- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.001
hmmmmmmmm canikom bnde 03:15 de kalkıyorum yemek yiyorum su içiorum 04:07 de ezan okuyor namazımı kılıp yatıyorum :)) bnde diorum neden karşılaşamyoruzz :))
geçtimi yumurtlaman?
inşallah bu sefer beklemenim sonucunu alırsın canım.
bende hastalanmayı bekliyorum bakalım yumurtlamam tahmin ettiğim gün olduysa 2-3 güne hastalanmam gerek.
hasta olduğum gün büyük temizlik yapacamoruçluyken hiç çekilmiyor vallaa.. sonrada iftara arkadaşları falan çağıracam.
ewet canım. sen kalkarken burda ezan okunuyor.. o yuzdenn gorusemiyoruz..
bende gece canım sıkıldıkca diğer topiclere girip birseyler yazıyorummm...
sen hangi şehirdeydin canım? burdada 4ü geçerek okunuyor ezan sen doğudasın sanırım
Canım yaaa geçen başka bişey için dr gittim. Yumurtalıklara da baktı. 2 tane yumurtam olmuş. Biri 22 mm diğer 20mm ikiside çatlar dedi... Kısmet bakalım yani adetim 14-15 ağustos gibi olacak...
İnş bebişin vardır da o nedenden dolayı adetin gelmez... Yoksa erken gelsin çünkü beklemek çkkk kötü...
artvin güzelim :))
canım valla ben beklemiyorum artık. saldım çayıra yani mevlam kayıra durumları yani
senin yumoşlar süper olmuş,maşallah. inşallah döllenme olmuştur. rabbim şu muberek günlerde umarım senide mutlu eder
canım valla ben beklemiyorum artık. saldım çayıra yani mevlam kayıra durumları yani
senin yumoşlar süper olmuş,maşallah. inşallah döllenme olmuştur. rabbim şu muberek günlerde umarım senide mutlu eder
sen 11 aylık mı evlısın ??? yani 6-7 gun sonra 1 sene olacak oyle mı??????
İnş canımmmmm. Ama bende bırakrım artık.. Pek umudum yok. Ama olursada süper olur... Eşimde bu ay olacak diyo... Bende tam tersi hissediyorum bakalım kısmet...
aman canım en iyisini yapmışsın. bekle bekle fenalık gelmişti bana artık...
bende bıraktım bu ay. hatta ateşi falanda bırakmıştım,sonra arzanın zoruyla tekrar ölçmeye başladım. benden daha çok merak ediyor benim durumumu. elinde olsa zorla herbirşeyi deneyecek üstümde
Öncelikle Herkese Hayırlı Ramazanlar..3 ay sonra 2 senelik evli olucam artık çocuk istiyorum.neden bilmiyorum ama bu aralar özellikle duygularım daha bi yoğun.hiç korunmadım,korunmuyorumda.ama çocuğumuzda olmadı artık kafama takmaya başladım neden?? diye.doktora gittim bi sıkıntı olmadığını söyledi.sizce ne yapmalıyım?bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim
aa artvinlimisin... bizim samsunda çok artvinli komşumuz vardı...
Öncelikle Herkese Hayırlı Ramazanlar..3 ay sonra 2 senelik evli olucam artık çocuk istiyorum.neden bilmiyorum ama bu aralar özellikle duygularım daha bi yoğun.hiç korunmadım,korunmuyorumda.ama çocuğumuzda olmadı artık kafama takmaya başladım neden?? diye.doktora gittim bi sıkıntı olmadığını söyledi.sizce ne yapmalıyım?bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim
yok gülüm geçti yıldönümüz.28 temmuzdu.
3. seneye girdim.
benim ticker terse gidiyor,sona doğru sayım yapıyor yani4. seneye girmeme 11 ay 20 gün falan var
Böylesi daha iyi evet zaten stresliyim belli etmesemde... Bende ateşimi ölçemek için termometreyi çöpe attım. yoksa dayanamz ölçerdim...
canım öncelikle hoşgeldin... Benim anladığım kadarıyla bu işler zamanını bekliyor. zamanı geldiğinde oluyor... Bir sıkıntı yok ise ne güzel. İnş en kısa zamanda hamile kalırsın... Peki eşin kontole gitti mi?
ewet aslen buralıyım dogma buyume bursa. iyi miydi komsularınız?????
hımm anladım canımm maşallahh..
senle pek konusma,tanısma fırsatımız olmadı da merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?