- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.361
iştee sanıırım burda kitlenio olay tabiki allahın takdirine kalmış bişey herşeyin hayırlısını vaktini zamanını en iyi ol bilirr.. bide bunların yanındaaa sölemeyi unuttugum bi kaç belirti daha var akıntım cogaldı veee bugün dikkatimi çekti idrardan sonra beyaz kum gibi değişik bişeyler geldi etrafın yüzünden oluyor bunlarrr ....
canim senin adetine nekadar var. düzenlimi adetin. insaallah bu ay hamilesindirrr
düzenli cnm düzenli 10 gün sonraa kesinleşicek inşallah...
iştee sanıırım burda kitlenio olay tabiki allahın takdirine kalmış bişey herşeyin hayırlısını vaktini zamanını en iyi ol bilirr.. bide bunların yanındaaa sölemeyi unuttugum bi kaç belirti daha var akıntım cogaldı veee bugün dikkatimi çekti idrardan sonra beyaz kum gibi değişik bişeyler geldi etrafın yüzünden oluyor bunlarrr ....
yani olabilir de... reglin düzenliyse en son ne zaman adet gördün ?
aaa ozaman benimle aynisin benimde 10gün var hadi hayirlisii
menbeta yavrucum buralardasınnn misafirler gemicek heee ne dersin
kuppecimmmm tuğçecimmm
nasılsınız kızlar, bebişlerimiz nasıl ???
15 temmuz hayatım
30 gün sürüyorsa döngün var daha yaa düşünmemeye çalış olmadı haftaya bi test yaptır için rahatlasın diyorsan ama bence düşünmeden bekle canım inşallah vardır Allah hayırlısını versin
cnmm ıyıdır sen nasılsın ?
Bebiş iyi cok sukur bugun 2. li testin kan tahlılı sonucunu arayıp soyledı doktorum cok şükür hersey normalmiş :)
Misafirim gelıcek ıftara yemek hazırlıyorumm gercı yabancı degıller ablam ve annemler ama oruc tutamıyorum barı hızmet edeyımde oyle sevaba gıreyım dedım :)
menbeta yavrucum buralardasınnn misafirler gemicek heee ne dersin
kuppecimmmm tuğçecimmm
nasılsınız kızlar, bebişlerimiz nasıl ???
hayırlısı sende belirti falan varmı
testi adamın gözüne sokacam diyosun yaavalla yakın olsaydık her canım sıkıldığında kapını çalardım öldürürdün beni gülmekten
iyiyimmm fıstığımmmm..sen nasılsın..mesai bitti..oyalanıyorum çıkıcam birazdannn iş yerinden..doğru eve..gözümden uyku akıyorr resmen
ilahiiii breshkaşekerim mesafeler engel olmasın...ama Allah ın izniyle bayram sonrası taşıncam şöle kadıköy taraflarına falan o zamn yakın oluruz istanbulda görüşmek isteyen kızlarla görüşürük güldürüm ben sizi
bu arada bak yaaaaa canın sıkıldıında mı gelecen sadece aşk olsunnnnn
sonuçların iyi olduğuna sevindim. inşallah sonuna kadar böle devam eder canım.
bak işte bu çok iyi. oruçlu olanlara hizmet etmek çok sevapmış. Allah yardımcın olsun canım..
maşallahmaşallah
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
breshka,nartanesiii+,KuPPe+,hly7+,kardaiz81+,tutuhak,EBRU2808,sila38+,xtuqcex+,menbeta+,
eee aşağıda öyle sessiz sessiz durmayın yaww ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?