2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

etmem mi yavrum ediyorum her namazımda... teyzesinin gülü, yarın el sallayacak ordan sana

bu arada üstten bakacak dimi? idrara sıkışık gitmen gerek... ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi görürsünüz meleğimizi..
resimlerini istiyorum ona göre

Aaamiiin güzel arkadaşm çok sağol.. aynı dualar senin içinde kabul olsun dilerim..

Ben yeni yeni ayağa kalktım bir haftadır ama hergün belirtim değişiyor hatta belirtilerim bitecek korkusu var içimde ama ben biliyorum vesvese veriyolar bana o yuzden dua ediyorum hep.. birde bel ağrılarımdan çıldırıyordum ki sebebi "kum" muş.. aman diyim mutlaka idrar tahlili yaptır aklında bulunsun..

sıcaklardan hararet yaptım elim ayağım yanıyor sürekli ılık sudayım.. Allahın izniyle 12 haftayı bir geçsekde biraz rahatlasak Yarabbim sen yardımcımız ol..

Screamawaycim ( dua edicem onun için Allah hakkında güzel&hayırlı olanı versin inş. dileğim tehlikeyi atlatması
Bu korku offf Rabbim kimseyi evlat derdiyle sınamasın

aaaaaaaaaa göstermem miii resimleri, yeter ki gözüksünnn msnden atarımm hemen evet karından bakıcak amaa görünmezse alttan da bakabiliriz demişti ilk kontrolümüzde ..bide karından gözükmezse, sıkışmış durumda alttan nası bakıcakk..salarım vallahi doktorun üzerinee çook tehlikeli kuzuuuuuuuu hala inanamıyorum..yarın nasıl olcam Allah bilir ya..

o korku bende de oluyor canımmm..arada kendimi yokluyorum göğüslerim şiş mi, kasık ağrım var mı diye .. yani olmasaaa korkacam o derece..Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın..korusun onları..inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olcak hepimize canımmm..12 haftaya az kaldıı..gelip geçer..zaman su gibi..sabırla beklemeliyiz

aaa kizlar artik atliyorlar beni

canımmm benim atlar mıyız hiç ...
geçmiş olsun eşine.. kendine de sanada iyi baksın özellikle sana tatlım çünkü illede "eş" yarın birgün bişey olsa anne babadan Allah razı olsun ama eş bakıyor insana Bunu ben yatarken daha iyi anladım..

umayyycım geçmiş olsun canım.. biraz daha sık dişini 3. aydan sonra rahatlersin inşallah.. Allahım yardımcınız olsun benişlerinizi sizlere bağışlasın inşallahhh

kuppem,kuzum arayacam seni yarın zaten,canım arkadaşım inşallah çok güzel geçecek yarın.
ayrıca öyle ara vermeden direk alttan almaya kalkarsa seni işeyiverirsin sende nolcekki
stres yapma,güzel bir uyku çek gece. sabah yemeğini ye bol bol su iç. artı meyvasuyu falan tüket. şahsen ben şeftali suyu içince çok tuvalete çıkarım belki sendede işe yarar.

regencim bende kuppeme çok heyecan yaptım ondan gözüm bişe görmüyoooo

sabır sabır olsun diye sabır beklerken sabır büyürken apayrı sabır Annelik sabırla eş anlamlı resmen değil mi... Allahım hepimizi muradımıza kavustursun..

ben gögslerime bir ara fena takmıstım çünkü birşey olursa Allah korusun.. ilk belirti eksikliğini orası veriyormuş çok yokladım.. en son kntrolümde doktorada söyledim bana kızdı kendinizi dinlemeyin dedi.. offf yanımda kimsem yok ki kimi dinliyim konu komsuyada daha söylemedim erken diye bi tlfnda ailemle paylasıyorum OndA da konussam radyasyon aldım diye üzülüyorum konusmasam çatlıycam

saka yaptim canim zaten öylesine dedim dogru diyorsun.. ama ben gitmedim eczaneye kardesiyle gittiler, gel dedi de canim istemedi iste..

heyecan iyidir canim... vallahi simdi o heyecanlara, simdi ben de cok seviniyorum, önceden test sonucunu felan almadan korkuyordum ve hamis haberi aldikca hep seviniyordum hem de icim bi hos oluyordu.. burukluk gibi. ama simdi korkacak bir sey kalmadi yaa okudukca böyle daha da umut doluyorum.. yani heyecanlanalim hep beraberrr

aaa kizlar artik atliyorlar beni
regencimm öyle diyorr ama, benim yarın randevum olduğunu atlıyooorr..bana moral vermiyoooorrr..asıl sen beni atladınnnnnn kuzuu..bi kere de ben alınganlık yapiiim bari

