2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuppecim bi ikimiz kalmışız :26::26:

bir de ben varım canım yani yeni geldim hamisler kalmıs diger kızlar oruc iftardan sonra gelirler galiba ben tek bir tane tutabildim ya onda da cok kötü oldum benim giden mide bulantılarım ramazanla beraber tekrar geldiler ne zaman sahurda niyetlenip yarın oruc tutayım diyorum daha hicbir sey yemeden hemen cıkartıyorum zaten sonra da baya kötü oluyorum icim hic rahat degil ama sagligim elvermiyor insallah biraz düzelirsem tekrar ara ara tutmayi istiyorum bu arada tüm arkadaslarımın oruclarını kısaca ibadetlerini rabbim kabul etsin en kısa zamanda hayırlı saglikli bebisler versin hamislere de kolay dogum ve hayırlı evlatlar nasip etsin

bombasin ikizim yaaa vallaa...her iki paragrafin icinde yani:)))))

su ozellikle korku filmlerinde gormeye asina oldugumuz sahnelerdeki evler gibi iste... gecende dedimya bayildim ama tiksinclikten diyeee....
yok yok kizlar valla tr mizin kiymetitni bilinnnn..
kuppecim bi ikimiz kalmışız :26::26:

çiçekte ve tuğçemm deee geldi şimdiiiii..
ooohhh hamislerin arasinda kaldim mubarek iftar vakti bana da bulasir insallahhh.... dua zamani kizlarrrrr...

bende tutamıyorum canım ya bir gün tutabildim sadece o da zorla isin kötü yanı tekrar mide bulantılarım basladı cikariyorum yediklerimi o zaman cok kötü oluyorum sende yoktu galiba bulantı insallah da hic olmaz tatlim

bende Allahıma şükürler olsun ki mide bulantısı yok canım..çok kötü mide bulantısı ya..oruç tutma zaten fıstığım günah değil ki sonra kazasını tutarsın..bebeğin sağlığı çok önemli..kendine çok dikkat etmen gerekli..hiç üzülme..Allahım görüyor halimizi zaten..

bu arada kızlar screamaway hiç gelmedi dimi o günden sonra..onu da çok merak ediyorum..Allah yardımcısı olsun inşallah..

öyle kuzum yaa.. ben o tip evleri hic begenmiyorum.. tr'deki evler ne yaa.. özellikle yenilerde cift balkon var oh ne güzel.. burda bi tane bulursan öp basina koy.. coguda sonradan takma

öyle canım kaza yaparız artık scream ondan sonra gelmedi insallah kötü bir sey yoktur

selamlar kızlar...
yemeği yedik,bulaşıkları bilem halletmedim daha,hiç halim yok:97:
ama bi yandanda gezesim var ama kocişi kandıramıyorum.

merhaba kızlaar..

kuppecim içini rahat tut.. şu mübarek ayda inşallah duyacaksın pıt pıt atışlarını bebeğinin

seni çok iyi anlıyorum ben 11.haftadayım ama inan öyle tedirgin oluyo ki insan özllkle benim olayımıda biliyosun sürekli yattım

daha yeni yeni kalktım normale dönmeye çalışıyorum.. tedirginm işte ama.. bebek tickerı bile yapmadım.

buarada kızlar ben yoktum noldu screamcime kötü bişeyi yoktur inş??????

ay canımmm inşallah ya..çok merak ediyorumm..yarın inşallah duycaz dediğin gibi..sen nasıl oldun canım, Allahım sağlık sıhhat versin sana, bebişini korusun inşallah..
screamawaycim, bi ara buraya bebeğini kaybetme tehlikesi olduğunu yazdı ve ondan sonra hiç girmedi topice..çok merak ediyorum onu da :18:

hiç hali yok ama gezesi var..deliii kızz kandırırsın sennn..bul bi yönteminiiii bakiimm

çaktırma bulaşıkla uğraşmaya halim yok yoksa bomba gibiyim

kandıramadım kuzu kanmıyor... napim yarına inşallah

bu arada yarını iple çekiyorum kaç gündür,resmen gün sayıyorummmm. saat kaçta doktorda randevun?

Son düzenleme:

olsun yarın çıkarsınızzz kuzuuu boşver..yarın saat 2 de randevum..ayyy çokk heyecanlıyım tatlicadimmmm..canımsın sen benim yaaa..gün sayıyorum diyooooo..dua ett tamam mııı..yarın ki ultrasonda bebeğin şekli belli olacak dedi arkadaşlar nettende baktım belli oluyo..gittiğim klinikteki makinalarda iyiiymiş..bakalım nası geçecekkk..:18:

ay kizlar benim herif cürüge cikti yaa....

kac gündür gögüs agrisiydi bi sürü igne oldu hap icti.. bugün de dis cikti.. halbuki vakit varken dedim git agri kesici al diye.. simdi nöbetci eczaneye gitti teee nereye... hic beni dinlemiyor hiiiiccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…