- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.041
İnsallah tatlim:18: Receli sorucak olursan akiskan bi kivamda hazir recellerin kivami gibi jolemsi istemistim maalesef oyle olmadi. Sanirim katki maddeleri o şekle sokuyor receli ben hic su katmadimki katmadan sulu oldu
Sen naptin bugun seni daha iyi gordum
annemde çilek reçeli kayısı reçeli çok yapardı ama akşamdan şekere bastırırdı, kaynarkende bir kaç damla limon damlatırdı. öle hatırlıyorum. :) olsun komposto yapar soğuk soğuk içersiniz ramazan ayı malüm içilir yani.
iyiyim daha doğrusu iyi olmalıyım, canım sıkılıyo eşim msj çekti kanada tarafına gidiceklermiş uzun bir süre görüşemeyiz dedi. sadece biraz ona canım sıkıldı.
canım uyku problemim var da mide bulantıları çok fena..hiçbişi yiyemiorum ya bu midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içio çok merak ediorum bnm canım hiçbişi istemio ama inadına çok fazla acıkıorum hatta bişi yemeyince hemen tansiyonum düşüo bayılcak gibi oluorum mide bulantısından hiçbişi yiyesim gelmio ama yaaaa 2 ay dayancam böle mecbur
1-2 ay daha dayan tatlım. ama genelde sıvı şeyler tüketmende yarar var. bide canın ne istiyosa onu yeee. tuğçe çubuk kreker yiyodu sanırım bulantı başalayınca. sende deneyebilirsin. aman aç kalmamaya dikkat et.
tahmin edebiliyorum hayatım. ben çok umutluydum kırmızıları görünce depresyona girdim resmen.
o kadar çabalıyosun herşeyi yapıyosun nerde yanlış yaptım ney eksikti derken insanın canı çok sıkılıyo.
belkide herşey tamam ama Allahın dediği oluyo bu durumda. ona dua etmekten başaka yapacak bişey yok.
günaydın canikolar :) keyifler nasıl ?
günaydın canımmmmm
keyiflerrrrrr :44: limoniiii
selam kızlarrr
nidenkineeeee???
selam kızlarrr
hoşbulduk tatlım ya iyi değilim hiçhoşgeldinn canım arkadaşımmm nasılsın??
ahhh KARDAİZCİM ahhhh sende bende 6 ay koca yolu bekleyeceğiz ne kadar zor valla allahım bizim yardımcımız olsun şimdiden çok ama çok özledim onucocacımmmm 6 aydan fazla kalabilir, sonammmm kanada tarafına gidiceklermiş uzun süre görüşemeyiz dedi. canım sıkkın bugün anlıcan.
canım ya geldi mi herşey üst üste geliyo valla artık kader mi şans mı anlamadım gitticcanım hoşgeldinnn
senin neyin var bakim niye astın yüzünü hayatım...
cocacımmmm 6 aydan fazla kalabilir, sonammmm kanada tarafına gidiceklermiş uzun süre görüşemeyiz dedi. canım sıkkın bugün anlıcan.
hoşbulduk tatlım ya iyi değilim hiç
ahhh KARDAİZCİM ahhhh sende bende 6 ay koca yolu bekleyeceğiz ne kadar zor valla allahım bizim yardımcımız olsun şimdiden çok ama çok özledim onu
canım ya geldi mi herşey üst üste geliyo valla artık kader mi şans mı anlamadım gittievimde olmamama mı kocişimin gidişinem mi yoksa bebişimin gelmemesine mi
zaten hayırlısıyla döndükten sonra ya aşılama ya da tüp bebek yaptırmaya karar verdik
yakın bi zaman da ist dr geleceğim tedaylı bi araştırma yapsınlar böyle olmayacak klomenle çatlatma iğnesiyle nereye kadar
hoşbulduk tatlım ya iyi değilim hiç
ahhh KARDAİZCİM ahhhh sende bende 6 ay koca yolu bekleyeceğiz ne kadar zor valla allahım bizim yardımcımız olsun şimdiden çok ama çok özledim onu
canım ya geldi mi herşey üst üste geliyo valla artık kader mi şans mı anlamadım gittievimde olmamama mı kocişimin gidişinem mi yoksa bebişimin gelmemesine mi
zaten hayırlısıyla döndükten sonra ya aşılama ya da tüp bebek yaptırmaya karar verdik
yakın bi zaman da ist dr geleceğim tedaylı bi araştırma yapsınlar böyle olmayacak klomenle çatlatma iğnesiyle nereye kadar
ahh canım zor olacak evet ama yanlış anlama da canım zaten 6 ay beklicen üstüne 2 ay daha beklemek seni çok zorlamaz herhalde canım öyle mi ?
