- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.081
bu arada moralim bozuldu da kalktim yataktan geldim kizlar..
bu adam canimi yok yakiyor, söylüyorum anlamiyor ben seviyorum böyle diyor... az önce yine yandi canim.. ben de seslenmedim günü degerlendirme hatrina.. bi görseniz nasil naz yapiyor nasil naz yapiyor.. mübarek rolleri degistik sanki... ben istemesem de dedigini yapiyorum ama.. yoksa küsmesi yakindir hemen.. sirf su günleri bos gecirmemek icin seslenmiyorum o da kiymete bindi.. canimi yakiyorsun dikkat et biraz dedim diye pislik küfür etti bana, sonra da dediki bana yapmiyorum iste bir sey, zaten cocuk da olmuyor... en cok üzen de bu oldu zaten. can acisi geciyor da lafin acisi gecmiyor.. ilk kez de demiyor zaten..
gerizekalinin iki gündür is arkadasini görüyoruz.. kocaman kadin.. gerci burda farketmiyor yasli-genc, dul-evli-bekar... kadinin bi bakisi var elinden gelse öldürecek beni, bana selam bile vermiyor mecburen burnunu kivirip hallo diyor.. kendi bile farketti bu niye böyle bakiyor diye.. ama muhabbete gelince, konusurken agzinin icine düsüyor.. ben ona bir sey demiyorum ama.. gerizekali herif.. kendimi kötü hissetiriyor hep böyle.. baskasi olsa destek olur, karisi üzülmesin diye ugrasir ama bu beni üzmek icin elinden geleni yapar..
telefon caldi, ben dustayken.. önce ev caldi bakmadi.. sonra cebim caldi mal mal bana bagiriyor bak telefona diye, almis cebi banyoya geliyor.. arayan da doktormus geri aradim telesekreter cikti.. ya bi insan bu kadar mal öküz salak olur.. calan telefonu acmiyor.. ben buna ne diyim ki???
biz de bi sorun var ya hadi hayirlisi.. yoksa normal sartlarda simdiye kadar bebek tutardi, hatta kocaman da olurdu... Allahim yardim etsin her tarafiyla ugrasiyorum.. keske kocam daha farkli olsaydi.. yipraniyorum coookkk
günaydınnnnnnnn renewal ve breshka cım :)) nasılsınız??
günaydınnnnnnnn renewal ve breshka cım :)) nasılsınız??
günaydın canımmvalla her zamanki gibi uykum var ama bugün biraz daha iyi sayılırım ... regeni okuyunca canım sıkıldı biraz ama düzelecek şeyler bunlar inşallah sen nasılsın hayatım ?
bari ben cevaplıyım.
günaydın hayatım. aslında burdaydım ama başka topic de aşılama ile ilgili bi yazı vardı onu okuyodum.
günaydın canımmvalla her zamanki gibi uykum var ama bugün biraz daha iyi sayılırım ... regeni okuyunca canım sıkıldı biraz ama düzelecek şeyler bunlar inşallah sen nasılsın hayatım ?
bari ben cevaplıyım.
günaydın hayatım. aslında burdaydım ama başka topic de aşılama ile ilgili bi yazı vardı onu okuyodum.
Allah kolaylık versin canım siz çalışanlara..regentoşa bnde çok üzüldüm ve ona uzunnnnnnn bir post yazdım..inşallah faydam olur :)
canikommmm seni göremedim ondan yazaadım :) sanada günaydın canım..hangi topiği okuyorsun ben de aşılamaya baktım da :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bnde aşılamayı..oda olmazsa kışa da tüp bebekplanı kurdum :))
canikom ben cem demirel i sevdim aslında tüp bebek uzmanı ama aşılama da yapıyorr çoğu kişi hamiş kalmış başarı oranı yüksek ikisindede..bi bak istersen cem demirel yazınca çıkıyor :)
Allah kolaylık versin canım siz çalışanlara..regentoşa bnde çok üzüldüm ve ona uzunnnnnnn bir post yazdım..inşallah faydam olur :)
canikommmm seni göremedim ondan yazaadım :) sanada günaydın canım..hangi topiği okuyorsun ben de aşılamaya baktım da :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bnde aşılamayı..oda olmazsa kışa da tüp bebekplanı kurdum :))
canikom ben cem demirel i sevdim aslında tüp bebek uzmanı ama aşılama da yapıyorr çoğu kişi hamiş kalmış başarı oranı yüksek ikisindede..bi bak istersen cem demirel yazınca çıkıyor :)
bu gün çok agrasif takılıyorum yaaaa. sinir oluyorum bu yüzden.
