2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın kızlarrrr
regencimmmm canım benim aynı sınavdan benimde ablam geçiyor. seni az çok anlayabiliyorum. Allaha senin dua edicem canım.
kayınvalideni ve eşini için de Allah ıslah eylesin, Allah şaşırtsında kıymet bilenlerden eylesin canım. kahredip de üzme kendini. umarım herşey istediğin gibi olur.

günaydınlar herkese.
regencim çok üzüldüm ya gerçekten . Umarım Allah en kısa zamanda eşini ve kaynana müsveddesini ıslah eder. İnşallah cnm benim. Rabbim sana hayırlı bir evlat verir tez zamanda da. hiç birini tınlamazsın. bizler varız kendini yalnız hissetme.

regencim canım yaa sabah sabah okudum yazdıklarını inan gözlerim doldu .. Güzelim hiç kendini üzmeye değmez kıymetin bilindiği kadar değer vereceksin karşındakine o yüzden üzülmeye değmez ... Yaşadığın şey bir kadın için gerçekten zor aylardır nasıl bebek istediğini ben biliyorum eşinin de biraz daha anlayışlı olması lazım sana en yakın kişi olarak... ama onun tarafından da bakmak lazım ( küfür etti diyorsun yaptığı hoş karşılanacak bişey değil tabiki ) eşinde de senin kadar çocuk istemi varsa kendinden pay biç onunda artık sinirleri yıpranmıştır belki o gün morali de bozuktur ama böyle tepki yerine keşke karşılıklı konuşmayı deneseydi ... Hiç üzülme canım Rabbim hayırlısıyla bir melek göndersin bak nasıl herşey değişiyor inşallah çok yakında mutlu haberler verirsin bize canım benim

günaydın kızlaaar .... her zamanki gibi çok uykum var bugünde
regencim canım bnm çok üzüldüm durumuna ama bu konularda ben biras katıym yani herşey biraz kadının elinde ,sana eşinin öle şeler sölemesine izin vermiceksin... Bu dünyadaki en deerli insn sensin kimseninde seni üzmesine izin verme... erkeklere birazcık yüz verince hemen başımıza çıkıolar çünkü ... e bizimde doğamızda anaçlı var kıyamayız edemyiz mutlu olsnlar die çabalarız onlarda sora bizi hallederler... yapmcaksın gülüm bunlara iilik yaramıo yani daa dorusu yaramıosa yapmicaksın o nasılsa sende öle olcaksnki anca o zaman değerini anlar

