2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

her zaman burdayım şekerim bnde burdan yeterim napiim :) sorma bizim topikte böyle bir totem oldu valla taşınan hamiş oluyor...inşallahh darısı başımıza :)

canikom takılıyorum ben :) alınmam ben böyle şeyleere merak etme :) evdeydim işte arada iş falan yatttım kalktım oyun oynadım nette vakit geçirdim işte öyle :) evet acıktım dün iftarda az yemiştim ama Allah dayanma gücü verdi çok şükür :) nyse ben markete gidicem şimdi burdayım okuyorum :))

her zaman burdayım şekerim bnde burdan yeterim napiim :) sorma bizim topikte böyle bir totem oldu valla taşınan hamiş oluyor...inşallahh darısı başımıza :)

ay canim totem dedin de.. benimkiyle bi film izledik, orda totem kelimesi cok geciyordu.. benimki de tutturdu totem ne demk.. anlatana kadar göbegim catlamisti yyaaaa yani diyo o zaman gercek mi oluyor

benimkide hamilelikte evi bulmami bekliyor zahirr.... bi bulaydim hayirlisiyla..yarin yine bi yere bakcaz bi de sali......

o zaman elini biraz cabuk tutum ikizim... ayy insallah esim de kasimda süresiz söylemesini alirsa biz de aramaya baslicaz ama tasinamamiz biraz zaman alir.. olsun zaten tasinan degil bulan hamis oluyo di mi ama???????? bu gidisle zaten yilbasina kadar koruncam mecburen.. :97::97::97::97::97:

hayatim okadarzorki icine sinen bisibulmak... adamlar irkcilikta yapiolar dikkatini cekerim.. zamanimdavar cokcok da aceleye gelmesin istiorum insallah yarabbim super bi ev bulurum...

sencagiracanmi iftara sizinkileri (kayinvalidenleri)

hayatim okadarzorki icine sinen bisibulmak... adamlar irkcilikta yapiolar dikkatini cekerim.. zamanimdavar cokcok da aceleye gelmesin istiorum insallah yarabbim super bi ev bulurum...

sencagiracanmi iftara sizinkileri (kayinvalidenleri)

kim ne nolmus kimi cagiriyomusum nereye gidiyormusum?? kim dedi yok ööle bisey hepsi dedikodu ne duyduysan yalan

dedigin gibi buralarda ev bulmak zor canim. yani zaten karanlik icleri.. bir de yüksek tavanli olanlari var anaaaaammm ayni kilise gibi duruyor disardan da acayip soguk oluyor, burda birinin evine gittim de sanki her an bir yerden yarasalar ucusmaya baslayacak gibi mazallah...

Allah sabırla bekletsin kuzucum ya..zaman dediğin nedir gelip geçer..hiç kafana takma..göz açıp kapayana kadar gelir eşin..

kızzzz görünce yazıyorummm, iş yerinde detaylı okuyamıyorum zatennn..hüsnü kuruntu yapmaa bakiiiimm.. sen bilmio musun bendeki değerini hemmm fıstikooo

evet kuzucummm bende birazdan çıkıcam. Gerçi yemeğim hazır sadece isiticamm. Sen npıyosun canım, uykuyla aran nasıl bu aralar çok bastırır.

ohh ne güzelll yemeklerde hazır..benim hiç iştahım yok canım ya..hiçbirşey yiyemiyorumm..uyku hali çokk fenaaa..hep uykum var..uyku ve wc arasında gidip geliyorum zaten ..yarında kontrolüm var..Allah nasip ederse kalp atışlarını dinliycez bebişin..içimde bi korku var..yarın o sesi duyana kadarda gitmeyecek galiba..dua edin benim için olur muuu:18:

maşallah canım... Dualarımız seninle tabi hiç korma hiç evham yapma. Olumlu düşün... Allahın izniyle rahat geçer inş hamileliğin...

O uyku hali çok kötü yaaa. Benim gözlerim kapanıyodu. Hiç bi kuvvet açamıyodu.. Ama 12 haftadan sonra geçiyo... En güzel zamanlar 12 haftadan sonra...

amanınnn fasulyemizin kalp atışlarını duayacaksın hee Dualarımız seninle canım Allahın izniyle gümbür gümbür dinleyeceksin minik kalbin sesini

Bazen Allah'tan dua isterken ALLAH'IM HAKKIMDA HAYIRLIYSA VER diyoruz,sonra hakkımızda hayır olanı verdiğinde biz beğenmiyoruz.

Hz.Ali şöyle dua ederdi:
"ALLAH'IM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE,HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARA DA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE"...

Allahım sen gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle inşallah

sağol canım benimmm..inşallah dediğin gibi olur..uyku gerçekten çok fena..12. haftayı sabırsızlıkla bekliyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…