nereye yazınca çıkıyo canım.??
sağol canım ... kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın da benimde bu konuda bi fikrim var şimdi ben hsg den sonraki 3 ayı bekliyorum ya inşallah hamile kalırım bütün bunlara gerek kalmaz ama bende gittiğim tüp bebek merkezindeki doktorun anlatımından çok memnun kaldım ve aşılama yerine yaptıracaksam tüp bebek yaptırmayı tercih ettim çünkü aşılamanın tutuma oranı normal yolla aynı yani % 20 sadece sperm doğal yolla değilde aşı ile tüplere bırakılıyo yani gene iş yumurtalara kalıyo ama tüpte öyle değil yaşa da bağlı olarak tabi % 65 şans daha yüksek maddi yönden düşündüğümde de işi şansa bırakmak istemem şahsen aşılama için 1200 TL + masrafları vardı ya ilk deneme de tutmazsa ? tüpte tutmama gibi bişey yok denecek kadar az aşılamaya göre birkaç kez aşılama yapacağıma bir kez tüp yaparım diye düşünüyorum Allahım inşallah bunlara gerek bırakmaz bayrama şeker niyetine hamile haberimi dağıtırıminşallah
canım benim gittiğim hastane herşey dahil 750 tl demişti. tüp bebek beni sarsar o baya pahalı çünkü.
sağol canım ... kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın da benimde bu konuda bi fikrim var şimdi ben hsg den sonraki 3 ayı bekliyorum ya inşallah hamile kalırım bütün bunlara gerek kalmaz ama bende gittiğim tüp bebek merkezindeki doktorun anlatımından çok memnun kaldım ve aşılama yerine yaptıracaksam tüp bebek yaptırmayı tercih ettim çünkü aşılamanın tutuma oranı normal yolla aynı yani % 20 sadece sperm doğal yolla değilde aşı ile tüplere bırakılıyo yani gene iş yumurtalara kalıyo ama tüpte öyle değil yaşa da bağlı olarak tabi % 65 şans daha yüksek maddi yönden düşündüğümde de işi şansa bırakmak istemem şahsen aşılama için 1200 TL + masrafları vardı ya ilk deneme de tutmazsa ? tüpte tutmama gibi bişey yok denecek kadar az aşılamaya göre birkaç kez aşılama yapacağıma bir kez tüp yaparım diye düşünüyorum Allahım inşallah bunlara gerek bırakmaz bayrama şeker niyetine hamile haberimi dağıtırıminşallah
canım benim gittiğim hastane herşey dahil 750 tl demişti. tüp bebek beni sarsar o baya pahalı çünkü.
noldu canım yaa neden agrasifsin..yani ekstra bişi mi oldu??
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/386283-dr-cem-demirel-atasehir-memorial.html
canım bnde öyle düşünüyordum ama cem demirel aşılamada da iyimiş ondan dedimki bi kere deniyelim belki olur...tüp bebekte çok hormon yüklemesi yapılıyor onun süreci daha sıkıntılı..gerçi olmazsa son çare onuda yaptıracağım da ama yinede önce aşılama denemek istiyorum ben tabi bakalımm zaman ne gösterecek :) Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallah :)
canikom sen nerde 750 ye buldun?? benim dediğim doktor 1500 e falan geliyor çoğu yerde de bu civarda 1200-1500 arası..tüp bebek de en fazla 6000 tıutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?