2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hayy allahım yaa.. evin içindemi kosuyorsun???? bandın mı var yoksa???

kız nasıl gecer bu??? yanıyorummm anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... herife gel sondur diyom ama nirde...............

kız nasıl gecer bu??? yanıyorummm anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... herife gel sondur diyom ama nirde...............

ay o herifler zaten vallahi canim krem felan yok mu?? kasima ama kasidikca kötü olur..

evet evin icinde salonun bi ucundan koridorun sonuna kadar kosuyorum napimmmm... kosu bandi ne gezer... onu gec, bisikletler var ya onlar daha da ucuz ondan al bana internetten, ikinci el olsa da olur diyorum da almiyor herif.. gider kendine helikopter alir ama...

bu arada moralim bozuldu da kalktim yataktan geldim kizlar..

bu adam canimi yok yakiyor, söylüyorum anlamiyor ben seviyorum böyle diyor... az önce yine yandi canim.. ben de seslenmedim günü degerlendirme hatrina.. bi görseniz nasil naz yapiyor nasil naz yapiyor.. mübarek rolleri degistik sanki... ben istemesem de dedigini yapiyorum ama.. yoksa küsmesi yakindir hemen.. sirf su günleri bos gecirmemek icin seslenmiyorum o da kiymete bindi.. canimi yakiyorsun dikkat et biraz dedim diye pislik küfür etti bana, sonra da dediki bana yapmiyorum iste bir sey, zaten cocuk da olmuyor... en cok üzen de bu oldu zaten. can acisi geciyor da lafin acisi gecmiyor.. ilk kez de demiyor zaten..

gerizekalinin iki gündür is arkadasini görüyoruz.. kocaman kadin.. gerci burda farketmiyor yasli-genc, dul-evli-bekar... kadinin bi bakisi var elinden gelse öldürecek beni, bana selam bile vermiyor mecburen burnunu kivirip hallo diyor.. kendi bile farketti bu niye böyle bakiyor diye.. ama muhabbete gelince, konusurken agzinin icine düsüyor.. ben ona bir sey demiyorum ama.. gerizekali herif.. kendimi kötü hissetiriyor hep böyle.. baskasi olsa destek olur, karisi üzülmesin diye ugrasir ama bu beni üzmek icin elinden geleni yapar..

telefon caldi, ben dustayken.. önce ev caldi bakmadi.. sonra cebim caldi mal mal bana bagiriyor bak telefona diye, almis cebi banyoya geliyor.. arayan da doktormus geri aradim telesekreter cikti.. ya bi insan bu kadar mal öküz salak olur.. calan telefonu acmiyor.. ben buna ne diyim ki???

biz de bi sorun var ya hadi hayirlisi.. yoksa normal sartlarda simdiye kadar bebek tutardi, hatta kocaman da olurdu... Allahim yardim etsin her tarafiyla ugrasiyorum.. keske kocam daha farkli olsaydi.. yipraniyorum coookkk

Son düzenleme:

ay canımm bunlar kendileri için herseye kıyarlar ama neyseee diyorum neyse.. ben bi kosmaya baslasam altan ustten vururlar herhalde... hıc kalkısmıyorumm.

pişik kremi vardı onu sürdüm artık ne kadar iyi gelirse. bide pudra doktumm ohh.. istesemde elimi goturemiyorum.. gecmezse birazdanda ortaya karısık evde ne krem varsa surucem dermişim... ay doctoramı gitsem napsammmmm...

Son düzenleme:
tatlım walla gozlerim dola dola okudumm.. benımkide birkackez o lafı kullandı.. nasılsa olmuyor felan diye.. bende bazen boyle dusundugum ıcın bırseyde diyemedimm..

hepimizin psikolojileri altust.. bazen ne dediğimizi bilemeyebiliyoruz.. istemedende birbirimizi üzebliyoruzz. fazla canını sıkma güzelimm.. inss en yakın zamanda hamıle kalırsın soyle tosun gıbıde dunya tatlısı bı oglun olsun.. hersey yoluna girer inş..

üzülme canım.. rahat olmaya calıs.. ama kocanında biraz anlayıslı olması lazım.. neden boyle yaptıgını sordun mu ???? yani en basiti baksana, tlf calıyor sen dustasın acmıyorda sana getırıyor. biraz asosyal yapıda mı cekingen mi dicem bilemiyorumm..

napalım canımmm.. eşinde cocugunda hayırlısı diyelimm.. Allah bir rahatlık bir ferahlık versin esler arasında saygı sevgi versin hepiciğimize..

anasi bi yandan ,oglu bi yandan gelecem oraya haaa ellerine ne geciyorsa... bitanem yaa kiyamiyorum sana cidden Allahim islah etsin... sende takma salla diycem ama olmuyor iste..sen yinede uzulmemeyi dene.. bende sIkIldigim zamanlarda oyle yapiyorum uzulmemeyi deniyorum.. cunku sadece kendi kendine zarar verirsin aksi halde..
canim dr nasilariyor aksam aksam??:26::26:
ayyyy sende beni guldurdun hani menbatacimmm cook gecmisolsun insallah etkieder surduklarin... biraz zeytinyagi surmekte rahatlatacaktir emin ol...

