kala yatagımda dua ediyormusumm bak esim dedi... o saatte ben olamam pc de ..
demekki benım yerime giren biri varrrrramannnnnn neyse...
kız breshka bende fırında patates kofte yapayım yanınada pilav yanınada salata yanınada uzum yanınada karpuz yanınada pıde diyorummm nasıl olur.....
oruclu oruclu ettiğimiz muhabbete bakkkk.... su istiyommm suuuuu
dur bi canim benim üzülme hemen... ama gelecekse de gününde gelmesi en iyisi... bak bana gecen ay maymun oldum resmen.. hem geciktikce de vücutta hamilelik belirtileri cikiyor bak tecrübeyle sabittir... sen üzme kendini ama kirmizilar gelene kadar da ümit kesmek yok... biliyorsun adetle hamilelik belirtileri benziyor..
dün bizde ona benzer bi olay yaşadık çok bozuldu kadınay canim hikayeyi okusana bi... komedi filmi gibiyiz yaaayalniz ben bu film de hep sinir olan taraf oluyorum o ayrı:
herkes bi farklı işte ama benim pembe akıntımda geldi ve adet olcakmışım gibi sancım da var.
korkuyorum regen işim aşılamaya veee 2012 yılının mart ayına kalıyor bölelikle.
Dur bakalım canım ne oldu ağrın mı var? mübarek günde lanet okuma
evet canım ağrım varrr, her zamanki adet ağrısı.
kendimce yalvarıyorum inşallah o değildir diye amaaaaa umudum yok.
kötü etmiş olabilirim ama çokkkkkkkk sinirli ve çaresizim.
dün bizde ona benzer bi olay yaşadık çok bozuldu kadınama haketti h.sonu o kadar insanı başıma attı haberin vardır o kadar adama yedir içir kolay değil sonuçta yoruldum bende evimiz yakın ve onun evi bahçeli ev çok sıcak çaya da kaynanama gidelim bahçede otururuz dedim toplandık gittik bizi görünce şok oldu önce bizim geldiğimizi farketmedi şen şakrak muhabbet ediyordu birileriyle bizi görünce hastalığı depreşti kadının bi halsizlik çöktü ki anlatamam ablası da ordaydı aaa ne oldu sana ya az önce bişeyin yoktu falan dedi bende annem misafiri çok sever heyecandan eli ayağına dolaştı dedim k.pederimde ordaydı adam bastı kahkahayı sarıldı bana girdik içeri sinir oldu sinir
herkes bi farklı işte ama benim pembe akıntımda geldi ve adet olcakmışım gibi sancım da var.
korkuyorum regen işim aşılamaya veee 2012 yılının mart ayına kalıyor bölelikle.
biliyorum canim haftasonu giremem demistin.. iyi olmus oh canim degsin iyi yapmissinöyle olur zaten hep isine gelmeyenleri görünce hastaliklari cikiverir ortaya, ne ayip
canim bu arada soganciklarla aran nasil???
abooo canim benim..almancasi olan site baska bi sistem..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting canim buraya gir.. ben naptim biliyormusun bu siteyi google yaz almanca die mutlaka almanca anlatiolar.. benden daha iyi bilenler var olmazsa senin icin alayim bitane hesap!!!
bu konuda menbataya katiliyorum...ne giciklar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlim soyledim zaten aynen:)))
canim icinde hersey var bunun.. corbamsi bisey nete harira diye de yazarsaniz cikiyo... et var,mercimek,nohut ,sehriye,kereviz sapi,taze kisnis ,maydonoz domates un salca bi ni yaben yokum yani icindeanlican:)))
şekerim bilemem olabilir....ama seni görünce hatta ne sevindimmm :))
ayy canım bende onu soracaktım sana unutuyorum ya ... içiyorum düzenli şimdi bi iftarda içicem bide sahurda ama benim regli bittikten sonra ilk çalışmamızda kanamam oldu kanama derken çok açık renkli bişeydi sende de oldumu öyle bişey ? araştırdım kanama olması normal hatta iyi olarak yorumlanabilir içeride ne varsa hepsini atıyorsunuz yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?