- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.481
Regencimmmm sana dr 3 ay koruma mı vardi... İlk hamileliğimde benimde bakmışlardı dediğin testlare... Benimde kedi körek kılı ve çiğ etten gelen bi mikrop varmış. Şuan adını hatırlamıyorum... Onlara karşı bağışıklığım yokmuş...yani hamile kaldığımda normalden daha fazla dikkat etmem gerekiyo...
evet canim bahsettigin toxoplasmose..... bendede var o.. kesinlikle disarda et ,salata yememelisin sucuk,salam;sosis,pastirma vb yok.... etler iice pismis olmali salatlar ,sebzeler cok titiz yikanmali ki toprakda ayni etkiyi veriyor... ve kedi kopek gibihayvanlardan kacinilmali....
ben her ay kan veriyordum ve bakiyorlardi mikrop bulasip bulasmadigina... cok sukur bi yaramazllik olmadi.. normalinden iki kat daha hassas davranilmali...
ya buaraa sanirim kucukken bende cikarmadim kizamik...ablami hatirliyorum da ..neyse olsa hamilelikte bilirlerdi sanirim:26::26:
pollyanna canim buralardaysan listemizi bi elden gecirirmisin sana zahmet..mesela ben regl oldum yeni bat 6 eylul... kardaizcim ve regencim simdilik moladalar...
selamlar canım, saat 2 de
senin bebiş nasıl sen duydunmu kalp atışlarını?
selam canım..kuppecik 2 de gidicekti doktora inşallah ii haberle gelicek :) sen nasılsın ?
Teşekkür ederim kızlar sağolun. Biz iyiyiz çok şükür. ben 3 hafta önce gittiğimide çok şükür duymuştuk kalp atışlarını. pazartesi 2 de de tekrar randevum var. İnşallah herşey yolundadır. Bulantı yok kusma yokbazende olsunda içerde herşey yolunda diyim diyorum :26: Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın.AMİN
SILAcım listeyi arayıp bulmak biraz zaman alacak, kızımı uyutup ilgileneyim canım olurmu?
Ayrıca SCREAMcımı çooooook merak ediyorum yaa. İnşallah herşey yolundadır
Maşallah canımmmm.. Hani derler yaaa dünyaya gelen büyüyo.. valla ana rahmine düşen bile göz açıp kapatıncaya kadar büyüyoo.Ne çabuk geçti zaman... Yok yok bulantın olmasın daha iyi.. Rahat hamilelik geçir arkadaşım...
Listeyi ben 2146 sf çektim..Ama bişey değiştirmedim...
Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu temmuz ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz renewal TEBRİKLER!! | 28 | 24 Temmuz|
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos| bekliyoruz
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos| bekliyoruz
nihanca| 25 | 7 Agustos| bekliyoruz
_arzum_ | 26 | 10 Agustos| bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Agustos
srdrhly| 21 | 18 Agustos
sila38 | 23 | 6 Eylül
derya78_40 | 29 | ??
regen | 23 | Beklemede
| | |
ay kizlar daha yeni oturdum yaa.... durmaksizin ev temizledim oh sükür bitti sayilir.. simdi geri halilari felan sercem.. derleyip toplucam o da kolay... e bir de emek var tabi...
eee sizler naptiniz??? gerci herkesler kacmis
hlycim sen nasilsin bitanem???
ay kizlar daha yeni oturdum yaa.... durmaksizin ev temizledim oh sükür bitti sayilir.. simdi geri halilari felan sercem.. derleyip toplucam o da kolay... e bir de emek var tabi...