guzelim benim katiliyorum sana...masallah gece gece performansin yerinde ben pek uykuluyummmm.....

canimm yaa aslinda esinin ve eslerinizin saniyirum kasitli deil cocuk konusunda soyledikleri....bizlerinde en ama enhassas konusu iste....................

ufak seyleri dert etmemeyi ogrenmemiz lazim aslinda... beklentilerimizi buyuk tutmamali......sonrauzulen hep biz oluyoruz

Allah razi olsun canim, sen ne güzel dua ediyorsun, beni sadece burdan tanidigin halde.. o bunu bile yapmiyor.. bazen yokluyorum ne düsünüyor diye. cocuk olmazsa birakirsin da sen beni dedim.. durdu yok yaa baskasiyla evlenirim o sana da hizmet eder cocuk da yapar diyor.. hani birak, senin canin sagolsun o nasil laf öyle felan demeyi, cocugun olmayis sebebini kendine hic yakistirmiyor.. direk bana bagliyor ve baskasiyla evleniyor.. ama Allah razi olsun beni atmiyor evden olmazsa da dicem hayirlisi buymus, belki de bu isin sonu bile yok baksana adama.. aman yaa ne bileyim canim sikkIn, uykumda kacti zaten.. hizmetci olmak icin dogmusum ben.. okumak basta olmak üzere her sey hayal oldu.. gecmiste kaldi, önümü de göremiyorum.. ne bileyim Allah hayirlisini versin iste.. bi o var sigindigim...

esim teravide.. bende namazimi kilayim esim gelene kadar uzanayim koltuga biraz.. cok uykum geldiii...

9.30 iftar yapiyoruz..yiyene kadar falan 10 10.15 falan oluyo topla kaldir falan temiz 10.30buluyorrr.. ayy mutfakla bile ilgilenemiyorum...tatli cay fasli fasli falan hooop bitti aksam.. ayyy calisanlar nasil yapiyolar cidden kolayliklar diliyorum

bilmiyorum tatlim.. 8.30 olmak üzereyken aradilar iste.. 15 dakka sonra dönebildim ancak.. yarin tekrar ararlar belki.. umrumda da degil zaten.. nasilsa cocuk olmuyor..

karnima agrilar giriyor yaa sinirden. bazen ciglik atiyorum, kendime hayret ediyorum bu ses benden mi cikti diye.. yani bardagin tasacagi an gibiyim her zaman.. destege ihtiyaci var insanin, benimse etrafim bombos.. her an bi tarafa yikilmaya hazir hissediyorum kendimi.. surda bi kocam var o da kendi aleminde.. ama kendim ettim sayilir.. herkese kafa tutup gelmeyecektim buralara.. düsünemedim.. bilemedim.. hic aklim yokmus demek ki...

siginilacaklarin en hayirllisina siginmissin sen zaten canim benim.... nolur yapma bunu kendine bak bende uzuluyorum... ciddi deildir cocuk konusunda soylediklerinde hi...

bitanem,guzelimbenim insallah yuzun gulsun bundansonra.... daha genceciksin..insallah bundan sonraki hayirli hayallerin gercek olur..

unutma hayatim biz bu dunyaya; mutlu olmaya deil, "imtihan" olmaya geldik...hepimiz ayri suzgecten geciyoruz.. valla bak...Allahim insallah bu imtihandan muvaffakla gecmeyi nasip etsin....

tatlım bi sonraki kontrol ne zaman ki.. o zaman kesin söyler zaten cinsiyetini.
bide sen yüzük falı baktınmı hiç cinsiyet belirlemede kuppeye anlattım onun erkek çıktı sende biliyorsan baksanaaaa...

cnmm kuppecm banada bakti su faldan erkek dedi ama ben kiz istiyorummmm ne biliyim Allahim hayirlisi neyse onu nasip etsin... bidahaki kntrolum tam 1 ay sonraa buyuk ihtimal o zmn kesin bisey soylerr . simdiye kdr 3 hftada 1 gidiodumm artk ayda bir gidicem kntrollere
valla ilk bende tutmadı... bende herkeste tutturdum. Hatta telden arıyorlardı bi bakıver diye..
Bi arkadaşım yeni evlenmişti ona baktım. 2 erkek çıktı. Erkek istiyordu.. Şuan iki tane oğlu var...

