- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.021
sanada hayırlı ramazanlar,hoşgeldin aramıza.
stresi bırakmalısın öncelikle. burda gördük neredeyse bütün bebeklerimiz umudun,bekleyişin ve stresin olmadığı yada az olduğu aylarda geldi. sende öyle yap.
yumurtlamanı takip edip o günlerde yoğun çalışabilirsin. genelde burdaki herkez o yöntemi yapıyor
hoşbulduk cnm.gittiğim doktorda bana demiştiki kendini strese sokarsan olmuyo diye dert yaparsan olmaz demişti.rahat ol kafanı rahatlat demişti.önce psikolojin rahat olucak...
Hoşbulduk cnm :) eşim gitmedi ama gitmeyi düşünüyo ama şöyle bi durumda var yani denemediğimiz şey kalmadı dediklten sonra gitse daha mantıklı olur.daha yeni yeni bebek istemeye başladık.istiyorumki bi çalışmalara başlayalım denedik,denedik olmuyo o zaman herşey daha farklı olur tabi.bu ayın 26'da regli oldum.2 gün önce bitti.yumurtlama günün takip edicem
evet aynen öyle.
bir probleminde yokmuş çok şükür. inşallah çok bekletmez bebişin seni.
hiç korunmadım yazmışsın,hap kullanmadın manasındamı bunu söyledin yoksa eşin falandamı korunmadı. eğer öyleyse doktoruna bunu söyleseydin. 1 sene geçmiş kişilere daha fazla önem veriyorlar.
canımmm ben yanlış anladım o zaman, 2 senedir olmuyoo gibi okumuşum... Birde aklınızda bulunsun erkeğin tedavisi daha kısa zamanda ve daha kolay oluyor. Yani kadınlarda olduğu gibi oraya bakalım şuraya bakalım ok bunu ölçelim olayı olmuyo... Sperm hareketliğine hızına ve sayısına bakıyolar.. Ama kadında birçok neden olabiliyo... O yüzden önce erkeğin gitmesi daha doğru..
İnş canımmm kısa zamanda hamile kalırsın... Şu ramazan ayının hürmetine...
azarcımmmmm kuzummmmm ses ver
Yok canım kızdı. Çok enteresan 12 haftada kız olduğunu bildi.Daha sonra sonuçlar geldiğinde de kız çıktı... O yüzden druma çok güveniyorummmm... Ultrasona bakmayı çok iyi biliyor...
Canimmmm hosbuldummmmmm bendeazrammmmmm, Tatlıcadımmmm Hoş geldiniz...
Kuuzum napiyosun nasilsin atesin nasil ben bugun tablolara bakamadim hic. Bende ates olcme isini sole ayarladim 11 de yatiyorum 3.30 da kalkiyorum o kalkisimda olcuyorum 4 saati doldurmus oluyorumazracım ateşine baktım acayip yükselmiş maşallahhhhh...inşallah saatten dolayı değildir.ben ateşimi sabaha bırakıyorum. 4-4:30 gibi yatıp 8de ölçmeye çalışıyorum sen de öyle yapsan yaa:26: geçmi oluyor 8???
Evet iyiki zorlamisim :)aman canım en iyisini yapmışsın. bekle bekle fenalık gelmişti bana artık...bende bıraktım bu ay. hatta ateşi falanda bırakmıştım,sonra arzanın zoruyla tekrar ölçmeye başladım. benden daha çok merak ediyor benim durumumu. elinde olsa zorla herbirşeyi deneyecek üstümde
Hakikaten cok enteresanmiss ilk defa duyuyorum 12 hftada kizi bilen bi dr oldugunu. cnm drun nerde hngi dra gidiyosun olmadi onada gideyim:) bnm drumunda cihazi flnda cok guzel ama bisey soylemedibide bgn ztn bebegi bile zor gorduk diyebilirimmm menilerim bostuu ultrasonda zor gorundu bebek
Tugcecimmmmmmm yegenimizi gordum masallahhhhh kocaman olmus. Herseyin yolunda gitmesi cok guzel tatlim insallah kucagindaki resimleride paylasicaksin bizimle cok duygulaniyorum boyle msjlarini gorunce icim kipir kipir oluyorHakikaten cok enteresanmiss ilk defa duyuyorum 12 hftada kizi bilen bi dr oldugunu. cnm drun nerde hngi dra gidiyosun olmadi onada gideyim:) bnm drumunda cihazi flnda cok guzel ama bisey soylemedibide bgn ztn bebegi bile zor gorduk diyebilirimmm menilerim bostuu ultrasonda zor gorundu bebek
cnmm cok saol vlla bakalim p tesi drumun asistanini arayip ogrenicemm gelmene gerek yok dediler. iyi dileklerin icin cok tsk ederimm. insallah seninde 2,3 gune gelmesi gereken kirmizilarin gelmezzz :) gelmesinlerr istemiyrzzzzkızlar iftarımızı yaptık mayıştık... kocacım uyudu koltukta bende sallana sallana bilgisayarla oyalanıyorum.
