2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

napalım canım canın sağolsun. valla çok niyetliydim programımı bile yapmıştım. bi değişiklik olursa haber ver tatlım. ama siz sakın değiştirmeyin oldu da gitmezsen diye sölüyorum.

çiçek cimmmmm Allah hayırlı evlat nasip etsin canım. kızın olcakmış çok sevindimmmm.

Son düzenleme:

bakarız tabi hayatımmmmmm

bakarız tabi hayatımmmmmm

canlarimmmm...sagolunuz ilginiz icinn.... de kucuk bir rica poslarinizi silermisiniz guzellerim... hani ev herdaim gozukmesin internette...

sılacım baktım canım bnde eve mutfağa bittim :) yanlız aklıma bişi takıldı ıslak zeminleri anladım da odalar neden kalebodur seramik..yani laminant veya parke daha iyi olmaz mı çocuk hep betona basacak üşütmesin mazallah zaten soğuk mmeleket orası...yani benim nacizhane fikrim bu onun haricinde çok beğendim temiz aydınlık mutfağa bittim bi aklıma o geldi :)

valla üzüldüm canım ya ne kadan mikemmel olurdu görüşürdük :) ama eğer olurda değişirse plan haber veririm canım..

ayy renewalcımm ınsallah kusmalarında başlamaz ( Benım daha yenı duzeldııı ama cubuk krakerden bıktım görmek ıstemıyorummm cunku 3 ay boyunca cubuk kraker yedım

slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs

ayyy çiçekcimmm darısı başıma inşallah :)Allahım kızını ve senı korusun tatlım :) Bende kız cok ıstıyorum ama erkek olsada kabulummm saglıklı olsundaa :) Dün bende ablamı dr a götürdüm bebişini gösterdikkk bende sordum muayene olsam cınsıyetını ogrenebılırmıyım dıyee kadın vajınal bakarsam görebılırım dedı bende kaçtım :))) sımdı dıyorum baktırsamıydım acaba :)

nihanca 'cımm hosgeldın tatlımmm nasılsın görüşmeyelı ??

Sılacımmm gonderdıgın lınktekı evı begendımm :)

sılacım,
canım baktım eve ferah güneş alıyo bi kere güzel bi ev hayatım ama burda hly ya katılıyorum canım. sürekli ev ayakkabısıyla gezmek zorunda kalabilir ufaklık.
yada sen halıfleks yaptırcaksın. bende hiç sevmem onu. tercih senin hayatım.

aynen hayatim, tek kusuru bu zatennnn......... yatak odalarinin karlaj olmasi.. parke iyiydi tabi.. bakalim canim careler bulunur sanirim....

kizlar buarada kiraliycaz evi... burdan ev almak icin kredi cekmelisin bizde onu yapmak istemiyoruz...simdilik busekil devam edicez... bu memlekettede kalmak istemiyyoruz gerci...hayirlisi bakalimmm.. evinkirasi 875 euro bu aradaaaaaaaaaaaaaa

ÇİÇEKcim Rabbim hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah Kızının. Oyyy çok sevindim yaa.. çook güzel. Bende ilk bebişimin kız olmasını istemiştim Rabbimden şükürler olsun dualarımı kabul etti.

evett bende istiyorum kizzzzzz silacim alintilarin birine yetisebildim tuttunuzm bilmiyorum ama ev cok güzelllll. Güle güle oturmak allah nasip etsn tatlim

Cicekcim allah tamamina erdirsin tatlimkiz cocuklarini cok seviyorum senin kadar sevindim inan bana kardaizcigimin dedigi gibi hayirli evlat olsun insallahh

abbowwwww..

şuan türkiyede Euro 2.50 tl ise evin kirası kaç para ediyor??? benim hesaplamam buna yetmez

Son düzenleme:
Valla keşke öyle bi imkanımız olsa :97: ya ben Anadolu yakasından hiç hoşlanmıyorum yaa gel seni Avrupa yakasına alalım olmamı eşin de galiba bu tarafta çalışıyo ne gerek var o kadar yol gidecek dimi ama ...

İnşallah canım valla her aklıma geldiğinde ediyorum zaten sadece kendim için değil hepimiz için Allah kabul eder inşallah ... Oğlunun resmini de bekliyorum en kısa zamanda
hmmmmm:44: Güzel hayatım satılık mı bakıyorsunuz kiralık mı ? başka neler var ?

Son düzenleme:
tugecim ve kardaizcim sizde sagolun canlarim zaman ayirdiginiz icin...parke olmasi konusunda haklisiniz bende halifleks sevmemmmm... bakariz artik nasil olursaaaa

canım demokraside çare tükenmez zaten :)) bnde farkettim onu 750 euro yazıyordu diyorum alla alla bu kadar ucuz nasıl oluo diorum canım Allah gönlünüze göre nasip etsin..

evet canım zaman cok cabuk geciyor bugün yine kan verdim üçlü test icin sonucu on gün sonra cıkacak insallah hersey yolundadir dr gelisimi güzel dedi 4 ay bitti 1.5 kilo almısım göbüs fazla belli degil dısarıdan tanımayanlar hic fark etmiyor eski kiyafetlerimin hepsi geliyor hamilelik almıstım hevesle daha erken diye giymiyorum belki bir kac aya kadar iyice belli olur rabbim en kısa zamanda sizlere de yasatsın insallah ,bu arada esimle hemen gittik ciciler aldık

sagolasincanimmm... insallah tutma konusunda fikrimiz cok yuksek...
abbowwwww..

şuan türkiyede Euro 2.50 tl ise evin kirası kaç para ediyor??? benim hesaplamam buna yetmez
canim tam 2200,5617 turk parasi yapiyorrrr......................
tatlim kiralik simdilik.. baskada var ama cogu nette yokkk....olanlari paylasirimmm
canım demokraside çare tükenmez zaten :)) bnde farkettim onu 750 euro yazıyordu diyorum alla alla bu kadar ucuz nasıl oluo diorum canım Allah gönlünüze göre nasip etsin..
sendende bisikacmiyoha hlycim... evet 750+125 aydat gibi dusunun ..... totalde 875 yapiyo ayda....

ayol bende karşıyı hiç sevmem orda çalışcan burda oturcan ohhh mis :) yok anam ben iiyim bu yakada hem köprüye yakın olacam inşallah işte kolayca gelir gideriz :) kocama yakın olayım diye geliyom zateee kadıköylere :)

sagolun kızlar hepinize tek tek tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin dr yine foto verdi ama atmayı beceremem diye denemedim hepinizi cooooooooooook seviyorum insallah bende sizlerin güzel haberleriyle sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…