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu..bilmem heyecandan tutamam ben yaa..bakalımmm yarın bi olsunda..tutmaya çalışırım yine de ama .. aradığında inşallah iyi haberler veririm sanaaaaaaaaaaa kuzu yaa..dediklerini dinliycemmm..rahat bir uyku çekcemmm..sabahta kahvaltıya götürcek kocam zatennn stresimi iyice atarım inşallah..

umayyycım geçmiş olsun canım.. biraz daha sık dişini 3. aydan sonra rahatlersin inşallah.. Allahım yardımcınız olsun benişlerinizi sizlere bağışlasın inşallahhh

Çok sağol cnm Allaha sığınıp sıkıyorum bakalım:) Amin inş. mübarek ayda seninde bebiş haberini alırız.. Halay çekicem ama ifadelerini kullanamıyorum ben neden ki yaaa

aynen canım annelik demek sabır demekmiş..daha başında anladım ben bunu..amin inşallahhhh kavuşuruz muradımıza..ayyy fıstığım telefonla konuşmadan bişey olmaz...o kadarrr kendinii üzme ya..konuş annenle rahatla, konuşmayınca girdiğin stres radyasyondan daha tehlikeli bence..kıyamam ben sana..biz burdayız hem bizle istediğin kadar konuşabilirsinnn..

iyki varsnz vallaa sağol başından beri bizim topiğin havası bi başka maaşşallah diyim...
benim konusmlar 30dk dan önce bitmiyo ee gündede en az iki kere olunca biraz tırsıyorum bende..
ifade kullanamayan bi benim galiba ugrayamadım diye mi böyle oldu kk??:))

sende iyi ki varsın tatlımmm..evet bizim topic bir başka..maşallahhh..sen bayağı konuşuyormuşsun .. ama bak sana bi öneri, kulaklık ile konuşursan eğer radyasyona maruz kalmıyorsun bence böyle yaparsan istediğin kadar konuşabilirsin ..

evet aslında daha önce alsaydm işte.. sıra ona gelmedi başka şeylerden bu kez şehre kontrole gtğimizde bakıcaz int.den spariş versem de aynı zamanı alıyo ama ben ozamana kadar yine günde en az 1saat çekicem
Yarın, Allah yar ve yardımcın olsun cnm güzel haberlerle dönmeni diliyorum
ben çıkıyorum kızlar özlemişim valla hepiniz Allaha emanet olun.. ayy sıcak basdı yine beni menepzludan beter oldum

ahhh canımmm kuppecimm sen misin hamile ben mi belli değil senin alınganlık yapacağın yerde ben yapıyorum ay valla bnde merak ettim seni ondan kontrolünü falan ne zaman diye o yüzden böyle sitemlendim ama şakacıktann :)))) sende çok önemli ve özelsin canımmmmmmm :))

canım Allah kolaylık versin ve yardımcın olsun (diğer hamişlerimizinde) inşallah yarın iyi haberler alacaksın canım içini ferah tut..vesvese yapma annesinin kuzusunun kalbi kütkütküt hızlı hızlı atacak Allah ın izniyle...tatlıcadıma katılıyorum canım bolbol su iç idrara sıkışık ol bebişi görün güzelce..bak tuğçecik oruç tutmuş o güün ve idrara sıkışık gidemeyince bebeği görmeye zorlanmışlar...snde sıkışık olki rahatça gözüksün bebeğiin :) bide dua et sakin ol ohhhhhhhhhh Allah ın izniyle güzelce gidip gelcenn inşallah..artık yiğenimizin resimlerini bekliyoruzz :))

regentoşummm geçmiş olsun canım kocişine nazar mı değdi kıs :)

yoo atlamadim, sadece düsündüm ne yazayim diye cünkü canim benim, senin morale ihtiyacin yokki.. her sey yolunda yani kötü bir sey olmayacagina ben inaniyorum.. e birakayim da su tatli heyecani da agiz tadiyla yasa di mi ama hamissin, yarin kalp atislarini duyacaksin sonra belki aglayacaksin mutluluktan, sen bunlari düsün.. yarin kotrolden gelince bana hak vereceksin... insallah moral gerektirecek hic bi durum da olmayacak..

regentoşummm geçmiş olsun canım kocişine nazar mı değdi kıs :)

olabilir yavrum.. etrafa bakarsan gözdedir benim herif bu sehirde.. e tabi cikisi yok kumari yok sigarasi bile yok, pahali da arabasi var, evinden isine isinden evine(!) geceleri gezdigini saymazsak.. disi seni ici beni yakar iste... iyi simdi biraz daha bi dünya para vermis agri kesiciye..

sen nasilsin bitanem?? eniste napiyor??

ayyy regentoşş böyle söylemeeeee git kocacına ilgi ve şevkat gösterr ahh kocacımmm yazık geçmiş olsun dee :)))

bnde kocişle konuşmuyorum : o tv izliyo bnde karşısında kk dayım işte :))

nihancımmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özledimmm bi gelsen haber versenn neler yaptığını anlatsann bii ( inşallah iyisindir ve hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…