- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.921
benimde bir kere oldu canım ya ilk çalışmadan sonra oldu o bariz belliydi kanama olduğu sonraki gün ufak lekelenme oldu şimdi bişey yok sadece akıntı oluyo az bişey haftaya incire başlıycam inşallahyok canim olmadi öyle bir sey.. ya da az oldu ben farketmedim.. yani görmedim öyle sey.. nedendir ki acep?? bir de ben regl bittikten yaklasik 1hafta sonra basladim yaa, belki de ondan ben d ebir sey farketmedi..
şu an ki halimi tarif etmek mümkün değil. eşim yok ve kırmızılarım sağolsunlar geldiler.
o anki sinirle söledim tövbemi ettim. farkındayım ve bilincindeyim. ağzımdan çıktı yazmış bulundum. listeden çıkmak istiyorum.
üzgünüm hemde çok üzgün...
Kardaizcim canım seni çok iyi anlıyoruz emin ol sadece kendini bu kadar yıpratmanı istemiyoruz ... Biliyorum belli bir süre içinde bişeyler yapmaya çalışmak gerçekten çok zor Allah kızını sana bağışlasın kim bilir eşin erken gelir belki tek deneme de yaparsınız inşallah üzülme bu kadar lütfen.herkese günaydın,
benim canım arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim. evet çok şükür bir kızım var. ben bunu burda her zaman dile getirip sizleri inciltmek istemiyorum. benim her zaman dediğim gibi herkes yaşadığını bilir. biz burda birbirimize destek olup, doğru kararlar almamızı ve fikir alışverişinde bulunarak zor günlerimizi aşmaya çalışıyoruz. bana gelince evet şükrediyorum tabiki. kızım ve eşim benden çok istiyorlardı bu bebeği. evet 2. olabilir ama zamanım yok, yaşlarımız gidiyor, eşim yılda 2-3 ay yanımda, yaklaşık topalasan 5 aydır uğraşıyoruz benim takıldığım üzüldüğüm nokta bu.
hepinize hayırlı günler...
kardaizz canımm can arkadaşımm seni çok iyi anlıyorum..ve Allah a senin için dua ediyorum...ALlah kızını sana bağışlasın...şükür ki bu duyguyu taddın bi kızın var...tamam çok kötü bi durum beklemek çok sinir bozucu ama yapacak bişi yok Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki hayırlı ve doğru zaman değilmiş canım nolur üzülme ağla ama çok ağlama..Allah herşeyi o güzel kalbine gönlüne göre versin canım :))
sana bu postu dün yazmıştım..okumuşmuydun???gözden kaçmışsa ilgilenmediğimi düşünme diye yazdım canım benim :) senin sıkıntının kocanın dışarda olmasını anladım ben...küçükken benimde babam ben 10günlükken arabistana gitmiş 8 sene çalışmış o 8 senede toplasan 10-12 ay yanımızda olmuş..o yüzden ben babamla ilgili babamı daha doğrusu hiç hatırlamam o yüzden seni anlayabiliyorum çünkü annemin hissettiklerini biliyordum..senin bu sıkıntına bide bebek mevzusu eklenince daha zor oluyor canım..Allah sana dayanma gücü versin canım...ve keşke kocan burda bir işe başlasa imkanı yok mu? canım arkadaşım seni çok seviyorumm :)
ay bizim bu komsu kudurdu yine yaaa sabah sabah hatun bagira bagira sarki söylüyor bir de sesi olsa
