2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bugün patron yok. sökeye gitmiş santrallerine bakmaya.
bende saçlarımı kestirdim biraz, eh işte değişiklişk olsun maksat.

ohhh patronsuz işyerii en sevdiklerimdendir keyfini çıkar canım :)

iyi günlerde kullan canım eminim yakışmıştır benim güzel arkadaşıma :))

sılacımmmm az önce yazmayı unuttum afedersinn inşallah canım gönlüne göre bir evdir..Allah gönlüne göre nasip etsin :)

bende deli kafaaaa yemek sitelerine bakindim yaaa nekadar ucmusummm....bendebikac is guc yapayim bari ......
hakkatten sılacım daha ev bulamadın dimi. ??
inşallah hayırlısı olur be canım.
evet canim henuz bisi yok..bakiyoruz bakiyoruz uyan bisi yok..kriterlerimiz cok dar...
mesela ilk kat olmali,amerikan mutfak terih etmiyoruz, yine bu civarlarda olmali,salonu 30m²den kucuk olmamali.....gibi gibi... buralarin evleri isteeeeee karanlik,soguk iiyyyy.

sende sagol hulyacim amin insallah buluruzz...

cumartesi saat 1.e randevu aldım ama ultrasona girmeyebilirim :d hiç sevmiorum ultrason olayını sadece vericeği testleri öğrenip onları yaptırırım yada bi seferlik girerim belki bilmiorum

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

hly7,breshka+,sila38+,kardaiz81+,renewal+,KuPPe+,

kızlarr napıyorsunuzz ?? nasılsınız ?
dakikaları sayıyorum canım yaa işten çıkmama 2 saat 15 dk kaldı offf gitsemde biraz uyusam yaa :97:

Hayırlısı neyse o olsun canım benim sen üzülme yeterki

haklisin canim benim, ayin basinda ümit dolu ol.. ortalarinda bi kosusturmaca(!) gün degerlendirmece.. sonlarina dogru heyecan.. adet gününde korku ve hüsran... aylardir yasadigim bu.. son iki aydan hiiiiiic bahsetmiyorum, benimle birlikte yasadiniz resmen o kadar cok anlattimki... yani insallah demekten baska da elimizden bir sey gelmiyor.. Allah büyük.. o bilir en hayirlisini.. insallah bu ay son olur diyorum ve cenemi kapatiyorum artik :97::97::97::97::97::97::97:

ay canım yaaa kasvetli evlerden bende hiç hoşlanmam.
zamanın da azalıyo. hadi hayırlısı inşallah.

benimde karnım çok ağrıyo

dakikaları sayıyorum canım yaa işten çıkmama 2 saat 15 dk kaldı offf gitsemde biraz uyusam yaa :97:

amin canim sagol.. bu arada tatlim ben senin ne is yaptigini bilmiyorum yaaa...topicimizin diger calisanlarinin islerini biliyoruz die hatirliyorum...sen neyle mesgulsun??aa bak hatirmladim renawalide bilmiyorum:26:
aynen oyle ikizim tam tarifi yapmissin zaten... daha baska soze gerek yok durum bundan ibaret bende boslicam gibiiiiiii
ay canım yaaa kasvetli evlerden bende hiç hoşlanmam.
zamanın da azalıyo. hadi hayırlısı inşallah.

benimde karnım çok ağrıyo

evet canim buralarin yuzde 60 bahsettigin ev katagorisinde zaten... du bakalim bence o da zamanini bekliyoooo kismet!!!!

karin agrisina gelince bende kasiklardan sikayetciyim resmen kitleniyorum...simdi yok sukurrr

Kızlarr işte yiğeninizz... Ense kalınlığı normal cıktı cok şükür... KAn verdım onun sonucunuda pazartesı alıcam kısmetse... Dr um bana bu randevuya gelırken idrara sıkışık gel demişti ee tabı bende oruçlu olduğum için ıdrarım fln yoktu kadın zar zor görebıldı bebegı... Cok ugraştı bana kızdı kesınlıkle oruç tutmayacaksın dedi Ztn demesinede kalmadı drdan cıktık arabada kustumm

