- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.041
Tabi cnm ayni politikayi guduyo olabilirler sonucta ayni gruba ait :) hastanenin eve yakin olmasi cok onemli ama cinsiyetini cok merak ediyorumm okmeydaninw bile gelirim onun icin nolcak sanki :)
tatlım bi sonraki kontrol ne zaman ki.. o zaman kesin söyler zaten cinsiyetini.
bide sen yüzük falı baktınmı hiçcinsiyet belirlemede kuppeye anlattım onun erkek çıktı sende biliyorsan baksanaaaa...
hep istanbuldasınız ne güzel ya....
bende orda olsam keşke alırdım birinizi koluma doktora götürtürdüm kendimi.bende biraz dr fobisimi var ne bi türlü ayağım gitmiyor hastaneye
Canım bende yüzük falı tutmadı. Yüzük falına göre 4 tane çocuğum olacakmış. 3 erkek 1 kız. Sırası bu yani ilk erkek olacaktı ama kız oldu...
Wuuuuuuuuuuu canimmmmmmmmmmmm ne kadar seviniyorum bi bilsen allahim insallah bu ay senin be is haberini alcazzzzzz hic bu dereceye cikmamisti ama kesin var bisey sende allahim insallah ya insallahtatlım valla senle aşık atıyorum36,7 çıktı bugün ateş. 8:30 da ölçtüm. 4 saat doldu yani.benim tablo başka bi yere çizgi çekti ama veri azlığından yaptı bence bunu.eğer 16. günümde yumurtladıysam son 2 günüm. yani zurnanın zırt dediği yere gelmiş bulunmaktayım
O zaman yara hamilelige engel degil cok sevindim kuzum benim. Sn obur doktora bakma dokundurtma sakin. Batin ne zamandi arzumcum insallah seninde guzel haberini alcaz yumoslarin kocaman olmuslardiDur kuzummm dur.. O kanama yaradan değil. Strestenmiş... Ama ben dr ne sodrum. O ne söyledi... Yara kanama değil. İlişki sırasında acıyomuş. bende olmuyo... Büyk bi ihtimal benim kürtajdan sonra oldu... Eğer ilişki sırasında acıma olmuyosa dokunmaya gerek yok dedi...Bi de hamilelik olmadan yaranın yakılması taraftarı değilim dedi..
Ayyy canım ne güzel olurdu... Bende tam tersi hapşırsam dr çok yaşa desin diye gidiyorum....
ama o doğmamış. kesin kızdı denemezki....:26:
çürütme falımı yaaaaaaaa
annemlerde falan hep çıkıyor
bendede anneme göre ikiz bana göre belirsiz cinsiyetli olmak üzere 2 tane sallantı oluyor
Wuuuuuuuuuuu canimmmmmmmmmmmm ne kadar seviniyorum bi bilsen allahim insallah bu ay senin be is haberini alcazzzzzz hic bu dereceye cikmamisti ama kesin var bisey sende allahim insallah ya insallah O zaman yara hamilelige engel degil cok sevindim kuzum benim. Sn obur doktora bakma dokundurtma sakin. Batin ne zamandi arzumcum insallah seninde guzel haberini alcaz yumoslarin kocaman olmuslardi
valla ilk bende tutmadı... bende herkeste tutturdum. Hatta telden arıyorlardı bi bakıver diye..
Bi arkadaşım yeni evlenmişti ona baktım. 2 erkek çıktı. Erkek istiyordu.. Şuan iki tane oğlu var...
Wuuuuuuuuuuu canimmmmmmmmmmmm ne kadar seviniyorum bi bilsen allahim insallah bu ay senin be is haberini alcazzzzzz hic bu dereceye cikmamisti ama kesin var bisey sende allahim insallah ya insallah
bi başkasına o şekilde bakılıyormu...??
ben avuç içinde diye biliyorum. bide hamileler için göbekten bakılıyor falan diye biliyordum..
bide eski bi hurafe var. hamilelenin oturacağı 2 tane koltık minderinin altına makas ve bıcak koyuyorlar habersiz oluyor hemile. hangisinin üzerine oturursa ona göre bıcak erkek makas kız diye cinsiyet belirleniyor
annem erkek kardeşimde bıcağa oturmuştu
hahahhaaa ben onu da çürüttüm.... Yine hamile iken bıçağa oturdum.... Bende işlemiyo bu fallar....
Başkasını düşünüp boşluga sallıyorum.. Ne kadar tutuyooo bilmiyorum.. Bi kaç kez tuttu...
kız 2 falda yalanmı sölüyorrrr....
bide kuppe bi fala bakıyor,çin falıymış sanırım. ona o zamanın tarihlerini falan versene.
ayrıca belkide erkekti senin bebişin.. kaçıncı ayda kürtaj olmuştun gülüm unuttum ben:26: pipiyi göremedi belkide doktor
canımmm ocakta olmuştum... Ama patolojiden çıkan sonuçtad da XX yazıyodu. yani kızmış..
Ne tarihi gerekiyooo. O zamanki sat 12 ekimdi...
ya tam bilmiyorum. senin ve eşinin doğum tarihleri ve sat gerekiyor sanırım. kuppeye rastlayınca sor ona bakar hemen..
patalojiden gelende doğrudur heralde.
Allahım bi daha yaşatmasın sana inşallah...
Canımmm ben kaçtım.... kendine çok çok iyi bak... arada gel özledik seni.... İyi oldu sohbet etmek..
kızlarrr biricik bogazımda bır kızarıklık meydana geldi.. cok kasınıyor ve kasıyınca yanıyorr... ölecek miyim acaba ?????? alerjımı oldum yaaa... korkuyommm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?