- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.421
olsun yarın çıkarsınızzz kuzuuu boşver..yarın saat 2 de randevum..ayyy çokk heyecanlıyım tatlicadimmmm..canımsın sen benim yaaa..gün sayıyorum diyooooo..dua ett tamam mııı..yarın ki ultrasonda bebeğin şekli belli olacak dedi arkadaşlar nettende baktım belli oluyo..gittiğim klinikteki makinalarda iyiiymiş..bakalım nası geçecekkk..:18:
ay canımmm inşallah ya..çok merak ediyorumm..yarın inşallah duycaz dediğin gibi..sen nasıl oldun canım, Allahım sağlık sıhhat versin sana, bebişini korusun inşallah..
screamawaycim, bi ara buraya bebeğini kaybetme tehlikesi olduğunu yazdı ve ondan sonra hiç girmedi topice..çok merak ediyorum onu da :18:
etmem mi yavrum ediyorum her namazımda... teyzesinin gülü, yarın el sallayacak ordan sana
bu arada üstten bakacak dimi? idrara sıkışık gitmen gerek... ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi görürsünüz meleğimizi..
resimlerini istiyorum ona göre
Aaamiiin güzel arkadaşm çok sağol.. aynı dualar senin içinde kabul olsun dilerim..
Ben yeni yeni ayağa kalktım bir haftadır ama hergün belirtim değişiyor hatta belirtilerim bitecek korkusu var içimde ama ben biliyorum vesvese veriyolar bana o yuzden dua ediyorum hep.. birde bel ağrılarımdan çıldırıyordum ki sebebi "kum" muş.. aman diyim mutlaka idrar tahlili yaptır aklında bulunsun..
sıcaklardan hararet yaptım elim ayağım yanıyor sürekli ılık sudayım.. Allahın izniyle 12 haftayı bir geçsekde biraz rahatlasak Yarabbim sen yardımcımız ol..
Screamawaycim( dua edicem onun için Allah hakkında güzel&hayırlı olanı versin inş. dileğim tehlikeyi atlatması
Bu korku offfRabbim kimseyi evlat derdiyle sınamasın
aaa kizlar artik atliyorlar beni
o korku bende de oluyor canımmm..arada kendimi yokluyorum göğüslerim şiş mi, kasık ağrım var mı diye .. yani olmasaaa korkacam o derece..Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın..korusun onları..inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olcak hepimize canımmm..12 haftaya az kaldıı..gelip geçer..zaman su gibi..sabırla beklemeliyiz
canımmm benim atlar mıyız hiç ...
geçmiş olsun eşine.. kendine de sanada iyi baksın özellikle sana tatlım çünkü illede "eş" yarın birgün bişey olsa anne babadan Allah razı olsun ama eş bakıyor insana Bunu ben yatarken daha iyi anladım..
umayyycım geçmiş olsun canım.. biraz daha sık dişini 3. aydan sonra rahatlersin inşallah.. Allahım yardımcınız olsun benişlerinizi sizlere bağışlasın inşallahhh
kuppem,kuzum arayacam seni yarın zaten,canım arkadaşım inşallah çok güzel geçecek yarın.
ayrıca öyle ara vermeden direk alttan almaya kalkarsa seni işeyiverirsin sende nolcekki
stres yapma,güzel bir uyku çek gece. sabah yemeğini ye bol bol su iç. artı meyvasuyu falan tüket. şahsen ben şeftali suyu içince çok tuvalete çıkarım belki sendede işe yarar.
regencim bende kuppeme çok heyecan yaptım ondan gözüm bişe görmüyoooo
regencimm öyle diyorr ama, benim yarın randevum olduğunu atlıyooorr..bana moral vermiyoooorrr..asıl sen beni atladınnnnnn kuzuu..bi kere de ben alınganlık yapiiim bariaaa kizlar artik atliyorlar beni
kuppem,kuzum arayacam seni yarın zaten,canım arkadaşım inşallah çok güzel geçecek yarın.
ayrıca öyle ara vermeden direk alttan almaya kalkarsa seni işeyiverirsin sende nolcekki
stres yapma,güzel bir uyku çek gece. sabah yemeğini ye bol bol su iç. artı meyvasuyu falan tüket. şahsen ben şeftali suyu içince çok tuvalete çıkarım belki sendede işe yarar.
