2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Son düzenleme:

maalesef elimizden bişey gelmiyo işte canım yaa herbişeyi denedik olmadı demekki nasip değilmiş dedim ama bu ay ne bileyim acayip bi istek var İnşallah olur yoksa artık umudum yok yani mecbur tüp bebeğe gidicem dayanacak gücüm kalmadı çünkü...

of bu arada benim gene acayip uykum var deli olcam bide bi yemek kokusu geliyo off midem çok kötü oldu yaa eve gitmek istiyorum ...

1-2 ay daha dayan tatlım. ama genelde sıvı şeyler tüketmende yarar var. bide canın ne istiyosa onu yeee. tuğçe çubuk kreker yiyodu sanırım bulantı başalayınca. sende deneyebilirsin. aman aç kalmamaya dikkat et.[/QUOTE]

dayancas artık napalım yapcak bişi yok... canım hiçbişi istemio ki sorun o zaten bişi istemedii gibi ne yiceemi düşünsem daa çok midem bulanıo bu sefer çubuk kraker yiyorum leblebi yiyorum içim dışm kurudu valla :) bide çalışırken çok zor yaa keşke evde olsam hep yatsam

hoşgeldinn canım arkadaşımmm nasılsın??
hoşbulduk tatlım ya iyi değilim hiç
cocacımmmm 6 aydan fazla kalabilir, sonammmm kanada tarafına gidiceklermiş uzun süre görüşemeyiz dedi. canım sıkkın bugün anlıcan.
ahhh KARDAİZCİM ahhhh sende bende 6 ay koca yolu bekleyeceğiz ne kadar zor valla allahım bizim yardımcımız olsun şimdiden çok ama çok özledim onu
ccanım hoşgeldinnn
senin neyin var bakim niye astın yüzünü hayatım...
canım ya geldi mi herşey üst üste geliyo valla artık kader mi şans mı anlamadım gitti evimde olmamama mı kocişimin gidişinem mi yoksa bebişimin gelmemesine mi
zaten hayırlısıyla döndükten sonra ya aşılama ya da tüp bebek yaptırmaya karar verdik

yakın bi zaman da ist dr geleceğim tedaylı bi araştırma yapsınlar böyle olmayacak klomenle çatlatma iğnesiyle nereye kadar

cocacımmmm 6 aydan fazla kalabilir, sonammmm kanada tarafına gidiceklermiş uzun süre görüşemeyiz dedi. canım sıkkın bugün anlıcan.

ahh canım zor olacak evet ama yanlış anlama da canım zaten 6 ay beklicen üstüne 2 ay daha beklemek seni çok zorlamaz herhalde canım öyle mi ?

canımm benimm öyle oluyor evet üstüste gelir hep..kardaizcimle aynı durumdasınız kader ortakları canım bnde bayram sonrası olmazsa aşılamaya karar verdim..iyi de bi doktor buldum kk da tavsiye eden çok..cem demirel adı bi bak sende istersen..canım inşallah kocalarınız geldiğinde daha fazla beklemezsiniz hemencecik oluverir bebekleriniz Allah ım arkadaşlarımın kocalarını sağ salim dönmelerini nasip eyle gelir gelmez bebeklerinin de olmalarını nassip eyle Rabbim ....

ay canım benimmmm
seni çok iyi anlıyorum bi tanem. kendine uğraşcak bişeyler bulmalısın. zamanı bi şekilde geçirmeye çalış yoksa psikolojin bozulur hayatım.
bak ben çalışıyorum bi şekilde kafamı dağıtıyorum. mutlaka bişeyler yapmalısın.
evet işte en azından tuttursaydık bi şekilde tesellimiz olurdu. üzülme hayatımm yapıcak pek bişey yok. Allah sabır ihsan eylesin bize.

canım arkadaşım benimmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

çok sağol canım benim allah razı olsun senden rabbim hepimizin kocişlerini bizlere bağışlasın inşş
artık canım benim de dayanacak gücüm kalmadı olmuyosa zorlamanın da bi anlamı yok işte ben bunu anladım dr kontrolleri klomen iğneler hesap kitap günleri çok yordu sıktı artık zaten de olmuyo boşa zaman harcıyorum kocişim sağ sağlim bi dönsün başımızın çaresine bakacağız artık
bende acıbadem maslak has. çok duydum çok iyimiş prof. dr. bülent tıraş sende bak bi istersen canım benim
kader arkadaşım bir derken iki oldu canım artık seninlede de bi ortak yönümüz var canım kocişlrrimiz yolllarını bekliyoruz allahın izniyle
canım sen benden çok daha şanslısın senin tutunacağın bi dalın var benim oda yok bu ay hep diyodum bi mucize olur belki ama rabbim yine yüzüme gülmedi kısmet olmadı resmen yıkıma uğradım
zaten her gecem ağlamakla geçiyo evimi kocamı çok özlüyorum ne kadar anne baba evi de olsa insanın kendi evi gibi olmuyo işte alışmam zaman alıcalk çok zorlanacağım kocişimin yokluğunua alışamıyorum rabbim sağ sağlim gitmelerini gelmelerini nasip etsin onları bizlere bağışlasın inşş

aminnnnn canım benim. tabiki insanın evi gibi olmuyo göçebe gibiyim resmen yaaaa. eşyalarım bi yerde. :95::95::95:
üzülme, düşünmemeye çalış hayatım biliyorum akıldan asla çıkmaz. ama dediklerimi unutma. kendine bi uğraş bulmalısın.

şu kasvetli havayı dağıtalım canım hadi...

kızlar neler yapıyosunuzzz...anca fırsat bulabildim scremawden haber var mı ya..aklım onda da .. öpüyorum hepinizi..

Yaa şu aşağınızdaki resimli bebekli linkleri nasıl yapıştırıyorsunuz profilinize sinir oldum ben bi türlü beceremiyorum

kızlar neler yapıyosunuzzz...anca fırsat bulabildim scremawden haber var mı ya..aklım onda da .. öpüyorum hepinizi..

hoşgeldin canımmmmmmmnapalım dertleşiyoz nihancımla ortak yanlarımız bi hayli arttı.
scremaw cimden haber daha yok hayatım. hem daha zamanı var.
sen nasılsın bugün, bebiş nasıl ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…