2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ah bu kaynanalar deli ediyor gelinleri ya. ben bir kaynana olayım hiç bir şeyine karışmam valla. ama benim kaynana ölmezse benim geline de karışır yaaaa.:26::26:

Kizlar yardim edin lütfen benim ov. nezaman anlamadim vallaha kesin gecmistir dmi
bi bakarmisiniz
1. 18.7 36,4 adetimin ilk günü
2. 36,1
3. 36,1
4. 36,0
5. 36,2
6. 36,3
7. 36,2
8. 36,3
9. 36,1
10. 36,2
11. 35,8
12. 36,1
13. 35,9
14. 36,3
15. 36,1
cok inisli cikisli anlamadim gitti
yorumlarsaniz sevinirim tesekkürler.
Hayirli Ramazanlar

canim en güzel tahmini azra yapiyor.. ona sor istersen.. kelin ilaci olsa kendi basina sürermis.. ben de cok iyi bilmiyorum maalesef

herkes bi farklı işte ama benim pembe akıntımda geldi ve adet olcakmışım gibi sancım da var.
korkuyorum regen işim aşılamaya veee 2012 yılının mart ayına kalıyor bölelikle.

kardaizz canımm can arkadaşımm seni çok iyi anlıyorum..ve Allah a senin için dua ediyorum...ALlah kızını sana bağışlasın...şükür ki bu duyguyu taddın bi kızın var...tamam çok kötü bi durum beklemek çok sinir bozucu ama yapacak bişi yok Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki hayırlı ve doğru zaman değilmiş canım nolur üzülme ağla ama çok ağlama..Allah herşeyi o güzel kalbine gönlüne göre versin canım :))

ay tuğçecimmm sorma valla paraladım kendimi ama hala da durmuyorum :: mazoşist miyim ne töbe töbe...bi tek ütüyü bıraktım bnde iftar sonrasına :))

saolasın canım amin...benimde yumurtam erken büyümüştü o yüzden doktor hemen çatlatma iğnesi verdi ovitrelle valla ben aldım artık yapacak bişi yoktu benimki 250 mg dı..göbekten vuruldum sonrasında 36 saat içinde birlikte olduk..artık gerisi Allah tan Allah ın hikmetine kalmışş inşallah nasip eyler bu mübarekk zamanda :)) bence sen vurulmuşsun iğneyi nasıl olsa çalışmalarıda yaptıysan şansın vardır canım :)) hangi ilk gün kasık ağrısı oldu canım...ayrıca doktor 2kutu deseydi 2 kutu yazardı eczacıları boşver :)) inşallah bu ay tutar ikimizinkide canım aynı günler de şaaptık :

hiç iyi değilim regen. sessiz sessiz gözlerimden yaşlar akıyo. moralim çok bozuk.
Allahtan sabır diliyorum başka yapacak hiç bişeyim yok.

cnm yaa kıyamam sana ben... Moralının ne kdr bozuk oldugunu tahmın edebılıyorum ama Allahın takdırı keşke elden bişey gelse Allah kızına sağlık versınnn ya oda olmasaydı düşünsene? Cok şükür kızın varr sana destek oluyooo boyle dusun... Üzülme kendını yıpratma cnm arkadasım
ay tuğçecimmm sorma valla paraladım kendimi ama hala da durmuyorum :: mazoşist miyim ne töbe töbe...bi tek ütüyü bıraktım bnde iftar sonrasına :))
:

ayyy galiba vitesi beşeee taktımmmmmmmmmmmmmmmm....biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!

Kızzz hulyacan Allah ıyılıgını versın senden aldıgım gazla bende ütümü bitirdim :))

slm kızlar nasılsınız.

İşten geldim hemen mutfağa girdim yemeklerimi yaptım... Ama acıktım... Bu saate kadar acıkmamıştım ama hep bu saatlerde yemek yediğim için acıktım..

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar...

nasil yani bese taktin kiz????

ayy kızlar valla dilim dışarda geziyorumm : çok fena oldum ama başımöa bişi geldi çok moralim bozuldu (

şimdi canınız çekmesin diye isim vermiorum bi içecek kaynattım...baya hmde bi kiloya yakın şeker gitti...kaynadı onu cam kaseye aldımmmmmmmmmmmmmmm keşke almasaydımmm kase çatladııııı bütün hepsi tezgaha döküldüüüüüüüü bide Allah tan tezgaha döküldü halıya gelseydi bitmiştim (( iki saattir onu temizliodum bitti şükürr ( ama üzüldüm çok hem şekere hem ona hemde canım çok istemişti ona (((

canımmmm çok geçmiş olsun.... Aman dikkat et sana bişey olmasında...

kızlarrrrrrr Allah ilk oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin inşallah :) ve bundan sonrasını da getirmek için dayanma gücü versin Rabbim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…