2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşbulduk cnm.gittiğim doktorda bana demiştiki kendini strese sokarsan olmuyo diye dert yaparsan olmaz demişti.rahat ol kafanı rahatlat demişti.önce psikolojin rahat olucak...

hoşbulduk cnm.gittiğim doktorda bana demiştiki kendini strese sokarsan olmuyo diye dert yaparsan olmaz demişti.rahat ol kafanı rahatlat demişti.önce psikolojin rahat olucak...

evet aynen öyle.
bir probleminde yokmuş çok şükür. inşallah çok bekletmez bebişin seni.
hiç korunmadım yazmışsın,hap kullanmadın manasındamı bunu söyledin yoksa eşin falandamı korunmadı. eğer öyleyse doktoruna bunu söyleseydin. 1 sene geçmiş kişilere daha fazla önem veriyorlar.

Son düzenleme:

canımmm ben yanlış anladım o zaman, 2 senedir olmuyoo gibi okumuşum... Birde aklınızda bulunsun erkeğin tedavisi daha kısa zamanda ve daha kolay oluyor. Yani kadınlarda olduğu gibi oraya bakalım şuraya bakalım ok bunu ölçelim olayı olmuyo... Sperm hareketliğine hızına ve sayısına bakıyolar.. Ama kadında birçok neden olabiliyo... O yüzden önce erkeğin gitmesi daha doğru..

İnş canımmm kısa zamanda hamile kalırsın... Şu ramazan ayının hürmetine...

eşimde bende hiç korunmadık.sadece 2 aylık evliyken kistim çıktı o yüzden 1 ay hap kullandım sonra bıraktıım.

amin cnm benim rabbim olmayan herkese nasip etsin.bi sıkıntı var ama ne bilmiyorum.

Yok canım kızdı. Çok enteresan 12 haftada kız olduğunu bildi.Daha sonra sonuçlar geldiğinde de kız çıktı... O yüzden druma çok güveniyorummmm... Ultrasona bakmayı çok iyi biliyor...

Hakikaten cok enteresanmiss ilk defa duyuyorum 12 hftada kizi bilen bi dr oldugunu. cnm drun nerde hngi dra gidiyosun olmadi onada gideyim:) bnm drumunda cihazi flnda cok guzel ama bisey soylemedi bide bgn ztn bebegi bile zor gorduk diyebilirimmm menilerim bostuu ultrasonda zor gorundu bebek

azrammmmmm, Tatlıcadımmmm Hoş geldiniz...
Canimmmm hosbuldummmmmm bende Kuuzum napiyosun nasilsin atesin nasil ben bugun tablolara bakamadim hic. Bende ates olcme isini sole ayarladim 11 de yatiyorum 3.30 da kalkiyorum o kalkisimda olcuyorum 4 saati doldurmus oluyorum sahurdan sonra sabah namazini bekliyorum tatlim 5 de kilip yatiyorum ise 7.30 da kalkip gidiyorum 2 satlik uykuda yaniltir beni. Artik hep ayni saatte olcecegim icin sorun olmaz umarim Evet iyiki zorlamisim :)

Canım memorial de banu Hanıma gidiyorum... Çok iyi bi dr. Biraz yoğun ama. Gittiğinde çok güzel ilgileniyor.. Başka dr gittiğimde içim rahat etmiyo sanki onu aldatmışım gibi hissediyorum.....

Ödem olduğunu da ilk o görmüştü. Başka dr olsa önemsemezdi. Allahtan erken teşhis oldu. O yüzden çok memnunum...

Tugcecimmmmmmm yegenimizi gordum masallahhhhh kocaman olmus. Herseyin yolunda gitmesi cok guzel tatlim insallah kucagindaki resimleride paylasicaksin bizimle cok duygulaniyorum boyle msjlarini gorunce icim kipir kipir oluyor

Azracımmmm canım yumurtaların çatlamış mı.

