- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.121
ewett. ugramadılar.. bakıyorum onemli bır gunde değil ... zaten kocam gene ekti benimoralim bozukk..
bu adam benı oldurecek..
aa izin verme canım ihmal etmesin seni
gelince sorucam hesabını.... iftara kadar dısarı cıkalım dedimm.. alısveris yapmam lazımmm hemde gezeriz dimi ama.. bak o yuzden kactı. gelmıyor..
hmmmm alışveriş dediysen hiç gelmez
ama canımmm kendisine ciciler alıcaktımmmm... yani kendi için...kacırıyor fırsatı...
günaydın kızlarrrr
regencimmmm canım benim aynı sınavdan benimde ablam geçiyor. seni az çok anlayabiliyorum. Allaha senin dua edicem canım.
kayınvalideni ve eşini için de Allah ıslah eylesin, Allah şaşırtsında kıymet bilenlerden eylesin canım. kahredip de üzme kendini. umarım herşey istediğin gibi olur.
günaydınlar herkese.
regencim çok üzüldüm ya gerçekten . Umarım Allah en kısa zamanda eşini ve kaynana müsveddesini ıslah eder. İnşallah cnm benim. Rabbim sana hayırlı bir evlat verir tez zamanda da. hiç birini tınlamazsın. bizler varız kendini yalnız hissetme.
regencim canım yaa sabah sabah okudum yazdıklarını inan gözlerim doldu .. Güzelim hiç kendini üzmeye değmez kıymetin bilindiği kadar değer vereceksin karşındakine o yüzden üzülmeye değmez ... Yaşadığın şey bir kadın için gerçekten zor aylardır nasıl bebek istediğini ben biliyorum eşinin de biraz daha anlayışlı olması lazım sana en yakın kişi olarak... ama onun tarafından da bakmak lazım ( küfür etti diyorsun yaptığı hoş karşılanacak bişey değil tabiki ) eşinde de senin kadar çocuk istemi varsa kendinden pay biç onunda artık sinirleri yıpranmıştır belki o gün morali de bozuktur ama böyle tepki yerine keşke karşılıklı konuşmayı deneseydi ... Hiç üzülme canım Rabbim hayırlısıyla bir melek göndersin bak nasıl herşey değişiyor inşallah çok yakında mutlu haberler verirsin bize canım benim
günaydın kızlaaar .... her zamanki gibi çok uykum var bugünde
regencim canım bnm çok üzüldüm durumuna ama bu konularda ben biras katıym yani herşey biraz kadının elinde ,sana eşinin öle şeler sölemesine izin vermiceksin... Bu dünyadaki en deerli insn sensin kimseninde seni üzmesine izin verme... erkeklere birazcık yüz verince hemen başımıza çıkıolar çünkü ... e bizimde doğamızda anaçlı var kıyamayız edemyiz mutlu olsnlar die çabalarız onlarda sora bizi hallederler... yapmcaksın gülüm bunlara iilik yaramıo yani daa dorusu yaramıosa yapmicaksın o nasılsa sende öle olcaksnki anca o zaman değerini anlar
REGENTOŞUM canım şimdi sana bişi dicem ve bunu ilk defa sölüyorum..biz eşimle evliliğimizin 1.yılında az daha boşanıyordukçok zorlu süreçlerden geçtik..çok sıkıntılar yaşadık..çok şükür atlattık..orası ince bir çizgi bu tarafında kalırsan mücadeleyi kazanıyorsun ...ama çizgiyi bir adım geçince geri dönüşü yok..biz mücadele verdik çabaladık şimdi çok şükür 2senedir hiç problemimiz yok bunun nedenleri arasında canım en öenmlisi eşim yeni şirket kurmuştu ve çok yoğun çalışıyordu..biz yeni evliyiz başka bi yere gitmişim evde sürekli tek başımayım..düşün eşimden istediğim ilgiyi göremiyorum sürekli yanlızım bunalmışımm kafayı yiyorum yemek sofralarında uyuya kaldığım zamanlar oluyordu..sonra sonra büyük kavgalar başladı...bide buna kaynanamlarla yaşadığım sıkıntılar eklendi..en sonunda ipler koptu ben anneme gittim..sonra bu ertesi gün geldi annemle oturduk konuştuk...ben kocamı çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim ama bana zaman ayırmamsı zamanla kavgalar falan çok yıpratmıştı evliliğimi tek başıma yaşıyordum düşün...nysee konuştuk annem uyardıııı tatlı dille falan sarıldık barıştık eve gittim..sonra c.tesileri çalışmayı bıraktı tatile gittik akşam geç gelmemeye yada haftanın 2 günü falan geç gelmeye başladı vs.biz rayına oturttuk yani...şimdi bunu anlatıyorum çünküü eşim çok stresliydi bir iş oturtmaya çalışıyordu kolay değil para kazanmaya çalışıyordu bu arada..yani aşırı stresli zamandaydı..bnde sabrettim sabrettim ama baktım olmuyor bnde salmıştım...sonra konuşa konuşa hallettik...şimdi şuraya bağlıyorumki belki eşininde bi stresi vardır vardiyalı çalışmak çok zor o bile başlı başına bi stres kaynağı..sizinde bizim gibi konuşamama probleminiz var..ama bu durumu halletmenin çoğu senin elinde malesef...eşinle konuşun..ortak bişiler yapın..anlatmaya çalış hislerini böyle yapınca şunları hissediyorum falan gibi...kaynanamla olan sıkıntıları da şöyle atlattıım..kaynanama gittim anne bana bunları yaptığın için sana kırıldım ve o yüzden tavır aldım..kusuruma bkma dedim (%100 ben haklıydım canım ama ailemin huzuru için buna mecburdum) oda sarıldı falan tamam snde kusuruma bkma dedi..böyle bir sıkıntı olunca konuşmak en iyisi..belki snde bunları deneyebilirsin..canım ama şunu yaptım ben ve sonuçlar kötü oldu işte boşanmaya gelmiştik düşün..kendi kendime gaz verdim kendimi doldurdum..snde bunu yapıyorsun canım benim gibi ama yapma sakin olmaya çalış o anda git hemen başka bişiyle uğraş..sakinleşince de kocanla konuş ama sakin sakin...ayy çok uzattım ama kendimden yola çıkarak sana yardımcı olmaya çalıştım inşallah olmuşumdur canım...oruç başıma vurdu bugün pek ii sayılmam arada düşük cümlelerim falan varsa kusura bkma canım...inşallahh hakkında hayırlısını nasip etsin Allah ım...umarım gönlünün güzelliği eşine de yansır canım..mutlu mesut ve çocuklu güzel bir hayatınız olur...SABIR...
