2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim senin adetine nekadar var. düzenlimi adetin. insaallah bu ay hamilesindirrr

yani olabilir de... reglin düzenliyse en son ne zaman adet gördün ?

menbeta yavrucum buralardasınnn misafirler gemicek heee ne dersin

kuppecimmmm tuğçecimmm
nasılsınız kızlar, bebişlerimiz nasıl ???

cnmm ıyıdır sen nasılsın ?
Bebiş iyi cok sukur bugun 2. li testin kan tahlılı sonucunu arayıp soyledı doktorum cok şükür hersey normalmiş :)
Misafirim gelıcek ıftara yemek hazırlıyorumm gercı yabancı degıller ablam ve annemler ama oruc tutamıyorum barı hızmet edeyımde oyle sevaba gıreyım dedım :)

sonuçların iyi olduğuna sevindim. inşallah sonuna kadar böle devam eder canım.
bak işte bu çok iyi. oruçlu olanlara hizmet etmek çok sevapmış. Allah yardımcın olsun canım..

testi adamın gözüne sokacam diyosun yaa valla yakın olsaydık her canım sıkıldığında kapını çalardım öldürürdün beni gülmekten

ilahiiii breshka şekerim mesafeler engel olmasın...ama Allah ın izniyle bayram sonrası taşıncam şöle kadıköy taraflarına falan o zamn yakın oluruz istanbulda görüşmek isteyen kızlarla görüşürük güldürüm ben sizi

bu arada bak yaaaaa canın sıkıldıında mı gelecen sadece aşk olsunnnnn

maşallah maşallah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

breshka,nartanesiii+,KuPPe+,hly7+,kardaiz81+,tutuhak,EBRU2808,sila38+,xtuqcex+,menbeta+,

eee aşağıda öyle sessiz sessiz durmayın yaww ...

vay beeeeeeeeeeeeeee kuppecim artık beni pas geçiyorsun valla..seni her gördüğümde yazıyorum nasılsın vs.diye ama bana cvp yokkkkkkkkk

Yalnızlıktan unutuldu benim adım,
Siz üzülmeyin ben alışığım.
Kedim bile uğramazken evime,
Çift kişilik yatak benim neyime???

iyiyimmm fıstığımmmm..sen nasılsın..mesai bitti..oyalanıyorum çıkıcam birazdannn iş yerinden..doğru eve..gözümden uyku akıyorr resmen

iyiyim canım yaa iyi olmaya çalışıyorum napim beklicez artık 6 ay yapcak bişey yok.
valla hamilelerimizi hem yeni hamileleik hemde ramazan vurdu galiba. herkeste bir uyku hali. aman maşallah arkadaşlar tek sorunumuz uyku olsun. ahanda hafta sonu geldi bollll bolllll uyuyun. hadi bakalım dikkat et kendine görüşürüz canım :)

lafın gelişi canım benim ( hoş her daim canımı sıkacak birileri bulunuyor etrafta ya neysse ) valla burdaki arkadaşlarımızın hepsiyle görüşebilsek keşke ... Biran önce taşın valla taşınan hamile kalıyo bende evi satıp taşınsan mı ne yapsam bilemedim şimdi :44:

hly benim canım arkadaşım kuppe belkim görmemiştir hayatım.
sen bu gün neler yaptın. sanırım hep evdeydin ama ölmüşsündür açlıktan çünkü sahurda bişey yememiştin dimi... nasılsın bari şimdi ??

Son düzenleme:
sonuçların iyi olduğuna sevindim. inşallah sonuna kadar böle devam eder canım.
bak işte bu çok iyi. oruçlu olanlara hizmet etmek çok sevapmış. Allah yardımcın olsun canım..

Aminn cnm bnm...

Ben bı yandan hazzırlık yapıyorum ondan sessız duruyorum bershkacımm ama bi gözüm burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…