REGENTOŞUM canım şimdi sana bişi dicem ve bunu ilk defa sölüyorum..biz eşimle evliliğimizin 1.yılında az daha boşanıyorduk çok zorlu süreçlerden geçtik..çok sıkıntılar yaşadık..çok şükür atlattık..orası ince bir çizgi bu tarafında kalırsan mücadeleyi kazanıyorsun ...ama çizgiyi bir adım geçince geri dönüşü yok..biz mücadele verdik çabaladık şimdi çok şükür 2senedir hiç problemimiz yok bunun nedenleri arasında canım en öenmlisi eşim yeni şirket kurmuştu ve çok yoğun çalışıyordu..biz yeni evliyiz başka bi yere gitmişim evde sürekli tek başımayım..düşün eşimden istediğim ilgiyi göremiyorum sürekli yanlızım bunalmışımm kafayı yiyorum yemek sofralarında uyuya kaldığım zamanlar oluyordu..sonra sonra büyük kavgalar başladı...bide buna kaynanamlarla yaşadığım sıkıntılar eklendi..en sonunda ipler koptu ben anneme gittim..sonra bu ertesi gün geldi annemle oturduk konuştuk...ben kocamı çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim ama bana zaman ayırmamsı zamanla kavgalar falan çok yıpratmıştı evliliğimi tek başıma yaşıyordum düşün...nysee konuştuk annem uyardıııı tatlı dille falan sarıldık barıştık eve gittim..sonra c.tesileri çalışmayı bıraktı tatile gittik akşam geç gelmemeye yada haftanın 2 günü falan geç gelmeye başladı vs.biz rayına oturttuk yani...şimdi bunu anlatıyorum çünküü eşim çok stresliydi bir iş oturtmaya çalışıyordu kolay değil para kazanmaya çalışıyordu bu arada..yani aşırı stresli zamandaydı..bnde sabrettim sabrettim ama baktım olmuyor bnde salmıştım...sonra konuşa konuşa hallettik...şimdi şuraya bağlıyorumki belki eşininde bi stresi vardır vardiyalı çalışmak çok zor o bile başlı başına bi stres kaynağı..sizinde bizim gibi konuşamama probleminiz var..ama bu durumu halletmenin çoğu senin elinde malesef...eşinle konuşun..ortak bişiler yapın..anlatmaya çalış hislerini böyle yapınca şunları hissediyorum falan gibi...kaynanamla olan sıkıntıları da şöyle atlattıım..kaynanama gittim anne bana bunları yaptığın için sana kırıldım ve o yüzden tavır aldım..kusuruma bkma dedim (%100 ben haklıydım canım ama ailemin huzuru için buna mecburdum) oda sarıldı falan tamam snde kusuruma bkma dedi..böyle bir sıkıntı olunca konuşmak en iyisi..belki snde bunları deneyebilirsin..canım ama şunu yaptım ben ve sonuçlar kötü oldu işte boşanmaya gelmiştik düşün..kendi kendime gaz verdim kendimi doldurdum..snde bunu yapıyorsun canım benim gibi ama yapma sakin olmaya çalış o anda git hemen başka bişiyle uğraş..sakinleşince de kocanla konuş ama sakin sakin...ayy çok uzattım ama kendimden yola çıkarak sana yardımcı olmaya çalıştım inşallah olmuşumdur canım...oruç başıma vurdu bugün pek ii sayılmam arada düşük cümlelerim falan varsa kusura bkma canım...inşallahh hakkında hayırlısını nasip etsin Allah ım...umarım gönlünün güzelliği eşine de yansır canım..mutlu mesut ve çocuklu güzel bir hayatınız olur...SABIR...

günaydın canımm valla her zamanki gibi uykum var ama bugün biraz daha iyi sayılırım ... regeni okuyunca canım sıkıldı biraz ama düzelecek şeyler bunlar inşallah sen nasılsın hayatım ?

Allah kolaylık versin canım siz çalışanlara..regentoşa bnde çok üzüldüm ve ona uzunnnnnnn bir post yazdım..inşallah faydam olur :)

bari ben cevaplıyım.
günaydın hayatım. aslında burdaydım ama başka topic de aşılama ile ilgili bi yazı vardı onu okuyodum.

canikommmm seni göremedim ondan yazaadım :) sanada günaydın canım..hangi topiği okuyorsun ben de aşılamaya baktım da :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bnde aşılamayı..oda olmazsa kışa da tüp bebek planı kurdum :))
canikom ben cem demirel i sevdim aslında tüp bebek uzmanı ama aşılama da yapıyorr çoğu kişi hamiş kalmış başarı oranı yüksek ikisindede..bi bak istersen cem demirel yazınca çıkıyor :)

günaydın canımm valla her zamanki gibi uykum var ama bugün biraz daha iyi sayılırım ... regeni okuyunca canım sıkıldı biraz ama düzelecek şeyler bunlar inşallah sen nasılsın hayatım ?

