2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi geceler kızlarr

menbeta yavrucum buralardasınnn misafirler gemicek heee ne dersin

kuppecimmmm tuğçecimmm
nasılsınız kızlar, bebişlerimiz nasıl ???

canımm benım yarına kesinleşti.. ogleden sonra gelecekler. birkaç gun olmam burda..

ay ne guldumm.. hayırlısıyla gıt gel kuppecimm.. haberlerinide ver..

bu arada aklıma geldi. benım klomen kullandıgım ilk ayda doktor alttan bakıyorya yumurta olusmus mu felan diye. havalarda soguktu. bi üşütmüşüm ki sorma. stresten wc de gidemedim. anlayacagın idrara sıkısıgım..doktor alttan baktı.. ben kendimi nasıl kasıyorum ama.. neyse gordu herseyı rahatca.. muayene masasından inip wc ye bir kosusum vardı ki tam komedi..

ayyy regentoşş böyle söylemeeeee git kocacına ilgi ve şevkat gösterr ahh kocacımmm yazık geçmiş olsun dee :)))

bnde kocişle konuşmuyorum : o tv izliyo bnde karşısında kk dayım işte :))

gösteriyorum da kuzum bu adam varya.....

az önce kaynanam aradi konusuyorlar.. o fesat ne yedin diye soruyo, bu ortalik kepcesi de ne zaman kadin bunu sorsa ya diyoki pizza-kizartma vs ya da diyorki yiyoruz iste bir seyler... az önce istedi pizza yaptim yok sever pizzayi bir de özenerek yapiyorum her seyden minik minik dograyip koyuyorum.. telefonda yine öyle mirin kirin pizza yedim iste deyince ben de bagirdim adam gibi yedigin yemegi desene her defasinda böyle ypioyrsun diye.. ay napiim ondan sonra da kadin yakamdan düsmüyo aksama kadar on kere arayip ne yapcagimi soruyo.. bak bitanem, ben hep yemek yapiyorum isten gelince yiyor aksama da aynyi yemegi begenmiyor böyle seyler yiyor benim sucum degil.. bugün mantarli soslu kuzu eti pisirdim, dün patlican-biber kurusunu kasladim kizarttim acili sos yaptim, ondan önceki gün körili tavuk yaptim vs vs... yanlarinda da ya salata ya karpuz ne bileyim iste cacik fealn eksik etmiyorum.. bu da böyle yapinca kaynana da hakli olarak yemek yapmiyorum saniyor.. bi makarna yaptigini bile gerone gerine söylüyor yemege bize gelin diyor.. ben de yaptigimi söylemiyorum hem burun kiviriyor (ya da bilmedigi sey olunca kiskaniyor) hem de oglum onu sevmez ki ne biliiyiiimm diyor, benn de sinir oluyorum.. gel de simdi buna ilgi göster.. agriyan disine bi de benim vurasim geliyor

siz neden konusmuyorsunuz kuzum??? sinir etti seni di mi??? iste hepsi yapiyor bunu

kuppecim yarin yegencigimizin photosunu cektirmeye gidiyormussun:))) insallah pit pit larla donersin canim..bize el sallayan photosunuda unutma olur muuu????

nihancımmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özledimmm bi gelsen haber versenn neler yaptığını anlatsann bii ( inşallah iyisindir ve hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrr :))

aynen yaaaaaaaaa vallahii benimde hepaklimda nasi ozledim aboooooooooooooo.... nerdeyse aglicam bak vallahi diyorum gece gece...

ikizim regen noliii yaaaaaa....... arasira benimkide yapar onu...telefonda yemek meselesini yani...

sen biliyormusun esimin cholesterol unu ben yapmisim.... , her hastalandiginda esim ben yapiyorum..... oyle iste be yaa

bende as yemek hazirliyorum yarin icin misafirler varya.. corbayi yapcam simdide...sanki calisanmisim gibi aksamdanhazirliyorumbicirikla hiiic de kolay deil amaaaaa....

