- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.141
aaa valla içim daraldı hee ne güzel azcık moral bulmuştum bu ne yaa uzatmayalım artık lütfen burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız yakışmıyor bu tarz yazışmalar bitirelim artık. Bu mübarek günde kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz birbirimiz için dua edelim hakkımızda hayırlısını dileyelim ..
hadi hepinize benden çiçek gelsin
inş bitanem yarın sende güzel haberler alırsın herşey yolunda olur
kızlar bısey sorucam sızlere.. moralim cok bozuldu...
kızlar bısey sorucam sızlere.. moralim cok bozuldu...
aaaa simdi bir dakikaaa evitax arkadasimmmm...
foruma katildigindan beri agresif yazilarina ve simdiki yazilarina emin ol arkadaslarim kibarca yaklasti yardimi olmaya calisti.... kim sana bisey yazsa tersliedigini gordum..
ama4 aydir burda birlikte oldugum arkadaslarimi bu sekilde itham etmene izin veremem....
screamaway iciin tartisma baslatiyor falan ve bunu devam eden postun hos deil alinti bile yapamadimmm.. lutfen silkilen arkadasimmmm
oyyyy bitanem ağzın bal yesin gülüm geldim işteii aksamlar guzelimm isik sactinnn gel bacim gelllll...
hoşbulduk bitanemhoşgeldin canım
slm canım senin de kandilim mubarek olsun ettiğin dua kabul olusn göklere ulaşsın kabul olsunmerhaba canım bu arada herkesin kandili mübarek olsun allahım sizlere ve tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaslarım insallah rabbim benimde bebegimi sag salim kucagima almami nasip etsin
aaa valla içim daraldı hee ne güzel azcık moral bulmuştum bu ne yaa uzatmayalım artık lütfen burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız yakışmıyor bu tarz yazışmalar bitirelim artık. Bu mübarek günde kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz birbirimiz için dua edelim hakkımızda hayırlısını dileyelim ..
hadi hepinize benden çiçek gelsin
saolasın canım benim
kızlar ben çıkıyorum. birazdan şirketimizde kandilleşme merasimi başlıcak.
hepinizi çokkkk öpüyorum ve hayırlı kandiller diliyorum
ben sadece dua edebilirim bu akşam malüm müsait değilim.
benim içinde dua edin kızlarrrrrr
herkese hayırlı akşamlar :79::79::79::79:
noldu tatlimmmm?
oyyyy bitanem ağzın bal yesin gülüm geldim işte
hoşbulduk bitanem
slm canım senin de kandilim mubarek olsun ettiğin dua kabul olusn göklere ulaşsın kabul olsuninş canım allahın izniyle bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın
çiçeklerin çok güzelmiş canım teşekkür edrimbu da benden
inş. canım ya bakalım yumoşlar ne kadar olmuş. inş. büyümüştür. sen neler yapıyorsun...senin bat yarındı dimi var mı bişiiler...
silacım kesinlikle katılıyorum artık yeter konu kapandı diyor ama hala devam ediyorr biz böyle şeyleri bu topikte ilk defa yaşadık bi daha yaşamak da istemiyoruz saygı lütfennn!!!!!
canım nasılsın...beni görüosun 2 gündür nelerle uğraşıyorum ve canım sıkkın çok bunaldım ama napalım hayırlısı bunlarıda görecekmişimm( bu arada yarın doktora gidiyorum yimirtam vardır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:18::18::18:
ayy canı okunyunca direk dedim kzın başına gelmeyen kalamdı geldimi işte herşey üst üste gelir olsun bitanem ya bak yarın dr gideceksin inş güzel haberler alırsın bunlar için keyfini kaçırma balımm
inş canım gıt gıt olmuşstur
bat ımı hesaplamıyorum.. 10 haziran verdımm.. biliyorum ama birkaçgunu var gelmesine..
az once kucucuk ufacık damla bıle değil sadece pecete gelen pembe-kırmızı gıbı seyler oldu.. ben cok korktummm. adet mı olcam ben gene diye.. ağlayacagımm... moralim cok bozuldu... sağ kasıgımda 5-6 gundur batma var. şimdide zonkluyor..
napıcam ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?