2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hmmmmmmmm canikom bnde 03:15 de kalkıyorum yemek yiyorum su içiorum 04:07 de ezan okuyor namazımı kılıp yatıyorum :)) bnde diorum neden karşılaşamyoruzz :))

ewet canım. sen kalkarken burda ezan okunuyor.. o yuzdenn gorusemiyoruz..

bende gece canım sıkıldıkca diğer topiclere girip birseyler yazıyorummm...

azracım ateşine baktım acayip yükselmiş maşallahhhhh...
inşallah saatten dolayı değildir.
ben ateşimi sabaha bırakıyorum. 4-4:30 gibi yatıp 8de ölçmeye çalışıyorum sen de öyle yapsan yaa:26: geçmi oluyor 8???

Canım yaaa geçen başka bişey için dr gittim. Yumurtalıklara da baktı. 2 tane yumurtam olmuş. Biri 22 mm diğer 20mm ikiside çatlar dedi... Kısmet bakalım yani adetim 14-15 ağustos gibi olacak...

İnş bebişin vardır da o nedenden dolayı adetin gelmez... Yoksa erken gelsin çünkü beklemek çkkk kötü...

canım valla ben beklemiyorum artık. saldım çayıra yani mevlam kayıra durumları yani
senin yumoşlar süper olmuş,maşallah. inşallah döllenme olmuştur. rabbim şu muberek günlerde umarım senide mutlu eder

sen 11 aylık mı evlısın ??? yani 6-7 gun sonra 1 sene olacak oyle mı??????

İnş canımmmmm. Ama bende bırakrım artık.. Pek umudum yok. Ama olursada süper olur... Eşimde bu ay olacak diyo... Bende tam tersi hissediyorum bakalım kısmet...

İnş canımmmmm. Ama bende bırakrım artık.. Pek umudum yok. Ama olursada süper olur... Eşimde bu ay olacak diyo... Bende tam tersi hissediyorum bakalım kısmet...

aman canım en iyisini yapmışsın. bekle bekle fenalık gelmişti bana artık...
bende bıraktım bu ay. hatta ateşi falanda bırakmıştım,sonra arzanın zoruyla tekrar ölçmeye başladım. benden daha çok merak ediyor benim durumumu. elinde olsa zorla herbirşeyi deneyecek üstümde

Öncelikle Herkese Hayırlı Ramazanlar..3 ay sonra 2 senelik evli olucam artık çocuk istiyorum.neden bilmiyorum ama bu aralar özellikle duygularım daha bi yoğun.hiç korunmadım,korunmuyorumda.ama çocuğumuzda olmadı artık kafama takmaya başladım neden?? diye.doktora gittim bi sıkıntı olmadığını söyledi.sizce ne yapmalıyım?bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim

Böylesi daha iyi evet zaten stresliyim belli etmesemde... Bende ateşimi ölçemek için termometreyi çöpe attım. yoksa dayanamz ölçerdim...

sanada hayırlı ramazanlar,hoşgeldin aramıza.
stresi bırakmalısın öncelikle. burda gördük neredeyse bütün bebeklerimiz umudun,bekleyişin ve stresin olmadığı yada az olduğu aylarda geldi. sende öyle yap.
yumurtlamanı takip edip o günlerde yoğun çalışabilirsin. genelde burdaki herkez o yöntemi yapıyor

canım öncelikle hoşgeldin... Benim anladığım kadarıyla bu işler zamanını bekliyor. zamanı geldiğinde oluyor... Bir sıkıntı yok ise ne güzel. İnş en kısa zamanda hamile kalırsın... Peki eşin kontole gitti mi?

yok gülüm geçti yıldönümüz.28 temmuzdu.
3. seneye girdim.
benim ticker terse gidiyor,sona doğru sayım yapıyor yani 4. seneye girmeme 11 ay 20 gün falan var

hımm anladım canımm maşallahh..

senle pek konusma,tanısma fırsatımız olmadı da merak ettim..

Böylesi daha iyi evet zaten stresliyim belli etmesemde... Bende ateşimi ölçemek için termometreyi çöpe attım. yoksa dayanamz ölçerdim...

kesin çözüm olmuş sana. en iyisini yapmışınnn
ben dayanmıştım 10 gün falanda ölçmedim bu ay. sonra 16. gün sebebini bilmiyorum ama sabah kalktığımda pembe lekelenmem olduğunu gördüm. (o zaman yumurtladığımı sanıyorum.)
bunu azraya anlatınca.... işte oda zorladı. gerçi ateş ölçmekte çok stres getirmiyor bana. ben yumurtlasamda kalitesiz yumurtluyorum ya o yüzden hiç umutlanmıyorum. bana hastalanmadan önce haberci oluyor ateş

Hoşbulduk cnm :) eşim gitmedi ama gitmeyi düşünüyo ama şöyle bi durumda var yani denemediğimiz şey kalmadı dediklten sonra gitse daha mantıklı olur.daha yeni yeni bebek istemeye başladık.istiyorumki bi çalışmalara başlayalım denedik,denedik olmuyo o zaman herşey daha farklı olur tabi.bu ayın 26'da regli oldum.2 gün önce bitti.yumurtlama günün takip edicem

ewet aslen buralıyım dogma buyume bursa. iyi miydi komsularınız?????

hımm anladım canımm maşallahh..

senle pek konusma,tanısma fırsatımız olmadı da merak ettim..

ehh iyiside vardı kötüsüde,heryerde olduğu gibi...
evet sen benim günümü burada geçirdiğim zamanlar yoktun benim boşladığım dönemde geldin topice o yüzdendirki fazla muhabbet geçmedi aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…