- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.061
Nice nice mutlu yaşları olsun inşallah yakışıklı oğluşunun canım. Benim kızımda 13 ağustos. İkiside ASLAN çocuğu:))ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......
Güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim tatlıcadım çok sağol. Darısı başına inşallah. Sonuçlarıma netten baktım çok şükür bi sorun görünmüyor. yarın gidebilecem hastaneye. doktora göstermeye.
Allahım nazardan saklasın,hayırlısı ile bebeğini kucağınada al inşallah canım.. çok güzel haberler getirmişsin bizlere,yarında inşallah sonuçların mutluluğuna mutluluk kadar.
Çok sağol canım benim. Darısı başına olsun inşallah hayırlısıyla. ^ burayı tebessümle okudum:)) içine erkek mi doğdu Sılacım. yada ben öyle anlamak istedim:)))canimbeniiimm supersiniz,harikasiniz...coksevindim guzelim...insallah boyle devam eder kalan zamanlarida... ayyy minicik yaaaaa , minicik pipisini de gosterir ins bidahakinede.... tatlim aileleresoylememissiniz henuz.. masallah iyi dayanmissiniz soylemeden.. mujdeyi verirsiniz artik guzel bayram hediyesi olur..
Amin canım çok sağol darısı başına.maşallah canımAllah korusun sizi
Amin azracım sağolasın canım. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz herzamancanim allah nazarlardan saklasin hep boyle devam eder bebesini kucagina alirsin insallah sorunsuz
Menbetacım çok sağol canım.. Cumartesi kızımın doğum gününde söyliycez nasipse. Özel bi gün olsun istedik. Şükür sabrettik bu zamana kadar. Aslında bayrama kadarda bekleyebilirdik:))) Darısı sana olsun canımpollyannacım cok sevındımm canım bebegının kalp atıslarınıda duymussunuz maşallah.. artık soyleyın buyuklerınıze ne guzel supriz olur onlarada.. maşallah..
Tuğçecim teşekkür ederim sağol. evet o kadar günlük fark benim içinde önemli değil. doktorda normal dedi şükür. ben ANKARAdayım canım. Keçiören eğitim araştırma hastanesine gittim ilk kez. ve ilk izlenim çoook güzeldi. özellerde 100lerce lira istedikleri testleri ücretsiz yaptılar.oyy pollyannacim masallah bebisine :) Allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallahh:) bnce 4 gunluk fark sorun yaraticak bisey degil cunku bebek buyudukce aradaki farki kapatiyoo. kk da 2 hafta geriden gelio snra farki kapatan bebisler biliyorum ben :) buarada hangi hastaneye gittin sen istdeydin dimi??
Sağol kardaizcim darısı başına olsun inşallah...pollyanna cımmm ne güzek kalp atışlarını duymuşsun. gözün aydın olsun canım. :)))
aminnnnn canım benim. tabiki insanın evi gibi olmuyo göçebe gibiyim resmen yaaaa. eşyalarım bi yerde. :95::95::95:
üzülme, düşünmemeye çalış hayatım biliyorum akıldan asla çıkmaz. ama dediklerimi unutma. kendine bi uğraş bulmalısın.
şu kasvetli havayı dağıtalım canım hadi...
kızlar neler yapıyosunuzzz...anca fırsat bulabildim scremawden haber var mı ya..aklım onda da .. öpüyorum hepinizi..
Kuppecimmmmm, kilo aldin mi sen cok merak ettim....
ayy bu arada kalp atislarini duymussun canimmm, cok sevindim... (anca okuyorum eskileri....)
nihancımmmm
canım bnde duydum bülent tıraşı okudum da ama cem demirele daha çok aklım yattı ne bilimm.. bakalımmm Allah tan hayırlısı :)
çok haklısın canım insanın evi gibisi yooooooooooooooooooooooooook
kendime bi uğraş bulabileceğimi hiç sanmıyorum canım abimin ikizleri var onlarla biraz vaktimi geçiriyorum
Yaa şu aşağınızdaki resimli bebekli linkleri nasıl yapıştırıyorsunuz profilinize sinir oldum ben bi türlü beceremiyorum
sende de gözüküyor tatlımm..onu yapmanın en iyi yolunu hlycimdan öğrenebilirsinn..o yardımcı oluyorr..
nihancımmmm
canım bnde duydum bülent tıraşı okudum da ama cem demirele daha çok aklım yattı ne bilimm.. bakalımmm Allah tan hayırlısı :)
el işleri, el sanatları gibi uğraşların halk eğitimleri oluyo.
amaaaa ikizlerde iyiymiş. sen bilirsin hayatım. tavsiyesi benden
Daha az önce becerebildim çok şükür böyle daha güzel oldu
şekerimmmmmmmmm sen hamile misin ayol daha dün böyle bişi yoktugrafiğinde 2 haftalık hamileyim diyooooooo
Yok canım yaa nerde sadece olabilme hayaliyle yaşıyorum son adet olduğum tarihi yazdım o da böyle dedi keşke olmuş olsam hamile 22 ağustosa kadar beklemedeyim hly cım :)
sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?