regencim bende kuppeme çok heyecan yaptım ondan gözüm bişe görmüyoooo
umayyycım geçmiş olsun canım.. biraz daha sık dişini 3. aydan sonra rahatlersin inşallah.. Allahım yardımcınız olsun benişlerinizi sizlere bağışlasın inşallahhh
sabır sabır olsun diye sabır beklerken sabır büyürken apayrı sabır Annelik sabırla eş anlamlı resmen değil mi... Allahım hepimizi muradımıza kavustursun..
ben gögslerime bir ara fena takmıstım çünkü birşey olursa Allah korusun.. ilk belirti eksikliğini orası veriyormuş çok yokladım.. en son kntrolümde doktorada söyledim bana kızdı kendinizi dinlemeyin dedi.. offf yanımda kimsem yok ki kimi dinliyim konu komsuyada daha söylemedim erken diye bi tlfnda ailemle paylasıyorum OndA da konussam radyasyon aldım diye üzülüyorum konusmasam çatlıycam
aynen canım annelik demek sabır demekmiş..daha başında anladım ben bunu..amin inşallahhhh kavuşuruz muradımıza..ayyy fıstığım telefonla konuşmadan bişey olmaz...o kadarrr kendinii üzme ya..konuş annenle rahatla, konuşmayınca girdiğin stres radyasyondan daha tehlikeli bence..kıyamam ben sana..biz burdayız hem bizle istediğin kadar konuşabilirsinnn..
iyki varsnz vallaa sağol başından beri bizim topiğin havası bi başka maaşşallah diyim...
benim konusmlar 30dk dan önce bitmiyo ee gündede en az iki kere olunca biraz tırsıyorum bende..
ifade kullanamayan bi benim galiba ugrayamadım diye mi böyle oldu kk??:))
sende iyi ki varsın tatlımmm..evet bizim topic bir başka..maşallahhh..sen bayağı konuşuyormuşsun .. ama bak sana bi öneri, kulaklık ile konuşursan eğer radyasyona maruz kalmıyorsun bence böyle yaparsan istediğin kadar konuşabilirsin ..
Allah sabırla bekletsin kuzucum ya..zaman dediğin nedir gelip geçer..hiç kafana takma..göz açıp kapayana kadar gelir eşin..
kızzzz görünce yazıyorummm, iş yerinde detaylı okuyamıyorum zatennn..hüsnü kuruntu yapmaa bakiiiimm..sen bilmio musun bendeki değerini hemmm fıstikooo
ohh ne güzelll yemeklerde hazır..benim hiç iştahım yok canım ya..hiçbirşey yiyemiyorumm..uyku hali çokk fenaaa..hep uykum var..uyku ve wc arasında gidip geliyorum zaten ..yarında kontrolüm var..Allah nasip ederse kalp atışlarını dinliycez bebişin..içimde bi korku var..yarın o sesi duyana kadarda gitmeyecek galiba..dua edin benim için olur muuu:18:
ay kizlar benim herif cürüge cikti yaa....
kac gündür gögüs agrisiydi bi sürü igne oldu hap icti.. bugün de dis cikti.. halbuki vakit varken dedim git agri kesici al diye.. simdi nöbetci eczaneye gitti teee nereye... hic beni dinlemiyor hiiiiccc
regencimm öyle diyorr ama, benim yarın randevum olduğunu atlıyooorr..bana moral vermiyoooorrr..asıl sen beni atladınnnnnn kuzuu..bi kere de ben alınganlık yapiiim bari
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu..bilmem heyecandan tutamam ben yaa..bakalımmm yarın bi olsunda..tutmaya çalışırım yine de ama .. aradığında inşallah iyi haberler veririm sanaaaaaaaaaaa kuzu yaa..dediklerini dinliycemmm..rahat bir uyku çekcemmm..sabahta kahvaltıya götürcek kocam zatennnstresimi iyice atarım inşallah..
regentoşummm geçmiş olsun canım kocişine nazar mı değdi kıs:)
olabilir yavrum.. etrafa bakarsan gözdedir benim herif bu sehirde.. e tabi cikisi yok kumari yok sigarasi bile yok, pahali da arabasi var, evinden isine isinden evine(!) geceleri gezdigini saymazsak.. disi seni ici beni yakar iste... iyi simdi biraz daha bi dünya para vermis agri kesiciye..
sen nasilsin bitanem?? eniste napiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?