- Konu Sahibi screamaway
-
- #20.961
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
hly7,breshka+,sila38+,kardaiz81+,renewal+,KuPPe+,
kızlarr napıyorsunuzz ?? nasılsınız ?
bugün patron yok. sökeye gitmiş santrallerine bakmaya.
bende saçlarımı kestirdim biraz, eh işte değişiklişk olsun maksat.
bende deli kafaaaa yemek sitelerine bakindim yaaa nekadar ucmusummm....bendebikac is guc yapayim bari ......canım benimm yemek düşünme aklına getirme daha çok acıkırsın :) ben hiç acıkmıyorum ama suuuuuuuuuuu(
ayy bnde screamaway ı merak ediyorum aklım takıldı..inşallah iyi haberlerle döner..ben de okur okumaz yemin ederim tüylerim diken diken oldu...Allah korusun bebeğini ...
inşalalh tuğçecim de iyi haberlerle gelir...Allah ın izniyle :)
bnde iş yaptım yine ara ara yapmaya devam ediorum zaman geçiyor bak saat 4 olmuş bile az kaldı :))
bu aradaaaaaaaaa RENEWALLLLLLLLLLLLL ne zaman doktora gidiyorsunnnnnnnnnn...ben şimdiyeeeee kaç kere gitmiştim yahu
evet canim henuz bisi yok..bakiyoruz bakiyoruz uyan bisi yok..kriterlerimiz cok dar...hakkatten sılacım daha ev bulamadın dimi. ??
inşallah hayırlısı olur be canım.
canım benimm yemek düşünme aklına getirme daha çok acıkırsın :) ben hiç acıkmıyorum ama suuuuuuuuuuu(
ayy bnde screamaway ı merak ediyorum aklım takıldı..inşallah iyi haberlerle döner..ben de okur okumaz yemin ederim tüylerim diken diken oldu...Allah korusun bebeğini ...
inşalalh tuğçecim de iyi haberlerle gelir...Allah ın izniyle :)
bnde iş yaptım yine ara ara yapmaya devam ediorum zaman geçiyor bak saat 4 olmuş bile az kaldı :))
bu aradaaaaaaaaa RENEWALLLLLLLLLLLLL ne zaman doktora gidiyorsunnnnnnnnnn...ben şimdiyeeeee kaç kere gitmiştim yahu
dakikaları sayıyorum canım yaa işten çıkmama 2 saat 15 dk kaldı offf gitsemde biraz uyusam yaa :97:Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
hly7,breshka+,sila38+,kardaiz81+,renewal+,KuPPe+,
kızlarr napıyorsunuzz ?? nasılsınız ?
Hayırlısı neyse o olsun canım benim sen üzülme yeterkiregen canimm tatlim valla atrik kestiremiyorum ben.. ve birakmakgelio icimden cok zorluyormusuz gibi gelio vesonundaki huzun cok siddetlioluyo...bilemiyorum vallahi....
tatlim napalim kismet simdi deilmis... tabiki kiriklik oluyor ama gececek insallah.... vucumuzun sinyallerini kestirmek guc,evet ama artik bu gogus acisinive bu karin agrisini taniyorum... bari aksamibekliyeydi...orucumu dusunuyorummmmm yani ...
regen canimm tatlim valla atrik kestiremiyorum ben.. ve birakmakgelio icimden cok zorluyormusuz gibi gelio vesonundaki huzun cok siddetlioluyo...bilemiyorum vallahi....
tatlim napalim kismet simdi deilmis... tabiki kiriklik oluyor ama gececek insallah.... vucumuzun sinyallerini kestirmek guc,evet ama artik bu gogus acisinive bu karin agrisini taniyorum... bari aksamibekliyeydi...orucumu dusunuyorummmmm yani ...
bende deli kafaaaa yemek sitelerine bakindim yaaa nekadar ucmusummm....bendebikac is guc yapayim bari ......
evet canim henuz bisi yok..bakiyoruz bakiyoruz uyan bisi yok..kriterlerimiz cok dar...
mesela ilk kat olmali,amerikan mutfak terih etmiyoruz, yine bu civarlarda olmali,salonu 30m²den kucuk olmamali.....gibi gibi... buralarin evleri isteeeeee karanlik,soguk iiyyyy.
sende sagol hulyacim amin insallah buluruzz...
amin canim sagol.. bu arada tatlim ben senin ne is yaptigini bilmiyorum yaaa...topicimizin diger calisanlarinin islerini biliyoruz die hatirliyorum...sen neyle mesgulsun??aa bak hatirmladim renawalide bilmiyorum:26:dakikaları sayıyorum canım yaa işten çıkmama 2 saat 15 dk kaldı offf gitsemde biraz uyusam yaa :97:
Hayırlısı neyse o olsun canım benim sen üzülme yeterki
aynen oyle ikizim tam tarifi yapmissin zaten... daha baska soze gerek yok durum bundan ibaret bende boslicam gibiiiiiiihaklisin canim benim, ayin basinda ümit dolu ol.. ortalarinda bi kosusturmaca(!) gün degerlendirmece.. sonlarina dogru heyecan.. adet gününde korku ve hüsran... aylardir yasadigim bu.. son iki aydan hiiiiiic bahsetmiyorum, benimle birlikte yasadiniz resmen o kadar cok anlattimki... yani insallah demekten baska da elimizden bir sey gelmiyor.. Allah büyük.. o bilir en hayirlisini.. insallah bu ay son olur diyorum ve cenemi kapatiyorum artik :97::97::97::97::97::97::97:
ay canım yaaa kasvetli evlerden bende hiç hoşlanmam.
