- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.101
ayy canikomm kocam akmerkezde çalışıyor o yüzden baktık maltepe bile uzak kalıyor gidip gelme zor diye bizde köprü girişlerine yakın yerlere bakmaya karar verdik bu haftasonu ev bakmaya gidicez bakalım inşalalh içime sinen bi yer bulurum :))
hem ayrıcaaaaaaaaa çok memnun olurummmmmmmm ammaaaaaa biz ev bakmaya gidicektik
üzüldüm ama şimdikin bennn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çiçekkkkkkkkkkkkkkkk canımmmmm ne güzel haberle gelmişsinizz Allah ım tamamına erdirsin sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlııyla kucağına almayı nasip etsin kızını canım maşallahh
ev çok güzelmiş canım nasipse kısmetse sizn olur inşş
mutfağa bayıldım çok hoş kırmızı
allah razı olsun canım anlayışın içinbende zaten sizleri çok özlemiştim çok şükür kavuştuk
aminnnnnnnnnnn canım allahım kimseye sevdiklerinin yokluğunu acıısnı göstermesin yaşatmasın inşş
bakarız tabi hayatımmmmmm
bakarız tabi hayatımmmmmm
napalım canım canın sağolsun. valla çok niyetliydim programımı bile yapmıştım. bi değişiklik olursa haber ver tatlım. ama siz sakın değiştirmeyin oldu da gitmezsen diye sölüyorum.
çiçek cimmmmm Allah hayırlı evlat nasip etsin canım. kızın olcakmış çok sevindimmmm.
canım uyku problemim var da mide bulantıları çok fena..hiçbişi yiyemiorum ya bu midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içio çok merak ediorum bnm canım hiçbişi istemio ama inadına çok fazla acıkıorum hatta bişi yemeyince hemen tansiyonum düşüo bayılcak gibi oluorum mide bulantısından hiçbişi yiyesim gelmio ama yaaaa 2 ay dayancam böle mecbur
1-2 ay daha dayan tatlım. ama genelde sıvı şeyler tüketmende yarar var. bide canın ne istiyosa onu yeee. tuğçe çubuk kreker yiyodu sanırım bulantı başalayınca. sende deneyebilirsin. aman aç kalmamaya dikkat et.
1-2 ay daha dayan tatlım. ama genelde sıvı şeyler tüketmende yarar var. bide canın ne istiyosa onu yeee. tuğçe çubuk kreker yiyodu sanırım bulantı başalayınca. sende deneyebilirsin. aman aç kalmamaya dikkat et.
dayancas artık napalım yapcak bişi yok... canım hiçbişi istemio ki sorun o zaten bişi istemedii gibi ne yiceemi düşünsem daa çok midem bulanıo bu sefer çubuk kraker yiyorum leblebi yiyorum içim dışm kurudu valla :) bide çalışırken çok zor yaa keşke evde olsam hep yatsam
slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs
sılacım baktım canım bnde eve mutfağa bittim :) yanlız aklıma bişi takıldı ıslak zeminleri anladım da odalar neden kalebodur seramik..yani laminant veya parke daha iyi olmaz mı çocuk hep betona basacak üşütmesin mazallah zaten soğuk mmeleket orası...yani benim nacizhane fikrim bu onun haricinde çok beğendim temiz aydınlık mutfağa bittim bi aklıma o geldi :)
Allahiiiiiiiiiimmmmm.... agzimi ve bei gormeniz lazimdiii "aaaa" nasi heycan yasiyoruz yaaaaaaaaaaaaa ne ccok seviyorum sizi... Allah bagismasin bitanem...... bende istiyorum ondannnnnnnn................:84::84::84::84:
topic kizdan gidiyor..mavibebek vardi hatirmadinizmii onunkide kizdiiii.
aynen hayatim, tek kusuru bu zatennnn......... yatak odalarinin karlaj olmasi.. parke iyiydi tabi.. bakalim canim careler bulunur sanirim....