Allah kolaylık versin canım siz çalışanlara..regentoşa bnde çok üzüldüm ve ona uzunnnnnnn bir post yazdım..inşallah faydam olur :)

bari ben cevaplıyım.
günaydın hayatım. aslında burdaydım ama başka topic de aşılama ile ilgili bi yazı vardı onu okuyodum.

canikommmm seni göremedim ondan yazaadım :) sanada günaydın canım..hangi topiği okuyorsun ben de aşılamaya baktım da :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bnde aşılamayı..oda olmazsa kışa da tüp bebek planı kurdum :))
canikom ben cem demirel i sevdim aslında tüp bebek uzmanı ama aşılama da yapıyorr çoğu kişi hamiş kalmış başarı oranı yüksek ikisindede..bi bak istersen cem demirel yazınca çıkıyor :)

bu gün çok agrasif takılıyorum yaaaa. sinir oluyorum bu yüzden.
nereye yazınca çıkıyo canım.??

sağol canım ... kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın da benimde bu konuda bi fikrim var şimdi ben hsg den sonraki 3 ayı bekliyorum ya inşallah hamile kalırım bütün bunlara gerek kalmaz ama bende gittiğim tüp bebek merkezindeki doktorun anlatımından çok memnun kaldım ve aşılama yerine yaptıracaksam tüp bebek yaptırmayı tercih ettim çünkü aşılamanın tutuma oranı normal yolla aynı yani % 20 sadece sperm doğal yolla değilde aşı ile tüplere bırakılıyo yani gene iş yumurtalara kalıyo ama tüpte öyle değil yaşa da bağlı olarak tabi % 65 şans daha yüksek maddi yönden düşündüğümde de işi şansa bırakmak istemem şahsen aşılama için 1200 TL + masrafları vardı ya ilk deneme de tutmazsa ? tüpte tutmama gibi bişey yok denecek kadar az aşılamaya göre birkaç kez aşılama yapacağıma bir kez tüp yaparım diye düşünüyorum Allahım inşallah bunlara gerek bırakmaz bayrama şeker niyetine hamile haberimi dağıtırım inşallah

canım benim gittiğim hastane herşey dahil 750 tl demişti. tüp bebek beni sarsar o baya pahalı çünkü.

canım benim gittiğim hastane herşey dahil 750 tl demişti. tüp bebek beni sarsar o baya pahalı çünkü.

tabi o fiyata yapan da var canım ben benim gittiğim yeri örnek göstereyim dedim bir yerle daha görüşmüştüm o da 750-800 herşey dahil dedi sonra evraklarını bi aldım bir sürü tahlil istiyolar test istiyolar şu ilacı kullanmanız lazım falan filan yazmışlar bu dediğimde hiçbişey yapmana gerek yok sadece oraya gidiyorsun onlar ne gerekiyorsa yapıyorlardı ama çok da araştırmadım fiyat açısından açıkçası tutma oranlarını duyduktan sonra tüp hemen hemen heryerde aynı 4000-5000 TL civarıydı oruç oruç yanlış hatırlamıyorsam ...

Son düzenleme:

canım bnde öyle düşünüyordum ama cem demirel aşılamada da iyimiş ondan dedimki bi kere deniyelim belki olur...tüp bebekte çok hormon yüklemesi yapılıyor onun süreci daha sıkıntılı..gerçi olmazsa son çare onuda yaptıracağım da ama yinede önce aşılama denemek istiyorum ben tabi bakalımm zaman ne gösterecek :) Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallah :)

canikom sen nerde 750 ye buldun?? benim dediğim doktor 1500 e falan geliyor çoğu yerde de bu civarda 1200-1500 arası..tüp bebek de en fazla 6000 tıutuyor..

siz şimdi böle deyince muallakta kaldım, acaba tahliller hariçmiydi. hatırlamıyorum ama 4-5 ay sonra giderim herhalde doktora o zaman sorarım gerçi size bi yararım olurmu bilemem inşallah o kadar beklemezsiniz.

gebelik döneminde içinde folik asit bulunan ıspanak,brüksel lahanası, brokoli, taze fasulye, yer fıstığı ve ceviz gibi gıdaları tüketmek faydalıdır.. :)

kızlarr hani 4çeker diye bi reklam varya gsm operatörü işte onda ücretsiz bir uygulama var 9 ay boyunca ücretsiz hangi haftadaysan onunla ilgili bilgiler geliyor..eğer o operatörü kullanan varsa HAMİLE AD SOYAD” yazıp, 7365’e SMS göndermeleri ve gelen mesajı yanıtlamaları yeterli. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…