Buaradaa bebek kıpırdıyodu eşim dr a demezmi sizmi oynatıyosunuz yoksa kendımı oynuyo dıye :) Dr da güldü tabıkı kendısı oynuyo dedı :)) Şaşkın kocam benımmmmmmmmmm

muhasebe & finans canım

MAŞALLAH

Çok şükür canım herşey çok güzel rabbim bizlere de nasip etsin bu günleri.

ben geldim kızlarrrrrr :)) amaaaaaaaaa menbetaaaaaaaaaa yokkkkk hani geliodunn şekerimmm ???

canımm ben o saatte yatmaya hazırlanıyor oluyorumm. bizim dun gece sahur 3.16 da idi..

yani siz sahur yaparken ben yapmıs namazımı kılmıs yatmıs oluyorummm.... dün gece 1 de yemek yedim bidaha da bisey yemedim.. ama hicbisey hissetmiyorumm..

tugcecim
cok sevındımm herseyın yolunda gıtmesıne.. cınsıyet hakkında bı tahmın yapmadı mı doktor ya :))

sılacım kırmızılarrın gelıyormus.. ıns ıftardan sonra gelır cicim. yani bende senın gıbı orucu dusunuyorum.. napalım.. hayırlısı guzelımmm.

Silacimm kirmizilarin gelmedi dimi ? Sadece agrilarin var suanda ?? ayy insallah gelmezzz 9 ay boyuncaaaa....

Screamawaycimm inan cok uzuldumm kendine cok dikkat et vee bebeginin seni birakmiyacagini dusun rabbim onu sana bagislasinn... cevremde cok varr dusuk tehlikesi olup dogum yapan insallah sende oyle olucaksin cnmm benimm...

Calisan arkadaslarimm size sabir diliyorumm insan ramazanda uyku sersemi oluyoo gecen sene bende oyleydimm uykudan gozumu acamiyodum

cumartesi saat 1.e randevu aldım ama ultrasona girmeyebilirim :d hiç sevmiorum ultrason olayını sadece vericeği testleri öğrenip onları yaptırırım yada bi seferlik girerim belki bilmiorum

ayy şükürr :)) de neddenn girmiosun ultrasonaaa gir gir de yeğenimizi yolla bize..nokta şeklindedir o şimdi :)

canikom sayarsan geçmez oluruna bırakkkkk :))

aman da amannnnnnnnnnn kuzucukkk Allah ım sağlıkla eli ayağı düzgün kucağına almayhı nasip etsin canım benimm :)) darısı başımıza inşllah :)) eşinde havalarda uçuyodur ne güzel..ahhhh bende kocamla ultrasona gitmek istiyorum elimi tutmasını istiyorum (

menbetacim cok saol :) cinsiyetle ilgili hic bisey diyemedi ama diyorum ya kadin bnm yuzumden bebegi bile gormek icin cok ugrasti(

aminn cnm insallah :) esim cok sasirdi cunku hic dra gelmemisti simdiye kdrr ben istememistim belli olmuyo diyee ama simdi buyumus gorunce ekranin icine giricekti :) bizimkide bacak bacak ustune fln atiyodu dr soledikce agzi kulaklarindaydi :)) bu arada sende bu ay yumoslari gordum insallah onumuzdeki 250 gaz 18 elektrik 42 su total 310 masraf 30 kalan 280 ayda keseyi gormeye gideceksin cnm benimm :)
rabbim bu duygulari tez zmnda tadmayi nasip etsin tum topigimizee

hmmmmmmmm canikom bnde 03:15 de kalkıyorum yemek yiyorum su içiorum 04:07 de ezan okuyor namazımı kılıp yatıyorum :)) bnde diorum neden karşılaşamyoruzz :))

1 saat 23 dk az kaldı yaa öğleden sonra saymaya başlıyorum ben çıkış saatini başka arkadaş ta iftar saatini sayıyo

canım benim ben senden çok umutluyum yaa çok yakında müjdeli haberler vereceksin inşallah Hepimiz bayram sevincimizi ikiye katlayalım bu ay yarabbim sen duy sesimizi

tuğçecimmmmm
çok güzel bir resim vee güzel haberlerle geldin. Maşallah sana ve bebeğine canım.
artık oruç borcunu başka zaman kapatırsın. tutmamanda yarar var hem doktorunde sölemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…