- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.881
ben geri geldimm.. film seyredirken arkadası cagırdı gitti.. ekti beni.. gitme dedim bide bana kızdı.. pis. küstüm ondan..
allah ım bu mübarek ayda bu güzel ayda tüm dualarıımızı kabul eylesin inşallahh...benim gibi arkadaşlarlarımı hamile kalmayı nasip eylesin ve hamile arkadaşlarımızla bizlere sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip eylesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ....
Mübarek ramazan ayımız hepimize hayırlı uğurlu olsun...
kızlar mrb nasılsınız ben çok kötüyüm 8 hafta 5 günlük bebeğimin kalbi durunca aldılar onu benden perşembe günüilk bebeğimdi
canim benim cok kizgin ve ofkelisinuzgunsun anliyorumda bizim buay olmadimi devam ama seninki daha farklicanim yinede lanet okuma mubarek gun Allah buyuk ....
regencim ömürsün valla. ne güldüm. bende kendi kaynanama ismail Ykdan Allah B..... versin şarkısını göneririm hep.kizlar kaynanama burdan Nazan Öncel - HAYVAN sarkisini yolluyorum.... baska da bir sey demiyorum yaaa
regencim ya nasilmiciyorsun sogan kürünü canim ya ben burnumu tutup bi yudumdaictigim halde midem bulaniyor. bööööaa
pardon kizlar
bide ben bal tarcin cörek otu karsimiyaptim yedim bu ay
galiba o yüzden benim atesimde bi inisli cikisli halleri oldu zavallimin basi döndü sasirdi ne yapcagini
şu an ki halimi tarif etmek mümkün değil. eşim yok ve kırmızılarım sağolsunlar geldiler.
o anki sinirle söledim tövbemi ettim. farkındayım ve bilincindeyim. ağzımdan çıktı yazmış bulundum. listeden çıkmak istiyorum.
üzgünüm hemde çok üzgün...
tatlim sen hic lahana suyu icmedin galibaonu icseydin sogan suyunun yaninda balli süt oldugunu düsünürdün o kadar kötü degil yaa ben bi kerede iciyorum zaten dedigin gibi.. pesine de bi iki yudum su tamam bitti gitti.. bebise faydasi olacaksa ne ala :97::97::97::97::97::97:
regencim ömürsün valla. ne güldüm. bende kendi kaynanama ismail Ykdan Allah B..... versin şarkısını göneririm hep.
canim ya.. tahmin edebiliyorum ne hissettigini, benim hissettigimin iki kati üc kati belkide... listeyi felan düsünme zaten bu aralar listenin de tadi kalmadi zaten.. biraz kafani dagit ama fazla da yipratma kendini.. her sey olacagina variyor iste...
şu an ki halimi tarif etmek mümkün değil. eşim yok ve kırmızılarım sağolsunlar geldiler.
o anki sinirle söledim tövbemi ettim. farkındayım ve bilincindeyim. ağzımdan çıktı yazmış bulundum. listeden çıkmak istiyorum.
KIZLARRRRR hayırlı ramazanlar hEPİNİZEEE yüce rabbim o güzel dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla bizlerede güzel haberi paylaşmamaızı nasip etsin aminnnnn
arkadaşlar bende 28 temmuzda klomen bitiminde dr. Gittim dr.5 yumurta oluştuğunu ve hızlı büyüdkleini belirtti.2 gün sonra beni kontrole çağırdı .neyse cumartesi eşimle gitik baya büyüdüklerini çatlatma iğnesi erdi ovitrella fakat fiyatı yüksek die dr. Aradım muadili varmı diye dr. Bana pregnly 5000 olur dedi buldum 1 adet vuruldum ama benim bi arkafdaşım var eczacı kendisi 2 kutu vurdurman gerekiyordu dedi((((((((( dr. Aradım yoktu bugün gitmemeiş moralim çok bozulduuu bilgisi olan varmı acabaaa ilk gün kasıklarımda çok ağrı oldu allahtan hayılsı bugüzelgünün yüzü suyu hörmetinee aminnnnnnnnnnn
hiç iyi değilim regen. sessiz sessiz gözlerimden yaşlar akıyo. moralim çok bozuk.
Allahtan sabır diliyorum başka yapacak hiç bişeyim yok.
ay varya benim esimin dayisinin kizi geldigi gün baslladim tabi ben zayiflamak icin ictigimi saniyor oda aynisini dedi. sen lahana suyu icmedin galiba diyor.bu su bal seker
hiç iyi değilim regen. sessiz sessiz gözlerimden yaşlar akıyo. moralim çok bozuk.
Allahtan sabır diliyorum başka yapacak hiç bişeyim yok.
kuzum yaaaa, nasil da icerlemis
canim üzme tatli canini. herseyde bi hayir vardir buna inan. belki suan erken, Rabbim saglikli hamilelik ve Dogumlar nasip etsin Insaallah. Herseyin Hayirlisini istemiyormuyuz e ozaman sabirli olacagiz, pes etmek yok. biraz zahmetli oluyor ama ne demisler Zahmette Rahmet var. Allahim bu Mübarek ayda Hayirli dualarimii kabul etsin Insaallah. Bol bol Dua et canim. Kizina belli etme o senin üzülmeni istemez. onun kiymetini bilip sükret canim. senin dünyalar güzeli kizin var yaninda ona sarilip öpebiliyorsun hic olmazsa oh doyasiya kokla
sorma ya.. geldi. eve girdiği gibi kurdugu cümle şu:
hayatım lütfen bana kızma.... bana sesini yukseltip bagırma..
hic bisey demedim haaa... beni taklit ediyor.. hep sakaya vuruyor.. hıc konusmadım bende..
geldı sırnastı gene.. hıhhhh....
canımmm hayırlısı neyse o olsun... üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?