2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tuğçecimmmmm
çok güzel bir resim vee güzel haberlerle geldin. Maşallah sana ve bebeğine canım.
artık oruç borcunu başka zaman kapatırsın. tutmamanda yarar var hem doktorunde sölemiş.

cok saol cnmm . sen nasilsin biraz daha iyisindir insallah oruc tutmiycam artk ztn esimde kiziyoo bide kustum bgnn bundan snrada olma ihtimali yuksek

canimsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... bu ne guzellikboyleee... masallah TebarekkAllah....... insallah kalan aylar boyuncada hep boyle guzel haberlerini aliriz yegenimizin....
buarada kocanin sordugu soruyu bizzat ben kendim sormustum dr a bu guzel duyguyu Allahim hepimize yasatsin kizlar.....

menbata umarim oyle olur canim..bende de orucu dusunuyorum iftara kadar durabilseydiiiii.....

tugcecim..kirmizilar henuz yoldalar canim eli kulagindaaaaaa

ayy benimde birkez öyle olmuştu akşama kadar bekledim oldu olacak diye tam ezan okunacak 1 dk kalmış bi ıslaklık hissettim baktım hastalanmışım .... yazık olmuştu o günüme bakmasaymışım keşke

cok saol cnmm . sen nasilsin biraz daha iyisindir insallah oruc tutmiycam artk ztn esimde kiziyoo bide kustum bgnn bundan snrada olma ihtimali yuksek

iyiyim güzelim biraz daha iyiyim. sadece zor toparlarım gibime geliyo. şubat ayına eşim gelir kısmetse aşılama yaparız kesin.
şu saatten sonra üzülmenin bana bi faydası yok napalım Allahın dediği olur.

silacimm cok saolasn :) esim soruyu sorduktan snra bebek kipirdamamaya basladi dr da dediki siz sorunca utandi heralde dedi simdi eve geldik bnmki babalik moduna girmiss ben fircayi atinca oynamayi kesti gordunmu diyo :))
buarada insan kendini bilir ama dur bakalim insallah gelmezzz kirmizilar... cunku adet belirtilerine cok benziyo hamilelik belirtilerii... seni bilmem ama bnm hala umudum varr:)

iyi ol hep cnm arkadasim.... malesefki elden bisey gelmiyorr ama cok sukur sagliklisinizz sadece zamanini bekliyceksiniz o kdr ... beklemek zor ama bebis icin deger napalimmm

ayy benimde birkez öyle olmuştu akşama kadar bekledim oldu olacak diye tam ezan okunacak 1 dk kalmış bi ıslaklık hissettim baktım hastalanmışım .... yazık olmuştu o günüme bakmasaymışım keşke

ayyyyy canim yaaaaaaaa guldum inan...hakkaten ogun yazik olmus.... gecensene bi kac saat once gelmisti benimkide....

ayyyyy canim yaaaaaaaa guldum inan...hakkaten ogun yazik olmus.... gecensene bi kac saat once gelmisti benimkide....

ah canım saat olsa içim yanmaz 1 dk yaaa çok eminim tam 1 dk vardı off neyse daha onun borcunu tutmadım :26: bu kışa hamiş olurum inşallah gene tutamam sonra bir ara Allah borçlarımı bitirmeyi nasip etsin tutacağım

iyiymiss yaaaaaaaa...

evet canim dedigin gibi insan azcok biliyor kendini ama hadi bakalim senin umutlarini kirmayalim.......

canımmmmmm çok saolasınn bakalım inşallahhhh inşallahhhhhhh Allah ım dualarımızı duy Rabbim :)

kizlar, burayi cok ihmal ettim kusura bakmayin...

kotu gunler geciriyorum... bebegimi kaybetmenin esigindeyim...

dualarinizi bekliyorum... lutfen bize dua edin...

Canımmmmmmm... Olumsuz düşünme lütfen.. İnş bebişine bişey olmaz.... Dualarımız seninle bu mübarek günlerde Allahım duy sesimizi... Arkadaşımıza ve bebeğine sağlık sıhat ver.... Amin....

of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kirmizilarim geliyooooo.. aksama kadar dursaydi bari orucumu sakatlamak istemiyorum... cok karnim agriyooo((

cok uzgunum cooookk gececek insallah...

Kuzuzcukkkk dur bekle kırmızılar gelmeden yılmak yok....

çlışmaktan nefret ediorum yaa eve gidip uyumak istiorum... bi insan evladına bu kadar işkence edilirmi yaa uykum var benim

Benimdeeeeeeeeeeeeeeeeee uykum var................ Bende çalışmak istemiyorum. Acıktımmmmm..... Dayanamıommmmm

Tuğçecimmmmmmm maşallahhhhh miniğimize.....

İkili test normal çıktıysa büyük bi bölümü atlattın... Gerisi çorap söküğü gibi gelir inş... Ama gerçekten ikili test bayağı riskli... Çok sevindimmmm iyi çıkmasına... Bu arada bayağı büyümüş küçümen

Cinsiyetini ne zaman söyleyecekmiş dr. Bana 12 haftada söylemişti...

TUGCEEEEEE canim gözünaydin, her seyin yolunda olmasina cok sevindim.. sonuna kadar da böyle gider insallah

cok saol arzucumm insallah dedigin gibi bundan snra sorunsuz ilerler herseyy... cinsiyetini soylemedi yaa seninki erkekmiydi 12. haftalikken soylediginde? erkeklerinki hemen belli oluyomuss kizlarinki daha gec belli oluyomus ama bakalim bahtimiza ne cikicakk:)

TUGCEEEEEE canim gözünaydin, her seyin yolunda olmasina cok sevindim.. sonuna kadar da böyle gider insallah

regentosumm cok tsk ederimmm darisi basina insallah teyzesii:) bende yigenimin resimlerini gormek istiyrumm. Allahin izniyle gorucemdee:)

Yok canım kızdı. Çok enteresan 12 haftada kız olduğunu bildi.Daha sonra sonuçlar geldiğinde de kız çıktı... O yüzden druma çok güveniyorummmm... Ultrasona bakmayı çok iyi biliyor...

kızlar iftarımızı yaptık mayıştık... kocacım uyudu koltukta bende sallana sallana bilgisayarla oyalanıyorum.
sahura kadar oturuyorum yat kalk yapmamak için,o yüzdende baya bi perişan oluyorummm

tuğçecim,bebiş kocaman olmuş maşallah.. inşallah pazarteside bugünki gibi dönersin hastaneden. mutlu mutlu.... Allah sağsağlim doğumunu yapmanıda nasip etsin inşallah. ayrıca orucu falanda boşver,zorlama kendini.

İyi canım bildiğin gibi yine bekleme modundayımmm.

geçtimi yumurtlaman?
inşallah bu sefer beklemenim sonucunu alırsın canım.
bende hastalanmayı bekliyorum bakalım yumurtlamam tahmin ettiğim gün olduysa 2-3 güne hastalanmam gerek.
hasta olduğum gün büyük temizlik yapacam oruçluyken hiç çekilmiyor vallaa.. sonrada iftara arkadaşları falan çağıracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…