yazmaz olur muyum hayatiimmm.. tam 2 saattir teldeydim buyuk gorumcemle konustum... valla kucuk gorumcenin arkasindan attik ama icim hiiic rahat deildi tovbe ediyorum...

yazdim sana balli bademimmm

issir o bicirigin ellerinden benim icin yaaaaaaaaaa bende istiyorum ondan bi taneeeeee..... insallah tabiki en iyi zamanda..

kuzum attiniz iyi yaptiniz da onlar kardes sonucta, sonra kapak basina patlamasin??? mazallah :26::26::26::26:

evet kocalari biz hasta ediyoruz, yemek vermiyoruz vs vs... amannnnn artik cekmiyorum lafimi.. dolayisiyla da icim de öyle cok birikmiyor.. sen de söyle.. yoksa insani öldürür bunlar :95::95:

menbeta nabersin kuzuuummm???? gördüm seni, bi hatrini sorayim da kacayim dedim

Son düzenleme:
benim cürük elma bagiriyo icerden kizlar ben gidip yatayim sabah erken de kalkcam zaten.. yat kalk da cabasi :97::97::97:

ay bu arada burda, alisveris arabalari bazen yol kenarlarinda olur.. millet alisveris yapar onunla getirir, hemen ya da sonra geri götürür.. genclerden sayamadim epeyce kisi icine binmis, bitanesi de sürüyo ama nasil ciglik, bagris, kahkaha.... neyse sarhoslar miydi neydi gittiler gittiler kaldirima carptilar poset gibi devrildiler ne güldüm ama yaa

hadi hepinize iyi gecelr kuzucuklarim.. yarin sabah ayni yerde, ayni saatte bulusmak dilegiyle

Son düzenleme:

insallah kuzum benim insallahhh.......... en dogru zamanda bekletmeden seni gelsin insallah oglun emi...

haklisin vallahi canim ama o atti ben dinledim daha cok he,hi haklisin falan gibi onaylar nitelikteydim sadece bu.yinede masum deil ama napiiimmm...hersey ortada zaten.. banada laf gelirse cekmiycem artik yaniiiiiiiii...

dimi tatlim yaaaa nekadarrr kotu hatunlarizzz........ bende yapiyim valla simdiye kadar hiic yapmadim artik yapicam .. yapmam icin tesvik edin beni yoksa icime at at yaslandim yahuuuu......

uykun yokmu senin ,ben corbayibekliyorum tavuk haslaniyor....esim iftaretliydi bugua davn,benim durumda malum zaten..rahattim bugun...

menbatacimmm,tatlim gecmis olsun artik yarina kesinlesmis misafirler... neyse guzelim artik mubarek gun hos karsila (biliyorum ole yapacaginida) misafir 10 bereket getirtir ,9unu birakir 1ini goturur....... zor ama halledersin insallah..

Allah iyiligini versin emiiii camdanmi gordun... bazen oluyo ole hele haftasonlari daha cok olay oluyooo ...

hadi canim esini bekletme ozaman su tavugu didikleyim bende devrilcemmmm

menbeta nabersin kuzuuummm???? gördüm seni, bi hatrini sorayim da kacayim dedim

ahh canımm bende gec gordum postunu.. ne yapayımm canım sahur hazırlıyorumm. benım adam uyuyor.. ne yaparsam yapayım uyanmıyor ya. su bosaltcam kafasından asagıya..

calısamadıkta zaten basıma vurdu..

menbatacimmm,tatlim gecmis olsun artik yarina kesinlesmis misafirler... neyse guzelim artik mubarek gun hos karsila (biliyorum ole yapacaginida) misafir 10 bereket getirtir ,9unu birakir 1ini goturur....... zor ama halledersin insallah..

evet sılacım aynen dedıgın gıbı.. yapacak baska bıseyde yok zaten.. cabuk gecer bıter insallah..

