- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.401
amanınnn fasulyemizin kalp atışlarını duayacaksın heeDualarımız seninle canım Allahın izniyle gümbür gümbür dinleyeceksin minik kalbin sesini
kuppecim bi ikimiz kalmışız :26::26:
çiçekte ve tuğçemm deee geldi şimdiiiii..
slm canım oruc tutabiliyor musun hamilelik nasıl geciyor
bombasin ikizim yaaa vallaa...her iki paragrafin icinde yani:)))))kim ne nolmus kimi cagiriyomusum nereye gidiyormusum?? kim dedi yok ööle bisey hepsi dedikodu ne duyduysan yalan
dedigin gibi buralarda ev bulmak zor canim. yani zaten karanlik icleri.. bir de yüksek tavanli olanlari var anaaaaammm ayni kilise gibi duruyor disardan da acayip soguk oluyor, burda birinin evine gittim desanki her an bir yerden yarasalar ucusmaya baslayacak gibi mazallah...
ooohhh hamislerin arasinda kaldim mubarek iftar vakti bana da bulasir insallahhhçiçekte ve tuğçemm deee geldi şimdiiiii..
canım hem çalışmak, hem oruç tutmak çok zor olacaktı benim için..o yüzden tutmuyorum..zaten bebek içinde sakıncalıymış..hamilelikte orucu pek önermiyorlar tatlım..sen ne yapıosun..tutuomusun fıstığım..
bende tutamıyorum canım ya bir gün tutabildim sadece o da zorla isin kötü yanı tekrar mide bulantılarım basladı cikariyorum yediklerimi o zaman cok kötü oluyorum sende yoktu galiba bulantı insallah da hic olmaz tatlim
bombasin ikizim yaaa vallaa...her iki paragrafin icinde yani:)))))
su ozellikle korku filmlerinde gormeye asina oldugumuz sahnelerdeki evler gibi iste... gecende dedimya bayildim ama tiksinclikten diyeee....
yok yok kizlar valla tr mizin kiymetitni bilinnnn..
ooohhh hamislerin arasinda kaldim mubarek iftar vakti bana da bulasir insallahhh.... dua zamani kizlarrrrr...
bende Allahıma şükürler olsun ki mide bulantısı yok canım..çok kötü mide bulantısı ya..oruç tutma zaten fıstığım günah değil ki sonra kazasını tutarsın..bebeğin sağlığı çok önemli..kendine çok dikkat etmen gerekli..hiç üzülme..Allahım görüyor halimizi zaten..
ARZUUUUUMMM canım hoşgeldin nasılsın
selamlar kızlar...
yemeği yedik,bulaşıkları bilem halletmedim daha,hiç halim yok:97:
ama bi yandanda gezesim var ama kocişi kandıramıyorum.
merhaba kızlaar..
kuppecim içini rahat tut.. şu mübarek ayda inşallah duyacaksın pıt pıt atışlarını bebeğinin
seni çok iyi anlıyorum ben 11.haftadayım ama inan öyle tedirgin oluyo ki insan özllkle benim olayımıda biliyosun sürekli yattım
daha yeni yeni kalktım normale dönmeye çalışıyorum.. tedirginm işte ama.. bebek tickerı bile yapmadım.
buarada kızlar ben yoktum noldu screamcime kötü bişeyi yoktur inş??????
hiç hali yok ama gezesi var..deliii kızzkandırırsın sennn..bul bi yönteminiiii bakiimm
çaktırma bulaşıkla uğraşmaya halim yok yok bomba gibiyim
kandıramadım kuzu kanmıyor...napim yarına inşallah
bu arada yarını iple çekiyorum kaç gündür,resmen gün sayıyorummmm. saat kaçta doktorda randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?