2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin menbetacigim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
nasilsiniz kizlar???
Regencigim Allah en kisa zamanda bu SIKINTIDAn seni kurtarsin canim bunun iicinde sabir etmek lazim ve bol bol dua etmek lazim.
Insaallah mukafatini alirsin canim

ewett. ugramadılar.. bakıyorum onemli bır gunde değil ... zaten kocam gene ekti beni moralim bozukk..

bu adam benı oldurecek..

ama canımmm kendisine ciciler alıcaktımmmm... yani kendi için...kacırıyor fırsatı...

valla canım bizimki kendine de alsak benimle çıkmak istemiyor çok oyalanıyormuşum ne yapayım yani elime geçeni alayım mı dimi ama aksine o da çok şanslıdır alışveriş konusunda onun için çıktığımızda hemen ilk denediğini alır beğenmeyeceğim şeyi niye deneyim diyo bende sen şanslısın şanslı başta benim gibi bi hatun aldığın için şanslısın diyorum

kizlar cok tesekkür ederim hepinizden teker teker Allah razi olsun... gercekten bi siz varsiniz yaa.. daha önce napiyordum ben bilmiyorum, ama daha önce daha cok bunaliyordum o bi gercek...

ben kendimin de degistiginin farkindayim ama elimden bir sey gelmiyor.. yani degismekten kastim, duygusuzlastim.. önceden ona cok üzülürdüm.. ama o ve ailesinin bana hic acimadigini gördükce ayni sekilde davranmaya basladim.. ha kendime yakistiramiyorun o ayri.. kim arasa bir sey istese kosar giderim ama bunlara karsi icimden gelmiyor.. neyse bakalim zaman bi sekilde ilac olacak..

esim isten erken gelmis.. ben de kaynanatörün yanindaydim. birakmadi, oglan gelince buraya gelsin diye, seslenmedim sonra bozuluyor yanlis anliyor diye.. yani her olayda da germek istemiyorum. neyse bizimki de ta 2de gelmis 4de gelecegi yere.. ne ariyor ne soruyo ne merak ediyor.. omuzu agrimis da erken gelmis.. kaynim geldi abimin arabasi kapinin önündeydi dedi.. biz de aradik neyse sen eve gel dedi, geldim baktim uzanmis masaj yap dedi seslenmedim yaptim.. dr'a git bari dedim kayinbabami aradim arabayi sürmesi icin o da sinir sey, böyle bir sey oldu mu kimseye laf ettirmez kabadayi, neyse geldi gittik acilin doktoru 6da geliyormus geri geldik kaynanam gitmeden emri verdi cikinca bize gelin diye.. o gitti ben de gitmedim bu ne ya.. anasi babasi geber dese hic düsünmeyecek..

aklima hastanede yattigim geldi.. ben yatiyorum hastanede.. bu da beni birakti arkadasina gitti, benim yanimda batan bir sey var gibi sanki.. aman ya nasil olsa herksi burda benim kimim var.. Allahtan dilimi gelistirdim en azindan ölmem buralarda..

neysem yaa ben dalgaliyim bugünlerde.. nazancim da söylüyor sarkisini yine

canim benim, sana eskileri hatirlattigim icin kusura bakma... biz henüz o asamaya gelmedik, ben gercekten cok sabirliymisim, gercekten bunu gördüm burda yasadigim süre icerisinde.. ha gelsek de bosanirdik yünkü bunlar da bosanmak cooook normal.. tabiki erkeklerinde.. dediler de zaten bu ailenin erkekleri 3den asagi evlenmez diye.. öyle gercekten de... ailem yanimda olsaydi hem bunlar bu kadar üstüme gelemezlerdi hem de onlarin da bi agirligi olurdu en azindan beni evden kovduklarinda cikar giderdim.. gurursuzlasmazdim... basim dik dururdu.. yani anlatmama gerek yok, bazen cok fazla dertleniyorum farkediyorum ama baska kimseye de nazim gecmiyor maalesef..

kaynanama gelince artik muattap almiyorum cünkü kiymetimi bilmiyor farkindayim, iyi davranmak zorunda oldugu icin iyi davraniyor... yani belli mecburi.. kayinbabamin sevgisini hissedebiliyorum onun huyu pis gicigin teki ama samimi.. onunla aramin iyi oldugu dönemlerde bu kadina bir haller olyuor o yüzden yaklasmiyorum.. kaynimi zaten Allah yeryüzünden kaldirsin.. onun gözümde kesip attiginiz tirnak kadar bile degeri yok.. yani oturup konusma asamalarini yok denedim.. insanlar konusarak anlasir.. bunlar degil neyse biraz zamana ihtiyacim var sanirim sadece zaman....

ooyyyy canım kıyamam sana yaa boşver güzelim hiiiiç umrunda olmasın aklına taktıkça daha kötü olur sonra affedilecek şeyleri de affedemezsin. Bende eşimle çok olay yaşadım boşanmaların eşiğine geldim sinir krizleri geçirip ambulanslarla hastanelere kaldırıldım bunları unutmuyorum hiçbir zamanda unutmam ama karşımdakine de pişman olma fırsatı bırakıyorum sürekli yüzüne vurmuyorum mesela kendi kendine ezilsin diye ... etrafındakilere de fırsat verme evinize bu kadar karışmasınlar yaa özellikle kaynanan laftan anlayan bişeyse otur al karşına konuş sonuçta o da bi anne bi kadın içerde bişeyler vardır seni anlayacak ( dimi :26: ) ama en önemlisi eşinle konuşman bu şekilde mutlu olmadığını bilsin hayatım .Dünya onun etrafında dönmüyor bu şekilde çok yıprandığını herzaman aynı seni karşısında bulamayacağını tatlı bir dille anlat gerekirse biraz olduğunuz yerden uzaklaşın ama herşeyden önce birbirinizi dinleyerek konuşun canım yoksa hiçbirşeyi halledemezsiniz
sana başka bi şarkı önereyimmi ( töbe töbe oruç oruç Allahım kız biraz gülsün diye sen günah yazma ) kaynanan için Dailymotion - Hüseyin Turan - Acayip Hayvanlara Benziyirsen - Müzik Kanalı

ya böyle aglamakli geziyorum ya en cok bu halime sinir oluyorum.. tamam her evlilikte olyuor anlasinlan b u tür olaylar.. ama ben karsimda muattap alabilecegim bir erkek istiyorum..

aman yaa neyse.. o sarkiyi biliyorum ve hakkaten o da güzel oturdu..

regennnn
şiiiitttt
naber şeker nasılsın, bize zaman mı lazım şimdi :97::97::97:

idare ediyorum bitanem benim sagolasin.. ne yapayim kendimi bilgisayara verdim.. zaman her seyin ilacidir derler yaa bakalim ne getirecek bize :97::97::97::97::97:

kocami aradim annesigilde yatiyormus.. omuzu agriyorya doktora gidecek altida.. sinir oldum yine.. kaynanatör sen niye gelmedin diye yirtiyo kendini.. kapatirken yine dedi gel burdan gidin diye.. aradaki mesafede 100 metre anca maalesef ki (!) görünmüyor evler anca catiyi görebiliyor...

ay cok acayip bi ruh hali icindeyim.. gercekten artik bebek de istemiyorum.. ben bu durumda bi cocuga nasil bakarim??? esimle konusmam lazim.. böyle olmuyor.. ay ben yine otomatige bagladim iyiki bi nasilsin dedin heee

sen nasilsin canim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…