tugcecimmm oncelikle kolay gelsin findigimm...

menu nu saysan bize ayip olmaz demi..... bende yarina cagirdimda bakiniyorum ne yapsam diyeee

silacimm cok saol tatlimm daha yeni giripte okuyabildim gecmisi valla gozumden uyku akiyo ama okumadanda yatamadim :) sahurumuzu yaptikk hemen teli elime aldim :) neyse bgn menudee zeytin yagli yaprak sarma ( onceden sarip dolaba atmistim) , tarhana corbasi, tavuklu bezelye, domatesli bulgur pilavi, salata vee sutlac vardi cnmm sen ne pisiriceksin ? simdiden kolay gelsin tatlimmmm

Kuppecimm yrn bebisini gormeye gideceksin demekkk :)) ayyy cok heycanli fotolarini hemen teyzelerinee :) ben anne olacagima kalp atislarini duyunca inanmistim :) saglikla kucaginada alirsin insallah tatlim....

regencimmmm ayy kocisin curuk cikmis diyosun yaaa bende diyorunki acep senin ahini almaktanmi oluyo butun bunlarr ne dersin tatlim? :)

hepinizi coook optum cnm arkilerimmm bnmmmm

menu nu saysan bize ayip olmaz demi..... bende yarina cagirdimda bakiniyorum ne yapsam diyeee

silacimm cok saol tatlimm daha yeni giripte okuyabildim gecmisi valla gozumden uyku akiyo ama okumadanda yatamadim :) sahurumuzu yaptikk hemen teli elime aldim :) neyse bgn menudee zeytin yagli yaprak sarma ( onceden sarip dolaba atmistim) , tarhana corbasi, tavuklu bezelye, domatesli bulgur pilavi, salata vee sutlac vardi cnmm sen ne pisiriceksin ? simdiden kolay gelsin tatlimmmm

Kuppecimm yrn bebisini gormeye gideceksin demekkk :)) ayyy cok heycanli fotolarini hemen teyzelerinee :) ben anne olacagima kalp atislarini duyunca inanmistim :) saglikla kucaginada alirsin insallah tatlim....

regencimmmm ayy kocisin curuk cikmis diyosun yaaa bende diyorunki acep senin ahini almaktanmi oluyo butun bunlarr ne dersin tatlim? :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben deryayı merak ettim. Onun bat ı geçmişti... İnş hamiledir.... Ben hamiş olarak hissiyorum.... şimdi kalktım bişey yazmış mı diye baktım... Deryaaaa nerdesin

evet canim camdan farkettim, dedigin gibi haftaici cit tikmaz haftasonu dagirtirlar.. havalr kötü de pek gezene tozan arstlanmiyor.. yoksaa oooooo ana caddelerde gürültüten durulmazdi

ahh canımm bende gec gordum postunu.. ne yapayımm canım sahur hazırlıyorumm. benım adam uyuyor.. ne yaparsam yapayım uyanmıyor ya. su bosaltcam kafasından asagıya..

calısamadıkta zaten basıma vurdu..

git kulaginin dibinde bagir öyle bi kalkarki sen bile sasirirsin canim benim yani uyanmasi icin, uykusunu kacircak sinir bozucu bir sey yapcan,ise yaramasi lazim

ay bilmiyorum canim yok yaa... gecen gün öyle dedim de cok bozuldu buna.. kendi de inaniyor sen beddua ediyorsun da ondan oluyor diye.. yok yaa bazen cok kizip diyorum Allahindan bul emi diye de demeyim ben bi daha yazik günah giii eger o sebeptense :96::96::96: hayir zaten gezemiyoruz hasta olunca hiiic kilini bile kipirdatmiyor..

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz renewal TEBRİKLER!! | 28 | 24 Temmuz|
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos
nihanca| 25 | 7 Agustos
_arzum_ | 26 | 10 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
azra3434| 30 | 14 Agustos
srdrhly| 21 | 18 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
regen | 23 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…