- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.081
menbatamm, ikizimmm, tatlicadimmmm, hemserim breshkamm, pollyannammmm.... ogluma guzeldualariniz icin coook sagolun kizlar...Allah razi olsun... rabbim isteyen herkese icinde bizlerede tez vakitte hayirla nasip etsin....
pollyyannacim, tatlim inan oglan olmasini istediginicin ole soylemedim sanki randevunda bile oglunla bulusacakmissin gibi hissiyat oldu canim... hayirlisi...
Neden ? ne oldu ki ? sıkılacak ne var ? aaaaaaaa sus bakıyım
kızlar bişey fark ettim daha doğrusu farkında olmadan yapmışım ben hamilelik tickerı yapmışım kendime sizde kendinize evlilik yıldönümlerinizi yapmışsınız işe bak bende benimki niye farklı diyorumbende mi değiştirsem sonra nasılsa daha hamile değilim
üf sıcakk daha ne olsun..ay bide ne zamandır evdeyim ya sıkıldımmmmmmmmm ben alışkın değilim bu kadar evde durmayagezmem lazım
nihanca kuzummmm bitanem bebegimmm cancazimguzeller guzelimmmm... arkadasimn yazmistim sana gormemis olabilirsin... tatlim SIkma canini hersey olacagina varir...biz kendimizi tuketsekte kismetten oteye gecemiyoruz... bitanem bu bekleyiste Allah sabir versin tez vkitte kavustursun insallah...
oyyy kıyamamsıcakta nereyi gezcenki kuşum hemde oruç oruç ay yakın olsaydık birbirimizde iftar yapardık ( iftar sonrası işlerimiz olabiliyor )
bugün benim oruç bozulmazsa iyi valla midem çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi gece pidenin kalanını yedim çok yumurtalıydı ondan oldu galiba bide burda yemek kokusu ayy hala çok fenayım :120:
sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95:
sanırım düzelttim bende evlilik yıldönümüne göre yaptım
canim benimmmmm evet o okudugunu bende burda paylasaaktim insallah iftarvakti orucu acmadan evvel dualarimizi esirgemeyelim.. Allah biliyorya nisanliyken ,yeni evlenmissen bu vakitlerde rabbimden hep erkek cocuk diledim hayirli saglikli....dualarimiz kabul olsun insallah..aminnnn canımaz önce bişeye bakıyodum netten oruçlu insanın iftar vakti ettiği duanın kabul olma durumu çok yüksektir yazıyo akşam iftarda oruçları açmadan hepimiz dua edelim ... listemizde azaldı inşallah hepimizin son adetleri olur bunlar hepimiz bebek sahibi oluruz canım benim
bu arada oğlunu çok merak ediyorum canım yaa resmini koysana bakalım
inan ki balım vallahi görmedim diğer görmediğim arkadaşlarım varsa ne olur kusura bakmasınlar çok zor günler geçiriyorum valizimi toplayıp evime kaçmamak için zor tutuyorum kendimi
allah razı olsun gülüm inşş sağ sağlim gidip gelir rabbim bana bağışlar bebek olsun olmasın bana o lazım rabbim nasip ederse bebeği de verir rabbimn izniyle
zaten mevzu o caniko oruçluyum ve çok sıcakk bu halde nasıl gezecemmmçok uzak kaldım sosyal hayatımdan puhahha çok sosyalimdir de ben konken partileri havuz partilerinden çıkamıyorum ahahha :)))
ay ne güzel olurdu kıs gider gelirdikk..kızlar valla bak bayram sonrası gelmek isteyenlerle buluşsak orta bi yerde ne ii olur..bikaç topikte okudum buluşanlar kaynaşanlar var valla :))
ben altunizade tarafından ev bakıyorumm yakın olacam artık size
ev çok güzelmiş canım nasipse kısmetse sizn olur inşşkizlar bizbizekalmisiz.... ev ariyorum ya ben size burdan fotolarini gondersem bakarmisiniz... bitanesivar uzerinde yogunlasiyoruz... hem caniniz sIkIliyooooo....
Appartement à louer 2 chambre(s) - surface habitable:90 m2 - Laeken | Immoweb ref:3263938
ha postualintilamayinda geri sileyim linkiiii merci d'avance.........
canim benimmmmm evet o okudugunu bende burda paylasaaktim insallah iftarvakti orucu acmadan evvel dualarimizi esirgemeyelim.. Allah biliyorya nisanliyken ,yeni evlenmissen bu vakitlerde rabbimden hep erkek cocuk diledim hayirli saglikli....dualarimiz kabul olsun insallah..
benim yaramazi koycam canim bi araaa...
olsunbebegim.. nekusura bakcam sen geldin ya yeter bana....sadece nekadar cokozlendigini bilesin die tekrarladim yaniiii.... zordur canim anliyorum seni Allahim kocislerimizin yoklugunu gostermesin....basimizdan eksik etmesin deil miii???
kizlar bizbizekalmisiz.... ev ariyorum ya ben size burdan fotolarini gondersem bakarmisiniz... bitanesivar uzerinde yogunlasiyoruz... hem caniniz sIkIliyooooo....
photonun uzerine basarsaniz diger resimler acilirrr...
slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs
hani maltepe tarafıydı yavrucum. altunizade de ne işin varrrr
hem ayrıca hly hanımmmmmm bu cumartesi öleden sonraaaaaaaaa sana gelme ihtimalimmmmmmmm %85 canımmmmmm
kizlar bizbizekalmisiz.... ev ariyorum ya ben size burdan fotolarini gondersem bakarmisiniz... bitanesivar uzerinde yogunlasiyoruz... hem caniniz sIkIliyooooo....
photonun uzerine basarsaniz diger resimler acilirrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?