- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.461
ay bu arada da hepinize günaydin kizlar.... :112::112::112::112::112:
kocisi yolladim ise, evi temizlicem bugün, yarin da kasimla felan ugrasirim yani kendimi temizlerim, pazartesi is basliyor..
Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu temmuz ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz renewal TEBRİKLER!! | 28 | 24 Temmuz|
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos
nihanca| 25 | 7 Agustos
_arzum_ | 26 | 10 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
azra3434| 30 | 14 Agustos
srdrhly| 21 | 18 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
regen | 23 | ??
| | |
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu temmuz ve sonrasinin listesi;
...
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
listede düzeltilmesi gereken yerler var((
hımmm sen düzenleyemiyosun galiba...
Günaydınnnnn...Hayırlı olsun canım... Tatil bitti demek...
Canımmmcımmmm liste çok gerilerdeydi ben sadece kopyalayıp yapıştırdım... Seni üzdüysemm kusura bakmaa..
evet canim yaa... aman sanki tatil olup da ne yaptim ki??? keske olmasaydi cünkü havalar da cok kötü gitti bu seneburda bi yere gitmedigin zaman diyorlarki, balkonda tatil yaptim.. ama nerdeee balkonum bile yok, olsa da zaten pek cikmazdim kii bi yere de gitmedik güya hayvanat bahcesine gidecektik.. ah benim bu herif yok mu yalanci neyse... para kazanmak da lazim.. calisalim ki paramiz gelsin di mi ama ??? kizlari cogu bi yerlere gitti siz de gitcek misiniz?? biz de hic umut yok.. bi yere kipirdamicaz sanirim :95::95::95::95:
canımmmm benimmm... Senin olduğun yerdede hep havalar öyle kasvetli. İnsan kendini kötü hissediyo hava kötü olunca... Biz ramazandan sonra Gideceğiz bi yerlere inş..
Bu arada gerçekten kendi paranı kazanmak çok daha iyi.. Bi de canımmm sen evde otursan daha zor olur senin için. En azından çalıştığın zaman kafanı dağıtırsın...
Regencimmmm sana dr 3 ay koruma mı vardi... İlk hamileliğimde benimde bakmışlardı dediğin testlare... Benimde kedi körek kılı ve çiğ etten gelen bi mikrop varmış. Şuan adını hatırlamıyorum... Onlara karşı bağışıklığım yokmuş...yani hamile kaldığımda normalden daha fazla dikkat etmem gerekiyo...
Toksoplazma olmasi lazim canim yanilmiyorsam..
canim beni de kizamikciga karsi koruma yokmus vücudumda.. asi olcam ama 3ay bebek yasak.. bu da assagi yukari yilbasina geliyor.. ben bir de cocuklarla calistigim icin daha tehlikeli birinden heran kapabilirim yani normal sartlarda bebis istemesem bile olmam gerekiyor.. biliyorsun bu hastalik, cocuk hastaligi.. yani yilbasina kadar bir sey yok bende :97::97::97::97: tabi simdi hamis degilsem ki hic sanmiyorum bugünlerdi önemli günler, kac gündür tik yok, dr aradiktan sonra biraktik.. hem de benim ki hastaydi zaten.. umarim hamis degilimdir :44::44::44::44: hayat böyle iste kuzum.. bigün insalllaaahhhhhhh diye dualar ettigin, ic gecirdigin seyi, ertesi gün istemeyebiliyorsun.. gercekten bi seyi öyle asiri istememek gerekiyor.. Allahim hayirlisini zaten veriyormus
Merhaba kızlar, KUPPEnin randevu kaçtaydı??
Herkes iyidir umarım
gösteriyorum da kuzum bu adam varya.....
az önce kaynanam aradi konusuyorlar.. o fesat ne yedin diye soruyo, bu ortalik kepcesi de ne zaman kadin bunu sorsa ya diyoki pizza-kizartma vs ya da diyorki yiyoruz iste bir seyler... az önce istedi pizza yaptim yok sever pizzayi bir de özenerek yapiyorum her seyden minik minik dograyip koyuyorum.. telefonda yine öyle mirin kirin pizza yedim iste deyince ben de bagirdim adam gibi yedigin yemegi desene her defasinda böyle ypioyrsun diye.. ay napiim ondan sonra da kadin yakamdan düsmüyo aksama kadar on kere arayip ne yapcagimi soruyo.. bak bitanem, ben hep yemek yapiyorum isten gelince yiyor aksama da aynyi yemegi begenmiyor böyle seyler yiyor benim sucum degil.. bugün mantarli soslu kuzu eti pisirdim, dün patlican-biber kurusunu kasladim kizarttim acili sos yaptim, ondan önceki gün körili tavuk yaptim vs vs... yanlarinda da ya salata ya karpuz ne bileyim iste cacik fealn eksik etmiyorum.. bu da böyle yapinca kaynana da hakli olarak yemek yapmiyorum saniyor.. bi makarna yaptigini bile gerone gerine söylüyor yemege bize gelin diyor.. ben de yaptigimi söylemiyorum hem burun kiviriyor (ya da bilmedigi sey olunca kiskaniyor) hem de oglum onu sevmez ki ne biliiyiiimm diyor, benn de sinir oluyorum.. gel de simdi buna ilgi göster.. agriyan disine bi de benim vurasim geliyor
siz neden konusmuyorsunuz kuzum??? sinir etti seni di mi??? iste hepsi yapiyor bunu
kuppecim yarin yegencigimizin photosunu cektirmeye gidiyormussun:))) insallah pit pit larla donersin canim..bize el sallayan photosunuda unutma olur muuu????
aynen yaaaaaaaaa vallahii benimde hepaklimda nasi ozledim aboooooooooooooo.... nerdeyse aglicam bak vallahi diyorum gece gece...
ikizim regen noliii yaaaaaa....... arasira benimkide yapar onu...telefonda yemek meselesini yani...
sen biliyormusun esimin cholesterol unu ben yapmisim...., her hastalandiginda esim ben yapiyorum..... oyle iste be yaa
bende as yemek hazirliyorum yarin icin misafirler varya.. corbayi yapcam simdide...sanki calisanmisim gibi aksamdanhazirliyorumbicirikla hiiic de kolay deil amaaaaa....
Merhaba kızlar, KUPPEnin randevu kaçtaydı??
Herkes iyidir umarım
Regencimmmm sana dr 3 ay koruma mı vardi... İlk hamileliğimde benimde bakmışlardı dediğin testlare... Benimde kedi körek kılı ve çiğ etten gelen bi mikrop varmış. Şuan adını hatırlamıyorum... Onlara karşı bağışıklığım yokmuş...yani hamile kaldığımda normalden daha fazla dikkat etmem gerekiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?