2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim benim yaa... insallah valla cok istiyorumama nasip kismet iste... oruclu agzinla dualarin, dualarimiz kabul olsun insallah....
İnşallah canım valla bu gece hepinize tek tek dua ettim Allah kabul ederse İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz.

ne oldu canım yaaa .... aman takma kafana yaa hiç duyma hele oruçluyken ...

kızlarrrrrrrrrr
sanırım ben hasta oluyorummmmmmmmm
lanet olsun yaaaa :95::95:
Dur bakalım canım ne oldu ağrın mı var? mübarek günde lanet okuma

bende arap yemegi var bugun..... gece hazirladik koisle.... bide baklava yufkasindan borek yapcam.. salata var, iftariyeliklar ....
arap yemeği ne bacım :44: baklava yufkasından böreği bende severim ... ya ne hikmetse ne acıktım ne susadım nede canım sigara istiyor bu sene de güzel geçecek inşallah... sadece çok uykum var o da 3 gündür uykusuzum ondan sanırsam

gerçi bende bi başladımmı bitirmeden bırakmam ama çok zorlanıyorsan bugün yüklenme kendine yazık canına da

Allah kabul etsin canım sizin orda iftar bizden çok çok erken ona şükret.... Menü de süper olmuş canım kocacığımı aradım markete gitmiş alışveriş yapmış alması benden yapması senden artık diyo bende belki fırında yaparım iyi fikir

ay canim hikayeyi okusana bi... komedi filmi gibiyiz yaaa yalniz ben bu film de hep sinir olan taraf oluyorum o ayri

ay canim benim ne ediyimm sinirlendim de cabuk gecti bu sefer artik olayin siddet dozu ayni kaldikca insan daha az takilir oluyor... hayir onun karin agrisi su: bu günlerde kayinbabamla pek bi iyiyiz gecen bi laf dedi güya benden destek bekledi sandik ki ona arka cikacam... ben de essekten düsmüse dönderdim oh iyi oldu, kayinbabami tuttum o da aferin kizim dogru diyorsun diye 10 kere dedi... ama gercekten de adam hakliydi... o simdi saldiriya basladi amaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

bana kalırsa kesin o. sabahtan beri hiç bişey yoktu. belim ve karnım ağrıyo.
kesin gelicek. moralim çok bozuk.

dur bi canim benim üzülme hemen... ama gelecekse de gününde gelmesi en iyisi... bak bana gecen ay maymun oldum resmen.. hem geciktikce de vücutta hamilelik belirtileri cikiyor bak tecrübeyle sabittir... sen üzme kendini ama kirmizilar gelene kadar da ümit kesmek yok... biliyorsun adetle hamilelik belirtileri benziyor..

şekerim bilemem olabilir....ama seni görünce hatta ne sevindimmm :))

Dur bakalım canım ne oldu ağrın mı var? mübarek günde lanet okuma

evet canım ağrım varrr, her zamanki adet ağrısı.
kendimce yalvarıyorum inşallah o değildir diye amaaaaa umudum yok.
kötü etmiş olabilirim ama çokkkkkkkk sinirli ve çaresizim.

ay kizlar bu arada farkinda misiniz, normalden daha cok yemek konusur olduk bugün nedendir ki acep???

herkes bi farklı işte ama benim pembe akıntımda geldi ve adet olcakmışım gibi sancım da var.
korkuyorum regen işim aşılamaya veee 2012 yılının mart ayına kalıyor bölelikle.

Son düzenleme:
ay canim hikayeyi okusana bi... komedi filmi gibiyiz yaaa yalniz ben bu film de hep sinir olan taraf oluyorum o ayrı:
dün bizde ona benzer bi olay yaşadık çok bozuldu kadın ama haketti h.sonu o kadar insanı başıma attı haberin vardır o kadar adama yedir içir kolay değil sonuçta yoruldum bende evimiz yakın ve onun evi bahçeli ev çok sıcak çaya da kaynanama gidelim bahçede otururuz dedim toplandık gittik bizi görünce şok oldu önce bizim geldiğimizi farketmedi şen şakrak muhabbet ediyordu birileriyle bizi görünce hastalığı depreşti kadının bi halsizlik çöktü ki anlatamam ablası da ordaydı aaa ne oldu sana ya az önce bişeyin yoktu falan dedi bende annem misafiri çok sever heyecandan eli ayağına dolaştı dedim k.pederimde ordaydı adam bastı kahkahayı sarıldı bana girdik içeri sinir oldu sinir

herkes bi farklı işte ama benim pembe akıntımda geldi ve adet olcakmışım gibi sancım da var.

ya canim benim valla sonuna kadar haklisin anliyorum da seni, kocisin gelmesini beklemek zaten zor geliyordur insallah olmazsin ama olursan da senden önemli degilyaa... ne denir ki, gelecek aya denersin bile diyemiyorum ya iste o da beni üzüyor canim benim

canım inşallah olmazsın ya unutma gebelik ve regli belirtileri birbirine çok yakın belki olmayacaksın bu kadar sıkma kendini hakkında hayırlısı bitanem üzülme bu kadar

biliyorum canim haftasonu giremem demistin.. iyi olmus oh canim degsin iyi yapmissin öyle olur zaten hep isine gelmeyenleri görünce hastaliklari cikiverir ortaya, ne ayip

canim bu arada soganciklarla aran nasil???

canim benim cok kizgin ve ofkelisinuzgunsun anliyorumda bizim buay olmadimi devam ama seninki daha farklicanim yinede lanet okuma mubarek gun Allah buyuk ....

biliyorum canim haftasonu giremem demistin.. iyi olmus oh canim degsin iyi yapmissin öyle olur zaten hep isine gelmeyenleri görünce hastaliklari cikiverir ortaya, ne ayip

canim bu arada soganciklarla aran nasil???

ayy canım bende onu soracaktım sana unutuyorum ya ... içiyorum düzenli şimdi bi iftarda içicem bide sahurda ama benim regli bittikten sonra ilk çalışmamızda kanamam oldu kanama derken çok açık renkli bişeydi sende de oldumu öyle bişey ? araştırdım kanama olması normal hatta iyi olarak yorumlanabilir içeride ne varsa hepsini atıyorsunuz yazmışlar

ben geri geldimm.. film seyredirken arkadası cagırdı gitti.. ekti beni.. gitme dedim bide bana kızdı.. pis. küstüm ondan..

bunu anlamadım ben canım yaa. ne soyledın aynen

yok canim olmadi öyle bir sey.. ya da az oldu ben farketmedim.. yani görmedim öyle sey.. nedendir ki acep?? bir de ben regl bittikten yaklasik 1hafta sonra basladim yaa, belki de ondan ben d ebir sey farketmedi..

menbetacimm cok saol cnm valla hala biseyim yok cok sukur:) seninde dedigin gibi Allah sabrini veriyo...

kardaiz cimm dur bakalim kirmizilari gorucem diye hemen moralini bozmussunn ama gorene kdr umutsuzluk yokkk hem belki hamilelk belirtisidirr simdiden bozma moralini tatlim. insallah hamissindir

hlycimmm ne kdr eziyet etmissin kendine bgn boyleee... bgn ramazanin ilk gunu bari isleri bolseydin yrna flnn... bak ben dun disardaydimm aksam 11 e dogru eve geldimm ev temizledim 3 makina camasir attim sahurda camasir asiyodumm goren deli demistir heralde ama napiyim oruclu olucam diye geceden yaptim:) utum cikti simdi ama su kaybetmiyim diyee yapmiorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…