zamanın da azalıyo. hadi hayırlısı inşallah.
benimde karnım çok ağrıyo
muhasebe & finans canımamin canim sagol.. bu arada tatlim ben senin ne is yaptigini bilmiyorum yaaa...topicimizin diger calisanlarinin islerini biliyoruz die hatirliyorum...sen neyle mesgulsun??aa bak hatirmladim renawalide bilmiyorum:26:
aynen oyle ikizim tam tarifi yapmissin zaten... daha baska soze gerek yok durum bundan ibaret bende boslicam gibiiiiiii
evet canim buralarin yuzde 60 bahsettigin ev katagorisinde zaten... du bakalim bence o da zamanini bekliyoooo kismet!!!!
karin agrisina gelince bende kasiklardan sikayetciyim resmen kitleniyorum...simdi yok sukurrr
Eki Görüntüle 233649
Kızlarr işte yiğeninizz... Ense kalınlığı normal cıktı cok şükür... KAn verdım onun sonucunuda pazartesı alıcam kısmetse... Dr um bana bu randevuya gelırken idrara sıkışık gel demişti ee tabı bende oruçlu olduğum için ıdrarım fln yoktu kadın zar zor görebıldı bebegı... Cok ugraştı bana kızdı kesınlıkle oruç tutmayacaksın dediZtn demesinede kalmadı drdan cıktık arabada kustumm
Buaradaa bebek kıpırdıyodu eşim dr a demezmi sizmi oynatıyosunuz yoksa kendımı oynuyo dıye :) Dr da güldü tabıkı kendısı oynuyo dedı :)) Şaşkın kocam benımmmmmmmmmm
muhasebe & finans canım
MAŞALLAH
Çok şükür canım herşey çok güzelrabbim bizlere de nasip etsin bu günleri.
ben geldim kızlarrrrrr :)) amaaaaaaaaa menbetaaaaaaaaaa yokkkkk hani geliodunn şekerimmm ???
cumartesi saat 1.e randevu aldım ama ultrasona girmeyebilirim :d hiç sevmiorum ultrason olayını sadece vericeği testleri öğrenip onları yaptırırım yada bi seferlik girerim belki bilmiorum
dakikaları sayıyorum canım yaa işten çıkmama 2 saat 15 dk kaldı offf gitsemde biraz uyusam yaa :97:
Hayırlısı neyse o olsun canım benim sen üzülme yeterki
Eki Görüntüle 233649
Kızlarr işte yiğeninizz... Ense kalınlığı normal cıktı cok şükür... KAn verdım onun sonucunuda pazartesı alıcam kısmetse... Dr um bana bu randevuya gelırken idrara sıkışık gel demişti ee tabı bende oruçlu olduğum için ıdrarım fln yoktu kadın zar zor görebıldı bebegı... Cok ugraştı bana kızdı kesınlıkle oruç tutmayacaksın dediZtn demesinede kalmadı drdan cıktık arabada kustumm
Buaradaa bebek kıpırdıyodu eşim dr a demezmi sizmi oynatıyosunuz yoksa kendımı oynuyo dıye :) Dr da güldü tabıkı kendısı oynuyo dedı :)) Şaşkın kocam benımmmmmmmmmm
canımm ben o saatte yatmaya hazırlanıyor oluyorumm. bizim dun gece sahur 3.16 da idi..
yani siz sahur yaparken ben yapmıs namazımı kılmıs yatmıs oluyorummm.... dün gece 1 de yemek yedim bidaha da bisey yemedim.. ama hicbisey hissetmiyorumm..
tugcecim cok sevındımm herseyın yolunda gıtmesıne.. cınsıyet hakkında bı tahmın yapmadı mı doktor ya :))
sılacım kırmızılarrın gelıyormus.. ıns ıftardan sonra gelır cicim. yani bende senın gıbı orucu dusunuyorum.. napalım.. hayırlısı guzelımmm.
ayy şükürr :)) de neddenn girmiosun ultrasonaaa gir gir de yeğenimizi yolla bize..nokta şeklindedir o şimdi :
canikom sayarsan geçmez oluruna bırakkkkk :))
aman da amannnnnnnnnnn kuzucukkk Allah ım sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına almayhı nasip etsin canım benimm :)) darısı başımıza inşllah :)) eşinde havalarda uçuyodur ne güzel..ahhhh bende kocamla ultrasona gitmek istiyorum elimi tutmasını istiyorum(
canımm ben o saatte yatmaya hazırlanıyor oluyorumm. bizim dun gece sahur 3.16 da idi..
yani siz sahur yaparken ben yapmıs namazımı kılmıs yatmıs oluyorummm.... dün gece 1 de yemek yedim bidaha da bisey yemedim.. ama hicbisey hissetmiyorumm..
tugcecim cok sevındımm herseyın yolunda gıtmesıne.. cınsıyet hakkında bı tahmın yapmadı mı doktor ya :))
sılacım kırmızılarrın gelıyormus.. ıns ıftardan sonra gelır cicim. yani bende senın gıbı orucu dusunuyorum.. napalım.. hayırlısı guzelımmm.
ayy şükürr :)) de neddenn girmiosun ultrasonaaa gir gir de yeğenimizi yolla bize..nokta şeklindedir o şimdi :)
canikom sayarsan geçmez oluruna bırakkkkk :))
aman da amannnnnnnnnnn kuzucukkk Allah ım sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına almayhı nasip etsin canım benimm :)) darısı başımıza inşllah :)) eşinde havalarda uçuyodur ne güzel..ahhhh bende kocamla ultrasona gitmek istiyorum elimi tutmasını istiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?