2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay bu arada da hepinize günaydin kizlar.... :112::112::112::112::112:

kocisi yolladim ise, evi temizlicem bugün, yarin da kasimla felan ugrasirim yani kendimi temizlerim, pazartesi is basliyor..

canım beni listeden çıkartıyosun, kendimi orda görmek istemiyorum...

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

...

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

kuzum beni silsen... malum biliyorsun durumumu... 3ay sonra tekrar eklersiniz daha iyi olur.. zaten bi batim bile yok neye göre hesaplicami sasirdim.. 31 mi 35 mi 45 mi 68 mi??????

Günaydınnnnn...Hayırlı olsun canım... Tatil bitti demek...

evet canim yaa... aman sanki tatil olup da ne yaptim ki??? keske olmasaydi cünkü havalar da cok kötü gitti bu sene burda bi yere gitmedigin zaman diyorlarki, balkonda tatil yaptim.. ama nerdeee balkonum bile yok, olsa da zaten pek cikmazdim kii bi yere de gitmedik güya hayvanat bahcesine gidecektik.. ah benim bu herif yok mu yalanci neyse... para kazanmak da lazim.. calisalim ki paramiz gelsin di mi ama ??? kizlari cogu bi yerlere gitti siz de gitcek misiniz?? biz de hic umut yok.. bi yere kipirdamicaz sanirim :95::95::95::95:

canımmmm benimmm... Senin olduğun yerdede hep havalar öyle kasvetli. İnsan kendini kötü hissediyo hava kötü olunca... Biz ramazandan sonra Gideceğiz bi yerlere inş..

Bu arada gerçekten kendi paranı kazanmak çok daha iyi.. Bi de canımmm sen evde otursan daha zor olur senin için. En azından çalıştığın zaman kafanı dağıtırsın...

Regencimmmm sana dr 3 ay koruma mı vardi... İlk hamileliğimde benimde bakmışlardı dediğin testlare... Benimde kedi körek kılı ve çiğ etten gelen bi mikrop varmış. Şuan adını hatırlamıyorum... Onlara karşı bağışıklığım yokmuş...yani hamile kaldığımda normalden daha fazla dikkat etmem gerekiyo...

Son düzenleme:

haklisin canim yaa hem de cok.. kafam dagiliyorki hem de nasil.. yanimdaki kadin baska is bulup gitse daha iyi olcak.. o acayip fena.. sürekli isime tas koyuyor, hem de caktirmadan.. neyse fesatlik yapmis gibi olmasin

gidin canim yaa benim yerime de gez eglen vallahi bak.. tatil kim ben kim.. hani bi laf vardir, aslinda hos bi sey degil de, bazen erkekler-aileleri özellikle geline der: babayin evinde o mu vardi sanki..... gercekten babamin evinde tatil mi vardi ki simdi olsun?? o zaman geri kafaliliktandi , simdiyse parasizliktan.. aaaah ah hayatim hep baskalarinin elinde oldu.. her anlamda.. gücsüz aciz bir sey bilmeyen biri de degilim ya zoruma giden o oluyor... hani elimden bir sey gelmese de desemki bilmiyordum ne yapacagimi.. beni bana bi birakmadilar kiii

ay nerden nereye geldim ben yine yaa neyse güzel bi tatil yap, eglen bol bol.. stres at gel kuzum..

Toksoplazma olmasi lazim canim yanilmiyorsam..

canim beni de kizamikciga karsi koruma yokmus vücudumda.. asi olcam ama 3ay bebek yasak.. bu da assagi yukari yilbasina geliyor.. ben bir de cocuklarla calistigim icin daha tehlikeli birinden heran kapabilirim yani normal sartlarda bebis istemesem bile olmam gerekiyor.. biliyorsun bu hastalik, cocuk hastaligi.. yani yilbasina kadar bir sey yok bende :97::97::97::97: tabi simdi hamis degilsem ki hic sanmiyorum bugünlerdi önemli günler, kac gündür tik yok, dr aradiktan sonra biraktik.. hem de benim ki hastaydi zaten.. umarim hamis degilimdir :44::44::44::44: hayat böyle iste kuzum.. bigün insalllaaahhhhhhh diye dualar ettigin, ic gecirdigin seyi, ertesi gün istemeyebiliyorsun.. gercekten bi seyi öyle asiri istememek gerekiyor.. Allahim hayirlisini zaten veriyormus

aaa evet canım Tokoplazma... İşte benimde ona karşı bağışıklığım yok muş... Ben küçükken 5 kere kızamık çıkardım.... O yüzden kızamıklığa başıkılığım vardır diye düşünmüştüm zaten öyleymiş...

E tabi sen çocuklarla iç içesin o yüzden önlemi alınmalı...Sağlık daha önemli canımmm bazen çok istiyoruz yaaa bi şeyi belki de o an olmamsı daha hayırlısı. Bazılarının beklentisi bazılarına göre de tam tersi oluyor...

Önemli olan hayırlı sağlıklı sıhatli olsun... Allah hayırlısıyla zamanını bilir... demekki bizde daha zamanını bekleyeceğiz...

Son düzenleme:

ayol benimn kocam da aynısını yapıyorr bende çok takıyorummm hmde okadar takıyorumkiiii totoşum 10gr eriyor :)
bnde git ananda ye diyorum ...ki bnde değişik güzel yemekler yaparım anasındaki yemekler bellidir hep aynı ay nyseee boşver böyle şeylere takılma yoksa seninde totoşun erir
ayy evet kızdırdı daha doğrusu bnde biraz naz yapıyorum ama oda ilgi ve şevkat göstermiyor amannnnn hepsi aynı işteeeeeee

canım valla nihancığımı ve sc reamaway cığımı çok merak ediyorum inşallah ii haberler verirler bize :)

Merhaba kızlar, KUPPEnin randevu kaçtaydı??

Herkes iyidir umarım

selam canım..kuppecik 2 de gidicekti doktora inşallah ii haberle gelicek :) sen nasılsın ?

evet canim bahsettigin toxoplasmose..... bendede var o.. kesinlikle disarda et ,salata yememelisin sucuk,salam;sosis,pastirma vb yok.... etler iice pismis olmali salatlar ,sebzeler cok titiz yikanmali ki toprakda ayni etkiyi veriyor... ve kedi kopek gibihayvanlardan kacinilmali....

ben her ay kan veriyordum ve bakiyorlardi mikrop bulasip bulasmadigina... cok sukur bi yaramazllik olmadi.. normalinden iki kat daha hassas davranilmali...

ya buaraa sanirim kucukken bende cikarmadim kizamik...ablami hatirliyorum da ..neyse olsa hamilelikte bilirlerdi sanirim:26::26:

pollyanna canim buralardaysan listemizi bi elden gecirirmisin sana zahmet..mesela ben regl oldum yeni bat 6 eylul... kardaizcim ve regencim simdilik moladalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…