ohhh ne güzel mis gibi olmuş evinn :)) napiim bnde face de oyun oynuyorum can sıkıntısından
hem sen benim postuma neden cvp vermedin bakiim
ohhh ellerine saglik regencim... bnde bgn yine temizlik yaptimm buaralar temizlik hastasi oldum ama mecburenn.... sicaktan butun gun camlari aciyorummm aksama kadar disardaki butun toz pislik iceri giriyoo deli oluyrm bende( bide artk kendimi iyi hissediyorum yaaa kendimi eskisi gibi islere vurmaya basladim :)))
ay kusura bakma hayatim.. dur bi kosu gecmise gidip geleyim.. ay beynim sulandi yaa.... acimdan da geberiyorum onu hic sorma.. cok haraket ettim yaa... kapilar yetiyor insana zaten.. bi asagi bi yukari...dusa da girmem lazim yaa.. kollarim boynum felan terden yapis yapis oldu.. dustan cikinca temizlerim banyoyu da... biliyor musun burda cogu evin wc-banyosu bir.. bizim öyle mesela.. özellikle küsük evlerde hep öyle.. o yüzden bi girdi mi tam temizleyip cikmam lazim.. kolzeti temizlerken zaten normal is yapmiyorum resmen savasiyorum eldivenlerle ve bilimum ekipmanla felan
ayol benimn kocam da aynısını yapıyorr bende çok takıyorummm hmde okadar takıyorumkiiii totoşum 10gr eriyor :)
bnde git ananda ye diyorum ...ki bnde değişik güzel yemekler yaparım anasındaki yemekler bellidir hep aynıay nyseee boşver böyle şeylere takılma yoksa seninde totoşun erir
ayy evet kızdırdı daha doğrusu bnde biraz naz yapıyorum ama oda ilgi ve şevkat göstermiyoramannnnn hepsi aynı işteeeeeee
ayy canım canım ne kusuru :) bnimde sürekli gözüm kararıyor başım dönüyor ayağa kalkınca o yüzden oturuyorum bnde bişi yapmıyorum işim yok zaten :) bizimde banyo wc bir ve 2.wc de yok malesefo yüzden sinir oluyorum mesela..bnde girişince fayanstı klozetti duştu derken anam ağlıyor valla
senin totosun erimesin de benim ki erisinay övünmek gibi olmasin tam 10gündür dikkat ediyorum yedigime ictigime 1,5 kilo vermisim oh oh daha cok var eskiye dönmem icin ama olsun, böyle gidersem iki ayda fekan eskiye kavusuyorum Allaaaaaahhhhhhhhh insallah... ay totos dedin de kiz benimki ne kadar zayiflasam da ööööyle kaliyor, aslinda güzel duruyor hani benimki diyorki j. lopezle yarisiyorsun.. ben de diyorumki, o benim yanimdan gecemez öyle ama onun boyu benden cok kisa o yüzden poposu da cok göze batiyor, he yapi olarak benimki de öyle.. ama seninki de cok güzel heee elbise de felan sahane duruyordu :81::81::81::81:
kocisler de yazik yaa aslinda, ne yapmalari gerektiklerini bilmiyorlar garibanlari egiten olmamis kidedigin gibi naz yapinca surat gibi algiliyorlar bazen de, o zaman da isler degisiyor iste.. oturup konussan da bi süre sonra eskiye dönüyorlar, en iyisi görmemek
he iste aynen bende de öyle oluyor.. en sevmedigim de klozet ööö :120::120::120::120::120::120::120: maske de almam lazim benim onu temizlemek icin..o armatürler zaten bizden önce de kullanan oldugu icin parlakligi gitmis biraz su lekeleri ne kadar silersen sil kaliyor.. ya bu almanlar da ciddi cok pisler.. ben evi aldigimda iyyyyykkkkk neyse.. epeyce temizlik yapmistim sükür gecti... benim evim iki odali, senin ki nasil tatlim?? Allahtan mutvagim büyük orda yiyoruz ama benimkiyle bu yüzden de kavga edip duruyoruz o salonda istiyor, anasinin evindeki gibi tv izleyerek, benim de hic hosuma gitmiyor.. bakalim tv alirsak bi tane daha o zaman mutvakta yemek zorunda kalir sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?