sahura kadar oturuyorum yat kalk yapmamak için,o yüzdende baya bi perişan oluyorummm
tuğçecim,bebiş kocaman olmuş maşallah.. inşallah pazarteside bugünki gibi dönersin hastaneden. mutlu mutlu.... Allah sağsağlim doğumunu yapmanıda nasip etsin inşallah. ayrıca orucu falanda boşver,zorlama kendini.
Canım memorial de banu Hanıma gidiyorum... Çok iyi bi dr. Biraz yoğun ama. Gittiğinde çok güzel ilgileniyor.. Başka dr gittiğimde içim rahat etmiyo sanki onu aldatmışım gibi hissediyorum.....
Ödem olduğunu da ilk o görmüştü. Başka dr olsa önemsemezdi. Allahtan erken teşhis oldu. O yüzden çok memnunum...
Aaaaa yarami. Ne yarasiAzracımmmm canım yumurtaların çatlamış mı.Bi ara konuşmuştuk yaaa. Dr mail attım filan diye. Bana bi gün sonra döndü. Yara var diyo yok tedavi olmanız lazım. o da olmazsa yakmak lazım filan dedi.... Ne diyosun yaaa dedim içimden ne yarası... Hemen kendi dr gittim. Önemli bi şey değil sadece kızarıklık dedi. Acı ağrı yapmıyosa hiç dokunmayalım zaten doğumla atılır dedi.. Bu arada yumurtalara baktı 2 tane yumurtam olmuş. Biri 22 mm diğeri 20 mm. İkisi de çatlayabilir dedi....bi de ikiz oluyomuş...Gerçi umudum yok ama. istemem koy sağ yumurtalığıma diyorum...
Canimmmm hosbuldummmmmm bende Kuuzum napiyosun nasilsin atesin nasil ben bugun tablolara bakamadim hic. Bende ates olcme isini sole ayarladim 11 de yatiyorum 3.30 da kalkiyorum o kalkisimda olcuyorum 4 saati doldurmus oluyorumsahurdan sonra sabah namazini bekliyorum tatlim 5 de kilip yatiyorum ise 7.30 da kalkip gidiyorum 2 satlik uykuda yaniltir beni. Artik hep ayni saatte olcecegim icin sorun olmaz umarim Evet iyiki zorlamisim :)
cnmm cok saol vlla bakalim p tesi drumun asistanini arayip ogrenicemm gelmene gerek yok dediler. iyi dileklerin icin cok tsk ederimm. insallah seninde 2,3 gune gelmesi gereken kirmizilarin gelmezzz :) gelmesinlerr istemiyrzzzz
hngi semtte hastane? bnm gittigim hastanede memorial hizmet die geciyoo yani memoriale bagli ama dogum acisindan kesinlikle suphe etmiyecegim bi hastane cunku 6 arkadasim orda dogum yapti drumuzda ayni:)
Tugcecimmmmmmm yegenimizi gordum masallahhhhh kocaman olmus. Herseyin yolunda gitmesi cok guzel tatlim insallah kucagindaki resimleride paylasicaksin bizimle cok duygulaniyorum boyle msjlarini gorunce icim kipir kipir oluyor
Aaaaa yarami. Ne yarasio yumurtlama zamani gelen kan yarnin habercisimiymis bilmiyorumki kuzum atesime bakarsan catladi ama doktor kontrolunde olmadigim icin catladi diyemiyorum tatlim. Bendeki kanamadami yara yuzundendi acaba ama su an kuruyum bisey gelmiyor. İki yumurtanda masallah canim benim tam olmasi gereken buyukluge gelmis. İkizin olsa ne buyuk supriz olurdu allah gonlune gore versin kuzum benim
canım hizmet hastanesini de biliyorum çok iyi bi hastane... Yani memorial bana yakın olmasaydı kesinlikle oraya giderdim...
Perpanın altında Okmeydanında canım... Bana yakın. Doğum konusunda da çok iyi zaten aynı politikayı güdüyorlar galiba..
Tabi cnm ayni politikayi guduyo olabilirler sonucta ayni gruba ait :) hastanenin eve yakin olmasi cok onemli ama cinsiyetini cok merak ediyorumm okmeydaninw bile gelirim onun icin nolcak sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?