2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tey tey eller havaya o zmn :)))
kizlarr buarada dr a gidiyorumm kntrolee 2.li test yapilacak bgn dua edin bisey cikmasin randevum saat 1 de

yuppiii yegenimizi gorcez, guzel haberlerr gelecek..... insallah.........

kardaiz, biliyor musun dun butun gun seni dusundum vallahi diorum gece kafami koydugumda,sahura kalktigimda hep aklimdaydin..... elimizden gelen tek sey dua etmek... bak gor zaman su gibi gececek... esinin gelisini yine hep beraber karsiliycaz burdan... ve insallah buyuk dualarimizla yeni bebeginiz gelecek....

of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kirmizilarim geliyooooo.. aksama kadar dursaydi bari orucumu sakatlamak istemiyorum... cok karnim agriyooo((

cok uzgunum cooookk gececek insallah...

anladım güzelim inşallah dediğin gibidir bi emin olsam çatlayıp çatlamadığından rahatlayacağımm .
ben 2 kere vurulmakdan ziyade acaba 2 doz 2 su şeklinde 10000 olmasımı gerekiyor bazı yazılarda okudum aklım karış tı ondan dolyı neysee dediğin gibi güzel rabbimin hikmetinden sual olmazz

kizlar, burayi cok ihmal ettim kusura bakmayin...

kotu gunler geciriyorum... bebegimi kaybetmenin esigindeyim...

dualarinizi bekliyorum... lutfen bize dua edin...

Kotu gunler geciriyorum... Bebegimi kaybetmenin esigindeyim...

Dualarinizi bekliyorum... Lutfen bize dua edin...

allah yardımcınız olsun canım benimmm..yüreğini ferah tut..umarım ki kötü birşey olmayacaktır..allahım korusun sizii inşallah..dualarımız seninle..sürekli dinlenn..kıyamam sana..

of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kirmizilarim geliyooooo.. aksama kadar dursaydi bari orucumu sakatlamak istemiyorum... cok karnim agriyooo((

ikizim olmaz öyle sey... bekle ya beraber kirmizilari görcez ya da beraber anne olcaz saka saka.. insallah kirmizilarin degil de hamileligin habercisidir agrilarin canim benim...

canim bütün dualarim seninle.. insallah öyle bir sey olmaz.. sen dinlen belki de yogun tempodan dolayi zorlandin biraz.. insallah öyle bir sey olmayacak canim Allahin izniyle...

screamaway canımmmmmmmm sakin olmaya çalış kötü düşünme Allah ım bu kötü duyguyu yaşatmayacak sana...Allah ım senide bebeğinide koruusn inşallah canım..dualardasın emin ol..anneciğine sıkı tutun teyzesinin güzelii..Allah sağlık versin canım...keşke çalışmasan ve dinlensen yatsan hiç birşey yapmasan...

screamaway canımmmmmmmm sakin olmaya çalış kötü düşünme Allah ım bu kötü duyguyu yaşatmayacak sana...Allah ım senide bebeğinide koruusn inşallah canım..dualardasın emin ol..anneciğine sıkı tutun teyzesinin güzelii..Allah sağlık versin canım...keşke çalışmasan ve dinlensen yatsan hiç birşey yapmasan...

çlışmaktan nefret ediorum yaa eve gidip uyumak istiorum... bi insan evladına bu kadar işkence edilirmi yaa uykum var benim

canimsin yaaa... tuylerim diken diken oldu... Allahim yasatmasin insallah o duyguyu bitanem.. insallah su mubarek gunlerde Allahim dualarimizi kabul etsin yavrun seni birakip hibiryerlere gitmesin...

:26: kesinmi yaa üzülme canım yani ağrıysa bebiş de olabilir ... Hakkında hayırlısı canım inşallah bebek vardır bu arada ne paranoyak olduk hee o ağrı bunun şu ağrı bunun için ..

screamaway'i merak ettim yaa ne oldu ki acep bişey dedi çıktı sonra Allah korusun bişey olmaz inşallah

cnm benim kıyamam ikinizede. inşallah bebeğin seninle kalır. lütfen kötü şeyler getirme aklına. rabbim bu mübarek günlerin hürmetine korusun sizi

kardaiz, biliyor musun dun butun gun seni dusundum vallahi diorum gece kafami koydugumda,sahura kalktigimda hep aklimdaydin..... elimizden gelen tek sey dua etmek... bak gor zaman su gibi gececek... esinin gelisini yine hep beraber karsiliycaz burdan... ve insallah buyuk dualarimizla yeni bebeginiz gelecek....[/QUOTE]

canım çok saol. valla yazını okurken gözlerim doldu akıyo bile. Allahtan sadece sabır diliyorum. Allahım olmayanlara tez zamanda, hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Aminn...

Allah yar ve yardımcın olsun güzelim. Dualarımız seninle...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

hly7,breshka+,sila38+,kardaiz81+,renewal+,KuPPe+,

kızlarr napıyorsunuzz ?? nasılsınız ?

regen canimm tatlim valla atrik kestiremiyorum ben.. ve birakmakgelio icimden cok zorluyormusuz gibi gelio vesonundaki huzun cok siddetlioluyo...bilemiyorum vallahi....

tatlim napalim kismet simdi deilmis... tabiki kiriklik oluyor ama gececek insallah.... vucumuzun sinyallerini kestirmek guc,evet ama artik bu gogus acisinive bu karin agrisini taniyorum... bari aksamibekliyeydi...orucumu dusunuyorummmmm yani ...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

hly7,breshka+,sila38+,kardaiz81+,renewal+,KuPPe+,

kızlarr napıyorsunuzz ?? nasılsınız ?

canim yaa ben aciktim sanirim.... canim acaip acaip seyler istio... asagida hamislerimiz varmis simdi solemeyimne olduklarini ama yapmak istemiyorum .... bir ikilem arasinda yuzup duruyorum iste..

az evvel sreamcime uzuldum,merak ediyorum ve dua ediyorum....

tugceyi bekliyorum bide dr dan donmesini...

saat 6da da bi evi visit edecegiz...insallah guzel gecer ve kismet olur...

canım benimm yemek düşünme aklına getirme daha çok acıkırsın :) ben hiç acıkmıyorum ama suuuuuuuuuuu (

ayy bnde screamaway ı merak ediyorum aklım takıldı..inşallah iyi haberlerle döner..ben de okur okumaz yemin ederim tüylerim diken diken oldu...Allah korusun bebeğini ...

inşalalh tuğçecim de iyi haberlerle gelir...Allah ın izniyle :)

bnde iş yaptım yine ara ara yapmaya devam ediorum zaman geçiyor bak saat 4 olmuş bile az kaldı :))

bu aradaaaaaaaaa RENEWALLLLLLLLLLLLL ne zaman doktora gidiyorsunnnnnnnnnn...ben şimdiyeeeee kaç kere gitmiştim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…