2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oh yemegi de koydum, corba da tamam benimki aradi da hastaneye gidiyormus, kötü olmus yine garibim.. gelsin de yatsin hemen..

evet j.lo kimmis, sadece bütün dünyanin tanidigi, güzel buldugu biri

ya canim o dedigin de sonuna kadar haklisin, ya gercekten kadinlar bunu becerebiliyorlar ya da disariya böyle gösteriyorlar.. hem her dedikleri yerine geliyor hem de acayip kiymetliler... gecen de bi laf söylemistim.. aslinda cok dogru degil ama gerekli oldugu yerler de var iste: erkegin iki tabagi varsa birini kiracaksin.. yani bagrini yerden kaldirmican.. baksana kimin cebi para görse önce arabayi, sonra kadini degistiriyo ya da metres tutuyor.. zenginleri gec, orta halliler bile öyle.. birlikte calistigim kadinin 3cocugu var.. kocasiyla evlendiklerinde hic bir seyleri yokmus.. calisiyorlar ugrasiyorlar, is kuruyorlar.. adam kadinin adina borclaniyor.. gel zaman git zaman isler büyüyor.. bu kadina calisiyor kocasiyla.. temizligi yapiyor aksama kadar dükkanda duruyor vs vs... sonra adam önce birini buluyor evi otel gibi kullanmaya basliyor sonra da borc bataginda kadini cocuklarini birakiyor, ne kadar mal mülk varsa alip kendi adina gidiyor.. iste bu erkeklerin gercekten büyük bi bölümü böyle.. yani ne bileyim, bütün erkeklerin yapisi bir degildir ama özleri aynidir iste.. bazen acimamak gerekiyor sanirim bilmiyorum :44::44::44::44: ilacim olsa basima sürerim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben deryayı merak ettim. Onun bat ı geçmişti... İnş hamiledir.... Ben hamiş olarak hissiyorum.... şimdi kalktım bişey yazmış mı diye baktım... Deryaaaa nerdesin

cnm hala kırmızılar gelmedi. test yapmadım. bu ay yumurtlama günlerimin son günü çalışabilmiştim. aslında çok ümitli değilim. ama kırmızılarda gelmedi . bilmiyorum. korkuyorum test yapmaya. pazartesi sabah test yapmayı düşünüyorum.

ELLERİNE SAĞLIKK pollyannaa AMA BENİ NEDEN EKLEMEDİNİZ ((((((((58:

ay kusura bakma yaa damarina basmak icin demedim... yani ne bileyim aklima geldi sormak istedim.. tamam sen tasinana kadar bi daha konusunu acmam :26::26::26::26:

benim yerlere baktim da simdi parke degil musamba gibi bir sey ama kalinca.. gerci sükür benimkiler parlak, silince iyi duruyorlar.. ay öyle acik renkli parkeleri evim olursa yaptiririm insallah...
sen de insallah bulursun güzel bi ev... ben de istiyorum tasinmak benim evin odalari epeyce genis ama bi salon bi yatakodasi.. bir de binada iki büro var.. ikinci katta yabanci gencler kaliyor.. böyle ailesiz felan.. onlar da cok girip cikiyorlar haliyle.. bir de kalabaliklar. rahatsiz edici oluyor, diger evlerde de hep ögrenci oturuyor.. ya mesela kati haftada bi ev temizliyor.. ben temizledim kimse orali bir daha.. iki ev daha var.. ben de temizlemicem bu sefer inat ettim.. ben miyim enayileri

ELLERİNE SAĞLIKK pollyannaa AMA BENİ NEDEN EKLEMEDİNİZ ((((((((58:

kuzum isteyen ordaki bilgileri veriyor ve ekleniyor.. bu liste taa basindan beri var.. ben de sonradan girdim mesela.. konu sahibi arkadas yapiyordu o da simdi ugrayamiyor maalesef.. o yüzden pollyannacim sagolsul yenilemis.. sen yasini batini söyle ekleriz biz de.. hatta yaparim ben de senin icin..

