2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......
Nice nice mutlu yaşları olsun inşallah yakışıklı oğluşunun canım. Benim kızımda 13 ağustos. İkiside ASLAN çocuğu:))

Allahım nazardan saklasın,hayırlısı ile bebeğini kucağınada al inşallah canım.. çok güzel haberler getirmişsin bizlere,yarında inşallah sonuçların mutluluğuna mutluluk kadar.
Güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim tatlıcadım çok sağol. Darısı başına inşallah. Sonuçlarıma netten baktım çok şükür bi sorun görünmüyor. yarın gidebilecem hastaneye. doktora göstermeye.
Çok sağol canım benim. Darısı başına olsun inşallah hayırlısıyla. ^ burayı tebessümle okudum:)) içine erkek mi doğdu Sılacım. yada ben öyle anlamak istedim:)))
maşallah canım Allah korusun sizi
Amin canım çok sağol darısı başına.
canim allah nazarlardan saklasin hep boyle devam eder bebesini kucagina alirsin insallah sorunsuz
Amin azracım sağolasın canım. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz herzaman

pollyannacım cok sevındımm canım bebegının kalp atıslarınıda duymussunuz maşallah.. artık soyleyın buyuklerınıze ne guzel supriz olur onlarada.. maşallah..
Menbetacım çok sağol canım.. Cumartesi kızımın doğum gününde söyliycez nasipse. Özel bi gün olsun istedik. Şükür sabrettik bu zamana kadar. Aslında bayrama kadarda bekleyebilirdik:))) Darısı sana olsun canım
Tuğçecim teşekkür ederim sağol. evet o kadar günlük fark benim içinde önemli değil. doktorda normal dedi şükür. ben ANKARAdayım canım. Keçiören eğitim araştırma hastanesine gittim ilk kez. ve ilk izlenim çoook güzeldi. özellerde 100lerce lira istedikleri testleri ücretsiz yaptılar.
pollyanna cımmm ne güzek kalp atışlarını duymuşsun. gözün aydın olsun canım. :)))
Sağol kardaizcim darısı başına olsun inşallah...

nihancımmmm

canım bnde duydum bülent tıraşı okudum da ama cem demirele daha çok aklım yattı ne bilimm.. bakalımmm Allah tan hayırlısı :)

çok haklısın canım insanın evi gibisi yooooooooooooooooooooooooook

kendime bi uğraş bulabileceğimi hiç sanmıyorum canım abimin ikizleri var onlarla biraz vaktimi geçiriyorum

kızlar neler yapıyosunuzzz...anca fırsat bulabildim scremawden haber var mı ya..aklım onda da .. öpüyorum hepinizi..

Dün girmiş ben kaçırdım. Bugün haber yok daha. bende merakla bekliyorum.
Akşam iyi haber alamayağım gibi bişeyler yazmıştı.. İnşallah tersi olur ve güzel haberlerle gelir.

Kuppecimmmmm, kilo aldin mi sen cok merak ettim....
ayy bu arada kalp atislarini duymussun canimmm, cok sevindim... (anca okuyorum eskileri....)

evet canım kilo aldım, aslında kilo almaktan ziyade bel çevresinde böle bi genişleme oldu..o da normalmiş, hiçbir kıyafetimin beli olmuyodu, o yüzden alışveriş yaptım hafta sonu
teşekkür ederim canımmm..Allahım inşallah iyi haberlerle gelmeni nasip eder..dualarımız seninle..

nihancımmmm

canım bnde duydum bülent tıraşı okudum da ama cem demirele daha çok aklım yattı ne bilimm.. bakalımmm Allah tan hayırlısı :)

canım bende yarın doktoruma randevu aldım. gidicem bakalım konuşucam. aslında özgeçmişe bakınca benim gittiğim doktor da iyi.
ama sen benden önce şu cem beye bi git bakalım o da aklımda hani.

çok haklısın canım insanın evi gibisi yooooooooooooooooooooooooook

kendime bi uğraş bulabileceğimi hiç sanmıyorum canım abimin ikizleri var onlarla biraz vaktimi geçiriyorum

el işleri, el sanatları gibi uğraşların halk eğitimleri oluyo.
amaaaa ikizlerde iyiymiş. sen bilirsin hayatım. tavsiyesi benden

canımmmm inan hiç kafam yerinde değil kusura bakma dün oğluşunun doğum günüymüş nice yaşlar olsun canım sağlıkla hep birlikte inşşş rabbim inşş bi kez daha yüzünü güldürür ikinci kez evladını nasip eder size gülüm

şekerimmmmmmmmm sen hamile misin ayol daha dün böyle bişi yoktu grafiğinde 2 haftalık hamileyim diyooooooo

Yok canım yaa nerde sadece olabilme hayaliyle yaşıyorum son adet olduğum tarihi yazdım o da böyle dedi keşke olmuş olsam hamile 22 ağustosa kadar beklemedeyim hly cım :)

senin de bebişin çok iyimiş maşşallah rabbim nazarladan korusun allahım sağ sağlim kucağında görmeyi nasip etsin inş hayırlı doğumlar yaşatır

allahım bu mıtluluğunu inşş bütün bebek bekleyenlere gösterir inşş

Yok canım yaa nerde sadece olabilme hayaliyle yaşıyorum son adet olduğum tarihi yazdım o da böyle dedi keşke olmuş olsam hamile 22 ağustosa kadar beklemedeyim hly cım :)

çoğumuz aynı hayalle yaşıyoruz canım benim Allah nasip edecek inşallah :)

bnde yanlışlıkla yaptın zannettim de ondan dedim hamile grafiği diye bu :) inşallah beklediğin gelir cnım :)

menbatamm, ikizimmm, tatlicadimmmm, hemserim breshkamm, pollyannammmm.... ogluma guzeldualariniz icin coook sagolun kizlar...Allah razi olsun... rabbim isteyen herkese icinde bizlerede tez vakitte hayirla nasip etsin....

pollyyannacim, tatlim inan oglan olmasini istediginicin ole soylemedim sanki randevunda bile oglunla bulusacakmissin gibi hissiyat oldu canim... hayirlisi...

nihanca kuzummmm bitanem bebegimmm cancazimguzeller guzelimmmm... arkadasimn yazmistim sana gormemis olabilirsin... tatlim SIkma canini hersey olacagina varir...biz kendimizi tuketsekte kismetten oteye gecemiyoruz... bitanem bu bekleyiste Allah sabir versin tez vkitte kavustursun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…