2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın kızlaaaaar ... kardaizcim çok üzüldüm canım senin için ama nolur üzülme çünkü üzülsende üzülmesende bişi değişmicek... kimbilir bişi olur kocan erkenden gelir bi kaç günlüğünüe Allah bi mucize yaratırda belli olmazki bu işler :) sen üzme o tatlı canını bitanem herşeyin hayırlısı olsun demekki daa zamanı gelmemiş...
 
herkese günaydın,
benim canım arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim. evet çok şükür bir kızım var. ben bunu burda her zaman dile getirip sizleri inciltmek istemiyorum. benim her zaman dediğim gibi herkes yaşadığını bilir. biz burda birbirimize destek olup, doğru kararlar almamızı ve fikir alışverişinde bulunarak zor günlerimizi aşmaya çalışıyoruz. bana gelince evet şükrediyorum tabiki. kızım ve eşim benden çok istiyorlardı bu bebeği. evet 2. olabilir ama zamanım yok, yaşlarımız gidiyor, eşim yılda 2-3 ay yanımda, yaklaşık topalasan 5 aydır uğraşıyoruz benim takıldığım üzüldüğüm nokta bu.
hepinize hayırlı günler...
 
yok canim olmadi öyle bir sey.. ya da az oldu ben farketmedim.. yani görmedim öyle sey.. nedendir ki acep?? bir de ben regl bittikten yaklasik 1hafta sonra basladim yaa, belki de ondan ben d ebir sey farketmedi..
benimde bir kere oldu canım ya ilk çalışmadan sonra oldu o bariz belliydi kanama olduğu sonraki gün ufak lekelenme oldu şimdi bişey yok sadece akıntı oluyo az bişey haftaya incire başlıycam inşallah


Kardaizcim canım seni çok iyi anlıyoruz emin ol sadece kendini bu kadar yıpratmanı istemiyoruz ... Biliyorum belli bir süre içinde bişeyler yapmaya çalışmak gerçekten çok zor Allah kızını sana bağışlasın kim bilir eşin erken gelir belki tek deneme de yaparsınız inşallah üzülme bu kadar lütfen.
 
Arıyorum akıp giderken ömür
Bir haberini almaya razı gönül
Beni bana bıraktığın halime herkes üzülür ...

lay lay lom radyo dinliyorum netden...
 
Son düzenleme:
kardaizz canımm can arkadaşımm seni çok iyi anlıyorum..ve Allah a senin için dua ediyorum...ALlah kızını sana bağışlasın...şükür ki bu duyguyu taddın bi kızın var...tamam çok kötü bi durum beklemek çok sinir bozucu ama yapacak bişi yok Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demekki hayırlı ve doğru zaman değilmiş canım nolur üzülme ağla ama çok ağlama..Allah herşeyi o güzel kalbine gönlüne göre versin canım :))



sana bu postu dün yazmıştım..okumuşmuydun???gözden kaçmışsa ilgilenmediğimi düşünme diye yazdım canım benim :) senin sıkıntının kocanın dışarda olmasını anladım ben...küçükken benimde babam ben 10günlükken arabistana gitmiş 8 sene çalışmış o 8 senede toplasan 10-12 ay yanımızda olmuş..o yüzden ben babamla ilgili babamı daha doğrusu hiç hatırlamam o yüzden seni anlayabiliyorum çünkü annemin hissettiklerini biliyordum..senin bu sıkıntına bide bebek mevzusu eklenince daha zor oluyor canım..Allah sana dayanma gücü versin canım...ve keşke kocan burda bir işe başlasa imkanı yok mu? canım arkadaşım seni çok seviyorumm :)
 
ay herkese günaydinlar kizlar yaaa basim acayip agriyo

yat kalk yat kalk haciyatmaza döndüm yaaa
 

canım benim okudum dün bu postunu. cevap vermediysem bağışla kafam yerinde değildi. bide iş malum. elimdekilerin farkındayım ve hamd senaler olsun ki şükür eder ve değerlerini elimden geldiğince bilmekteyim. bende ki işte biraz farklı sadece. bu gün iyiyim. herşey olacağına varıyo beklemekten başka yapıcak bişey yok. her ay gün döngüsü değil eşimin gelmesini beklemek benimkisi. hayatım bu yaşıyorsam varım demektir. Allah kolaylık ve hidayet versin. mesleği bu güzelim karada bi iş yapamaz, şimdilik. ilerde zaman ne gösterir bilemeyiz. bende seni çok seviyorum. canım benim :)
 
