- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.141
olsun yavrucum bağla yaaaaa
alırsın karşına sakince konuşursun güzelim. kendine bak, moralini hiç bozma, onların karşısında küçük emrah moduna sakın girme, kendinden ödün verme, ye iç stres yapma. çocuk mevzusunu da konuş olmazsa.
bende eh iyiiiii, bazen benimkide diyo vaz mı geçsek çocuktan diye üzüyo beni. diyorum keşke aşılama yapdırsaydık diye ama herşey kısmet.
canim yaaa iste herkesin sIkIntIsI ayri.. belki de stres ortaminda olmasaydiniz, zaman darligi da olmasaydi olurdu bence... aman ya niye vazgeciyormussunuz.. gelince yine denersiniz bu sefer asilama yaptirirsin olmazsa neden olmasin yani.. isi sIkI tutarsin.. ben sadece ates ölcmeye devam ediyorum o kadar, o da aliskanlik oldu iste.. biraktim yaa... olacagi varsa olur, olmazsa da vardir bunda bi hayir.. ne güzel öylü söz gibi oldu heeama sen esin gelince yine denersiniz yok öyle bi iki ugrasip caymak...
bu kızlar nerde kardaizcimm yaaa??
bugun cok sakındı buralar... bende ıftara hazırlık yapıyorum yavasss yavasss..
bu adam halen gelmedı yaa. arayayımda soyleyeyim bari. iftarada gelmesin. sinir etti beni..
hoşgeldin,
yavrucum bugün fena sakinlik vardı.
deme deme olsun sen yinede sakinliğini koru.
hosbulduk canımmmm
bilemicemmm.... kustum ondan.. dondurma ve tatlı almıssa gelırken barısırım.. yok ama eger almamıssa konusmucam onla...
kızlarr neler yapıyorsunuz..bu aralar pek giremiyorum, bilgisayardan tiksinmiş durumdayım..millet başka şeylerden tiksinir ben bilgisayardan tiksiniyorummmm yaumarım herkes iyidir ve güzel haberler vardır..ara ara bakmaya çalışıyorum ama çok fazla nette kalmaya tahammülüm yok, hemen midem bulanıyooo..güzel haberler bekliyorum sizden, screamawaycimden bi haber var mııı?onu da çok merak ediyorum bu arada kızlar ya :18:
siz tr'de oruc mus tutuyorsunuz???biliyor musunuz burda bir saat saha gec aciliyor.. yani siz örnegin 8de acarken burda saat 7. ve daha da bekleniyor ve 9da aciliyor bugün mesela 9:15 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse gelince bir seyler yazcam....
rekor bende tatlim...bizde 9.30 aciyoruz..... hergun bir iki dkka dsuyor iste....... ayy vallahi ayila bayila geciyoriste... elhamdulillah korktugumdan daha kolay geciyor yinede veriyor mevlam sabrini...
yani menbatacim... sen iftariniyapmis,bulasiklarini yikamisken biz henuz 2 saat bekliyoruz iftar icin... yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dogru diyorsun tatlim, iki dakka iki dakka geriliyor bazen de 1 dakka.. aman yaa aksama kadar bekleyen iki dakka da bekler
sen nasilsin kuzum??
gelecek son dakika haber
var sicak gelismeler
agizdan agiza dolasacak
kavusacaksiniz bu sefer......
ayyyyyyyyyyyyyy yaaaaa falim sakizimdan ne ciktiiii bukadar olur yaniiiii...................
oyle guzelim valla.....
benden de ne olsun bahsetmistim ya bi evi bakcaz diye ona baktik...ALlahiiiiimmmmmmm bayildim ama tiksincliktennnnnnnn... bukadar kasvetli,bukadar soguk olur mu yaaaa?? moralimiz bozuldu nasi bulcaz biz ev die??? evin disina baksan saray dersin... ayy o arkama bile bakmadan ciktim valla..Allah buyuk biryerden gelecek zahir...
sen nasilqin daha iyicemisiniz..dr gittiniz mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?