Bi ara konuşmuştuk yaaa. Dr mail attım filan diye. Bana bi gün sonra döndü. Yara var diyo yok tedavi olmanız lazım. o da olmazsa yakmak lazım filan dedi.... Ne diyosun yaaa dedim içimden ne yarası... Hemen kendi dr gittim. Önemli bi şey değil sadece kızarıklık dedi. Acı ağrı yapmıyosa hiç dokunmayalım zaten doğumla atılır dedi.. Bu arada yumurtalara baktı 2 tane yumurtam olmuş. Biri 22 mm diğeri 20 mm. İkisi de çatlayabilir dedi....

bi de ikiz oluyomuş...

Gerçi umudum yok ama. istemem koy sağ yumurtalığıma diyorum...

cnmm cok saol vlla bakalim p tesi drumun asistanini arayip ogrenicemm gelmene gerek yok dediler. iyi dileklerin icin cok tsk ederimm. insallah seninde 2,3 gune gelmesi gereken kirmizilarin gelmezzz :) gelmesinlerr istemiyrzzzz

hngi semtte hastane? bnm gittigim hastanede memorial hizmet die geciyoo yani memoriale bagli ama dogum acisindan kesinlikle suphe etmiyecegim bi hastane cunku 6 arkadasim orda dogum yapti drumuzda ayni:)

Aaaaa yarami. Ne yarasi o yumurtlama zamani gelen kan yarnin habercisimiymis bilmiyorumki kuzum atesime bakarsan catladi ama doktor kontrolunde olmadigim icin catladi diyemiyorum tatlim. Bendeki kanamadami yara yuzundendi acaba ama su an kuruyum bisey gelmiyor. İki yumurtanda masallah canim benim tam olmasi gereken buyukluge gelmis. İkizin olsa ne buyuk supriz olurdu allah gonlune gore versin kuzum benim

tatlım valla senle aşık atıyorum 36,7 çıktı bugün ateş. 8:30 da ölçtüm. 4 saat doldu yani.
benim tablo başka bi yere çizgi çekti ama veri azlığından yaptı bence bunu.
eğer 16. günümde yumurtladıysam son 2 günüm. yani zurnanın zırt dediği yere gelmiş bulunmaktayım

canım hizmet hastanesini de biliyorum çok iyi bi hastane... Yani memorial bana yakın olmasaydı kesinlikle oraya giderdim...

Perpanın altında Okmeydanında canım... Bana yakın. Doğum konusunda da çok iyi zaten aynı politikayı güdüyorlar galiba..

Tugcecimmmmmmm yegenimizi gordum masallahhhhh kocaman olmus. Herseyin yolunda gitmesi cok guzel tatlim insallah kucagindaki resimleride paylasicaksin bizimle cok duygulaniyorum boyle msjlarini gorunce icim kipir kipir oluyor

Azracimmm insallah darisi basinizaa... bebisimi kucagima almadan oncee gobuslerimizi tokusturucaz dahaa dur bakalim :)

Dur kuzummm dur.. O kanama yaradan değil. Strestenmiş... Ama ben dr ne sodrum. O ne söyledi... Yara kanama değil. İlişki sırasında acıyomuş. bende olmuyo... Büyk bi ihtimal benim kürtajdan sonra oldu... Eğer ilişki sırasında acıma olmuyosa dokunmaya gerek yok dedi...

Bi de hamilelik olmadan yaranın yakılması taraftarı değilim dedi..

Tabi cnm ayni politikayi guduyo olabilirler sonucta ayni gruba ait :) hastanenin eve yakin olmasi cok onemli ama cinsiyetini cok merak ediyorumm okmeydaninw bile gelirim onun icin nolcak sanki :)

Tabi cnm ayni politikayi guduyo olabilirler sonucta ayni gruba ait :) hastanenin eve yakin olmasi cok onemli ama cinsiyetini cok merak ediyorumm okmeydaninw bile gelirim onun icin nolcak sanki :)

tatlım bi sonraki kontrol ne zaman ki.. o zaman kesin söyler zaten cinsiyetini.
bide sen yüzük falı baktınmı hiç cinsiyet belirlemede kuppeye anlattım onun erkek çıktı sende biliyorsan baksanaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…