kardaizcim ben demistim iyi durumdasin sükret diye sanirim biraz sitem etmistim mesajinda onu seziyorum, ben sen üzülme diye demistim hani dikkatini baska yöne cekmek icin... benim de kardesimle aramla 7, digeriyle de 15 yas var.. babam da gider gelmezdi.. hatta ikinci kardesim kücüktü. babam geldi aylar sonra yurtdisindan, kardesimi de oturttu annem kanepenin kösesine, babam el uzatti mi nasil bagiriyo, arkasini döndü hic bakmiyor, ne zaman ki farketse babam baska yöne dönmüs baska seylerle ilgileniyor o zaman göz altindan bakiyordu dik dik, babam bakti mi duvara dönüyordu hemenyani ben seni cok iyi anliyorum hem es olarak hem de kizinin gözününden.. eger alindiysan bana özür dilerim yargilamak amacli degil üzülmemen icin söylemistim
kardaizz canımm can arkadaşımm seni çok iyi anlıyorum..ve Allah a senin için dua ediyorum...ALlah kızını sana bağışlasın...şükür ki bu duyguyu taddın bi kızın var...tamam çok kötü bi durum beklemek çok sinir bozucu ama yapacak bişi yok Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki hayırlı ve doğru zaman değilmiş canım nolur üzülme ağla ama çok ağlama..Allah herşeyi o güzel kalbine gönlüne göre versin canım :))
ay tuğçecimmm sorma valla paraladım kendimi ama hala da durmuyorum:: mazoşist miyim ne töbe töbe...bi tek ütüyü bıraktım bnde iftar sonrasına :))
saolasın canım amin...benimde yumurtam erken büyümüştü o yüzden doktor hemen çatlatma iğnesi verdi ovitrelle valla ben aldım artık yapacak bişi yoktu benimki 250 mg dı..göbekten vuruldum sonrasında 36 saat içinde birlikte olduk..artık gerisi Allah tan Allah ın hikmetine kalmışş inşallah nasip eyler bu mübarekk zamanda :)) bence sen vurulmuşsun iğneyi nasıl olsa çalışmalarıda yaptıysan şansın vardır canım :)) hangi ilk gün kasık ağrısı oldu canım...ayrıca doktor 2kutu deseydi 2 kutu yazardı eczacıları boşver :)) inşallah bu ay tutar ikimizinkide canım aynı günler de şaaptık:
ayyy kac kere gondermisimmmkusura bakmayin kizlar telim takildi
amaaaannnn bosver gönder kuzum sayfa sayisi artar isteee
kaynanamin sarkisi ciktiyürü be nazan....
kardaizcimmm cnm bnm nolur uzulme yaa valla sizler boyle uzuldukce bende cok uzuluyorumm.... ne desek boss cunku bende 3 ay denedim ve bu 3. ayda her kirmizilari goruste agliyodumm sadece sabir diliyorum rabbimden cnm arkadasimm seni cok seviyoruz bunu unutma olurmu :)
CANIMSIN ÇOK SAĞOL KNDİMİ İYİ HİSEETTTİM İĞNEYİ VURULDUĞUM VE ERTESİ GÜN ÇOK AĞRIM OLDU KASIKLARA GÜNLERİ DĞERLENDİRDİK AMA NASIL ŞİMDİ BENİM EŞİM VARDİYALI ÇALIŞIYOR GECE 02:00 DE GELİYOR İLİŞKİ GÜNLERİ PAZAR SALI PERŞEMBE ŞEKLİNDE CUMARTESİ OLDU PAZAR OLDU FAKAT SALI OLAN SAAAT GCE 14:00 OLDU :ssssssssssss Bİ GARİP ŞANSADA GÜNLER GECE VARDİYASINDA GECE 2 D GELDİĞİ GÜNLERE DENK GELDİ :ssssssssssss ASLINDA DR. BANA OVİTRELA VERDİ ÇOK PAHALIYDI DİYE MUADİLİİ OLAN PREGNLY OLANI ALDIM OLUR DEDİ AMA BEN ANLAMAMAIŞTA OLABİLİRİM 2 KUTU DEDİYSE NEYSE DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİN HAYIRLISI RABBİM BU AY YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜSÜN TUTTUĞUMUZ ORUÇLARIN YÜZÜ SUYU HORMETİNE AMİNNN:)))))))))))))) ALLAH SENİNDE İİİLİĞİNİ VERSİN ÇOK HOŞSUN YAAA HAHAHAHAHAHHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?