kizlar buarada kiraliycaz evi... burdan ev almak icin kredi cekmelisin bizde onu yapmak istemiyoruz...simdilik busekil devam edicez... bu memlekettede kalmak istemiyyoruz gerci...hayirlisi bakalimmm.. evinkirasi 875 euro bu aradaaaaaaaaaaaaaa
Valla keşke öyle bi imkanımız olsa :97: ya ben Anadolu yakasından hiç hoşlanmıyorum yaa gel seni Avrupa yakasına alalım olmamı eşin de galiba bu tarafta çalışıyo ne gerek var o kadar yol gidecek dimi ama ...zaten mevzu o caniko oruçluyum ve çok sıcakk bu halde nasıl gezecemmmçok uzak kaldım sosyal hayatımdan puhahha çok sosyalimdir de ben konken partileri havuz partilerinden çıkamıyorum ahahha :)))
ay ne güzel olurdu kıs gider gelirdikk..kızlar valla bak bayram sonrası gelmek isteyenlerle buluşsak orta bi yerde ne ii olur..bikaç topikte okudum buluşanlar kaynaşanlar var valla :))
ben altunizade tarafından ev bakıyorumm yakın olacam artık size
İnşallah canım valla her aklıma geldiğinde ediyorum zaten sadece kendim için değil hepimiz için Allah kabul eder inşallah ... Oğlunun resmini de bekliyorum en kısa zamandacanim benimmmmm evet o okudugunu bende burda paylasaaktim insallah iftarvakti orucu acmadan evvel dualarimizi esirgemeyelim.. Allah biliyorya nisanliyken ,yeni evlenmissen bu vakitlerde rabbimden hep erkek cocuk diledim hayirli saglikli....dualarimiz kabul olsun insallah..
benim yaramazi koycam canim bi araaa...
hmmmmm:44: Güzel hayatım satılık mı bakıyorsunuz kiralık mı ? başka neler var ?kizlar bizbizekalmisiz.... ev ariyorum ya ben size burdan fotolarini gondersem bakarmisiniz... bitanesivar uzerinde yogunlasiyoruz... hem caniniz sIkIliyooooo....
ha postu alintilamayinda geri sileyim linkiiii merci d'avance.........
photonun uzerine basarsaniz diger resimler acilirrr...
aynen hayatim, tek kusuru bu zatennnn......... yatak odalarinin karlaj olmasi.. parke iyiydi tabi.. bakalim canim careler bulunur sanirim....
kizlar buarada kiraliycaz evi... burdan ev almak icin kredi cekmelisin bizde onu yapmak istemiyoruz...simdilik busekil devam edicez... bu memlekettede kalmak istemiyyoruz gerci...hayirlisi bakalimmm.. evinkirasi 875 euro bu aradaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs
ayy ne heyecanlııı..
daha dün gibi kan testinin sonucunu yazdığın gün. ne çabuk geçiyor zaman. Rabbim doğumunuda burda paylaşmayı nasip etsin inşallah canım
nasıl göbüşün büüyüdümü hiç??
yalanmı?,bence doğru..
tugecim ve kardaizcim sizde sagolun canlarim zaman ayirdiginiz icin...parke olmasi konusunda haklisiniz bende halifleks sevmemmmm... bakariz artik nasil olursaaaa
sagolasincanimmm... insallah tutma konusunda fikrimiz cok yuksek...evett bende istiyorum kizzzzzzsilacim alintilarin birine yetisebildim tuttunuzm bilmiyorum ama ev cok güzelllll. Güle güle oturmak allah nasip etsn tatlim
Cicekcim allah tamamina erdirsin tatlimkiz cocuklarini cok seviyorum senin kadar sevindim inan bana kardaizcigimin dedigi gibi hayirli evlat olsun insallahh
canim tam 2200,5617 turk parasi yapiyorrrr......................abbowwwww..
şuan türkiyede Euro 2.50 tl ise evin kirası kaç para ediyor??? benim hesaplamam buna yetmez
tatlim kiralik simdilik.. baskada var ama cogu nette yokkk....olanlari paylasirimmmValla keşke öyle bi imkanımız olsa :97: ya ben Anadolu yakasından hiç hoşlanmıyorum yaa gel seni Avrupa yakasına alalım olmamı eşin de galiba bu tarafta çalışıyo ne gerek var o kadar yol gidecek dimi ama ...
İnşallah canım valla her aklıma geldiğinde ediyorum zaten sadece kendim için değil hepimiz için Allah kabul eder inşallah ... Oğlunun resmini de bekliyorum en kısa zamanda
hmmmmm:44: Güzel hayatım satılık mı bakıyorsunuz kiralık mı ? başka neler var ?
sendende bisikacmiyoha hlycim... evet 750+125 aydat gibi dusunun ..... totalde 875 yapiyo ayda....canım demokraside çare tükenmez zaten :)) bnde farkettim onu 750 euro yazıyordu diyorum alla alla bu kadar ucuz nasıl oluo diorumcanım Allah gönlünüze göre nasip etsin..
Valla keşke öyle bi imkanımız olsa :97: ya ben Anadolu yakasından hiç hoşlanmıyorum yaa gel seni Avrupa yakasına alalım olmamı eşin de galiba bu tarafta çalışıyo ne gerek var o kadar yol gidecek dimi ama ...
İnşallah canım valla her aklıma geldiğinde ediyorum zaten sadece kendim için değil hepimiz için Allah kabul eder inşallah ... Oğlunun resmini de bekliyorum en kısa zamanda
hmmmmm:44: Güzel hayatım satılık mı bakıyorsunuz kiralık mı ? başka neler var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?