vallahi zorlar hayatım yaa. kalmasın o kadar çok bunalıyorum. bakalım bi 6 ay hele bi olsun. peşin peşin böle sölüyo ama o da dayanamıyo. eger gemi ortamı iyiyse de kalabilir gibi.
amaaaaa ben izin vermicem. şimdi bişey demedim bunaltmak istemiyorum onuda burdan doğtu.
canımm benimm öyle oluyor evet üstüste gelir hep..kardaizcimle aynı durumdasınız kader ortaklarıcanım bnde bayram sonrası olmazsa aşılamaya karar verdim..iyi de bi doktor buldum kk da tavsiye eden çok..cem demirel adı bi bak sende istersen..canım inşallah kocalarınız geldiğinde daha fazla beklemezsiniz hemencecik oluverir bebekleriniz Allah ım arkadaşlarımın kocalarını sağ salim dönmelerini nasip eyle gelir gelmez bebeklerinin de olmalarını nassip eyle Rabbim ....
çok sağol canım benim allah razı olsun senden rabbim hepimizin kocişlerini bizlere bağışlasın inşşahh canım zor olacak evet ama yanlış anlama da canım zaten 6 ay beklicen üstüne 2 ay daha beklemek seni çok zorlamaz herhalde canım öyle mi ?
canımm benimm öyle oluyor evet üstüste gelir hep..kardaizcimle aynı durumdasınız kader ortaklarıcanım bnde bayram sonrası olmazsa aşılamaya karar verdim..iyi de bi doktor buldum kk da tavsiye eden çok..cem demirel adı bi bak sende istersen..canım inşallah kocalarınız geldiğinde daha fazla beklemezsiniz hemencecik oluverir bebekleriniz Allah ım arkadaşlarımın kocalarını sağ salim dönmelerini nasip eyle gelir gelmez bebeklerinin de olmalarını nassip eyle Rabbim ....
kader arkadaşım bir derken iki oldu canım artık seninlede de bi ortak yönümüz var canım kocişlrrimiz yolllarını bekliyoruz allahın izniyleay canım benimmmm
seni çok iyi anlıyorum bi tanem. kendine uğraşcak bişeyler bulmalısın. zamanı bi şekilde geçirmeye çalış yoksa psikolojin bozulur hayatım.
bak ben çalışıyorum bi şekilde kafamı dağıtıyorum. mutlaka bişeyler yapmalısın.
evet işte en azından tuttursaydık bi şekilde tesellimiz olurdu. üzülme hayatımm yapıcak pek bişey yok. Allah sabır ihsan eylesin bize.
çok sağol canım benim allah razı olsun senden rabbim hepimizin kocişlerini bizlere bağışlasın inşş
artık canım benim de dayanacak gücüm kalmadı olmuyosa zorlamanın da bi anlamı yok işte ben bunu anladım dr kontrolleri klomen iğneler hesap kitap günleri çok yordu sıktı artık zaten de olmuyo boşa zaman harcıyorumkocişim sağ sağlim bi dönsün başımızın çaresine bakacağız artık
bende acıbadem maslak has. çok duydum çok iyimiş prof. dr. bülent tıraş sende bak bi istersen canım benim
kader arkadaşım bir derken iki oldu canım artık seninlede de bi ortak yönümüz var canım kocişlrrimiz yolllarını bekliyoruz allahın izniyle
canım sen benden çok daha şanslısın senin tutunacağın bi dalın var benim oda yokbu ay hep diyodum bi mucize olur belki ama rabbim yine yüzüme gülmedi kısmet olmadı resmen yıkıma uğradım
zaten her gecem ağlamakla geçiyo evimi kocamı çok özlüyorum ne kadar anne baba evi de olsa insanın kendi evi gibi olmuyo işte alışmam zaman alıcalk çok zorlanacağım kocişimin yokluğunua alışamıyorum rabbim sağ sağlim gitmelerini gelmelerini nasip etsin onları bizlere bağışlasın inşş
kızlar neler yapıyosunuzzz...anca fırsat bulabildim scremawden haber var mı ya..aklım onda da .. öpüyorum hepinizi..
kızlar neler yapıyosunuzzz...anca fırsat bulabildim scremawden haber var mı ya..aklım onda da .. öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?