ay bizim bu komsu kudurdu yine yaaa sabah sabah hatun bagira bagira sarki söylüyor bir de sesi olsa


kardaizcim ben demistim iyi durumdasin sükret diye sanirim biraz sitem etmistim mesajinda onu seziyorum, ben sen üzülme diye demistim hani dikkatini baska yöne cekmek icin... benim de kardesimle aramla 7, digeriyle de 15 yas var.. babam da gider gelmezdi.. hatta ikinci kardesim kücüktü. babam geldi aylar sonra yurtdisindan, kardesimi de oturttu annem kanepenin kösesine, babam el uzatti mi nasil bagiriyo, arkasini döndü hic bakmiyor, ne zaman ki farketse babam baska yöne dönmüs baska seylerle ilgileniyor o zaman göz altindan bakiyordu dik dik, babam bakti mi duvara dönüyordu hemen yani ben seni cok iyi anliyorum hem es olarak hem de kizinin gözününden.. eger alindiysan bana özür dilerim yargilamak amacli degil üzülmemen icin söylemistim
 

yok be güzelim ne alınması ne özrü yaaaa. aşkolsun. desteğin için çokkkkkk tşk ederim.
 
ben eve gitmek istiyorum yaaa:84::84::84: çok uykum var benim şu ramazanda resmi tatil yapsalar ya yada ben ramazanı annemin yanında geçirsem ne iftarla uğraşırım ne sahurla ooooh ama nerdeee :97:
 
kardaizcimmm cnm bnm nolur uzulme yaa valla sizler boyle uzuldukce bende cok uzuluyorumm.... ne desek boss cunku bende 3 ay denedim ve bu 3. ayda her kirmizilari goruste agliyodumm sadece sabir diliyorum rabbimden cnm arkadasimm seni cok seviyoruz bunu unutma olurmu :)
 
kardaizcimmm cnm bnm nolur uzulme yaa valla sizler boyle uzuldukce bende cok uzuluyorumm.... ne desek boss cunku bende 3 ay denedim ve bu 3. ayda her kirmizilari goruste agliyodumm sadece sabir diliyorum rabbimden cnm arkadasimm seni cok seviyoruz bunu unutma olurmu :)
 


CANIMSIN ÇOK SAĞOL KNDİMİ İYİ HİSEETTTİM İĞNEYİ VURULDUĞUM VE ERTESİ GÜN ÇOK AĞRIM OLDU KASIKLARA GÜNLERİ DĞERLENDİRDİK AMA NASIL ŞİMDİ BENİM EŞİM VARDİYALI ÇALIŞIYOR GECE 02:00 DE GELİYOR İLİŞKİ GÜNLERİ PAZAR SALI PERŞEMBE ŞEKLİNDE CUMARTESİ OLDU PAZAR OLDU FAKAT SALI OLAN SAAAT GCE 14:00 OLDU :ssssssssssss Bİ GARİP ŞANSADA GÜNLER GECE VARDİYASINDA GECE 2 D GELDİĞİ GÜNLERE DENK GELDİ :ssssssssssss ASLINDA DR. BANA OVİTRELA VERDİ ÇOK PAHALIYDI DİYE MUADİLİİ OLAN PREGNLY OLANI ALDIM OLUR DEDİ AMA BEN ANLAMAMAIŞTA OLABİLİRİM 2 KUTU DEDİYSE NEYSE DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİN HAYIRLISI RABBİM BU AY YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜSÜN TUTTUĞUMUZ ORUÇLARIN YÜZÜ SUYU HORMETİNE AMİNNN:)))))))))))))) ALLAH SENİNDE İİİLİĞİNİ VERSİN ÇOK HOŞSUN YAAA HAHAHAHAHAHHA
 

canım benim çok teşekkür ederim desteğin için.
üzülmüyorum artık çünkü bana kazandırdığı bişey yok ama ne kadar üzülmüyorum desekte insan isteristemez az da olsa üzülüyo.
bende seviyorum hepinizi
boşver tatlım gönder gelsin ha 2 ha 3
 


canım iğnenin yan etkisi o ağrılar bide yumurtan çatlamış ondan demek :) benim doktorum bana cumartesi gecesi ve pazar günü ve gecesi dedi ilk 36 saat öenmli sonrası farketmez dedi :) bizde 1er kere beraber olduk işte :) pregnly ile ovitrelle arasında fark yok zaten canım..ama çatlatma iğnesi 2kere vurulmaz bnce canım..için rahat olsun olacağı varsa olur biz çalışmalarımızı yapalım da gerisi Allah ın hikmeti inşalalhh olur :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…