- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.101
herşey üst üste geldi. canım sıkkın baya. kızla tartıştım dün kırdım onu baya.
bugün iyi değilim hülya
canım bnde öyle düşünüyordum ama cem demirel aşılamada da iyimiş ondan dedimki bi kere deniyelim belki olur...tüp bebekte çok hormon yüklemesi yapılıyor onun süreci daha sıkıntılı..gerçi olmazsa son çare onuda yaptıracağım da ama yinede önce aşılama denemek istiyorum ben tabi bakalımm zaman ne gösterecek :) Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallah :)
canikom sen nerde 750 ye buldun?? benim dediğim doktor 1500 e falan geliyor çoğu yerde de bu civarda 1200-1500 arası..tüp bebek de en fazla 6000 tıutuyor..
canım bende araştırdım biraz da tüp bebek yada aşılama konusunda iki yeri çok tavsiye ediyorlar birincisi memorial ikicisi umut tüp bebek ... Allahım hiç bu yollara başvurmamıza gerek bırakmaz inşallah
evet canım cem demirel zaten memorial da ataşehir :) umutu da duydum ama ben öyle bi gerek olursa cem beye gitmeyi düşünüyorum...bakalımm inşallah gerek kalmaz da Allah ım bu ay verir bebişlerimiiz...
bu arada ben hep söktürücüyle adet oluyorum ya bu ay almıcam normal adetim ne zaman gelirse beklicem..tabi bu benim için bi sıkıntı doğuracak acaba hamiş miyim yoksa yine adetim geç mi gelcek diye düşüncembakalım normal şartlarda 21-25 ağustosta gelmesi gerek gelmezse test yaparım negatif çıkar kesin..beklerim adetimi sonrada giderim cem beye :)
evet canım cem demirel zaten memorial da ataşehir :) umutu da duydum ama ben öyle bi gerek olursa cem beye gitmeyi düşünüyorum...bakalımm inşallah gerek kalmaz da Allah ım bu ay verir bebişlerimiiz...
bu arada ben hep söktürücüyle adet oluyorum ya bu ay almıcam normal adetim ne zaman gelirse beklicem..tabi bu benim için bi sıkıntı doğuracak acaba hamiş miyim yoksa yine adetim geç mi gelcek diye düşüncembakalım normal şartlarda 21-25 ağustosta gelmesi gerek gelmezse test yaparım negatif çıkar kesin..beklerim adetimi sonrada giderim cem beye :)
hiç gitmedin dimi cem beye,
iyi bari önden sen bi git bakalım neler olucak ne kadar tutucak.
inşallah gitmezsin .. GidemezsinnnnnnnnBebişin gelir annecim ben geldim biyere gitmene gerek yok der canım benim sen niye şu soğan kürünü yapmıyorsun ilaçla hasta olanların hepsi ilacı bırakmış zamanında hasta oluyorum diyor bugün benim 7.günüm
canlarım ben çıkıyorummm kocacım bu akşam geç gelcek bende arkadaşıma gidiyorum beraber iftar etcez kızkıza ohhhhhhh onunda kocası yok yanında :)))) şimdiden gideyim de muhabbet falan çabuk geçer zaman :))
kendinize ii bakınn çok öpüyorummmm :))
regentoşummmm gelince sana yazdığımm uzunnnnnnn postu okumayı unutma canım gönlünü ferah tut Allah ım huzur versin size :)
yok canım gitmedim ama internetten çok okudum burdan da okudum çok methettiler..biyografisi de çok iyi..google yaz cem demirel diye canım ordan da oku istersen..aşılama 1500 civarı tutuyor canım tüp de 5000 falan tutuyor..canım bayramdan sonra belli olcak :)
canlarım ben çıkıyorummm kocacım bu akşam geç gelcek bende arkadaşıma gidiyorum beraber iftar etcez kızkıza ohhhhhhh onunda kocası yok yanında :)))) şimdiden gideyim de muhabbet falan çabuk geçer zaman :))
kendinize ii bakınn çok öpüyorummmm :))
regentoşummmm gelince sana yazdığımm uzunnnnnnn postu okumayı unutma canım gönlünü ferah tut Allah ım huzur versin size :)
keyfine bak tatlımmmm
bende çalışmak istemiyorummmmmmm:84:
bende istemiyorum yaa hafta sonu da gelmedi bi türlü offf valla c.tesi pazar full yatıcam :97:
ohhhhh yat valla bende kaynanalardayım napcammmmm
alırım bende görümceyi öleden sonra sultan ahmete gideriz sahurdan sonra geliriz amaaaaaaaaaaa kırmızılar biterse o güne kadar.
