- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.381
lafın gelişi canım benim ( hoş her daim canımı sıkacak birileri bulunuyor etrafta ya neysse ) valla burdaki arkadaşlarımızın hepsiyle görüşebilsek keşke ... Biran önce taşın valla taşınan hamile kalıyobende evi satıp taşınsan mı ne yapsam bilemedim şimdi :44:
hly benim canım arkadaşım kuppe belkim görmemiştir hayatım.
sen bu gün neler yaptın. sanırım hep evdeydin ama ölmüşsündür açlıktan çünkü sahurda bişey yememiştin dimi... nasılsın bari şimdi ??
her zaman burdayım şekerim bnde burdan yeterim napiim :) sorma bizim topikte böyle bir totem oldu valla taşınan hamiş oluyor...inşallahh darısı başımıza :)
her zaman burdayım şekerim bnde burdan yeterim napiim :) sorma bizim topikte böyle bir totem oldu valla taşınan hamiş oluyor...inşallahh darısı başımıza :)
benimkide hamilelikte evi bulmami bekliyor zahirr.... bi bulaydim hayirlisiyla..yarin yine bi yere bakcaz bi de sali......
o zaman elini biraz cabuk tutum ikizim... ayy insallah esim de kasimda süresiz söylemesini alirsa biz de aramaya baslicaz ama tasinamamiz biraz zaman alir.. olsun zaten tasinan degil bulan hamis oluyo di mi ama???????? bu gidisle zaten yilbasina kadar koruncam mecburen.. :97::97::97::97::97:
hayatim okadarzorki icine sinen bisibulmak... adamlar irkcilikta yapiolar dikkatini cekerim.. zamanimdavar cokcok da aceleye gelmesin istiorum insallah yarabbim super bi ev bulurum...
sencagiracanmi iftara sizinkileri (kayinvalidenleri)
iyi fıstıkkkk sen napıosunnnnnn..herkes iftar hazırlıklarında galiba..kimsecikler kalmamış
Allah sabırla bekletsin kuzucum ya..zaman dediğin nedir gelip geçer..hiç kafana takma..göz açıp kapayana kadar gelir eşin..iyiyim canım yaa iyi olmaya çalışıyorum napim beklicez artık 6 ay yapcak bişey yok.
valla hamilelerimizi hem yeni hamileleik hemde ramazan vurdu galiba. herkeste bir uyku hali. aman maşallah arkadaşlar tek sorunumuz uyku olsun. ahanda hafta sonu geldi bollll bolllll uyuyun. hadi bakalım dikkat et kendine görüşürüz canım :)
vay beeeeeeeeeeeeeee kuppecim artık beni pas geçiyorsun valla..seni her gördüğümde yazıyorum nasılsın vs.diye ama bana cvp yokkkkkkkkk
Yalnızlıktan unutuldu benim adım,
Siz üzülmeyin ben alışığım.
Kedim bile uğramazken evime,
Çift kişilik yatak benim neyime???
evet kuzucummm bende birazdan çıkıcam. Gerçi yemeğim hazır sadece isiticamm. Sen npıyosun canım, uykuyla aran nasıl bu aralar çok bastırır.
ohh ne güzelll yemeklerde hazır..benim hiç iştahım yok canım ya..hiçbirşey yiyemiyorumm..uyku hali çokk fenaaa..hep uykum var..uyku ve wc arasında gidip geliyorum zaten ..yarında kontrolüm var..Allah nasip ederse kalp atışlarını dinliycez bebişin..içimde bi korku var..yarın o sesi duyana kadarda gitmeyecek galiba..dua edin benim için olur muuu:18:
ohh ne güzelll yemeklerde hazır..benim hiç iştahım yok canım ya..hiçbirşey yiyemiyorumm..uyku hali çokk fenaaa..hep uykum var..uyku ve wc arasında gidip geliyorum zaten ..yarında kontrolüm var..Allah nasip ederse kalp atışlarını dinliycez bebişin..içimde bi korku var..yarın o sesi duyana kadarda gitmeyecek galiba..dua edin benim için olur muuu:18:
maşallah canım...Dualarımız seninle tabi hiç korma hiç evham yapma. Olumlu düşün... Allahın izniyle rahat geçer inş hamileliğin...
O uyku hali çok kötü yaaa. Benim gözlerim kapanıyodu. Hiç bi kuvvet açamıyodu.. Ama 12 haftadan sonra geçiyo... En güzel zamanlar 12 haftadan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?