ooyyyy canım kıyamam sana yaakizlar cok tesekkür ederim hepinizden teker teker Allah razi olsun... gercekten bi siz varsiniz yaa.. daha önce napiyordum ben bilmiyorum, ama daha önce daha cok bunaliyordum o bi gercek...
ben kendimin de degistiginin farkindayim ama elimden bir sey gelmiyor.. yani degismekten kastim, duygusuzlastim.. önceden ona cok üzülürdüm.. ama o ve ailesinin bana hic acimadigini gördükce ayni sekilde davranmaya basladim.. ha kendime yakistiramiyorun o ayri.. kim arasa bir sey istese kosar giderim ama bunlara karsi icimden gelmiyor.. neyse bakalim zaman bi sekilde ilac olacak..
esim isten erken gelmis.. ben de kaynanatörün yanindaydim. birakmadi, oglan gelince buraya gelsin diye, seslenmedim sonra bozuluyor yanlis anliyor diye.. yani her olayda da germek istemiyorum. neyse bizimki de ta 2de gelmis 4de gelecegi yere.. ne ariyor ne soruyo ne merak ediyor.. omuzu agrimis da erken gelmis.. kaynim geldi abimin arabasi kapinin önündeydi dedi.. biz de aradik neyse sen eve gel dedi, geldim baktim uzanmis masaj yap dedi seslenmedim yaptim.. dr'a git bari dedim kayinbabami aradim arabayi sürmesi icin o da sinir sey, böyle bir sey oldu mu kimseye laf ettirmez kabadayi, neyse geldi gittik acilin doktoru 6da geliyormusgeri geldik kaynanam gitmeden emri verdi cikinca bize gelin diye.. o gitti ben de gitmedim bu ne ya.. anasi babasi geber dese hic düsünmeyecek..
aklima hastanede yattigim geldi.. ben yatiyorum hastanede.. bu da beni birakti arkadasina gitti, benim yanimda batan bir sey var gibi sanki.. aman ya nasil olsa herksi burda benim kimim var.. Allahtan dilimi gelistirdim en azindan ölmem buralarda..
neysem yaa ben dalgaliyim bugünlerde.. nazancim da söylüyor sarkisini yine
ooyyyy canım kıyamam sana yaaboşver güzelim hiiiiç umrunda olmasın aklına taktıkça daha kötü olur sonra affedilecek şeyleri de affedemezsin. Bende eşimle çok olay yaşadım boşanmaların eşiğine geldim sinir krizleri geçirip ambulanslarla hastanelere kaldırıldım bunları unutmuyorum hiçbir zamanda unutmam ama karşımdakine de pişman olma fırsatı bırakıyorum sürekli yüzüne vurmuyorum mesela kendi kendine ezilsin diye ... etrafındakilere de fırsat verme evinize bu kadar karışmasınlar yaa özellikle kaynanan laftan anlayan bişeyse otur al karşına konuş sonuçta o da bi anne bi kadın içerde bişeyler vardır seni anlayacak ( dimi :26: ) ama en önemlisi eşinle konuşman bu şekilde mutlu olmadığını bilsin hayatım .Dünya onun etrafında dönmüyor bu şekilde çok yıprandığını herzaman aynı seni karşısında bulamayacağını tatlı bir dille anlat gerekirse biraz olduğunuz yerden uzaklaşın ama herşeyden önce birbirinizi dinleyerek konuşun canım yoksa hiçbirşeyi halledemezsiniz
sana başka bi şarkı önereyimmi ( töbe töbe oruç oruç Allahım kız biraz gülsün diye sen günah yazma ) kaynanan için Dailymotion - Hüseyin Turan - Acayip Hayvanlara Benziyirsen - Müzik Kanalı
regennnn
şiiiitttt
naber şeker nasılsın, bize zaman mı lazım şimdi :97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?