ay kızlar herkescilkler temizlik yapıyor demek..
bende yapıyorum.
yoruldumda dinleneyim dedim.
bide viledamın sopası kırıldı şimdi oruç oruç yerlerde emekliyorum
yarında misafirim gelecek
bir yandan ne yapsam diye kafamda menü oluşturuyorum.:97:
bir yatak odası kaldı birde banyo
yatak odası zaten sadece süpürülecek her tarafı halı kaplı ama banyoda işim çokkk
neyse hepinize kolay gelsin yine gelirim ben işim bitince

bu arada Kuppemle telefonda konuştum,bebişimiz çok iyiymiş bi sürü resmini çekmişler artık gelince kendi anlatır ayrıntılı olarak

slm kızlar bi sorunum war yardımcı olun benim bat 2 agustosdu...we olmadım bugün tam 5. günüm ama 3 tane test yaptım eczaneden alıp negatif cıkıo anlamadım bununla iilgili bilgisi olan yazsın bekliyorum hamilemiyim deilmiyim((

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz renewal TEBRİKLER!! | 28 | 24 Temmuz|
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos| bekliyoruz
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos| bekliyoruz
nihanca| 25 | 7 Agustos| bekliyoruz
_arzum_ | 26 | 10 Agustos| bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Agustos
srdrhly| 21 | 18 Agustos
sila38 | 23 | 6 Eylül
Mıremıst | ? | ? ??
derya78_40 | 29 | ??

|||

Kusura bakma REGENcim bilmiyordum bu isteğini. çıkardım güzelim.

yemek saati ya kimseler yok tabii doyurun karninizi da gelin hadi gerci sonra da ben gitcem

selam kızlar

iftarı dışarıda yaptık.
böylede ne güzelmiş yahuuu
yemek hazırlama yok,toplama yok,bulaşık yok... ohh süper valla.
tabi yarın anam ağlayacak o ayrı misafir ağırlamamıştım epeydir... ee insan yalnız olunca yaşadığı şehirde 3 kişide gelecek olsa telaş yapıyor yapabilirmiyim edebilirmiyim diye:97:

sizlerede menümü yazacam birazdan bakın bana öneride bulunursunuz

Kızlar merhaba, nasılsınız? yeni hamiş haberi varmıdır? Polyannacım, listeyi senmi veriyorsun artık? Screamcim nerede ki tatlım? benim Batı 2 eylüle yazıver canım olurmu? Öpüyorum hepinizi. ben hala tatile devam:80:

hlyacım,regencim hoşgeldiniz kızlar:80:

hoşbulduk canım :) snde hoşgeliverdin gari

hoşgeldin canım nasılsın...nerelerdersinn amma uzun bir tatil yaptın vallaaaaa özleştik :) cnm scream bi kaç gün önce geldi bebeğimi kaybetmek üzereyim dua edin dedi ondan beridir yok bizde ona dua ediyoruz ve merakla bekliyoruz haberlerini inşallah iyidir ....

evett menümü yazayım..
herkezden pozitif negatif yorum bekliyorum eşimin amcaoğulları gelecek ve yeni gelin. o yüzden önemli benim için

*süzme mercimek çorbası - vazgeçilmez çorba
*zeytinyağlı taze fasulye - evde fasulyem var ama barbunyada yapabilirim bu konuda fikir istiyorummm
*paçanga böreği - evet kesin emin değilim börek yapmaktada
*dalyan(rulo) köfte
*püre
*çoban salata
*revani - bundanda emin değilim. kolay ve hafif birşey olsun diye tercih ettim

Son düzenleme:
hlyacım,regencim hoşgeldiniz kızlar:80:

hosbulduk canim, sen de hosgeldin.. nasilsin?? keyifler nasil bakayim??

Regenciiiim nasılsın tatlım? durumlar nasıl?çalışmalar varmı? biraz kendinden bahs et. çok habersiz kaldım bu ara hepinizden.

asil sen anlat bitti mi tatil?? nasil gecti?? güzel miydi??

ben de calisma yok canim.. test yaptirmistim ya, hormon testleri normal cikti, bi sorun yokmus yani.. ama kizamikciga karsi vücudum korumasizmis. onun icin de asi olmam ve 3ay daha korunmam lazimmis.. senin anlican bizim hayaller ertelendi ki yilbasina kadar.. haftaya felan doktora giderim sanirim, asi olurum sonra da beklemeye baslarim.. atbiki onlar test yapcaklar hamis miyim diye, ki degilim.. yani benim öyle oldu maalesef :97::97::97: sen nasilsin?? calisma durumlari nasil gidiyor??

canim scraemin durumu iyi degil sanirim bikac gün önce geldi, bebegimi kaybetmenin esigindeyim dua edin dedi.. biz de merak ediyoruz o günden beri... o yüzden sagolsun pollyannacim veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…