regencim canım yaa sabah sabah okudum yazdıklarını inan gözlerim doldu .. Güzelim hiç kendini üzmeye değmez kıymetin bilindiği kadar değer vereceksin karşındakine o yüzden üzülmeye değmez ... Yaşadığın şey bir kadın için gerçekten zor aylardır nasıl bebek istediğini ben biliyorum eşinin de biraz daha anlayışlı olması lazım sana en yakın kişi olarak... ama onun tarafından da bakmak lazım ( küfür etti diyorsun yaptığı hoş karşılanacak bişey değil tabiki ) eşinde de senin kadar çocuk istemi varsa kendinden pay biç onunda artık sinirleri yıpranmıştır belki o gün morali de bozuktur ama böyle tepki yerine keşke karşılıklı konuşmayı deneseydi ... Hiç üzülme canım Rabbim hayırlısıyla bir melek göndersin bak nasıl herşey değişiyor inşallah çok yakında mutlu haberler verirsin bize canım benim
günaydın kızlaaar .... her zamanki gibi çok uykum var bugünde
regencim canım bnm çok üzüldüm durumuna ama bu konularda ben biras katıym yani herşey biraz kadının elinde ,sana eşinin öle şeler sölemesine izin vermiceksin... Bu dünyadaki en deerli insn sensin kimseninde seni üzmesine izin verme... erkeklere birazcık yüz verince hemen başımıza çıkıolar çünkü ... e bizimde doğamızda anaçlı var kıyamayız edemyiz mutlu olsnlar die çabalarız onlarda sora bizi hallederler... yapmcaksın gülüm bunlara iilik yaramıo yani daa dorusu yaramıosa yapmicaksın o nasılsa sende öle olcaksnki anca o zaman değerini anlar
kardaiz ,breska, hlya....
kizlar insallah tum bu konustuklariniza gerek kalmaz ve dogal yolla hamile kalirsinizcok kalpten diliyorum.... Allahim insallah kolaylastirsin.. bu sureclerde zor olsa gerek.. supriz bi sekilde gelsinler insallah yavrular...
bende bunaldim bayagi...karnim agriyip duruyogelecekse gelseler artiikkkkk
anasi bi yandan ,oglu bi yandan gelecem oraya haaaellerine ne geciyorsa... bitanem yaa kiyamiyorum sana cidden Allahim islah etsin... sende takma salla diycem ama olmuyor iste..sen yinede uzulmemeyi dene.. bende sIkIldigim zamanlarda oyle yapiyorum uzulmemeyi deniyorum.. cunku sadece kendi kendine zarar verirsin aksi halde..
canim dr nasilariyor aksam aksam??:26::26:
ayyyy sende beni guldurdun hani menbatacimmmcook gecmisolsun insallah etkieder surduklarin... biraz zeytinyagi surmekte rahatlatacaktir emin ol...
Allah razi olsun canim, sen ne güzel dua ediyorsun, beni sadece burdan tanidigin halde.. o bunu bile yapmiyor.. bazen yokluyorum ne düsünüyor diye. cocuk olmazsa birakirsin da sen beni dedim.. durdu yok yaa baskasiyla evlenirim o sana da hizmet eder cocuk da yapar diyor.. hani birak, senin canin sagolsun o nasil laf öyle felan demeyi, cocugun olmayis sebebini kendine hic yakistirmiyor.. direk bana bagliyor ve baskasiyla evleniyor.. ama Allah razi olsun beni atmiyor evdenolmazsa da dicem hayirlisi buymus, belki de bu isin sonu bile yok baksana adama.. aman yaa ne bileyim canim sikkIn, uykumda kacti zaten.. hizmetci olmak icin dogmusum ben.. okumak basta olmak üzere her sey hayal oldu.. gecmiste kaldi, önümü de göremiyorum.. ne bileyim Allah hayirlisini versin iste.. bi o var sigindigim...
bilmiyorum tatlim.. 8.30 olmak üzereyken aradilar iste.. 15 dakka sonra dönebildim ancak.. yarin tekrar ararlar belki.. umrumda da degil zaten.. nasilsa cocuk olmuyor..
karnima agrilar giriyor yaa sinirden. bazen ciglik atiyorum, kendime hayret ediyorum bu ses benden mi cikti diye.. yani bardagin tasacagi an gibiyim her zaman.. destege ihtiyaci var insanin, benimse etrafim bombos.. her an bi tarafa yikilmaya hazir hissediyorum kendimi.. surda bi kocam var o da kendi aleminde.. ama kendim ettim sayilir.. herkese kafa tutup gelmeyecektim buralara.. düsünemedim.. bilemedim.. hic aklim yokmus demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?