- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.441
menbeta yavrucum buralardasınnn misafirler gemicek heee ne dersin
kuppecimmmm tuğçecimmm
nasılsınız kızlar, bebişlerimiz nasıl ???
aaaaaaaaaa göstermem miii resimleri, yeter ki gözüksünnn msnden atarımm hemenevet karından bakıcak amaa görünmezse alttan da bakabiliriz demişti ilk kontrolümüzde ..bide karından gözükmezse, sıkışmış durumda alttan nası bakıcakk..salarım vallahi doktorun üzerinee çook tehlikeli kuzuuuuuuuu hala inanamıyorum..yarın nasıl olcam Allah bilir ya..
ayyy regentoşş böyle söylemeeeee git kocacına ilgi ve şevkat gösterr ahh kocacımmm yazık geçmiş olsun dee :)))
bnde kocişle konuşmuyorum: o tv izliyo bnde karşısında kk dayım işte :))
nihancımmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özledimmm bi gelsen haber versenn neler yaptığını anlatsann bii( inşallah iyisindir ve hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrr :))
silaaa neden yazmiyorsun kuzum??? iyi geceler de bari bana
kuppecim yarin yegencigimizin photosunu cektirmeye gidiyormussun:))) insallah pit pit larla donersin canim..bize el sallayan photosunuda unutma olur muuu????
aynen yaaaaaaaaa vallahii benimde hepaklimda nasi ozledim aboooooooooooooo.... nerdeyse aglicam bak vallahi diyorum gece gece...
ikizim regen noliii yaaaaaa....... arasira benimkide yapar onu...telefonda yemek meselesini yani...
sen biliyormusun esimin cholesterol unu ben yapmisim...., her hastalandiginda esim ben yapiyorum..... oyle iste be yaa
bende as yemek hazirliyorum yarin icin misafirler varya.. corbayi yapcam simdide...sanki calisanmisim gibi aksamdanhazirliyorumbicirikla hiiic de kolay deil amaaaaa....
yazmaz olur muyum hayatiimmm.. tam 2 saattir teldeydim buyuk gorumcemle konustum... valla kucuk gorumcenin arkasindan attik ama icim hiiic rahat deildi tovbe ediyorum...
yazdim sana balli bademimmm
issir o bicirigin ellerinden benim icin yaaaaaaaaaabende istiyorum ondan bi taneeeeee..... insallah tabiki en iyi zamanda..
kuzum attiniz iyi yaptiniz da onlar kardes sonucta, sonra kapak basina patlamasin??? mazallah :26::26::26::26:
evet kocalari biz hasta ediyoruz, yemek vermiyoruz vs vs... amannnnn artik cekmiyorum lafimi.. dolayisiyla da icim de öyle cok birikmiyor.. sen de söyle.. yoksa insani öldürür bunlar :95::95:
Allah iyiligini versin emiiii camdanmi gordun... bazen oluyo ole hele haftasonlari daha cok olay oluyooo ...benim cürük elma bagiriyo icerden kizlar ben gidip yatayim sabah erken de kalkcam zaten.. yat kalk da cabasi :97::97::97:
ay bu arada burda, alisveris arabalari bazen yol kenarlarinda olur.. millet alisveris yapar onunla getirir, hemen ya da sonra geri götürür.. genclerden sayamadim epeyce kisi icine binmis, bitanesi de sürüyo ama nasil ciglik, bagris, kahkaha.... neyse sarhoslar miydi neydi gittiler gittiler kaldirima carptilar poset gibi devrildiler ne güldüm ama yaa
hadi hepinize iyi gecelr kuzucuklarim.. yarin sabah ayni yerde, ayni saatte bulusmak dilegiyle
menbeta nabersin kuzuuummm???? gördüm seni, bi hatrini sorayim da kacayim dedim
menbatacimmm,tatlim gecmis olsun artik yarina kesinlesmis misafirler... neyse guzelim artik mubarek gun hos karsila (biliyorum ole yapacaginida) misafir 10 bereket getirtir ,9unu birakir 1ini goturur....... zor ama halledersin insallah..
tugcecimmm oncelikle kolay gelsin findigimm...
menu nu saysan bize ayip olmaz demi..... bende yarina cagirdimda bakiniyorum ne yapsam diyeee
menu nu saysan bize ayip olmaz demi..... bende yarina cagirdimda bakiniyorum ne yapsam diyeee
menbatacimmm,tatlim gecmis olsun artik yarina kesinlesmis misafirler... neyse guzelim artik mubarek gun hos karsila (biliyorum ole yapacaginida) misafir 10 bereket getirtir ,9unu birakir 1ini goturur....... zor ama halledersin insallah..
Allah iyiligini versin emiiii camdanmi gordun... bazen oluyo ole hele haftasonlari daha cok olay oluyooo ...
hadi canim esini bekletme ozaman su tavugu didikleyim bende devrilcemmmm
ahh canımm bende gec gordum postunu.. ne yapayımm canım sahur hazırlıyorumm. benım adam uyuyor.. ne yaparsam yapayım uyanmıyor ya. su bosaltcam kafasından asagıya..
calısamadıkta zaten basıma vurdu..
silacimm cok saol tatlimm daha yeni giripte okuyabildim gecmisivalla gozumden uyku akiyo ama okumadanda yatamadim :) sahurumuzu yaptikk hemen teli elime aldim :) neyse bgn menudee zeytin yagli yaprak sarma ( onceden sarip dolaba atmistim) , tarhana corbasi, tavuklu bezelye, domatesli bulgur pilavi, salata vee sutlac vardi cnmm sen ne pisiriceksin ? simdiden kolay gelsin tatlimmmm
Kuppecimm yrn bebisini gormeye gideceksin demekkk :)) ayyy cok heycanli fotolarini hemen teyzelerinee :) ben anne olacagima kalp atislarini duyunca inanmistim :) saglikla kucaginada alirsin insallah tatlim....
regencimmmm ayy kocisin curuk cikmis diyosun yaaa bende diyorunki acep senin ahini almaktanmi oluyo butun bunlarr ne dersin tatlim? :)
hepinizi coook optum cnm arkilerimmm bnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?