2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

herşey üst üste geldi. canım sıkkın baya. kızla tartıştım dün kırdım onu baya.
bugün iyi değilim hülya

ahh canım arkadaşım benimm senin stresin yavrucuğunun da üzülmesine sebep olmuş..sakin olmaya çalış tatlım..bu olanlardan kızının bir suçu yokki...sende biliyorsun bunları biliyorum uygulamak zor ama yapacak bişi yok malesef elden bişi gelmiyor

canım bende araştırdım biraz da tüp bebek yada aşılama konusunda iki yeri çok tavsiye ediyorlar birincisi memorial ikicisi umut tüp bebek ... Allahım hiç bu yollara başvurmamıza gerek bırakmaz inşallah

canım bende araştırdım biraz da tüp bebek yada aşılama konusunda iki yeri çok tavsiye ediyorlar birincisi memorial ikicisi umut tüp bebek ... Allahım hiç bu yollara başvurmamıza gerek bırakmaz inşallah

evet canım cem demirel zaten memorial da ataşehir :) umutu da duydum ama ben öyle bi gerek olursa cem beye gitmeyi düşünüyorum...bakalımm inşallah gerek kalmaz da Allah ım bu ay verir bebişlerimiiz...

bu arada ben hep söktürücüyle adet oluyorum ya bu ay almıcam normal adetim ne zaman gelirse beklicem..tabi bu benim için bi sıkıntı doğuracak acaba hamiş miyim yoksa yine adetim geç mi gelcek diye düşüncem bakalım normal şartlarda 21-25 ağustosta gelmesi gerek gelmezse test yaparım negatif çıkar kesin..beklerim adetimi sonrada giderim cem beye :)

hiç gitmedin dimi cem beye,
iyi bari önden sen bi git bakalım neler olucak ne kadar tutucak.

inşallah gitmezsin .. Gidemezsinnnnnnnn Bebişin gelir annecim ben geldim biyere gitmene gerek yok der canım benim sen niye şu soğan kürünü yapmıyorsun ilaçla hasta olanların hepsi ilacı bırakmış zamanında hasta oluyorum diyor bugün benim 7.günüm

Son düzenleme:
hiç gitmedin dimi cem beye,
iyi bari önden sen bi git bakalım neler olucak ne kadar tutucak.

yok canım gitmedim ama internetten çok okudum burdan da okudum çok methettiler..biyografisi de çok iyi..google yaz cem demirel diye canım ordan da oku istersen..aşılama 1500 civarı tutuyor canım tüp de 5000 falan tutuyor..canım bayramdan sonra belli olcak :)

inşallah canım Allah ın takdiri o yönde olur inşallah....canım ben onu denedim ilk günden ama benim midemi mahvetti gaz yaptı şişkinlik yaptı devam edemedim..

SCREAMAWAYYYY canım dün gece sana çok dua ettim namazımda niyazımda hep aklımdaydın Allah ım inşallah bebeğini sana bağışlar sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım...

canlarım ben çıkıyorummm kocacım bu akşam geç gelcek bende arkadaşıma gidiyorum beraber iftar etcez kızkıza ohhhhhhh onunda kocası yok yanında :)))) şimdiden gideyim de muhabbet falan çabuk geçer zaman :))

kendinize ii bakınn çok öpüyorummmm :))

regentoşummmm gelince sana yazdığımm uzunnnnnnn postu okumayı unutma canım gönlünü ferah tut Allah ım huzur versin size :)

güle güle canım :79:

canım ben aradım hastaneyi ben fiyatları 1080 ile 1100 arası değişiyormuş. euro kuruna göre değişiyormuş.

keyfine bak tatlımmmm
bende çalışmak istemiyorummmmmmm:84:

Son düzenleme:
ohhhhh yat valla bende kaynanalardayım napcammmmm
alırım bende görümceyi öleden sonra sultan ahmete gideriz sahurdan sonra geliriz amaaaaaaaaaaa kırmızılar biterse o güne kadar.

SAHURdan sonra dimi valla o kadar bitkinimki hiçbir yere gidesim yok bu sene iftara kimseyi de çağırmayı düşünmüyorum dün eşimde yer yapıyo benim ablamı senin abini falan çağırırız canım yok valla onlar beni çağırsın akşama kadar evde yatıyolar kimseyi alamam bu sene dedim. zaten ufacık mutfağım var bu sıcakta hiç uğraşamam valla yada h.sonu evde olduğum bir gün hepsini birden alırım başkada kimseyi çağırmam

kizlar her ikinizin soyledigine de katiliyorum....hak veriyorum...

hlyacim postun uzun olunca kopyalamadimmm ... canim benim sende zor surelerden gecmissin... insallah atlatmissin sabrinin ve inancinin mukafatini almissin ve insallah bebislerinlede devam eder mukafatlarin canim benim...

kardaiz ,breska, hlya....

kizlar insallah tum bu konustuklariniza gerek kalmaz ve dogal yolla hamile kalirsinizcok kalpten diliyorum.... Allahim insallah kolaylastirsin.. bu sureclerde zor olsa gerek.. supriz bi sekilde gelsinler insallah yavrular...

bende bunaldim bayagi...karnim agriyip duruyogelecekse gelseler artiikkkkk

inşallah canım benim senin kırmızılar gelmedi mi batın neydi hemşerim yaa heyecanlandım hee

regen için dediklerine aynen katılıyorumm.. amin canımm...

benim için dediklerinede saol cicim.. birazdaha azaldı sanki.. zeytinyagınıda denicem gecmezse..

canım benimm.. senın dustugun bosluga bende evlendiğim ilk zamanlar dustum. yeni bir yer, yeni bir yasam, evde sadece iki nefes. dilerim Allah tan en yakın zamanda aşarsınız bunları..

sılanın ve hly nın dediklerinede katılıyorumm. cok dogru yazmıslar .. hly nın dediği gibide kocanla konusmayı dene?? sana kotu agresif davranınca kotu sozler sarfedince neler hissettiğini soyle.. ins zamanla oda senı anlar ve hersey yoluna girer.

screamcim hayırdır guzelim ne oldu ?? calısma hayatına biraz ara ver guzelim evinde dinlen. Rabbim melegini sana bagıslasın..

kızlarr bu mubarek ramaazan ayında ettiğimiz bütün dauları rabbim kabul etsin..bizler evlatsız cocuksuz bırakmasın. hakkımızda herseyın hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…