yok yok sende bisey varr 12 hftalikken kiz oldugunu bile gormuss drun:) patolojide olmasa inanmiycamm ama bence sallamis drun :) fallar yalanmi soyliycek aaaa :))) bnm drum emin olmadan soyleyemem dedi bi tahmini vardir mutlaka ama kendine sakladi neye yararr :))

suan acayip sinirlendim esinin tavirlarina ama malesef elimden bisey gelmiyor kimi insan ezelinden dusuncesiz oluyoo ki erkeklerin cogu boyle...biz kadinlarda hep daha ince dusunuruz kii ozellikle en ozel anlarimizda daha bi hassas davranilmasini isteriz ki cok hakliyizda... anliycaginn bi laf var yaa bi insan 7 sinde neyse 70. indede odur cok dogru... senin esinin yapisi bu anladigim kadariylaa bu yuzden kafana takmamaya calis guzel arkadasimm.... Rabbim senin yuvan icin harcadigin cabayi goruyoo vee insallah tez zmnda yavrunu yani seni anliyacak , en buyuk destekcin olacak arkadasini gondericek Aminnnnnnn

ciddi ya da degil sunu biliyorum ki canimi yakmak icin söylüyor o bi gercek.. ilk söyleyisi degilki.. son da olmayacak.. aman istemiyorum onun cocugunu felan da zaten.. bu ay da olmazsa koruncam yine yasim kac sanki beklerim bi iki yil daha.. bakalim ne olacak ne olmayacak..
ne yapayim canim benim?? elimden geleni yapyiorum.. bi yedigini bir daha yedirmiyorum.. anasi olsa önüne ya makarna, pilav, hamur isi koyar ya da et.. ic camasirina kadar ütülerim. ne derse yaparim.. sacini bile kesiyorum yeter ki mutlu olsun diye.. karsiliginda ne aliyorum??? bi cift güzel söz mü?? sicak bi öygü mü?? nerde ya nerde?? hem calismami bekliyor hem ev islerini, hem en iyi yemegi hem de cocuk yapmami... ya basli basina sen bi stres kaynagisin zaten.. anani babani saymiyorum bile.. yok a ben bunlara oyuncak olmak icin gelmisim dünyaya benim sinavim da bu olsa gerek...

ama dur.. ben bi calismaya baslayim ne temizlik yapcam ne dogru dürüst yemek.. anlasin aradaki farki...bi laf vardir: erkegin iki tabagi varsa birini kiracakasin diye, tam bunun gibiler icin söylenmis..

canim ben daha gec bi saat sanmistim..ok.

guzelim bak yine cok uzuluyorsun...ve sadece kendini uzuyorsun...bak bi cevrene kaldirkafani bak lutfen....kim anliyor hissettiklerini.. oysaki senin uzuntunle,mutsuzlugunla beslenenler var etrafta... sen daha guclu bir kizsin... insallahda hep guclu kalacaksin...

bak ikizligimizi hatirladim yeniden... bende tamamen kendim evlendim ve burdayim.... bazen gurbetlik okadar agir gelioki,bunlarin karsinda kalmak okadar eritiyoki beni, esimden yana hic sIkInti olmamasina ragmen , keske engel olsalardi deme gafletine dusuyorum...sonra geri toparlaniyorum cunku bu benim kaderim..yasayacak,gorecekellrim bunlarimis..sinavimi bu insanlarla gecirecekmisim...sende oyle dusun.. ve basarmak icin cabala... yikmak kolay kuzum yapmak zor..yapici olmaya bak...

insallah sIkIntilarini atlatirsin canim... ve insallah hamileligini duyurursun bir an once hayirlisiyla...

ah arkadasim ah yaaaaaaaaaaa.... valla anliyorum seni... zaten senin tarif ettigini yapanlarin kiymet goreni azdir... yani canim beniim aslinda esinle aranizda konusmaniz gereken seyler var die dusunuyorum...iletisim kopuklugu var sanki....

sen simdilik cocuk konusunu bosver.....yani sole bosver takma kafana ama devam et yine olagan hayatina hatta esine korunuyorum de (gunah olurmu ki:26:) hakkinda hayirlisiherzaman diyorumya ...hersey daha guzel olacak insallah anlayacak bigun ...

canim yaaa sendede amma soz varmis haa masallah...

iste dedigin gibi yikmak kolay.. iste bu sebepden sanirim benimki yikma yoluna basvuruyor, yapici olmayi denemiyor bile..

neyi merak ediyorum biliyor musun tatlim.. acaba onun penceresinden olaylar nasil??? benim hakkimda ne düsünüyor.. kizlardan biri demisti, esim geceleri konusur sorduklarima cevap verir diye.. keske bu da öyle olsa yaa... bi ögrensem.. acaba hatalarim var da ondan mi böyle yapiyor, yoksa huyu ahlaki mi bu???

aman yaa.. uyumaya calisayim bari.. demistim yaa, haciyatmaz olduk ciktik.. kalcam surda bi kac saat sonra.. düzgün uyumazsam basim cok agriyor maalesef.. ay iyiki varsiniz yaa.. yoksa simdi oturmus agliyor bir seyler yiyor olurdum muhtemelen... varsa bir de romantik film esliginde... hani su erkegin kadin icin her seyi yaptigi, onu cok sevdigi türden..

tatlim benim detayli olarak devam ederiz ozaman yarin emi?? hiiic aglama icine dert etme.... at arkaya bacim insallah bolca dua edelim Rabbimizden afiyet,saglik,huzur dileyelim...

yari gorusmek uzere ozaman optum coook...(bu postunun icin yazcam biseyler yarin ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…